III Liga Lubelsko-Podkarpacka [2012/13]
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: III Liga Lubelsko-Podkarpacka [2012/13]
Jak tam po derbach Stal Karpaty?
-
Jaka liczba Polonii w Nowej Sarzynie ??
-
Polonii około 30
-
Wisła Kraków - Lech Poznań
Nas na tym meczu 80 osób
Unia Nowa Sarzyna - Polonia Przemyśl
Nas na tym meczu 28 osób
Nas na tym meczu 80 osób
Unia Nowa Sarzyna - Polonia Przemyśl
Nas na tym meczu 28 osób
-
Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
-
??-ZKS- pisze:Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
-
No co taki zdziwiony? Czy jeszcze wszyscy tego nie wiedzą, że "Władcy Przemyśla" nigdy nie przyznają się do porażek? Kilka tygodni temu Czuwaj - ucieczka, wczoraj JKS - ucieczka.szyd pisze:??-ZKS- pisze:Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
Pytanie do Seba1909 i Okrutny:
Jaka ekipa musi się na Was ustawić, tak abyście wysiedli z aut i zaliczyli starcie? Brzozovia? Sanovia? Zorza?
-
Stal Sanok - Karpaty Krosno
Nas tego dnia w młynie +/- 350 osob . Jak na derby przystało przez 90 min jedziemy z dobrym dopingiem . Pod koniec pierwszej połowy prezetujemy oprawe , transparent o tresci ,, To miasto tym zyje ,, w asyscie żółto - niebieskich balonow i swiec dymnych . Niestety kibice gosci nie zostali wpuszczenie na to spotkanie co nie watpliwie w jakims stopniu obnizyło wartosc calego widowiska. Piłka Nozna Dla Kibiców !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5cEswdzJX8
Nas tego dnia w młynie +/- 350 osob . Jak na derby przystało przez 90 min jedziemy z dobrym dopingiem . Pod koniec pierwszej połowy prezetujemy oprawe , transparent o tresci ,, To miasto tym zyje ,, w asyscie żółto - niebieskich balonow i swiec dymnych . Niestety kibice gosci nie zostali wpuszczenie na to spotkanie co nie watpliwie w jakims stopniu obnizyło wartosc calego widowiska. Piłka Nozna Dla Kibiców !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5cEswdzJX8
-
Coś na tym Podkarpaciu się chujnia robi. Ekipy się napinają, piszą że są jakimiś władcami haha, a jak dochodzi co do czego albo odebrać `gorący` telefon to lipa.
Niby taki gorący teren, parę zgrabnych ekip a jedna unika drugiej jak tylko może. Co jest Panowie ? Nie macie już jaj stanąć twarzą w twarz na ubitej ziemi ? Ale zdjęcia sobie cykać po lasach to potraficie :)
Zawsze interesowała mnie podkarpacka scena kibicowska bo dużo dobrego, powtarzam dobrego się tam działo, ale ostatnimi czasy lipa totalna, błazenada jakaś...szkoda. Mam na myśli wszystkie ekipy z Podkarpacia, takie jest moje zdanie i wielu może się ze mną niezgodzić jak i zgodzić.
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś te ekipy się ogarną i będą tak jak kiedyś budziły szacunek i może nawet podziw w całej Polsce.
Niby taki gorący teren, parę zgrabnych ekip a jedna unika drugiej jak tylko może. Co jest Panowie ? Nie macie już jaj stanąć twarzą w twarz na ubitej ziemi ? Ale zdjęcia sobie cykać po lasach to potraficie :)
Zawsze interesowała mnie podkarpacka scena kibicowska bo dużo dobrego, powtarzam dobrego się tam działo, ale ostatnimi czasy lipa totalna, błazenada jakaś...szkoda. Mam na myśli wszystkie ekipy z Podkarpacia, takie jest moje zdanie i wielu może się ze mną niezgodzić jak i zgodzić.
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś te ekipy się ogarną i będą tak jak kiedyś budziły szacunek i może nawet podziw w całej Polsce.

