http://www.youtube.com/watch?v=ZcEsRyAu6H8nieaktywny pisze:Mam prośbę. Jak ktoś z Was będzie miał jakiegoś linka na yt do tego programu z TVP2 o którym mówicie to prosił bym o wstawienie. No i jakiś link z wykonaniem "ole tuska p*******" bo ja na telefonie mam tylko końcówke jak już wszystko cichnie... Z góry dzięki. Trzymajcie się bracia. Rośniemy w siłe!!

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
...Autonomia Kaliska...
-
Z tego co słyszałem od jednej osoby będącej tam to na Żurawiej przekopani tajniacy :)
Duża część co tam była skakali przez jakiś płot na posesje i mieszkańcy im pomagali otwierając bramy na inne ulice.
Duża część co tam była skakali przez jakiś płot na posesje i mieszkańcy im pomagali otwierając bramy na inne ulice.

-
może nie na temat ale warto to wszystkim pokazać, nawet biedny radzio sikorski stracił na chwilę czujność i powiedział prosto z serca:
http://www.youtube.com/watch?v=PHQGpN44j08
http://www.youtube.com/watch?v=PHQGpN44j08
-
Hehe w pewnym momencie wszystkim się troche przysneło, przynajmniej w naszym przedziale :)Inzaghi pisze:Na bank wrócili do pociągu z dworu i jechali do Częstochowy, co dalej to nie wiem bo mi się przysnęło. Może chłopaki z W~ wiedzą coś więcej to się wypowiedzą.P_FSW pisze:chłopaki z pociągu relacji Warszawa- Jelenia Góra przez Katowice i Wrocław, ci, którzy przymusowo przez tych co zawsze w Radomsku zaliczyli okienny desant cali i zdrowi?;)
Pozdro

-
Od nas ok. 150 osob.
-
[link]
nerwy im puszczają i boją się
grubo... :)
nerwy im puszczają i boją się
grubo... :)
-
nie ziomek. To Gnojownik Kurzeszyn. Czuwaj!PiSi_Zel pisze:Czy to czasem nie jest to zatrzymanie?Achmed pisze:Anwil Włocławek - 15 osób. Jesteśmy zatrzymani przed Marszem wraz z grupą z Ostrowa i kilkoma chłopakami z Zagłębia Sosnowiec. Byliśmy 2 godziny trzymani w kordonie na schodach przy wyjściu z Dworca Centralnego.
http://www.12zawodnik.pl/galeria/marsz- ... 15#zdjecie
-
ogladajac ten program lisa dochodze do wniosku, ze nie moglbym uczestniczyc w takiej dyskusji, bo przy pierwszym wpierdalaniu sie tej lewej szmaty wyjebalbym jej 'liscia na odmulke'.
-
Tutaj jest kropka nad i jak Zawisza pojechał kurwie olejnik
[link]
[link]
-
nie tylko Ty. Wiekszosc z nas zajebala by nie tylko liscia, ale i napie.rdolila butow ile wlezieR1924 pisze:ogladajac ten program lisa dochodze do wniosku, ze nie moglbym uczestniczyc w takiej dyskusji, bo przy pierwszym wpierdalaniu sie tej lewej szmaty wyjebalbym jej 'liscia na odmulke'.
-
Wyłączyłem w 44 sekundzie. Nie ten wiek, nie te nerwy.anders pisze:Tutaj jest kropka nad i jak Zawisza pojechał kurwie olejnik
[link]
-
Zarowno Szczuke jak i Niesiolowskiego nalezaloby wypierdolic dyscyplinarnie z tego kraju.
-
co działo się przed centralnym? milicja nie chciała wypuścić Lecha?bo na aborczej jest jedno zdjęcie, ale Lech przyszedł przecież na plac defilad przed początkiem marszu. czy byli w paru grupach?
w pewnym momencie dane mi było się znaleźć za białymi kaskami przy tajniakach, teksty w stylu "j**** was" to u nich norma na moje pytanie "czemu debile wpadają w legalny marsz i urządzają prowokacje" odpowiedzi od tych ćwierć-mózgów oczywiście nie było
a żałujcie, że nie widzieliście jak te kozaczki w popłochu spierdalały gdy race i inne gadżety lądowały 20 metrów przed nimi:))) z wielką radością było to widzieć, milicyjne kozaczki-cwaniaczki.
