Odsyłam do: [link]biały miś pisze:Iskra_1965 miałem zadać Ci poniższe pytanie na privie, ale w sumie to forum jest m.in od poryszania takich tematów.
Moje pytanie odnośnie do Waszego obecnego protestu z zarządem Vive. Wytłumacz mi proszę, bo ja jako zaangażowany od wielu lat kibiic piłki nożnej czegos nie rozumiem. Jak to jest z tym Waszym bojkotem? Gdy do klubu wchodził Servaas razem ze swoja firmą Vive od początku było jasne i oczywiste, że jest to pasjonat piłki ręcznej, powiedziałbym nawet wizjoner, który chce z rozsypującego się klubu stworzyć coś wielkiego nawet na skale europejską. Ok Tylko on nigdy niei ukrywał, że inwestycja w klub jest ściśle powiązana z szerokopojętym promowaniem marki Vive. Od samego początku było to wiadome. I jakoś nie przypominam sobie Waszych protestów gdy zmienił nazwę na Vive ( wcześniej równeiż były u Was nazwy typu Strzelec Lider Market czy jakoś tak i nikt od Was nie protestował przy zmianach nazwy), stopniowo zaczęła sie VIve'mania w Kieilcach, na hali zaczęlii wyrastać nie kibice Iskry a Vive i nikt z tym nie walczył. Na jakiejś fladze był chyba nawet herb Vive(?). I co nagle po takim okresie czasu już Wam to przeszkadza?
Pytam bez spinki i liczę na rzeczową odpowiedź.
Chyba żaden kibic by sie nie zgodził na takie warunki, stąd protest i zawiesznie dopingu.