MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2012
w telekspresie przed chwilą mówili o MN. Podali nawet info że uczestnicy marszu mówią o policyjnej prowokacji, ale oczywiście tak cynicznie przedstawione, że każdy kto nie był na marszu, nie korzysta z internetu zrozumie to tak że chuligani odwracają kota ogonem i oskarżają policje. SLD domaga się delegalizacji ONRu :D
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.
-
Po co wypisujecie te liczby. Kto miał być ten był, a Wy nie ułatwiajcie pracy tym co hańbią POLSKI mundur.
Ma ktoś info. w sprawie powinientych ?
j**** milicyjne szmaty!
Ma ktoś info. w sprawie powinientych ?
j**** milicyjne szmaty!
-
Zdjęcia naprawdę dobre, ktoś kto nie był na marszu dostaje jasny przekaz "grozy jaka tam miała miejsce". Całość wpisuje się w akcję medialną pt. "straszenie leminga", o której mowa w tym artykule [link] . Moim zdaniem jedna z lepszych analiz tego co się wydarzyło.kkkosc pisze:[link]
Kilka ciekawych zdjęć.
-
nie wiem po h** napierdalacie tymi liczbami, rozumiem moze jeszcze wieksze ekipy, ale mniejsze niech sie zastanowia co pisza bo nie trudno rozkiminic jakie 15 czy 20 os bylo z danego miasta. Kazdy ogarniety wie, ze na Marszu byly wszystkie ogarniete ekipy i tyle!
WIELKA POLSKA
WIELKA POLSKA
-
www.youtube.com/watch?v=IE4nilaUpe0Narodowe Święto Niepodległości w Białymstoku - 10.11.12r.
W wigilię Święta Niepodległości w Białymstoku odbyła się manifestacja zorganizowana przez Narodowe Odrodzenie Polski.
10 listopada o godzinie 15.45 rozpoczęły się białostockie, narodowe obchody Święta Niepodległości. Na placu przed Ratuszem zebrało się ok. pół tysiąca osób, by w godny sposób uczcić ten szczególny dzień. Po krótkim przemówieniu, które wygłosił kol. Bogusław Koniuch zebrani przeszli ulicami miasta na cmentarz Wojskowy gdzie przedstawiciel podlaskiego Narodowego Odrodzenia Polski kol. Tomasz Wendołowicz złożył w imieniu zebranych wieniec. Następnie głos zabrał kol. Adam Bielecki. Po odśpiewaniu hymnu zebrani rozeszli się do domów.
W manifestacji uczestniczyli ludzie z szeroko pojętego ruchu narodowego miedzy innymi z Organizacji Narodu Polskiego- Liga Polska, SN, kibice Jagiellonii Białystok, mieszkańcy miasta oraz przyjezdni goście. Dużą grupę stanowili ludzie młodzi, co daje nadzieję na przyszłość. Wszak czym skorupka… Wznoszono okrzyki „Bóg, Honor i Ojczyzna,” „ Narodowy radykalizm”, „ Precz z Unią Europejską” i inne.
-
Wg mnie organizacja marszu przerosła MW i ONR. Przede wszystkim powinni zdjąć tego pajaca z pierwszego wozu, który zarzucał sam sobie hasła na przedzie.
-
A co wg. Ciebie było nie tak? Ogarnięcie blisko 50 tyś. tłumu graniczy z niemożliwością, a jeżeli byłeś wczoraj na koniec na Agrykoli to sam widziałeś, jak sprawnie wszyscy się tam przedostali.pieciul pisze:Wg mnie organizacja marszu przerosła MW i ONR. Przede wszystkim powinni zdjąć tego pajaca z pierwszego wozu, który zarzucał sam sobie hasła na przedzie.