w pewnym momencie dane mi było się znaleźć za białymi kaskami przy tajniakach, teksty w stylu "j**** was" to u nich norma na moje pytanie "czemu debile wpadają w legalny marsz i urządzają prowokacje" odpowiedzi od tych ćwierć-mózgów oczywiście nie było
a żałujcie, że nie widzieliście jak te kozaczki w popłochu spierdalały gdy race i inne gadżety lądowały 20 metrów przed nimi:))) z wielką radością było to widzieć, milicyjne kozaczki-cwaniaczki.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
Powiem tak boli te wszystkie k**** komunistyczne to co sie wydarzyło a raczej nie wydarzyło bo liczyli na rozdupcenie stolicy i nagonkę na cały rok a tu dupą i jedyne co wychodzi na jaw to prowokacje psów. I pozostaje nam sie z tego cieszyć.
A co do psów to jak to czytają to pamiętajcie że jesteście nikim, a wcześniej czy później ktoś wam zwgałci matkę, żonę albo córkę. Spokojnie dzieli stróże wszystko do was wróci, może nie jako do psa na służbie tylko jako do obywatela jak bedziesz w domu siedział, a ktoś będzie ci córkę gwałcił, albo jak ci żona bedzie schodziła. Nadejdzie ten czas na każdego z was.
"Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy" mówi wam to coś ?
A co do psów to jak to czytają to pamiętajcie że jesteście nikim, a wcześniej czy później ktoś wam zwgałci matkę, żonę albo córkę. Spokojnie dzieli stróże wszystko do was wróci, może nie jako do psa na służbie tylko jako do obywatela jak bedziesz w domu siedział, a ktoś będzie ci córkę gwałcił, albo jak ci żona bedzie schodziła. Nadejdzie ten czas na każdego z was.
"Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy" mówi wam to coś ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=rGoVlW0A ... e=youtu.be nie wiem czy było. Dobra beka.
-
- ostatnie ostrzeżenie

Czy to zdjęcie jest naprawdę z 11.11? Czy też ktoś tylko tak napisał lub zrobił fotomontaż? Wiem dobrze o powiązaniach Gajowego ze Spawaczem, ale żeby ta kanalia w Dzień Niepodległości śmiała się pokazywać, to jakiś obłęd jest. Jakbym miał kałacha, to od razu ładuję cały magazynek.
Te Szczuki, Niesiołowskie, Tuski i inne barachło. Jak długo jeszcze te chwasty będą działać na szkodę Polski? Brak słów. Cieszy że wbrew mainstreamowym mediom marsz Gajowego okazał się klapą, a na MN przyszły dziesiątki tysięcy ludzi z całej Polski. Oby wszystko szło coraz lepiej w tę stronę, a sowieci wreszcie zostaną z naszego kraju definitywnie pogonieni.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
debile, to są po prostu debile. poza tym, że milicji za jej działalność i to , że jest jawną spadkobierczynią mo stosującą jej metody, nie mówiąc już o betonie we "władzach" trzeba nienawidzić to niezła pompa z ich jest, są chyba największymi nieudacznikami jakich w życiu widziałem- i to każdy bez wyjątku
no bo jak np. wytłumaczyć ranę tego czworonogiego
no musiał sobie strzelić w stopę z gładki!;)
no bo jak np. wytłumaczyć ranę tego czworonogiego

no musiał sobie strzelić w stopę z gładki!;)
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
uśmiech z mordy nie znika od kilku dni, nie wiem czy mogło być lepiej.
Ci co mieli dostać w******* - dostali, ci co mieli poczuć gula - poczuli i do teraz plują jadem, liczba na MN bardzo dobra, w mediach w programach publicystycznych mimo sporej nagonki są ludzie którzy godnie reprezentują wartości obecne na marszu. Dziękuje wszystkim którzy byli tego dnia w stolicy!
ps. co do Polonii i zajść na linii Polonia - Legia: bądźcie tacy pro-narodowi cały rok, pokazujcie się z dobrej strony z dnia na dzień (a nie 1 trans tuż przed 11.11.12) tak aby pisanie na murach 'ksp frajernia' nie miało mocnych podstaw (a tak teraz jest...), wtedy za rok (czy dwa) może pomaszerujemy razem. Dobrze że nawet u was coś się zmienia, wszyscy to widzą (ale nie wszystkim jest na miejscu to pisać).
Duma, duma NARODOWA!
