Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
A jak tam funkcjonuje zgoda Cracovii z Polonią W?Czy można to nazwać w ogóle zgodą czy oficjalnym picem?
-
Jak nie grają meczu zgodowego to pic na wode, ale jak trafią na siebie to wazeliny idzie sporo### pisze:A jak tam funkcjonuje zgoda Cracovii z Polonią W?Czy można to nazwać w ogóle zgodą czy oficjalnym picem?
-
Dziecko po co ciagle piszesz jakies takie wlasne przemyslenia, a widac ze wiedze to ty czerpiesz z forum Widzewa.Redhool pisze:Być może napisał tak dlatego że do nie dawna ŁKS wymieniał Cracovię jako kosę... :) No ale cóż. Powoli wbijają się do Triady hehe. Ale Arki chyba nie ugną. Ponoć w Gdyni bez zmiany...;)ostrykrk pisze:Myślę,że nie trochę tylko bardzo....Redhool pisze:Z tym że ŁKS nie przepada za Cracovią i na odwrót to trochę przesadziłeś...
A stosunki między Łks-em,a Cracovią jak najbardziej poprawne.
Gks Tychy łagodnie mówiąc nie przepada za Polonią Bytom i w drugą stronę to samo.
Kontakty ŁKSu z Cracovia sa znacznie dluzsze niz Widzewa z Jagiellonia czy Arka Gdynia.
ŁKS Łódź Polska !
-
Czy kilka lat temu było coś na rzeczy między Wisłą a ŁKSem? Na meczu z Widzewem Wisła śpiewała, że w Łodzi rządzi ŁKS, dobre kontakty z Lechią w tamtym czasie. Pamiętam, że wtedy nawet na tym forum była rozkminka na ten temat.
-
Były tam jakieś znajomości, nawet delegacja z ŁKS-u (z młodej ekipy) była gościnnie na tym meczu.Większości jakieś zażyłości z ŁKS-em nie były na rękę, więc chłopaki z Łodzi musieli szukać innych kolegów :)jablerr pisze:Czy kilka lat temu było coś na rzeczy między Wisłą a ŁKSem? Na meczu z Widzewem Wisła śpiewała, że w Łodzi rządzi ŁKS, dobre kontakty z Lechią w tamtym czasie. Pamiętam, że wtedy nawet na tym forum była rozkminka na ten temat.
Zakładam że starzy z Galery też nie byli zadowoleni, wszak bliżej im było na drugą stronę.
-
Nie było na tym meczu delegacji ŁKSu a ta niefortunna przyspiewka to była prowokacja w kierunku Widzewa.
za kim jestes?
-
Gdy Cracovia zrywała 4zgody w jeden dzień z Polonią Warszawa wisiała na włosku starsi z KSC nie dopuscili do zerwania zgody, zachowali ją jako najstarszą zgodę (około 30lat) Ogólnie Polonia nie jest akceptowana w większości przez fanów Cracovii, może jakiś pasiak się wypowie na ten Polonii W-wa?? Bo Polonia raczej nie ma co się wypowiadać### pisze:A jak tam funkcjonuje zgoda Cracovii z Polonią W?Czy można to nazwać w ogóle zgodą czy oficjalnym picem?
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Jak zawsze na temat Polonii czy jej zgód najwięcej do powiedzenia ma osoba nie związana z żadną z ekip...Waluta pisze:Gdy Cracovia zrywała 4zgody w jeden dzień z Polonią Warszawa wisiała na włosku starsi z KSC nie dopuscili do zerwania zgody, zachowali ją jako najstarszą zgodę (około 30lat) Ogólnie Polonia nie jest akceptowana w większości przez fanów Cracovii, może jakiś pasiak się wypowie na ten Polonii W-wa?? Bo Polonia raczej nie ma co się wypowiadać### pisze:A jak tam funkcjonuje zgoda Cracovii z Polonią W?Czy można to nazwać w ogóle zgodą czy oficjalnym picem?
-
Odpowiada ten, który na pytania o Polonie ma zawsze odpowiedz. To mam pytanie do Ciebie jak już jesteś. Przez ostatnie 3 lata jaka największa liczba Cracovii wspiera was na meczu u siebie czy na wyjezdzie pomijając Kraków(Sektor gośći Wisły) ?
