Klub za którym nie przepadasz
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
w sumie ciekawy temat ...mozna swoje zale powylewać : ))
osobiście jako ełkaesiak doszedłem już do tego punktu w którym w sumie kazdy przyjezdny to wróg : ) A już najciekawsze są kluby które od bidy załatwią sobie specjala albo raz na ruski rok odwiedzą al. Unii i wtedy zaczyna się repertuar piosenki antyełkaesiackiej.
Bardziej chyba ów nienawiść można nazwać jednostkowym nieprzepadaniem za sobą...po prostu są kluby w których za diabła nie mogę dogadać się z chłopami
i tak w kolejności przypadkowej zgryza mam do gości z:
- Jagiellonii Białystok ( od czasu mody na pszczółki urosło niesamowicie "ego" a pamiętam jeszcze co się działo podczas naszego wyjazdu do Białego chyba w 2002 roku)
- Korony Kielce ( prywatne animozje...jakoś w połowie lat 90 zostałem okradziony i pobity na tamtejszym dworcu przez gości w szalach Korony)
- Radomiaka Radom (ciekawy klub...podczas naszych spotkań na stadionie zawsze mają cały repertuar flug przygotowanych na ŁKS i...zazwyczaj na tym się kończy)
- Unii Tarnów ( od czasu gdy robią sztycha w mieście zauważalny jest syndrom Jagielloński...ziomek z Tarnowa już nawet stwierdził że daliby nam radę na ustawce (? ) )
a jeśli już miałbym kogoś typować klubowo to oprócz wyżej wymienionych (kurcze...może dlatego właśnie nie mogę się z nimi dogadać : )) dodałbym:
- Lecha Poznań (chyba najbardziej profesjonalnie ułozony ruch kibicowski w Polsce oprócz Legii ...co nie zmienia faktu że czasem trudno im pewne rzeczy przegryźć)
- Arkę Gdynia (chyba już wszyscy w Łodzi i Gdyni zapomnieli że kiedyś było tak miętowo...i....chyba dobrze)
- Warszawa...cóż...tu nie chodzi o konkretny klub. Problem leży w mentalności ludzi żyjących w tym mieście z którymi nie można dojść nigdy do ładu (jeśli ktoś pracuje na przykład w handlu zapytajcie kiedyś Warszawiaka jaki jest kierunkowy do stolicy...ja kiedyś złośliwie zapytałem ...odpowiedzią byo miliczenie a następnie śmiech : )). Natomiast do nich należy chyba najbardziej wkurzająca flaga w Polsce...Jesteśmy waszą stolicą....daje po oczach ale potrafię przyznać że pomysł kapitalny i...działa : )))
- ŁKS Łomża (jakoś rażą te flagi z napisem ŁKS w barwach Widzewa : )))
coś by się jeszcze pewnie znalazło w morzu moich kompleksów : ) ale....daruje sobie : ) a braci zza miedzy i ich ziomków nawet chyba wymieniać nie chce ...
osobiście jako ełkaesiak doszedłem już do tego punktu w którym w sumie kazdy przyjezdny to wróg : ) A już najciekawsze są kluby które od bidy załatwią sobie specjala albo raz na ruski rok odwiedzą al. Unii i wtedy zaczyna się repertuar piosenki antyełkaesiackiej.