-
Nas na zbiórce przed marszem 68 osób plus sporo osób na własną rękę więc nasza liczba to ok 100
Przed marszem nasi sąsiedzi znowu we frajerski sposób atakują małolatów od Nas obijając ich i zabierając im race, takich sytuacji jest kilkanaście, w trakcie marszu tak samo mają miejsca ataki na chłopaków od Nas...
c.weLe nie mogliście wytrzymać, choć jednego dnia, podczas gdy wszyscy jakoś tolerowali swoich teoretycznych "wrogów". Ale to już jest tradycja z waszej strony :/
Przed marszem nasi sąsiedzi znowu we frajerski sposób atakują małolatów od Nas obijając ich i zabierając im race, takich sytuacji jest kilkanaście, w trakcie marszu tak samo mają miejsca ataki na chłopaków od Nas...
c.weLe nie mogliście wytrzymać, choć jednego dnia, podczas gdy wszyscy jakoś tolerowali swoich teoretycznych "wrogów". Ale to już jest tradycja z waszej strony :/
-
to dopiero drugie tak duże zgromadzenie ludzi które oni organizują, daj im czas bo nie jest łatwo zapanować nad ponad 50 tysięcznym tłumem, lewactwo najwidoczniej bardzo sfrustrowane bo nie udało im się nigdzie pokazać, we Wrocławiu odpuścili a w Warszawie ich pochód można nazwać pochodem policyjnym, bo z której strony byś nie patrzył to widać tylko mase psiarni, może za rok wyjadą do braci z zachodu i tam będą świętować "Niepodległość" bo w Polsce nigdzie im nie wyjdzie, nie pozostaje im nic innego jak zmienić obywatelstwo, poduczyć się troche niemieckiego i zacząć życie na nowo
-
Mam pytanie do Was - ile było mniej więcej ludzi? Byłem, ale ja tego ogarnąć nie mogłem. Tylko nie przeczytane z jakiejś pierwszej lepszej stronki tylko jakieś sprawdzone źródło. Z tego co słyszałem to od 20 do 100 tysięcy - rozbieżność dość duża. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrowionka
"Nigdy nie zrozumiesz gdzie,
Leży Mojej walki kres,
O co toczy się ten bój,
Kto przyjaciel a kto wróg..."
Leży Mojej walki kres,
O co toczy się ten bój,
Kto przyjaciel a kto wróg..."
-
Z Zawiercia kilka osób z nami wracało z Ruchu.krzycho_ASR pisze:1. Jakie liczby zagranicznych delegacji?
2. Na MN był obecny Ruch Chorzów - prawda/farmazon?
3. W Szczecinie Antifa traci dwie flagi - prawda/farmazon?.

-
Nie da się edytować, ZL jakaś stówka w Warszawie, we Wrocławiu nie wiem ilu, ale na pewno sporo.

-
Jak na złość nie spalono wozu tefałenu ani koszernej , a oni chcieli sobie odbić na ubezpieczycielach spadki cen akcji i sprzedaży gaziety.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Jeżeli można wiedzieć to jak skończyła się sytuacja z ulicy Żurawia , gdy milicja ustawiła kordony z dwóch stron ? Moment w , którym ludzie zaczęli śpiewać Hymn narodowy niesamowity .
-
Na ul. Żurawia widoczna tęczowa flaga, szyby szybko poleciały, jak ulica była zablokowana z dwóch stron, próbowaliśmy się przez blokowiska przebić, później jakiś miły pan otworzył brame (inni woleli iść górą haha) , niektórzy dali rade i przebili sie przez kordon, innym kazano "wypierda***" dalej kordon od ul. Krucza olał ludzi stojących z tej strony i ruszył w stronę Marszałkowskiej
-
Na marszu co najmniej 50 osób(pewnie więcej,nikt nie liczył) z Ruchu Chorzów.
-
Górą niestety nie dało rady wyrwać się poza ten kordon, no chyba że skacząc z 20 metrów na chodnik :D do tego ludzie z balkonów i okien grozili, że wezwą policję :lol: no ale w pewnym momencie nie było do śmiechu, bo wyglądało na to, że w najlepszym wypadku otoczą wszystkich, przetrzymają i będą wywozić.
-
O tym, że Marsz wypadł super, świadczą wściekłe ataki idiotów z Czerskiej,szmat i k**** z TVN-u.
Na pochodzie widziane osoby z różnych ekip m. in.: Lechia,Arka,GKS Jastrzębie,Petra,Wisła Puławy,Hetman Zamość no i Legia oczywiście.
Na spacer organizowany przez Komorowskiego mimo że reklamowany w reżimowych mediach przyszła naprawdę garstka(bo tak należy określić te 3 tysiące)w tym połowa to BOR i psy w cywliu:-)
No i te ich genialne transparenty: "My idziemy z Bronkiem" i "Wodzu prowadź" :-)
Za rok musi nas być jeszcze więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pochodzie widziane osoby z różnych ekip m. in.: Lechia,Arka,GKS Jastrzębie,Petra,Wisła Puławy,Hetman Zamość no i Legia oczywiście.