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Nie znam wszystkich liczb to teraz tak powiedz mi jakimi liczbami Polonia wspomagała Cracovie?...Waluta pisze:Odpowiada ten, który na pytania o Polonie ma zawsze odpowiedz. To mam pytanie do Ciebie jak już jesteś. Przez ostatnie 3 lata jaka największa liczba Cracovii wspiera was na meczu u siebie czy na wyjezdzie pomijając Kraków(Sektor gośći Wisły) ?
-
bujaka pisze:
Witam , może mi ktoś przedstawić obecne relacje miedzy Górnikiem Piaski , a CKS-em Czeladź , może być na PW , wiem ze kiedyś była kosa , potem jak się nie mylę ocieplenie stosunków , a dziś ?
---------------------
Nie ma miedzy nami już żadnej agresji od kilku ładnych lat. Na derbach bez bluzg. Relacje całkowicie spokojne. U nas trzon ekipy to nadal chlopaki ktorzy latali po sektorach na wyjazdach i meczach u siebie w latach 90 a niekiedy i wczesniej. Wiec to na pewno nie efekt zmiany pokolenia.
Witam , może mi ktoś przedstawić obecne relacje miedzy Górnikiem Piaski , a CKS-em Czeladź , może być na PW , wiem ze kiedyś była kosa , potem jak się nie mylę ocieplenie stosunków , a dziś ?
---------------------
Nie ma miedzy nami już żadnej agresji od kilku ładnych lat. Na derbach bez bluzg. Relacje całkowicie spokojne. U nas trzon ekipy to nadal chlopaki ktorzy latali po sektorach na wyjazdach i meczach u siebie w latach 90 a niekiedy i wczesniej. Wiec to na pewno nie efekt zmiany pokolenia.
CKS 1924 Czeladź
-
Witam
jak by ktoś mogł to proszę o informacje na temat zgód i układów poniższych ekip
STAL RZESZÓW
STAL MIELEC
KORONA KIELCE
DZIEKUJE
jak by ktoś mogł to proszę o informacje na temat zgód i układów poniższych ekip
STAL RZESZÓW
STAL MIELEC
KORONA KIELCE
DZIEKUJE
-
zgody Korony to Stal Mielec i Sandecja
-
brak edit
zgody Stali Mielec oprocz Korony to Sandecja i Czarni Jaslo
zgody Stali Mielec oprocz Korony to Sandecja i Czarni Jaslo
-
A Stal Rz bez zgód i układów
-
prócz układu z Pogonią Staszów(?)
-
nie mam miedzy nami zadnego ukladu,nie wiem skad masz takie rewelacje.niektorzy sami sobie dopowiadaja takie historie a prawda jest taka ze ukladu nie ma
https://www.youtube.com/watch?v=OAFeRx1KET4
-
Czy to prawda ze Radomiak Radom z GKS Bełchatów kiedys Układ łączył ? Jesli tak to kiedy to było i jak długo trwał??? Z góry dzięki!
-
Miało takie coś miejsce na 100% jeszcze z 7 lat temu jednak jestem za młody by pamiętać coś gdyż jeszcze na stadion nie chodziłem.Był to tylko układ nie zgoda.Były nawet szale łączone.elo1312 pisze:Czy to prawda ze Radomiak Radom z GKS Bełchatów kiedys Układ łączył ? Jesli tak to kiedy to było i jak długo trwał??? Z góry dzięki!
-
Układ trwał od sezonu 2001/2002 do 2005/2006.
Jak chcesz wiecej poczytać to:
[link]
Strona kibiców GKS-u - sporo liczb itp.
Jak chcesz wiecej poczytać to:
[link]
Strona kibiców GKS-u - sporo liczb itp.
-
szkoda że owa strona i opisy to ponad 50 % fikcji
może niech Radomiak opisze sytułacje
-
A co tu opisywać? Na stronie jest napisane wyraznie co i jak i żadnej fikcji tam nie widzę jako kibic Radomiaka oczywiście.19RR79 pisze:szkoda że owa strona i opisy to ponad 50 % fikcji
-
elokwętny_lizak pisze:A co tu opisywać? Na stronie jest napisane wyraznie co i jak i żadnej fikcji tam nie widzę jako kibic Radomiaka oczywiście.19RR79 pisze:szkoda że owa strona i opisy to ponad 50 % fikcji
On widzi fikcje i sieje zamęt bo jest z RKS-em Radomsko, po prostu się napina. Opis na: belchatowianie.pl jest zgodny z prawdą i tyle w temacie.