Ci co mieli dostać w******* - dostali, ci co mieli poczuć gula - poczuli i do teraz plują jadem, liczba na MN bardzo dobra, w mediach w programach publicystycznych mimo sporej nagonki są ludzie którzy godnie reprezentują wartości obecne na marszu. Dziękuje wszystkim którzy byli tego dnia w stolicy!
ps. co do Polonii i zajść na linii Polonia - Legia: bądźcie tacy pro-narodowi cały rok, pokazujcie się z dobrej strony z dnia na dzień (a nie 1 trans tuż przed 11.11.12) tak aby pisanie na murach 'ksp frajernia' nie miało mocnych podstaw (a tak teraz jest...), wtedy za rok (czy dwa) może pomaszerujemy razem. Dobrze że nawet u was coś się zmienia, wszyscy to widzą (ale nie wszystkim jest na miejscu to pisać).
Duma, duma NARODOWA!
-
Z brakiem połaczeń telefonicznych to stały motyw gdy jest takie nagromadzenie ludzi z czego połowa się chce ze sobą kontaktowac. Nieraz tak się dzieje przy okazji meczów na ktorych jest kilkanascie koła czy więcej ludzi.
Sieć się wiesza
Sieć się wiesza
za kim jestes?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=73q3lcgJ6cY Material pyty.pl. W 7:00 to nie jest Zurawia?
-
Co do komórek to tak jak już napisano powyżej - to normalne i często się zdarza w dużym tłumie. Jeśli chodzi o Żurawią to faktycznie na początku grubo po pizdach dostali, później odcięli wyjście, Ci co szybko się ogarnęli zawinęli się stamtąd, pozostali zostali otoczeni i próbowali uciekać gdzie tylko się da. To, że były prowokacje to jasne, jakoś cicho o tym, że tajniaki wyskoczyły z boku z hasłem "antifa", po czym jak duża grupa w nich ruszyła to z boku od razu wyskoczyli umundurowani - niestety nie wszystkich "kominiarzy" to uratowało :) To było z lewej strony, stąd ta plotka, że pojawiła się antifa ( ktoś o to pytał).
A ogólnie to uważam, że nie ma co wszędzie pisać, że prowokacja itp. Wiadomo, że nic nie stało się bez przyczyny, ale to normalna zdrowa reakcja. Jak ktoś jest atakowany to nie ucieka, tylko odpowiada tym samym. Nie przesadzajcie z tymi filmikami, bo już w zeszłym roku przez takie działania poszedł siedzieć gość, którego wszyscy nagle określali mianem prowokatora.
To co cieszy po tym wszystkim to, że organizatorzy nie odcinają się od kibiców tak jak to miało miejsce w zeszłym roku, tylko wręcz przeciwnie. Zawisza bardzo fajnie w [link], nie boi się mówić tego co ma do powiedzenia.
A ogólnie to uważam, że nie ma co wszędzie pisać, że prowokacja itp. Wiadomo, że nic nie stało się bez przyczyny, ale to normalna zdrowa reakcja. Jak ktoś jest atakowany to nie ucieka, tylko odpowiada tym samym. Nie przesadzajcie z tymi filmikami, bo już w zeszłym roku przez takie działania poszedł siedzieć gość, którego wszyscy nagle określali mianem prowokatora.
To co cieszy po tym wszystkim to, że organizatorzy nie odcinają się od kibiców tak jak to miało miejsce w zeszłym roku, tylko wręcz przeciwnie. Zawisza bardzo fajnie w [link], nie boi się mówić tego co ma do powiedzenia.
-
Jak od razu skręciliśmy w Żurawią - zauważyłem jak tajni powijają paru chłopaków ale szybka reakcja tłumu i zostają odbici.
Dobrze ktoś określił, gdyby nie osoby postronne - mogło być naprawdę gorąco a nawet teksty do osób zarządzających " wypuścić starców i kobiety" nie pomagały.
Dobrze ktoś określił, gdyby nie osoby postronne - mogło być naprawdę gorąco a nawet teksty do osób zarządzających " wypuścić starców i kobiety" nie pomagały.
-
Zdjęcia zamaskowanych bandytów, którzy zaczęli prowokacje !
[link]
udostępniać wszędzie zawsze i wszędzie policja JE*ANA BĘDZIE !!!!
STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI
POLSKA KRAJ POLICYJNY !
