MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
Zauważcie, że we wszystkich "głównych" mediach starają sie zawyżać liczbę uczestników marszu bronka, jednocześnie nie pokazując ile było osób. Przynajmniej nie trafiłem na taki obraz. A o MN tylko "kilkanaście tysięcy" ... boją się tej liczby, oj boją.
P.S Piękna chwilka, kiedy chyba pierwszy raz w życiu słyszałem jak masa ludzi śpiewa i to, przynajmniej w miejscu którym byłem CAŁY HYMN POLSKI ! Zawsze mnie to drażniło, że na kadrze zazwyczaj śiewana jest tylko jedna zwrotka... BRAWO !
P.S Piękna chwilka, kiedy chyba pierwszy raz w życiu słyszałem jak masa ludzi śpiewa i to, przynajmniej w miejscu którym byłem CAŁY HYMN POLSKI ! Zawsze mnie to drażniło, że na kadrze zazwyczaj śiewana jest tylko jedna zwrotka... BRAWO !
-
Chciałem zobaczyć wywiad z komoruskim na tefałenie ,ale przysięgam na Ojczyznę ,że nigdy więcej nie załączę tej stacji w telewizorze.Gajowy twierdzi ,że należy neutralizować prawicowców gdyż te środowiska działają destrukcyjnie na Polskę i mają w jego opinii wprowadzać chaos w kraju.Koszerna z tefałenu z zadowoleniem mu przyklasła.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
-
chłopaki z pociągu relacji Warszawa- Jelenia Góra przez Katowice i Wrocław, ci, którzy przymusowo przez tych co zawsze w Radomsku zaliczyli okienny desant cali i zdrowi?;)
szacunek dla Włochów z FN i innych, licznych zagranicznych gości.
a jeśli ktoś nie ma tematu na wieczór, polecam poczytać: [link]
już nawet oni zaczynają sobie zdawać sprawę jaki ich ten cały "antyfaszystowski" ruch jest
żałosny;)
ciekawi mnie czemu na trasie swojego spędu wyimaginowanej walki z faszyzmem nie odwiedzili i nie oddali hołdu straceńcom pobliskiego Pawiaka? bo ginęli tam Polacy? woleli skupić się na żydach z getta, rzekomych pedałach- śmiertelnych ofiarach(sic!) oraz ruskich kibolach.
szacunek dla Włochów z FN i innych, licznych zagranicznych gości.
a jeśli ktoś nie ma tematu na wieczór, polecam poczytać: [link]
już nawet oni zaczynają sobie zdawać sprawę jaki ich ten cały "antyfaszystowski" ruch jest
żałosny;)
ciekawi mnie czemu na trasie swojego spędu wyimaginowanej walki z faszyzmem nie odwiedzili i nie oddali hołdu straceńcom pobliskiego Pawiaka? bo ginęli tam Polacy? woleli skupić się na żydach z getta, rzekomych pedałach- śmiertelnych ofiarach(sic!) oraz ruskich kibolach.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
W wiadomościach tvp1 trąbią że na marszu komorowskiego było 10 tyś.
-
coś w tym było, też nigdzie nie mogłem sie dodzwonić[/quote][/quote]
o chyba tam po prostu nie ma zasięgu ze wszystkich sieci, bo ja swobodnie dzwoniłem z żurawiej, starsznie żal chłopaka z Legii liczę na jakieś info co z nim, czy nie postawiono mu jakichś poważnych zarzutów. w sumie tylko race tam odpalił. A mam takie pytanie do warszawiaków ta droga w lewo gdzie był wysoki płot nie prowadziła nigdzie, że nie szło tamtędy wybiec?
