Zgody 28 pisze:Zaraz Was tutaj nowy "admin-kat" pogoni. Ja chciałem napisać, że na plus bardzo dobra oprawa Lecha. I pytanie moje? Legia jechała specjalem do Poznania, czy też innymi środkami [link]?
Jak na hit sezonu dla mnie mecz chujowy. Jeszcze pare lat temu byłby pełno piro, kilka opraw, kozacki doping, a teraz jakoś tak nijako. Z roku na rok jest coraz gorzej. Zobaczcie sobie na derby Belgradu jak powinien taki mecz wyglądać.
że też nawet wśród wyjazdowiczów Legii musi trafić się garstka lamusów, wpatrzonych w telebim i gdy ten ich pokaże, machających jak małpki (chyba ich przesłanie oprawy Lecha urzekło)..
amf0508 pisze:Jak na hit sezonu dla mnie mecz chujowy. Jeszcze pare lat temu byłby pełno piro, kilka opraw, kozacki doping, a teraz jakoś tak nijako. Z roku na rok jest coraz gorzej. Zobaczcie sobie na derby Belgradu jak powinien taki mecz wyglądać.
Zdecydowanie brakło piro,myślałem że na takim meczu Lech coś odpali.,ogólnie nie ma czym się jarać w związku z tym meczem,na plus pomysłowa oprawa Lecha i obecność Legii.
jakaś afera na Reymonta z ochroną czy mi sie wydaje?
Galimatias pisze:
Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.
Najlepsze jest to, że w C+ standardowo mówią o tym, że kibice powinni być zawsze z drużyną i ją wspierać. Ale jak tu wspierać jak klub sam ich wyrzuca ze stadionu. Chcieli pikników to mają.
Lech - Legia = beznadzieja. Zero piro, oprawa Lecha na niskim poziomie. Spodziewałem się konkretnego pokazu (jak Wisła - Lech ostatnio chociażby) a tu lipa.
Dziś na Wiśle pozytyw - pikniki nawet nie próbowały dopingować.
Cisza, mgła - smutno jak w starej piździe.
Wśród towarzystwa na G cały mecz zabawa z szydery z piłkarzy. Takiej beki na Reymonta chyba jeszcze nie było. Grajki będą teraz pierdolić, że kibice powinni być zawsze z drużyną na dobre i na złe... j**** ich.
Jedna bitwa napewno wygrana
szczerze po tym jak to wklejano tu 'zakaz wstawania na trybunie' i ogólny regulamin grzecznego kibicowania w Poznaniu to spodziewałem się dzisiaj typowej kibolskiej odpowiedzi (taka jaka miała miejsce na Żylecie, na Reymonta, WKS z ZL), czyli mnóstwo rac itp, a tu taka tam średnio wykonana oprawa (aczkolwiek celna), posypali troszkę gazetkami i tyle...
tak ma wyglądać ultraska? wycinanie gazetek zamiast piro? heh.
aczkolwiek brawa za ogarnięcie wejścia Legii, problemy z sektorem gości to już chyba powoli tradycja przy meczach Legia - Lech i Lech - Legia
Ktoś kiedyś powiedział..Zmiana pokoleń na trybunach spowoduje że bedzie p****..i jest p**** nie oszukujac sie tak jest..ale wpływ na to ma też tusk i jego psy..Rozumumiem nie te czasy itd kiedyś spokojnie byc nie mogło inne pokolenie..teraz jest trudniej..Ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.Takie mecze jak Lech-Legia byłem 2 razy wiem jakie cisnienie maja ale to cisnienie z roku na rok spada to widać tym bardziej nie mozna negowac niczego nawet tego że mimo zakazu i problemow Legia była a Lech pokazał sie dobrze..
amf0508 pisze:Jak na hit sezonu dla mnie mecz chujowy. Jeszcze pare lat temu byłby pełno piro, kilka opraw, kozacki doping, a teraz jakoś tak nijako. Z roku na rok jest coraz gorzej. Zobaczcie sobie na derby Belgradu jak powinien taki mecz wyglądać.
qrwa jeszcze parę lat temu byłoby 12 tys. ludzi, byłby stary stadion itp
czasy się niestety zmieniają
Także liczyłem że po podnietach komentatorów na temat 40-tyś widowni, i tego że atmosfera godna najlepszych wydarzeń piłkarskich w europie Lech zrobi dobre racowisko na swojej trybunie, a tu tylko dziciaczki podrzucające konfetii jak pierwszy śnieg :) Była idealna okazja na pokazanie tego o co się walczy.No ale nie ma tego złogo, za tydzień można odpalić coś pod zamkniętym w Bielsku i będzie szacun.
### pisze:Także liczyłem że po podnietach komentatorów na temat 40-tyś widowni, i tego że atmosfera godna najlepszych wydarzeń piłkarskich w europie Lech zrobi dobre racowisko na swojej trybunie, a tu tylko dziciaczki podrzucające konfetii jak pierwszy śnieg :) Była idealna okazja na pokazanie tego o co się walczy.No ale nie ma tego złogo, za tydzień można odpalić coś pod zamkniętym w Bielsku i będzie szacun.
Z takich ciekawostek z Reymonta. KLUB zabronił wnoszenia VLEPEK! na stadion i każdy kibic jeżeli chce wejść na R22 takowe vlepki musi oddać do depozytu...
kiedyś przede wszystkim nikt nie wrzucał zdjęć oprawy 5 minut po jej zaprezentowaniu a teraz im to dalej idzie tym zadowolenie spada, jeszcze pięć lat temu każdy jarał by się taka oprawą a dzisiaj każdy narzeka
Nowa Huta 1906 pisze:Z takich ciekawostek z Reymonta. KLUB zabronił wnoszenia VLEPEK! na stadion i każdy kibic jeżeli chce wejść na R22 takowe vlepki musi oddać do depozytu...
na Legii tez kibice przyjezdni nie moga wnosic wlepek (przynajmniej Ruch tak mial zeszłej rundy). Staje sie to powoli norma
pewnym momencie kibiców Wisły od... innych kibiców Wisły oddzielił kordon policji
można coś więcej ?
pomiędzy sektorami G1/G2 a G4/G5 znajdował się kordon pedałów w białych kaskach (na G3) pewnie dbali o to żeby nie doszło do konfrontacji pomiędzy grupami zwaśnionych kibiców, ponadto żeby wejść np na sektor G1 trzeba było okazać bilet z sektorem G1 inaczej zaraz zjawiało się wsparcie i trzeba było udać się na G2
isis pisze:Szymkowiak coś wspominał po zakończeniu meczu że piłkarze Wisły uciekli szybko po gwizdku do szatni . Zbluzgaliście ich czy jak ?
raczej mieli dość szydery z naszej strony, każde fajtłapowate zagranie było nagradzane gromkimi oklaskami z naszej strony, a w miarę dobre zagranie euforią niczym po strzelonej bramce