Na spacer organizowany przez Komorowskiego mimo że reklamowany w reżimowych mediach przyszła naprawdę garstka(bo tak należy określić te 3 tysiące)w tym połowa to BOR i psy w cywliu:-)
No i te ich genialne transparenty: "My idziemy z Bronkiem" i "Wodzu prowadź" :-)
Za rok musi nas być jeszcze więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Co tu dużo pisać. j***** prowokatorzy. Nagle znalazło się tam od c**** policji, tv itp a jakoś na reszcie trasy przemarszu nikogo prócz nas.
A co do samego marszu to naprawdę robił wrażenie. Pozytywna jest też ilość widocznych ekip. Nie będę wymieniał wszystkich ekip jakie widziałem bo to nierealne ale chyba najbardziej (najwiecej ich widziałem) rzuciła mi się w oczy Wisła, Legia oraz GKS Katowice. Co do pytań o obecności Ruchu to samemu widziałem osoby w czapeczkach Ruchu z ZawieRcia i Siemianowic Śl. wiec byli. Na koniec dodam... OLEEE tuska p******* OOOLEEEE tuska p******* OLLEEE tuska p******* Ollee tuska p*******!!!!!!
A co do samego marszu to naprawdę robił wrażenie. Pozytywna jest też ilość widocznych ekip. Nie będę wymieniał wszystkich ekip jakie widziałem bo to nierealne ale chyba najbardziej (najwiecej ich widziałem) rzuciła mi się w oczy Wisła, Legia oraz GKS Katowice. Co do pytań o obecności Ruchu to samemu widziałem osoby w czapeczkach Ruchu z ZawieRcia i Siemianowic Śl. wiec byli. Na koniec dodam... OLEEE tuska p******* OOOLEEEE tuska p******* OLLEEE tuska p******* Ollee tuska p*******!!!!!!

-
[link]
to zdjęcie zostało w "fakcie" podpisane jakoś tak: policja zatrzymała najbardziej agresywnych uczestników zamieszek.
Możnaby coś z tym zrobić.
to zdjęcie zostało w "fakcie" podpisane jakoś tak: policja zatrzymała najbardziej agresywnych uczestników zamieszek.
Możnaby coś z tym zrobić.
-
Czyli sytuacja z ul. Żurawia zakończyła się wypuszczeniem zablokowanych tam osób tak ? Nie było żadnych łapanek ani pałowania ( widziałem ,że gaz i gumowe kule poleciały ) ? W pewnym momencie naprawdę wyglądało to jak scena ze stanu wojennego . Co krzyczał pies wtedy przez szczekaczkę ? Słyszałem jakieś teksty " Wy bronicie polskiego munduru , nie dajcie go zhańbić " . Ostro mobilizował ich do walki .
-
Według mnie przynajmniej 50tys.Jakikolwiek pisze:Mam pytanie do Was - ile było mniej więcej ludzi? Byłem, ale ja tego ogarnąć nie mogłem. Tylko nie przeczytane z jakiejś pierwszej lepszej stronki tylko jakieś sprawdzone źródło. Z tego co słyszałem to od 20 do 100 tysięcy - rozbieżność dość duża. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrowionka
Ale najbardziej wkurwia mnie to, że media podają, że 11 listopada w Warszawie było organizowane 4 duże marsze! Ja p*******, przeglądając zdjęcia i filmiki widać że MN był największy bez dwóch zdań, prezydencki około 1-3 tys., lewaków góra 1tys., a tych socjalistów jeszcze mniej.
-
Raczej nie oglądam tv ale nie zauwazyłem w tym roku kazi szczuki i innych podobnych jęczących o faszyźmie w każdym programie, teraz komentowali oleksy, celiński itp. Jakby stwierdzili, że takie teksty same się kompromitują i teraz postawili tylko na straszenie kibolami a nie faszyzmem.
Ciekawy tekst posła Górskiego:
[link]
Ciekawy tekst posła Górskiego:
[link]
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Najlepsza jest ta propaganda ,że na marszu Bronka było tyle samo ludzi co na M.N. tylko ,że do Bronka przyszli Polacy świętować ,a na M.N. przyszli chuligani siać terror i zniszczenie.