Nie z warszawy,ale jeśli chodzi o płot na ul. Żurawiej jedyna możliwością to kombinowanie przez zamknięte blokowisko, jakieś bramy były ale "problem z wjazdem" hehe ale za to "okna podobno dobre wyjście na świat" :D
o chyba tam po prostu nie ma zasięgu ze wszystkich sieci, bo ja swobodnie dzwoniłem z żurawiej, starsznie żal chłopaka z Legii liczę na jakieś info co z nim, czy nie postawiono mu jakichś poważnych zarzutów. w sumie tylko race tam odpalił. A mam takie pytanie do warszawiaków ta droga w lewo gdzie był wysoki płot nie prowadziła nigdzie, że nie szło tamtędy wybiec?
Nie z warszawy,ale jeśli chodzi o płot na ul. Żurawiej jedyna możliwością to kombinowanie przez zamknięte blokowisko, jakieś bramy były ale "problem z wjazdem" hehe ale za to "okna podobno dobre wyjście na świat" :D
-
[/quote]Prywatna pisze:coś w tym było, też nigdzie nie mogłem sie dodzwonić
Nie z warszawy,ale jeśli chodzi o płot na ul. Żurawiej jedyna możliwością to kombinowanie przez zamknięte blokowisko, jakieś bramy były ale "problem z wjazdem" hehe ale za to "okna podobno dobre wyjście na świat" :D[/quote]
Też miałem problem z telefonem, ale rok temu chyba podobnie było ;)
Tego momentu z Hymnem na Zurawiej nie zapomne do konca zycia ;) Mistrzostwo! Ta droga to slepy zaułek z tego co wiem, jakies wejscie na posesje i to wszystko. Byly tam jakies daszki itd ale tak jak gdzies juz czytalem potem pozostawal tylko skok z 20 metrow na chodnik.
JESLI KTOS MA JAKIS FILMIK PODCZAS TEJ CALEJ AKCJI TO WRZUCAC. ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY MOMENT CALEGO MARSZU. SCENA NADAJE SIE NA FILM O KOMUNIE :)
-
Ciekawe co sądzi seryjny samobójca na nowo powstały Ruch Narodowy?
-
Dało się wybiec . Trzeba było przez płot przeskoczyć , wbiec w kamienicę , i z kamienicy wybiegałeś wolny , już nie było żadnego kordonu . Zdecydowanie najgorętszy moment z całego marszu . Całe szczęście ,że rozeszło się po kościach ( skoro tak mówicie ).PGliwice pisze:o chyba tam po prostu nie ma zasięgu ze wszystkich sieci, bo ja swobodnie dzwoniłem z żurawiej, starsznie żal chłopaka z Legii liczę na jakieś info co z nim, czy nie postawiono mu jakichś poważnych zarzutów. w sumie tylko race tam odpalił. A mam takie pytanie do warszawiaków ta droga w lewo gdzie był wysoki płot nie prowadziła nigdzie, że nie szło tamtędy wybiec?bednar pisze:750ml pisze:na tej żurawiej w sumie to rozeszło się po kościach ale robiło się bardzo ciasno i ciepło z właszcza że psy z ostrym ciśnieniem na nas
nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza[/quote]
coś w tym było, też nigdzie nie mogłem sie dodzwonić
Nam niestety nie udaje się dotrzeć na zbiorkę kibolską bo część z nas była przetrzymywana na komisariacie...
-
odnosnie tel to nie moglem sie dodzwonic praktycznie nigdzie ,cieszy liczba ,szkoda tylko ze na centralnym tak szybki odwrot ,wiekrzosc nie patrzylo nawet czy ktos za nimi biegnie dopiero po 200-300 metrach udalo sie opanowac tlum ,idac z marszem dobra ekipa po lewej stronie szkoda ze psy wziely nas z dwoch stron i tylko czesci udalo sie wrocic do pochodu.... wielkie dzieki Legii za organizacje i pomoc we wszystkim !!!
-
[link]
Znalazlem ten link na blogu [link]
Wiadomo co robic. Rozeslac po ludziach ten link, moze ktos pozna jakas kurwe
Znalazlem ten link na blogu [link]
Wiadomo co robic. Rozeslac po ludziach ten link, moze ktos pozna jakas kurwe
-
Są gdzieś jakieś foty marszu z Placu Bankowego itp.