-
"Cisnąc" po ekipach z Podkarpacia zapomniałeś się pochwalić jaka Ty budzącą strach w oczach i szacunek ekipę reprezentujesz.Blood&Honor pisze:Coś na tym Podkarpaciu się chujnia robi. Ekipy się napinają, piszą że są jakimiś władcami haha, a jak dochodzi co do czego albo odebrać `gorący` telefon to lipa.
-
Ciężko czytać ze zrozumieniem :)
Całe Podkarpacie zaniżyło loty, chyba nie zaprzeczysz ? Uraziłem jakieś ekipy, trudno, takie moje zdanie i c*** Cie obchodzi za kim jestem. Gdzie napisałem o budzeniu strachu ?
Czytaj uważnie kto co pisze dzieciaku.
Całe Podkarpacie zaniżyło loty, chyba nie zaprzeczysz ? Uraziłem jakieś ekipy, trudno, takie moje zdanie i c*** Cie obchodzi za kim jestem. Gdzie napisałem o budzeniu strachu ?
Czytaj uważnie kto co pisze dzieciaku.

-
nie jestem osobą odpowiedzialną do pisania relacji dlatego napisze tylko od siebie!
Do chłopaków z JKSu:
Nie wiem jak to u was wygląda bo z naszej strony to wyglądało na typowa pokazówke...
Od razu zaznaczam że nie tłumaczę siebie ani swojej ekipy tylko powiedzcie mi jedną rzecz jaki jest sens robienia czegoś takiego po drugiej stronie ulicy wybiegając za późno i przy obstawie niebieskich... Czas pokaże telefony już były więc do zobaczenia...
Jakby ktoś miał jakieś nieścisłości piszcie PW żeby nie rozpierdalać ponownie tematu
Do chłopaków z JKSu:
Nie wiem jak to u was wygląda bo z naszej strony to wyglądało na typowa pokazówke...
Od razu zaznaczam że nie tłumaczę siebie ani swojej ekipy tylko powiedzcie mi jedną rzecz jaki jest sens robienia czegoś takiego po drugiej stronie ulicy wybiegając za późno i przy obstawie niebieskich... Czas pokaże telefony już były więc do zobaczenia...
Jakby ktoś miał jakieś nieścisłości piszcie PW żeby nie rozpierdalać ponownie tematu
TWIERDZA PRZEMYSL
-
tak z ciekawości duża była przewaga liczbowo JKSu? moze być pw
Polonia nie podejmuje walki w przypadkach:
1. gdy ktoś ma sprzęt
2. gdy ktoś robi zbyt pokazową akcje
Polonia nie podejmuje walki w przypadkach:
1. gdy ktoś ma sprzęt
2. gdy ktoś robi zbyt pokazową akcje
-
A czy gdyby te telefony były to Polonia by się zatrzymała?
Czy jakby JKS wybiegł wczesniej to nie było by tekstów, że zablokowali wyjscie z autokaru?? W ogole co to za tekst typu: "Jeżeli według Was atak polega na tym, że stoicie po drugiej stronie ulicy za barierkami, wybiegacie w ostatnim momencie, i coś tam machacie to naprawdę jesteście udaną ekipą..."
Czekali ? Czekali więc trzeba było korzystać.
Czy jakby JKS wybiegł wczesniej to nie było by tekstów, że zablokowali wyjscie z autokaru?? W ogole co to za tekst typu: "Jeżeli według Was atak polega na tym, że stoicie po drugiej stronie ulicy za barierkami, wybiegacie w ostatnim momencie, i coś tam machacie to naprawdę jesteście udaną ekipą..."
Czekali ? Czekali więc trzeba było korzystać.
-
Tylko pamietaj kolego ze nie o wszystkim dowiesz sie z internetu. Po co pisac o czyms do czego nie doszlo,albo o telefonach do kogo sie wykonalo.Blood&Honor pisze:Coś na tym Podkarpaciu się chujnia robi. Ekipy się napinają, piszą że są jakimiś władcami haha, a jak dochodzi co do czego albo odebrać `gorący` telefon to lipa.