-
Jak wygląda sytuacja między :
ŁKS - RKS Radomsko
RAKÓW - ŁKS
RAKÓW - RKS Radomsko
RAKÓW - GKS Bełchatów
GKS Bełchatów - Wisła Sandomierz
GKS Bełchatów - Siarka Tarnobrzeg
ŁKS - RKS Radomsko
RAKÓW - ŁKS
RAKÓW - RKS Radomsko
RAKÓW - GKS Bełchatów
GKS Bełchatów - Wisła Sandomierz
GKS Bełchatów - Siarka Tarnobrzeg
-
Kiedy po raz ostatni jakaś delegacja Ligallo Fondo Norte wsparła (z flagą) Polonie Warszawa? To samo pytanie w drugą stronę.
To samo pytanie do kogoś z Ruchu, kiedy po raz ostatni była u was delegacja Frente Atletico?
To samo pytanie do kogoś z Ruchu, kiedy po raz ostatni była u was delegacja Frente Atletico?
-
ze strony RKS Radomsko wygląda to tak:CentralnaPolska1234 pisze:Jak wygląda sytuacja między :
ŁKS - RKS Radomsko
RAKÓW - RKS Radomsko
ŁKS-RKS brak kontaktów nie ma ciśnienia i nie ta liga
RAKÓW-RKS neutralnie bez ciśnienia parę prywatnych kontaktów
-
Jak na lini Kalisz - Radomsko? (można Priv)
-
Czy nadal istnieje układ pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec, a Śląskiem i jak jest na linii Zagłębie- Motor Lublin?
-
Nie ma układu między Śląskiem i Zagłębiem,są znajomości głównie starszych fanatyków.
-
Może ktoś opisać starą zgodę Radomiaka z Legią?Najlepiej ktoś kto jeszcze ją pamięta.Dlaczego upadła, jak do niej doszło, ile trwała itp.Niestety jestem za młody by pamiętać...
-
Jak wygląda sytuacja w Opolskim?
-
pomyliłeś tematyRobsonVD pisze:Jak wygląda sytuacja w Opolskim?
-
Wydaje mi się, że jest układ między Zagłębiem, a Śląskiem : )diego'52 pisze:Czy nadal istnieje układ pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec, a Śląskiem i jak jest na linii Zagłębie- Motor Lublin?
-
To źle ci się wydaje...Master Blaster pisze:Wydaje mi się, że jest układ między Zagłębiem, a Śląskiem : )diego'52 pisze:Czy nadal istnieje układ pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec, a Śląskiem i jak jest na linii Zagłębie- Motor Lublin?
-
jak wygląda sytuacja na lini Legia - Motor??
-
Ostatnio wspieramy Ligallo w 5 osób z flagą Fanatics Polonia na meczu z Racingiem w maju.tyminho pisze:Kiedy po raz ostatni jakaś delegacja Ligallo Fondo Norte wsparła (z flagą) Polonie Warszawa? To samo pytanie w drugą stronę.
Ligallo było u Nas na początku maja na meczu bodajże z Zagłębiem Lubin, byli również z nami w 3 osoby przed meczem Polska-Rosja gdzie wspólnie zdobylismy flage Jarosław...
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]
-
Radomsko - Kalisz
Na linii miedzy Widawa Szczercow i Sieradz Łącznie 140km. Prywatne kontaky
Na linii miedzy Widawa Szczercow i Sieradz Łącznie 140km. Prywatne kontaky
-
WarszawskaPolonia pisze:Ostatnio wspieramy Ligallo w 5 osób z flagą Fanatics Polonia na meczu z Racingiem w maju.tyminho pisze:Kiedy po raz ostatni jakaś delegacja Ligallo Fondo Norte wsparła (z flagą) Polonie Warszawa? To samo pytanie w drugą stronę.
Ligallo było u Nas na początku maja na meczu bodajże z Zagłębiem Lubin, byli również z nami w 3 osoby przed meczem Polska-Rosja gdzie wspólnie zdobylismy flage Jarosław...
Niebardzo rozumiem, przed meczem Polska-Rosja razem z Hiszpanami zdobyliście Polską flagę Jarosław ? Czy ruskiej ekipy CSKA ?
-
Ja to zrozumiałem, że chodzi o ten rosyjski Jarosław
[link]
[link]
-
albo o grupę CSKA - Yaroslavkę