[link]
POLSKA KRAJ POLICYJNY !
www.fotofanatyk.cba.pl
http://www.facebook.com/FotoFanatyk
http://www.facebook.com/FotoFanatyk
-
Każdy kto brał udział w wydarzeniach na Marszałkowska/Żurawia albo był tylko naocznym świadkiem, doskonale zdaje sobie sprawę, że odpowiednia grupa uczestników Marszu tak się zachowała jak się miała zachować. Wszechobecne słowo "prowokacja" jest raczej dla organizatorów Marszu, którzy jak zwykle są w ogniu krytyki.W.F.H. pisze: A ogólnie to uważam, że nie ma co wszędzie pisać, że prowokacja itp. Wiadomo, że nic nie stało się bez przyczyny, ale to normalna zdrowa reakcja. Jak ktoś jest atakowany to nie ucieka, tylko odpowiada tym samym.
-
Rok temu było podobnie. W jakiś informacjach tv był poruszany temat, że kibice wstawiają zdjęcia milicji w internecie, a mundurowi się żalą, że boją się o swoję życie. Jeśli ta patologia policyjna z prawem u boku tuska nęka nas to ich także niech spotka jakakolwiek kara.eFanatykk pisze:Zdjęcia zamaskowanych bandytów, którzy zaczęli prowokacje !
[link]
POLSKA KRAJ POLICYJNY !
Marsz Niepodległości;
''Docierają do nas informacje o tym, że bezpośrednio przed rozpoczęciem ataku sił policyjnych na Marsz, poprzedzonego prowokacjami ich kolegów w oliwkowych kominiarkach, zza kordonu wystrzelona została charakterystyczna raca, różniąca się od innych, które tego dnia były w użyciu. Jeśli informacja się potwierdzi, będzie to jeden z wielu dowodów na zaplanowaną, zorganizowaną i skoordynowaną akcję policji na rondzie Dmowskiego.''
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
[quote="jestesmywaszastolica]
stul japę, zarówno w Krasińskim, jak i na Nowolipkach ganiane były twoje koleżanki z antify. to, że przypadkowo dostał ktoś od was nie jest w sumie niczym dziwnym, wszak jesteści chyba jedyną ekipą, która na Marsz Niepodległości ustawia się w tym samym miejscu co antifa.
[/quote]
Dziwi mnie od jakiegoś czasu, że mimo iż wiecie kto z antify działa na KSP w łeb obrywają właśnie prawicowcy. Jeśli jeżdżą na wyjazdy to czemu nie czekacie pod klatkami u nich? Cały czas piszecie, że na KSP są lewaki - tak pewnie są, ale czemu to na nich głównie nie ciśniecie. Śmiejecie się, że na Konwiktorskiej rządzi antifa a prawicowcy nie mają nic do gadania (co jest oczywiście totalną bzdurą). To czemu choćby w takich dniach nie darujecie sobie z podjazdami do prawicowej Polonii (tak jak już wspomniałem podobno wiecie bardzo dobrze o tym kto z antify działa na K6).
Z tym miejscem zbiórki to się nie rozpędzaj - owszem było to samo osiedle ale jak dobrze wiesz jest to osiedle Polonii więc dziwne, żeby zbierali się na Sadybie tylko dlatego, że antifa za miejsce zbiórki wybrała sobie pomnik żydowski.
Jakoś nie widziałem tych ganianek antify w Krasińskim (a kręciłem się tam z dzieckiem na spacerze). A żeby podkręcić atmosferę to mogę podesłać fotki jak w marszu lewaków paraduje się w szalach Legii i wymachuje eLki paluchami (ale oczywiście była to pewnie prowokacja Polonii)
A nawiązując do tematu - jak wspomniałem wcześniej lukałem na start manifestacji lewaków i gdybym wiedział, że moga być takie cyrki ze strony tajniaków to obcykał bym ich fotki bez kominów (a trochę ich się tam kręciło - podejrzewam, że większość później trafiła na MN)
stul japę, zarówno w Krasińskim, jak i na Nowolipkach ganiane były twoje koleżanki z antify. to, że przypadkowo dostał ktoś od was nie jest w sumie niczym dziwnym, wszak jesteści chyba jedyną ekipą, która na Marsz Niepodległości ustawia się w tym samym miejscu co antifa.