-
Dużym sukcesem jest to, że SLD z resztą lewaków już chyba mają nasrane w majtki porządnie, boją się i będą się bać jeszcze bardziej następnego marszu :) Chcą delegalizować - najlepszy dowód na strach.

-
Wątpię , reporterzy byli przeganiani przez chłopaków ( i dobrze ). Trzeba przyznać ,że na Placu Bankowym , uzbierała się naprawdę godna ekipa , gdyby doszło do spotkania z lewakami to byłaby przebieżka . Lewusy same to przyznają ,że są na straconej pozycji . Wystarczy poczytać sobie ich forum , link kilka postów wyżej .creative99 pisze:Są gdzieś jakieś foty marszu z Placu Bankowego itp.
-
Jest może jakiś film z tej Zurawiej
-
Gdzie ja napisałem, że Legia nie sprawdziła się w roli gospodrza?! Szacun dla nich za liczbę i akcje. Również "kumaci" z Legii prosili aby nie przynosić barw, a było pełno 16-19 latków w czapeczkach CSKA. Ale mam nadzieje, że za rok będzie jeszcze lepiej. Pozytywnie zaskoczyła mnie liczba Piasta! Byli dobrze widoczni, może to przez te kominiarki :/ No i właśnie k.Órwa czemu tyle ludzi bez kominów?!solojuve1234 pisze:Legia sie w 100% wywiązała jako gospodarz w tym dniu, jakoś nie słychać, żeby Polonia walczyła i była w pierwszym rzędzie, tak na prawde to was na poważnie nikt nie bierze więc wasze 100 osób to mizeria jak na Stolice i bedziecie pewnie wszystko na kiboli Legii zwalać, bo wy to jesteście kulturalni, a w ogóle to pewnie jedyna okazja z wami się spotkać na mieście więc sie nie napinaj, bo do Legii wam brakuje ćwierćwiekumiki4g pisze:Nas na zbiórce przed marszem 68 osób plus sporo osób na własną rękę więc nasza liczba to ok 100
Przed marszem nasi sąsiedzi znowu we frajerski sposób atakują małolatów od Nas obijając ich i zabierając im race, takich sytuacji jest kilkanaście, w trakcie marszu tak samo mają miejsca ataki na chłopaków od Nas...
c.weLe nie mogliście wytrzymać, choć jednego dnia, podczas gdy wszyscy jakoś tolerowali swoich teoretycznych "wrogów". Ale to już jest tradycja z waszej strony :/
-
Na bank wrócili do pociągu z dworu i jechali do Częstochowy, co dalej to nie wiem bo mi się przysnęło. Może chłopaki z W~ wiedzą coś więcej to się wypowiedzą.P_FSW pisze:chłopaki z pociągu relacji Warszawa- Jelenia Góra przez Katowice i Wrocław, ci, którzy przymusowo przez tych co zawsze w Radomsku zaliczyli okienny desant cali i zdrowi?;)
Quis ut Deus!
-
[link]
Mapa Polski opracowana przez lewaków z GW :]
bez komentarza.
Mapa Polski opracowana przez lewaków z GW :]
bez komentarza.
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.

-
Największe zaskoczenie Marszu to bez wątpienia całkiem zgrabna liczba Ruchu. Do tej pory myślałem że na marsz ruskich to przyszli sobie po prostu pobiegać, a tu proszę. Może znów zaczną pojawiać się na kadrze jak za starych dobrych lat :-) Jak widać cwele gorzeliki nie namieszały jeszcze chłopakom w głowach. I bardzo dobrze
-
właśnie!dla mnie jest to całkowicie niezrozumiałe...potem nie ma co się dziwić, że kilka dni później statystyki zatrzymań idą im w górę...miki4g pisze:solojuve1234 pisze:miki4g pisze:czemu tyle ludzi bez kominów?!