-
Z OSTATNIEGO Meczu Wyjazdowego Czuwaju...Mecz rozpoczyna się od ostrego ataku gospodarzy którzy nie dają naszym piłkarzom przez około 10 min wyjść z własnej połowy. Po tym czasie napad gospodarzy słabnie i Czuwaj zaczyna atakować. Już w 13 min. Trawka dostaje piłkę w polu karnym i zostaje w nim sfaulowany. Sam wymierza karę nie dając szans bramkarzowi gospodarzy. Pięć min później tj w 18 minucie Maciej Sanocki przechwytuje piłkę od obrońcy przebiega około 5m i strzela. Mamy 2:0 dla Czuwaju. Nasi piłkarze grają jak z nut , tym razem gospodarze maja problemy ażeby wydostać się z własnej połowy. W 30 min na listę strzelców wpisuje się Paweł Czycz. Na przerwę schodzimy z wynikiem 3:0 dla Czuwaju. W przerwie także przyjeżdżają spóźnieni kibice Czuwaju, którzy całą druga połowę głośno dopingowali Naszą drużynę. W drugiej połowie zawodniczy Czuwaju oddali inicjatywę gospodarzom, co się zemściło pod sam koniec spotkania. W 85 min tracimy bramkę a strzelcem jest D.Trojnar. W ostatnich minutach drużyna gospodarzy próbuje jeszcze coś ugrać, nawet próbują wymusić rzut karny, ale sędzia (który dobrze sędziował i czuł grę) pozostał niewzruszony. Z trudnego terenu wywozimy kolejne 3 punkty i rundę jesienna kończymy na 6 miejscu. Na zakończenie sezonu Nasza drużyna ma na koncie 5 wygranych , 8 remisów i tylko 2 razy schodziła z murawy bez punktów.
Także jak widać jeżdzą!!!
Także jak widać jeżdzą!!!
-
Fota z ostatniego wyjazdu Czuwaju jest dla niedowiarków:
http://zapodaj.net/945aa8336addb.jpg.html
http://zapodaj.net/945aa8336addb.jpg.html
-
Standion na zdjeciu ekstra klasa
-
Wszytsko pieknie, ladnie, ale ludzie troche pokory, jak sie czyta wasze posty to wyglada na to, ze Polonii nie ma w Przemyslu, a jak jest to jakies nie ogarnite osoby.
Nie neguje tego, kto lepszy w Przemyslu, bo nie mam dokladnej wiedzy,ale do ku.r.wy nedzy, nie piszcie bzdur, bo oni w takich czy innych liczbach zaliczyli Lukow, Przeworsk, Sarzyne, Boguchwale, Krosno i takze Lublin ( w kilka osob,ale zawsze lepsze to niz 0), pokazali sie dobrze na derbach i dobrze tez wspieraja Wisle!!!
nie chce tu wywolywac spiny od innych, ale wiekszosc z was patrzy przez rozowe okulary i widzi tylko to co chce widziec!
Nie neguje tego, kto lepszy w Przemyslu, bo nie mam dokladnej wiedzy,ale do ku.r.wy nedzy, nie piszcie bzdur, bo oni w takich czy innych liczbach zaliczyli Lukow, Przeworsk, Sarzyne, Boguchwale, Krosno i takze Lublin ( w kilka osob,ale zawsze lepsze to niz 0), pokazali sie dobrze na derbach i dobrze tez wspieraja Wisle!!!
nie chce tu wywolywac spiny od innych, ale wiekszosc z was patrzy przez rozowe okulary i widzi tylko to co chce widziec!
-
O jakim ty układzie piszesz, przecież Polonię i Wisłę łączy zgoda.
-
akurat byla akcja z GKS Tychy, nawet Cracovia napisala o tym zajsciu.dziubek1909 pisze: I jaki GKS Tychy ? hahaha weź wolne i niech Cię mama wyśle do sanatorium i tam odpocznij...
