Koniec protestu w Białymstoku :
http://www.facebook.com/DzieciBialegost ... ts&fref=ts

KOMENTARZE 9-12.11.2012r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 9-12.11.2012r.
MJO pisze:1. Nie biegliście w kierunku naszego młyna tylko ulicami na około stadionu.Major1921 pisze:Moto-Jelcz Oława - Raków Częstochowa
Nas na zakazie w Oławie 84 głowy. Do miejsca docelowego udaje nam się dojechać bez balastu, pod stadionem przebieżka w kierunku miejscowego młyna, niestety nic ponadto. My swoje zrobiliśmy, gospodarze natomiast mimo tego, że mieli sporo czasu na to, żeby nam wyjść na przeciw ograniczyli się do zawinięcia flag i bluzgania ze stadionu. Szkoda.
2. Z wami biegło pełno mundurowych.
3. Dzieliło nas ogrodzenie stadionu i szpaler kasków.
4. Cała wasza akcja trwała może 5 minut, nie wiem czy to jest sporo czasu.
5. Też blizgaliście z zapłotu, i to pierwsi.
6. Nie wiem, czy będąc na monitorowanym obiekcie, w asyście ochrony i kasków, i dotego będąc jeszcze filmowanym, jest sie takim chętnym na harce. Też nie byliście.
To tyle celem sprostowania.
Hasło dnia: "Chodźcie, mamy McDonadls" :)
czuje się jak w szkole wszystko wypuntkowane co gdzie i jak...
niewiem gdzie Ty widzisz tyle psów z nimi chyba ,że jestem jakiś slepy maja ochote na tańce wiedzą ,że są z wasami i jeszcze źle rozumiem trzeba do was chyba na "pjontki" podbić i blagać na kolanach ,żebyście może coś zrobili z 1 punktu poprostu "padłem"
http://www.youtube.com/watch?v=k2oukl1qzHU&feature=plcp od 3:05
PS: nie jestem z Rakowa
Ps2: Przy Okazji meczu w Wałbrzychu to czemu nie byliście chętni? nie z tej strony ekipa XX stala?hehehe bez odbioru z mojej strony;)
-
Pogoń powrót z Bełchatowa z atrakcjami, czy spokój?
-
po co pytasz, jak wiesz...?
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.