Śląsk Wrocław i BKS Bielsko razem z Miedzianką. Niema co pierdolić, jak na Miedź to liczba bdb i ekipa porządna.
PS. Cracovia zaczęła bluzganie na Miedź.
PS 2. Dochodzi mnie info ze Legniczanie z atrakcjami ale niewiem czy pewne
Nas na sektorze ok 480 osób. 20 osób brakuje z różnych powodów.
Wstępnie mieliśmy obiecane 800 wejściówek, na 6 dni przed meczem Cracovia zmniejsza nam pule 500 sztuk.
Dokładne liczby: ok 320 Miedź, 105 Śląsk, 57 Stal Bielsko.
My ze średnim dopingiem z kilkoma lepszymi momentami (ochrona nie pozwala nam wnieść bębna pod bzdurnym pretekstem i musimy prowadzić doping bez niego), kierownik ds bezpieczeństwa czy inna ku*** nie pozwala wnieść połowy flag (argumentował to tym, że wymierzył płoty metrówką i więcej flag nie wejdzie :) )
Atrakcji żadnych nie było.
Dla ciekawskich - Wisły z nami również nie było.
Ładny stadion Cracovii i chyba jeden z lepszych sektorów dla gości w 1 lidze.
Dokładnie,jedynie fani z drugiej strony błoń na swym forum internetowym wypisywali banialuki,że na tym meczu się pojawimy,widać są mało obeznani w realiach kibocowskich w naszym kraju.
Bielsko ze Śląskiem już chyba z 10 lat w dobrych układach , razem nawet pogonili Lecha przed meczem z Luksemburgiem na dworcu w Warszawie dokładnie nie wiem ale tez z 10 lat temu i chyba od tego się zaczeło.
Bardzo dobra liczba Miedzianki w Krakowie jak na nich to budzi uznanie, mam nadzieje tylko że to nie kibice sukcesu jednorazowy ich wyskok bo zespół idzie na awans do ekstraklasy i takie wyjazdy jak do Stóży, Niecieczy więcej w ich wykonaniu się nie przytrafią gdzie było ich chyba 15tu.
swój pisze:
----przy tak lipnym wyniku, Lech pokazuje klasę z dopingiem bo większość ekip dawno by tylko gwizdała a ci jednak dają radę
Większość ekip by gwizdała? Kraje Ci się pomyliły. My dostając z Lechem 4:0 śpiewaliśmy, że to za mało by kibica zniechęcało. Taki wynik nieraz działa mobilizująco.
swój pisze:
----przy tak lipnym wyniku, Lech pokazuje klasę z dopingiem bo większość ekip dawno by tylko gwizdała a ci jednak dają radę
Większość ekip by gwizdała? Kraje Ci się pomyliły. My dostając z Lechem 4:0 śpiewaliśmy, że to za mało by kibica zniechęcało. Taki wynik nieraz działa mobilizująco.
potrafisz czytać ze zrozumieniem???wiesz jaka różnica jest między ''większość'' a '' wszyscy''???
Zaraz Was tutaj nowy "admin-kat" pogoni. Ja chciałem napisać, że na plus bardzo dobra oprawa Lecha. I pytanie moje? Legia jechała specjalem do Poznania, czy też innymi środkami transportu?
Zgody 28 pisze:Zaraz Was tutaj nowy "admin-kat" pogoni. Ja chciałem napisać, że na plus bardzo dobra oprawa Lecha. I pytanie moje? Legia jechała specjalem do Poznania, czy też innymi środkami transportu?
Jak na hit sezonu dla mnie mecz chujowy. Jeszcze pare lat temu byłby pełno piro, kilka opraw, kozacki doping, a teraz jakoś tak nijako. Z roku na rok jest coraz gorzej. Zobaczcie sobie na derby Belgradu jak powinien taki mecz wyglądać.
że też nawet wśród wyjazdowiczów Legii musi trafić się garstka lamusów, wpatrzonych w telebim i gdy ten ich pokaże, machających jak małpki (chyba ich przesłanie oprawy Lecha urzekło)..
amf0508 pisze:Jak na hit sezonu dla mnie mecz chujowy. Jeszcze pare lat temu byłby pełno piro, kilka opraw, kozacki doping, a teraz jakoś tak nijako. Z roku na rok jest coraz gorzej. Zobaczcie sobie na derby Belgradu jak powinien taki mecz wyglądać.
Zdecydowanie brakło piro,myślałem że na takim meczu Lech coś odpali.,ogólnie nie ma czym się jarać w związku z tym meczem,na plus pomysłowa oprawa Lecha i obecność Legii.