-
tego dnia 3 osoby z Polonii jedzie na mecz do Krakowa, nikt ich nie atakuje , jada spokojnie do Krakowa i z powrotem..wiec niestety panowie to nie Polonia !!! .Dzwonimy do chlopaka z Tych potwierdza ze kogos tam gonią. podobno widziano auto na nr rejest RP. My jako Polonia Przemysl nie organizujemy wyjazdu na mecz Wisły. Tyle w temacie !
-
jak to jest w Przemyslu, jest FC Przemysl za Wisla i Polonia za Wisla? to nie sa jedni i ci sami?
jesli nie to jaki macie Polonisci sposunek do tego FC ? moze byc pw!
jesli nie to jaki macie Polonisci sposunek do tego FC ? moze byc pw!
-
Stal Sanok - 25 osob w Warszawie na Marszu Niepodleglosci .
-
25 osób to ogólnie jechało z ONR Sanockim. Kibiców Stali Sanok było może z 8-10
-
Nie wiesz wszystkiego to się nie wypowiadaj.

Kupuj płyty, winyle, kasety a nie jebane mp3
-
Świeto Niepodlegosci w Londynie ( od prawej strony kilkunastu przedstawicieli Sanockiej Stali )
http://www.youtube.com/watch?v=0GitCjDyhDw
http://www.youtube.com/watch?v=0GitCjDyhDw
-
-
Ma ktoś może więcej fotek z Londka zdroju?Bardzo ładna inicjatywa naszych braci z emigracji ...
-
W 40 osób wspieramy dzisiaj Sandecję w Stróżach.
-
Pytanie bez spiny do kibicow Polonii Przemyśl:
Chciałbym się dowiedzieć czy, kiedy, na kogo i z jakim skutkiem sie ustawiliscie na trasie?
Pytam o akcje, które wypaliły, bo o tych które nie wypaliły się nie pisze.
Chciałbym się dowiedzieć czy, kiedy, na kogo i z jakim skutkiem sie ustawiliscie na trasie?
-
komisarzu-debilu szukaj informacji gdzie indziej,a tak ogólnie istniejesz tylko na tym forum jedynie po to ,żeby pytać się o Polonię ,ale zjeb z ciebie;-)ogarniety1908 pisze:Pytanie bez spiny do kibicow Polonii Przemyśl:
-
O c*** Ci chodzi człowieku? Zadałem konstruktywne pytanie.
Nadal czekam na odpowiedź.
Nadal czekam na odpowiedź.
-
ogarniety1908 jestes konstruktywnym idiotą.
-
banowac takich idiotów jak ogarniety ktory piszac cos tak debilnego,nie wie co robi oraz co chca od niego inni uzytkownicy tego forum,ile on moze miec lat 10?,lub komenda szuka nowego informatora
-
Od Nas wczoraj 5 osób w Preszowie na TATRAN - Bańska Bystrzyca.
Gości zero.
Gości zero.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
Na forum Lubelska Scena stworzyliśmy osobny dział dla kibiców z Podkarpacia. Ekipy z obu województw w miarę często się ze sobą spotykają więc postanowiliśmy za porozumieniem paru osób "z tej drugiej strony" spróbować eksperymentu.
[link]
[link]
-
Nowe konta zostały aktywowane, niekoniecznie mógł przyjść mejl zwrotny więc proszę sprawdzać, czy działa. Przepraszam za wiadomości dwie pod rząd..
-
Nie będę zakładał osobnego tematu, ale może akurat ktoś z osób z Podkarpacia, które tutaj zaglądają, skuszą się w sezonie ogórkowym na narodową manifestacje

[link]
http://www.facebook.com/events/426037447449585/
http://www.youtube.com/watch?v=PEAmhiUSdNw&list=UL

[link]
http://www.facebook.com/events/426037447449585/
http://www.youtube.com/watch?v=PEAmhiUSdNw&list=UL
Swą Drużyne Dopingować
-
Kibice Sandecji chcąc pomóc Czarnym wyszli z inicjatywą rozegrania charytatywnego meczu towarzyskiego.