[/quote]
Dziwi mnie od jakiegoś czasu, że mimo iż wiecie kto z antify działa na KSP w łeb obrywają właśnie prawicowcy. Jeśli jeżdżą na wyjazdy to czemu nie czekacie pod klatkami u nich? Cały czas piszecie, że na KSP są lewaki - tak pewnie są, ale czemu to na nich głównie nie ciśniecie. Śmiejecie się, że na Konwiktorskiej rządzi antifa a prawicowcy nie mają nic do gadania (co jest oczywiście totalną bzdurą). To czemu choćby w takich dniach nie darujecie sobie z podjazdami do prawicowej Polonii (tak jak już wspomniałem podobno wiecie bardzo dobrze o tym kto z antify działa na K6).
Z tym miejscem zbiórki to się nie rozpędzaj - owszem było to samo osiedle ale jak dobrze wiesz jest to osiedle Polonii więc dziwne, żeby zbierali się na Sadybie tylko dlatego, że antifa za miejsce zbiórki wybrała sobie pomnik żydowski.
Jakoś nie widziałem tych ganianek antify w Krasińskim (a kręciłem się tam z dzieckiem na spacerze). A żeby podkręcić atmosferę to mogę podesłać fotki jak w marszu lewaków paraduje się w szalach Legii i wymachuje eLki paluchami (ale oczywiście była to pewnie prowokacja Polonii)
A nawiązując do tematu - jak wspomniałem wcześniej lukałem na start manifestacji lewaków i gdybym wiedział, że moga być takie cyrki ze strony tajniaków to obcykał bym ich fotki bez kominów (a trochę ich się tam kręciło - podejrzewam, że większość później trafiła na MN)
-
W Radomsku psy nawet mało elektryczne, aczkolwiek na widok obiektywu się lekko zagrzał dowódca. Jacy oni są ku*** grzeczni, jak mają wystąpić przed kamerą, to niepojęte.kropek pisze:Hehe w pewnym momencie wszystkim się troche przysneło, przynajmniej w naszym przedziale :)Inzaghi pisze:Na bank wrócili do pociągu z dworu i jechali do Częstochowy, co dalej to nie wiem bo mi się przysnęło. Może chłopaki z W~ wiedzą coś więcej to się wypowiedzą.P_FSW pisze:chłopaki z pociągu relacji Warszawa- Jelenia Góra przez Katowice i Wrocław, ci, którzy przymusowo przez tych co zawsze w Radomsku zaliczyli okienny desant cali i zdrowi?;)
Pozdro
Pozdrawiam.
"Ekspercie! Pamiętaj, lawina nie wie, że jesteś ekspertem"
-
Tutaj jest na filmie jest ten momentnieaktywny pisze:To nie krzyczał pies tylko Marian Kowalski z ONR z tego wozu prowadzącego.Monar24 pisze:Czyli sytuacja z ul. Żurawia zakończyła się wypuszczeniem zablokowanych tam osób tak ? Nie było żadnych łapanek ani pałowania ( widziałem ,że gaz i gumowe kule poleciały ) ? W pewnym momencie naprawdę wyglądało to jak scena ze stanu wojennego . Co krzyczał pies wtedy przez szczekaczkę ? Słyszałem jakieś teksty " Wy bronicie polskiego munduru , nie dajcie go zhańbić " . Ostro mobilizował ich do walki .
https://www.youtube.com/watch?v=vbUuAe4 ... re=mh_lolz
-
Maly pocisk Artura Zawiszy na Monike Olejnik z Tusk Vision Network
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XVSlXJkgFns&feature=plcp[/youtube]
-
Było dobrze Panowie. Cieszy ilość kumatej braci, ale też duża ilość osób nie związanych z naszym środowiskiem. Coraz więcej osób zaczyna dostrzegać prawdę i w sumie o to też powinno nam chodzić. Mile zaskoczyła mnie Pani ok. 60roku która skakała śpiewając "kto nie skacze ten z policji". ;) Dużo starszych osób rzucało hasła zomowcy, itd. Widać, że nie preferują czerpania wiedzy ze stacji iti, itp. Szkoda tylko tych powiniętych osób. I w sumie ciekawe jak zakończy się sprawa tego 62-letniego Pana, którego też zawinęły. Na przyszłość edukujcie kolegów jak zachować się przy gazie, bo widać było, że dużo osób nie miało z nim styczności. Ale k**** wstydziłyby się tego, że zaatakowały przemarsz, w którym było dużo dzieci i osób starszych.