HUTNIK&MAZOVIA
-
A no i KONKRETNA liczba Lecha i ogólnie ludzi z WLKP, tak trzymać
-
nie wiem jak u innych ale na przykład w moim przypadku to z kumplami nie zdążyłem dojść do centrum a już tajniaki nas spisali, przetrzepali, pozabierali m.in. kominy, petardy i kazali wrzucić do studzienki, w przypadku nieoddania powiedzieli że zawiną na komende :/HC pisze:właśnie!dla mnie jest to całkowicie niezrozumiałe...potem nie ma co się dziwić, że kilka dni później statystyki zatrzymań idą im w górę...miki4g pisze:czemu tyle ludzi bez kominów?!
-
Włączcie sobie tvp2.
-
-
kondon lis nie wiedział co ma powiedzieć i oddał innemu głos!! Wyszła manipulacja!! Piękny pojazd !!bodzio21 pisze:Zawisza dobrze pocisnął lisa. :)
Widzew Łódź
-
GrubyGks pisze:Włączcie sobie tvp2.
nie wiem jak długo (Terlikowski i Zawisza) tam wytrzymają jak cały ten [link] przeciwko Marszowi
-
-
Obsrani po pachy .
-
-
Nas (Ruchu Zdzieszowice) tego dnia w Warszawie 6 typa. Jedziemy pociągiem. W pociągu jedziemy razem z Górnikiem Wałbrzych, Odrą Opole,Ruchem Chorzów i Śląskiem Wrocław. W pewnym momencie wsiadają brudasy co nie przechodzi bez echa. Wysiadając w Radomsku dalej kozaczą przez co jeden zalicza K.O drugi zostawia kolegę i ratuje się ucieczką. Pociąg stoi i czeka na karetkę i psy. Po godzinnej przerwie ruszamy dalej w stronę Warszawy. W Warszawie jesteśmy nad ranem. Po Warszawie chodzi z chłopakami z Wałbrzycha, w końcu idziemy na plac zamkowy skąd wyruszamy. Chusta na twarz, pierwszy zakręt w ciaśniejszą uliczkę i POlicja formułuje kordon. Po chwili lecą kamienie, kostka i wszystko co pod ręką. Odbijamy zagazowanego chłopaka i zawracamy i idziemy na plac teatralny pod Pałac Kultury.
Marsz rusza, wszędzie słychać wybuchy petard i mnóstwo flag w biało-czerwonych barwach.
Psy blokują drogę, wszyscy stoją, biegniemy zobaczyć na czoło pochodu. Znowu kostka, race, petardy wszystko co pod ręką leci w POlicje, zaczyna się gazowanie, cofka.. i nie wiem czy to gaz czy widok starszej Pani która mówi " Nie pozwólcie zniszczyć Naszego Święta" i nakleja mi na kurtkę naklejkę z symbolem Polski Walczącej sprawia, że szklą mi się oczy. Zadyma trwa w najlepsze, POlicja rzuca petardami strzela ze strzelb na gumowe kule. Nagle wszyscy idziemy do przodu śpiewając Hymn POlicja się zdecydowanie cofa po czym ktoś krzyczy" Po Lewej ANTIFA" (byli tam?) co psy szybko wykorzystują i atakują. W końcu się uspokaja i pochód rusza dalej.
Pod pomnikiem Romana Dmowskiego odpalane są pozostałe race jednak to nie koniec.
Na stadionie Agrykoli po Rocie do teraz mam ciary. Wracamy na centralny godz 22:30 i powrót. O 5:00 jesteśmy w Zdzieszowicach.
BÓG, HONOR I OJCZYZNA!
Marsz rusza, wszędzie słychać wybuchy petard i mnóstwo flag w biało-czerwonych barwach.