Cytat :
"Na dochodzące do nas niepokojące wieści z Jasła zareagowaliśmy od razu. Stowarzyszenie Kibiców Sandecji przy nie małej pomocy rzecznika prasowego naszego klubu - Pana Michała Śmierciaka, podjęło kroki aby zorganizować w Jaśle "Charytatywny Biało-Czarny Mecz Przyjaźni: Czarni Jasło - Sandecja Nowy Sącz". Pomysł bardzo ambitny, i wymagający nie lada organizacyjnej gimnastyki. Przy wielkiej pomocy Pana rzecznika udało się rzucić temat zarówno w sztabie szkoleniowym Sandecji, jak i władzom naszego klubu. Wiadomo jest że nasza drużyna ma już po części zaplanowany zimowy cykl treningowy, jednak mamy nadzieje że w okresie luty-marzec uda się wplątać w terminarz sparingowy spotkanie z naszymi Braćmi z Jasła. Co najważniejsze trenerzy nie powiedzili nie. Wszystko w zasadzie zależy od włodarzy naszego klubu jak i sztabu szkoleniowego. Bardzo zaangażowany w ten temat Pan Śmierciak na pewno zrobi wszystko aby tą naszą wspólną inicjatywę doprowadzić do końca.
Plan jest prosty. Chcemy wspólnymi siłami zorganizować to spotkanie w Jaśle, a dochód ze sprzedanych biletów na mecz przeznaczyć na dofinansowanie kasy klubu naszych Braci. Również jest pomysł licytacji gadżetów, oraz sprzedaż okolicznościowych gadżetów cegiełek: vlepek czy też smyczy, szalików - z których dochód trafiłby do Jasła.
Stowarzyszenie oczywiście zorganizowałoby wyjazd kibiców na to spotkanie, aby było nas tam jak najwięcej - co równało by się z większymi wpływami z biletów.
Dla Nas Kibiców Sandecji jest to bardzo ważne przedsięwzięcie. Przecież prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
O postępach w tej sprawie będziemy informować na bieżąco.
SANDECJA&CZARNI JASŁO!!"
A tu jeszcze info podłapały media
[link]
Cytat :
"Na dochodzące do nas niepokojące wieści z Jasła zareagowaliśmy od razu. Stowarzyszenie Kibiców Sandecji przy nie małej pomocy rzecznika prasowego naszego klubu - Pana Michała Śmierciaka, podjęło kroki aby zorganizować w Jaśle "Charytatywny Biało-Czarny Mecz Przyjaźni: Czarni Jasło - Sandecja Nowy Sącz". Pomysł bardzo ambitny, i wymagający nie lada organizacyjnej gimnastyki. Przy wielkiej pomocy Pana rzecznika udało się rzucić temat zarówno w sztabie szkoleniowym Sandecji, jak i władzom naszego klubu. Wiadomo jest że nasza drużyna ma już po części zaplanowany zimowy cykl treningowy, jednak mamy nadzieje że w okresie luty-marzec uda się wplątać w terminarz sparingowy spotkanie z naszymi Braćmi z Jasła. Co najważniejsze trenerzy nie powiedzili nie. Wszystko w zasadzie zależy od włodarzy naszego klubu jak i sztabu szkoleniowego. Bardzo zaangażowany w ten temat Pan Śmierciak na pewno zrobi wszystko aby tą naszą wspólną inicjatywę doprowadzić do końca.
Plan jest prosty. Chcemy wspólnymi siłami zorganizować to spotkanie w Jaśle, a dochód ze sprzedanych biletów na mecz przeznaczyć na dofinansowanie kasy klubu naszych Braci. Również jest pomysł licytacji gadżetów, oraz sprzedaż okolicznościowych gadżetów cegiełek: vlepek czy też smyczy, szalików - z których dochód trafiłby do Jasła.
Stowarzyszenie oczywiście zorganizowałoby wyjazd kibiców na to spotkanie, aby było nas tam jak najwięcej - co równało by się z większymi wpływami z biletów.
Dla Nas Kibiców Sandecji jest to bardzo ważne przedsięwzięcie. Przecież prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
O postępach w tej sprawie będziemy informować na bieżąco.
SANDECJA&CZARNI JASŁO!!"
A tu jeszcze info podłapały media
[link]