ACAB!
ACAB!
-
Na Marszu Niepodległości Igloopol melduje się 22 osoby (20 busem +2 pociągiem którzy dołączają do nas później) oraz sporo osób które jadą na własną rękę różnymi środkami transportu (liczba ciężka do oszacowania)

-
Panowie powiedzcie mi jedno, dlaczego nikt tej kurwie nie wygarnie na zywo, zeby zamknela ta jebana pizde i nie wpierdalala sie w zdanie co 2 slowa ? Wystarczy zapytac sie jej na zywo czy wie co to etyka dziennikarska, i czy wie to ze media powinny byc obiektywne.hooligans800 pisze:Maly pocisk Artura Zawiszy na Monike Olejnik z Tusk Vision Network
Nie ma sensu z ta szmata wchodzic w dyskusje slowne, trzeba ja upodlic w taki prosty sposob.Ciekawe co by powiedziala gdyby ktos ja dobitnie zgasil takim tekstem o etyce dziennikarskiej, czy uprzejmie jej zwrocil uwage ze jak zaprasza goscia do studia to ma zamknac ta jebana morde i dac dojsc do slowa rozmowcy, po czym moze zadac kolejne pytanie i kontynuowac rozmowe.
Wchodzenie w potyczki slowne z taka szmata, czy inna ku*** szczuka nie ma sensu, chociaz napewno jest z tego wielka satysfakcja jak sie rzuci takiej szmacie cieta riposte.
Sory za bluzgi ale mnie ponioslo.

-
Nie da sie edytowac.Mam nadzieje ze w przyszlym roku WSZYSTKIE EKIPY potraktuja Marsz jak swoj najwazniejszy wyjazd.Wydaje mi sie ze Marsz Niepodleglosci jest wazniejszy od jakiegos meczu, i raz w roku mozna sie zmobilizowac na taka okazje.Frekfencja wzroslaby wtedy momentalnie z tych 50 tysiecy do 150 tysiecy albo i wiecej.

-
Ona to jeszcze nic,ale to co odpierdala lis to przechodzi ludzkie pojęcie.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Ona nie dopuści takiego rozmówcy do swobodnej wypowiedzi, bo by powiedział za dużo prawdy, a tego media chcą uniknąć. Ale Zawisza zachował zimną krew i zniszczył ją intelektualnie. Pocisnął z nią inteligentnie, czym ona nie może się pochwalić. Jakby pozwoliła mu "rozwinąć skrzydła" to cały misterny plan tefałenu by poległ, ale Zawisza i tak powiedział wystarczająco dużo jak dla mnie. Widać, że gość ma głowę nie od parady i potrafi się wypowiedzieć, nie dając się przy tym sprowokować, a możliwe, że też o to chodziło tej kurwie sprzedajnej. Ale coś takiego jest wkurwiające, zadaje pytanie i nie pozwoli spokojnie odpowiedzieć, tak jak ta suka szczuka wpierdoliła mu się w zdanie jak świnia w pomidory.
ZA ŁEB I O ŚCIANĘ LEWACTWO JEBANE!
A tak ogólnie to poza MN można się też mobilizować na marsze przeciwko zboczeńcom itd.
ZA ŁEB I O ŚCIANĘ LEWACTWO JEBANE!
A tak ogólnie to poza MN można się też mobilizować na marsze przeciwko zboczeńcom itd.
-
Dokładnie następna ważna data to 13 grudnia 2012 dobrze by było także tego dnia zrobić manifestacje najlepiej w swoich miastach i już zacząć nakręcać na to środowiska kibicowskie jak i zwykłych obywateli, którzy przyjechali do Wawy 11.11.12r
-
Wiadomo ze o to jej chodzi zeby nie pozwolic dojsc do slowa, w obawie o prawde.
Ale jesli taki Zawisza czy inny ogarniety czlowiek zaproszony do studia powie jej wprost :
,,Prosze pani, zostalem zaproszony do programu, wiec niech pani pozwoli mi dojsc do slowa, bez przerywania co 2 sekundy tak jak pani pozwala sie wypowiedziec Niesiolowskiemu'' czy cos w tym stylu, to moze chociaz na minute by zamknela ta niewyparzona morde bez ciaglego przerywania.