Na dzień dzisiejszy jest jak za komuny-władza ma media w swoich rękach i może dowolnie uprawiać propagandę.Jednak wszystko ma kiedyś swój kres i mam nadzieję ,że już niedługo się to zmieni i media będą wolne ,a przede wszystkim polskie!
Na dzień dzisiejszy jest jak za komuny-władza ma media w swoich rękach i może dowolnie uprawiać propagandę.Jednak wszystko ma kiedyś swój kres i mam nadzieję ,że już niedługo się to zmieni i media będą wolne ,a przede wszystkim polskie!
-
na tej żurawiej w sumie to rozeszło się po kościach ale robiło się bardzo ciasno i ciepło z właszcza że psy z ostrym ciśnieniem na nas
nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza
nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza
-
Legia sie w 100% wywiązała jako gospodarz w tym dniu, jakoś nie słychać, żeby [link] walczyła i była w pierwszym rzędzie, tak na prawde to was na poważnie nikt nie bierze więc wasze 100 osób to mizeria jak na Stolice i bedziecie pewnie wszystko na kiboli Legii zwalać, bo wy to jesteście kulturalni, a w ogóle to pewnie jedyna okazja z wami się spotkać na mieście więc sie nie napinaj, bo do Legii wam brakuje ćwierćwiekumiki4g pisze:Nas na zbiórce przed marszem 68 osób plus sporo osób na własną rękę więc nasza liczba to ok 100
-
Bez przesady, na prezydenckim 5tys minimum, do 6-7 mogło być. Byłem chwilę, widziałem. Nieśli transparent roku chyba:"TVN NIE KŁAMIE". Jak to ktoś tam powiedział, -'lemingi wypełzgły z nor'. Do tego drugie tyle gapiów na trasie.linkinx pisze:Według mnie przynajmniej 50tys.Jakikolwiek pisze:Mam pytanie do Was - ile było mniej więcej ludzi? Byłem, ale ja tego ogarnąć nie mogłem. Tylko nie przeczytane z jakiejś pierwszej lepszej stronki tylko jakieś sprawdzone źródło. Z tego co słyszałem to od 20 do 100 tysięcy - rozbieżność dość duża. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrowionka
Ale najbardziej wkurwia mnie to, że media podają, że 11 listopada w Warszawie było organizowane 4 duże marsze! Ja p*******, przeglądając zdjęcia i filmiki widać że MN był największy bez dwóch zdań, prezydencki około 1-3 tys., lewaków góra 1tys., a tych socjalistów jeszcze mniej.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
To nie krzyczał pies tylko Marian Kowalski z ONR z tego wozu prowadzącego.Monar24 pisze:Czyli sytuacja z ul. Żurawia zakończyła się wypuszczeniem zablokowanych tam osób tak ? Nie było żadnych łapanek ani pałowania ( widziałem ,że gaz i gumowe kule poleciały ) ? W pewnym momencie naprawdę wyglądało to jak scena ze stanu wojennego . Co krzyczał pies wtedy przez szczekaczkę ? Słyszałem jakieś teksty " Wy bronicie polskiego munduru , nie dajcie go zhańbić " . Ostro mobilizował ich do walki .

-
[quote="750ml"]na tej żurawiej w sumie to rozeszło się po kościach ale robiło się bardzo ciasno i ciepło z właszcza że psy z ostrym ciśnieniem na nas
nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza[/quote]
coś w tym było, też nigdzie nie mogłem sie dodzwonić
nikt jeszcze nie napisał ale próbowałem wydzwonić w czasie marszu w sumie po akcji na tej żurawiej i nigdzie się dodzwonić nie mogłem to samo masa ludzi braki zasięgu albo wybierałeś numer tel tak jakby dzwonił ale cisza[/quote]
-
Akurat nie mam zastrzeżeń co do pilnowania marszu, bo o to ciężko mieć jakiekolwiek pretensje. Nie podobał mi się dobór osób przemawiających na samym początku. I nie chodzi mi tu ani o tego historyka, ani o gościa z Kresów, czy tym bardziej o Kowalskiego, którego przemowa była naprawdę bardzo dobra i szkoda, że reszta tak nie wyglądała. I ten pierwszy samochód na przedzie i pajac, który darł sam ryja i to darł ciągle te same trzy hasła, czy to na Marszałkowskiej kiedy marsz został z tyłu, czy przechodząc obok ministerstw i ambasady. I wszędzie była mowa o końcu pod Dmowskim, nie na agrykoli, przez co sporo osób się zawinęło.LGTczew pisze:A co wg. Ciebie było nie tak? Ogarnięcie blisko 50 tyś. tłumu graniczy z niemożliwością, a jeżeli byłeś wczoraj na koniec na Agrykoli to sam widziałeś, jak sprawnie wszyscy się tam przedostali.pieciul pisze:Wg mnie organizacja marszu przerosła MW i ONR. Przede wszystkim powinni zdjąć tego pajaca z pierwszego wozu, który zarzucał sam sobie hasła na przedzie.