Psy blokują drogę, wszyscy stoją, biegniemy zobaczyć na czoło pochodu. Znowu kostka, race, petardy wszystko co pod ręką leci w POlicje, zaczyna się gazowanie, cofka.. i nie wiem czy to gaz czy widok starszej Pani która mówi " Nie pozwólcie zniszczyć Naszego Święta" i nakleja mi na kurtkę naklejkę z symbolem Polski Walczącej sprawia, że szklą mi się oczy. Zadyma trwa w najlepsze, POlicja rzuca petardami strzela ze strzelb na gumowe kule. Nagle wszyscy idziemy do przodu śpiewając Hymn POlicja się zdecydowanie cofa po czym ktoś krzyczy" Po Lewej ANTIFA" (byli tam?) co psy szybko wykorzystują i atakują. W końcu się uspokaja i pochód rusza dalej.
Pod pomnikiem Romana Dmowskiego odpalane są pozostałe race jednak to nie koniec.
Na stadionie Agrykoli po Rocie do teraz mam ciary. Wracamy na centralny godz 22:30 i powrót. O 5:00 jesteśmy w Zdzieszowicach.
BÓG, HONOR I OJCZYZNA!
Ruch Zdzieszowice!
-
-
Tą suke szczuke to bym najchetniej łopatą rozjebał. W głowie się nie mieści co ta 3 skurwieli mówiła, pajace skończone. Brawa dla Zawiszy.
-
Ta szczuka to kawał suki jak można nazywać Polaków, którzy z całego kraju zjeżdżają się do Warszawy aby świętować obchody Narodowego Święta Niepodległości "NEOFASZYSTAMI" !glinik1921 pisze:GrubyGks pisze:Włączcie sobie tvp2.
nie wiem jak długo (Terlikowski i Zawisza) tam wytrzymają jak cały ten program przeciwko Marszowi
-
Ekipa Komornika Kurzeszyn największa z największych kos Gnojownika! Chłopie tej ekipy nie radziłbym wam z komendantem rozkminiać! Podobno przed samym marszem wjebali po 20 kg tatara więc wciąż są "na chodzie"!
-
W TVN24 to dopiero sie działo:
Kibice to najbardziej patriotyczna grupa w Polsce. Kibicom – szacun, a panią wzywam do poprawy! Niech pani się uczy, na naukę nigdy nie jest za późno – powiedział do Moniki Olejnik w programie "Kropka nad i" Artur Zawisza, wiceprezes Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych. Tą wypowiedzią zbulwersowany był Stefan Niesiołowski (PO). - Pan ośmiela się mówić tak do dziennikarki? To bezczelność – stwierdził.
Naprawdę takim tekstem jej pojechał, że już do końca programu była kłótnia i wyprowadził ją tym z równowagi a strasznie rzadko się to zdarza :-)
Kibice to najbardziej patriotyczna grupa w Polsce. Kibicom – szacun, a panią wzywam do poprawy! Niech pani się uczy, na naukę nigdy nie jest za późno – powiedział do Moniki Olejnik w programie "Kropka nad i" Artur Zawisza, wiceprezes Związku Żołnierzy Narodowych Sił Zbrojnych. Tą wypowiedzią zbulwersowany był Stefan Niesiołowski (PO). - Pan ośmiela się mówić tak do dziennikarki? To bezczelność – stwierdził.
Naprawdę takim tekstem jej pojechał, że już do końca programu była kłótnia i wyprowadził ją tym z równowagi a strasznie rzadko się to zdarza :-)
-
Może ktoś zacytować Zawisze i jego tekst do lisa o tej kamerce w kiblu?;)
-
"to co pan zrobił, to tak jakbym ja zamontował u pana w toalecie kamerkę "tomasz lis na żywo"konrad.D pisze:Może ktoś zacytować Zawisze i jego tekst do lisa o tej kamerce w kiblu?;)
o to chodzi?
HUTNIK&MAZOVIA
-
-
Mam prośbę. Jak ktoś z Was będzie miał jakiegoś linka na yt do tego programu z TVP2 o którym mówicie to prosił bym o wstawienie. No i jakiś link z wykonaniem "ole tuska p*******" bo ja na telefonie mam tylko końcówke jak już wszystko cichnie... Z góry dzięki. Trzymajcie się bracia. Rośniemy w siłe!!

-

Rozje*ało mnie :D