Pomijajac juz fakt ze bezczelnie w trakcie wypowiedzi gdy Zawisza podawal nazwisko kogos z ONRu , ona sie wpierdalala i mowila - ,, Tego antysemite ? '' . No ja p*******, i tak co chwile rzucala te marne prowokacyjne teksty.Chetnie bym jej wykurwil buta na pysk.
Wiadomo ze ogarnieci ludzie wiedza kto jest kto, ale mlode pokolenie, ktore nie interesuje sie polityka pomysli sobie,,skoro pani redaktor go atakuje to znaczy ze ma racje, a on jest faszysta, rasista i antysemita''.
W ogole jak niesiolowski powiedzial ze PO to prawica, a Marsz niepodleglosci chce obalic demokracje to myslalem ze spadne z krzesla.Jak mozna robic ludziom takie gowno z mozgu,tego nie da sie sluchac !
Jedynym rzetelnym zrodlem informacji jest internet, i - poki co - nieocenzurowane filmiki na yt.Jesli macie facebooki itp, to udostepniajcie znajomym filmiki np z Gazety Polskiej itp, nawet jesli na 1000 osob ktore obejrzy taki filmik, pojdzie po rozum do glowy chociaz 10 to juz sukces.
Kolejnym dobrym sposobem na pokazanie prawdy moga byc napisy na murach.Zamiast kupowac puszke farby zeby napisac ze Wisla to ku***, albo ze LKS je zupe widelcem , mozna ta puszka robic rozne propagandowe napisy na scianach, antyrzadowe, wysmiewajace politykow, komune, lewackie k******* itp.Niby malo ale zawsze cos ! Transparenty antyrzadowe moga szybko zniknac, tak jak to mialo miejsce w tamtym roku, a napisy na murach zostanal na dluzej.
Ale jesli taki Zawisza czy inny ogarniety czlowiek zaproszony do studia powie jej wprost :
,,Prosze pani, zostalem zaproszony do programu, wiec niech pani pozwoli mi dojsc do slowa, bez przerywania co 2 sekundy tak jak pani pozwala sie wypowiedziec Niesiolowskiemu'' czy cos w tym stylu, to moze chociaz na minute by zamknela ta niewyparzona morde bez ciaglego przerywania.
Pomijajac juz fakt ze bezczelnie w trakcie wypowiedzi gdy Zawisza podawal nazwisko kogos z ONRu , ona sie wpierdalala i mowila - ,, Tego antysemite ? '' . No ja p*******, i tak co chwile rzucala te marne prowokacyjne teksty.Chetnie bym jej wykurwil buta na pysk.
Wiadomo ze ogarnieci ludzie wiedza kto jest kto, ale mlode pokolenie, ktore nie interesuje sie polityka pomysli sobie,,skoro pani redaktor go atakuje to znaczy ze ma racje, a on jest faszysta, rasista i antysemita''.
W ogole jak niesiolowski powiedzial ze PO to prawica, a Marsz niepodleglosci chce obalic demokracje to myslalem ze spadne z krzesla.Jak mozna robic ludziom takie gowno z mozgu,tego nie da sie sluchac !
Jedynym rzetelnym zrodlem informacji jest internet, i - poki co - nieocenzurowane filmiki na yt.Jesli macie facebooki itp, to udostepniajcie znajomym filmiki np z Gazety Polskiej itp, nawet jesli na 1000 osob ktore obejrzy taki filmik, pojdzie po rozum do glowy chociaz 10 to juz sukces.
Kolejnym dobrym sposobem na pokazanie prawdy moga byc napisy na murach.Zamiast kupowac puszke farby zeby napisac ze Wisla to ku***, albo ze LKS je zupe widelcem , mozna ta puszka robic rozne propagandowe napisy na scianach, antyrzadowe, wysmiewajace politykow, komune, lewackie k******* itp.Niby malo ale zawsze cos ! Transparenty antyrzadowe moga szybko zniknac, tak jak to mialo miejsce w tamtym roku, a napisy na murach zostanal na dluzej.

-
napisy na murach dobre były za czasów okupacji i stanu wojennego, choć dzisiejsze działania rządzących zbytnio się już nie różnią od tamtych czasów. Starsi pomyślą, pomalowali elewacje, banda chuliganów to i na złość zagłosują inaczej. Największą siłą w dzisiejszych czasach jest internet i wirtualna propaganda może coś zmienić.
Cały Białystok z JAGIELLONIĄ