-
jezeli chodzi o te okrzyki w kierunku psiakow z wozu przez onr to nie były one motywacja do walki z nami "nosicie Polski mundur nie pozwólcie go hańbić" odnosiło sie raczej do tego żeby nie prowokowali i zachowali sie jak przystało na ludzi którzy dbają o porządek i przepuścili nas w spokoju. Co niektórzy zle zrozumieli te słowa.
pozdro
pozdro
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Ciekawe jak to wytłumaczą:
[link]
[link]
-
bracia ku*** było GODNIE!widząc z daleka miejsce zbiórki, aż ciary przechodziły tak samo jak przy obserwowaniu z góry terenu Agrykoli po Marszu...ilość i jakość ekip robiły wrażenie!było też kilka momentów kiedy człowieka h** strzelał, następnym razem jak rzucacie jakimiś kamorami to patrzcie przed siebie, bo kilka osób z pierwszych rzędów podczas awantury o mały włos nie zarobiło, tak samo jeśli chodzi o piro...do zobaczenia za rok!walka trwa!
HUTNIK&MAZOVIA
-
Cały marsz jak najbardziej na wielki +!
Lewaki już trzęsą portkami na swoim forum i wylewają żale, że niedługo już nie będą mogli spokojnie nawet na koncert przyjść. Pokazaliśmy siłę i jedność.
Motyw z zakończeniem na Agrykoli bardzo dobry ale proponowałbym go rozwinąć w postaci "festynu". Na scenie mogliby zagrać narodowi wykonawcy, grill (każdy głodny po marszu szukał szybkiej szamy na mieście), piwko, może jakiś mecz kibice vs ONR i MW, czy inne tego typu atrakcje. Chodzi o to aby zatrzymać na dłużej te masy ludzi i wypełnić czas osobom, które musiały czekać na transport powrotny. Oczywiście cały zysk na poczet przyszłorocznego marszu.
Lewaki już trzęsą portkami na swoim forum i wylewają żale, że niedługo już nie będą mogli spokojnie nawet na koncert przyjść. Pokazaliśmy siłę i jedność.
Motyw z zakończeniem na Agrykoli bardzo dobry ale proponowałbym go rozwinąć w postaci "festynu". Na scenie mogliby zagrać narodowi wykonawcy, grill (każdy głodny po marszu szukał szybkiej szamy na mieście), piwko, może jakiś mecz kibice vs ONR i MW, czy inne tego typu atrakcje. Chodzi o to aby zatrzymać na dłużej te masy ludzi i wypełnić czas osobom, które musiały czekać na transport powrotny. Oczywiście cały zysk na poczet przyszłorocznego marszu.
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.

-
ku*** ,ale ta komunistyczna świnia na polsat news bredzi.
-
40 narodowców z Czech i 8 ze Słowacjikrzycho_ASR pisze:1. Jakie liczby zagranicznych delegacji?
2. Na MN był obecny Ruch Chorzów - prawda/farmazon?
3. W Szczecinie Antifa traci dwie flagi - prawda/farmazon?.
-
Zajebisty cytat z forum lewaków ([link]):
:] :]Dokładnie to ująłeś wiec nie bede sie rozpisywał , dodam tylko ze sporą cześć marszu przeszedłem z boku a głosy jakie słyszałem od przechodniów na ulicy
to co to za marsz jest (w kawiarni zamawiajac kawe na to pytanie padła odpowiedz "pedałów") bardzo przykre , z drugiej strony jakoś ludzi z zewnątrz , ten marsz bardziej odstraszał niż przyciągał
Niestety jak nie obmyślimy innego planu to jesteśmy w głebokiej d****
Z długoscia trasy to przyznam szczerz była przesada , pod koniec marszu chyba każdy marzył o gorącej herbacie i coś do jedzenia , niestety ale 5 godzin na nogach , do tego wszedzie sklepy pozamykane żeby czyms sie posilic to koniec marszu wygladał tak jak by wszyscy za kare szli .Ale i tak szacun dla osób które przyjechały i pojawiły sie na marszu mieli tyle energii do wygłoszenia swoją dezaprobatę na sytuacje jaka w Polsce się pojawiła a w szczególności dotrwały do końca
Błędem niestety było tez to ze nie udało nam się zatrzymać osób które pojawiły sie w 2010 r. wiem wiem każdy powie ze gazeta nakrecała ale było 5 min. które lepiej można było wykorzystać
Niestety przy tak biernej postawie społeczeństwa sami nic nie zmienimy !
Dodam jeszcze ze patrząc na te bojówki którymi dysponują ,dreszcze przechodza mi po plecach , jak tak dalej pójdzie to niestety,ale mozemy sie spodziewać wjazdów na koncerty po hasłem bij Lewaka co pokazały akcje w ostatnim czasie i ta we Wrocławiu
Sam ruch hc/punk juz nie wystarczy w szczególności ze sporo osób taki marsz olała , gdyż lepiej wpaść na koncert gdy gra dobra kapela napic sie piwa i popierdolić farmazony ,jak tak dalej pójdzie to niedługo nie bedziemy mieli gdzie pierdolić farmazonów a na koncerty będziemy jeżdzili taxówkami
Jeszcze jedno co mnie przeraża to fakt taki ze albo media są zastraszane i boja sie o swoje d*** i nakłady sprzedazy czy czas antenowy ale sory , o co chodzi ? przeciez jawnie Winnicki i ten drugi patafian Holocher jawnie wygłaszaja swoje poglądy nienawisci i nikt nie reaguje na to gówno
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.

-
po h** się przejmujecie pierdoleniem tych lewych k****?ważne, że my wszyscy wiemy jak było, rozumiem kiedy byłoby nas tam tysiąc to wtedy cały kraj pierdoliłby o faszystach, ale przecież było nas tam tysiące, cały przekrój społeczeństwa, nikt już bezkarnie nie może nam zarzucać tego, że jesteśmy zwykłymi zadymiarzami, bo postronni ludzie zaczynają zauważać tą ich śmierdzącą lewizną propagandę...o Solidarności czy radomskich robotnikach też kiedyś władza mówiła "chuligani, awanturnicy, element", a teraz?historia nas rozliczy, a nie te pachołki, kolejny krok w celu odzyskania Polski został zrobiony i z tego się cieszmy...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Dokładnie tak jak pisze HC. Było ku*** GODNIE! Z roku na rok nas coraz więcej. Rządzących już c*** strzela jak to widzą. Wg mnie można śmiało mówić o 60-70 tys. Za rok będzie nas spokojnie 100tys. Pamiętajcie Bracia!! WALKA AŻ DO ZWYCIĘSTWA!!HC pisze:bracia ku*** było GODNIE!widząc z daleka miejsce zbiórki, aż ciary przechodziły tak samo jak przy obserwowaniu z góry terenu Agrykoli po Marszu...ilość i jakość ekip robiły wrażenie!było też kilka momentów kiedy człowieka h** strzelał, następnym razem jak rzucacie jakimiś kamorami to patrzcie przed siebie, bo kilka osób z pierwszych rzędów podczas awantury o mały włos nie zarobiło, tak samo jeśli chodzi o piro...do zobaczenia za rok!walka trwa!

-
o chyba tam po prostu nie ma zasięgu ze wszystkich sieci, bo ja swobodnie dzwoniłem z żurawiej, starsznie żal chłopaka z Legii liczę na jakieś info co z nim, czy nie postawiono mu jakichś poważnych zarzutów. w sumie tylko race tam odpalił. A mam takie pytanie do warszawiaków ta droga w lewo gdzie był wysoki płot nie prowadziła nigdzie, że nie szło tamtędy wybiec?bednar pisze:750ml pisze:na tej żurawiej w sumie to rozeszło się po kościach ale robiło się bardzo ciasno i ciepło z właszcza że psy z ostrym ciśnieniem na nas
Nam niestety nie udaje się dotrzeć na zbiorkę kibolską bo część z nas była przetrzymywana na komisariacie...