Bardziej chyba ów nienawiść można nazwać jednostkowym nieprzepadaniem za sobą...po prostu są kluby w których za diabła nie mogę dogadać się z chłopami
- Jagiellonii Białystok ( od czasu mody na pszczółki urosło niesamowicie "ego" a pamiętam jeszcze co się działo podczas naszego wyjazdu do Białego chyba w 2002 roku)
- Korony Kielce ( prywatne animozje...jakoś w połowie lat 90 zostałem okradziony i pobity na tamtejszym dworcu przez gości w szalach Korony)
- Radomiaka Radom (ciekawy klub...podczas naszych spotkań na stadionie zawsze mają cały repertuar flug przygotowanych na ŁKS i...zazwyczaj na tym się kończy)
- Unii Tarnów ( od czasu gdy robią sztycha w mieście zauważalny jest syndrom Jagielloński...ziomek z Tarnowa już nawet stwierdził że daliby nam radę na ustawce (? ) )
a jeśli już miałbym kogoś typować klubowo to oprócz wyżej wymienionych (kurcze...może dlatego właśnie nie mogę się z nimi dogadać : )) dodałbym:
- Lecha Poznań (chyba najbardziej profesjonalnie ułozony ruch kibicowski w Polsce oprócz Legii ...co nie zmienia faktu że czasem trudno im pewne rzeczy przegryźć)
- Arkę Gdynia (chyba już wszyscy w Łodzi i Gdyni zapomnieli że kiedyś było tak miętowo...i....chyba dobrze)
- Warszawa...cóż...tu nie chodzi o konkretny klub. Problem leży w mentalności ludzi żyjących w tym mieście z którymi nie można dojść nigdy do ładu (jeśli ktoś pracuje na przykład w handlu zapytajcie kiedyś Warszawiaka jaki jest kierunkowy do stolicy...ja kiedyś złośliwie zapytałem ...odpowiedzią byo miliczenie a następnie śmiech : )). Natomiast do nich należy chyba najbardziej wkurzająca flaga w Polsce...Jesteśmy waszą stolicą....daje po oczach ale potrafię przyznać że pomysł kapitalny i...działa : )))
coś by się jeszcze pewnie znalazło w morzu moich kompleksów : ) ale....daruje sobie : ) a braci zza miedzy i ich ziomków nawet chyba wymieniać nie chce ...
-
koksikchojny....
Nie wiem,czy masz może coś z pamięcią,ale coś ci przypomnę
1.Lechia-Widzew 06/07 po meczu MY ATAKUJEMY was na ulicy Smoluchowskiego za sektorem gości
2.Widzew-Lechia 06/07 podczas wchodzenia na stadion,gdy nie byliśmy jeszcze pełnym składem na sektorze,MY ATAKUJEMY i wjeżdżamy w sektor buforowy
3.Lechia-Ruch 06/07 to w sumie było miesiąc temu,więc jak mógłbyś zapomnieć....Wiec jak wasza koalicja wchodziła na stadion i się do nas prężyła,MY ATAKUJEMY w "lasku" przy wejściu
Tak więc nie pisz głupot,że nie potrafimy sami czegoś rozkręcić,a podałem tylko te przykłady,z których powinieneś zdawać sobie sprawę,wręcz być ich naocznym świadkiem...
CHWM
jak na taka lizcna ekipe powinniscie zajebac ta policje a nie tylko kurde niewiem pokazowke walic u nas na meczu w lodzi. a u was zaatakowaliscie nas i co gownoi w 400 osob ekipy nic wielkiego nie zrobiliscie.no teraz z ruchwem bylo sympatycznie nie powiem ale tez nic takiego wieliiego.przezyjcie takie awantury legia widzew lub ruch lks.
Nie wiem,czy masz może coś z pamięcią,ale coś ci przypomnę
1.Lechia-Widzew 06/07 po meczu MY ATAKUJEMY was na ulicy Smoluchowskiego za sektorem gości
2.Widzew-Lechia 06/07 podczas wchodzenia na stadion,gdy nie byliśmy jeszcze pełnym składem na sektorze,MY ATAKUJEMY i wjeżdżamy w sektor buforowy
3.Lechia-Ruch 06/07 to w sumie było miesiąc temu,więc jak mógłbyś zapomnieć....Wiec jak wasza koalicja wchodziła na stadion i się do nas prężyła,MY ATAKUJEMY w "lasku" przy wejściu
Tak więc nie pisz głupot,że nie potrafimy sami czegoś rozkręcić,a podałem tylko te przykłady,z których powinieneś zdawać sobie sprawę,wręcz być ich naocznym świadkiem...
CHWM
jak na taka lizcna ekipe powinniscie zajebac ta policje a nie tylko kurde niewiem pokazowke walic u nas na meczu w lodzi. a u was zaatakowaliscie nas i co gownoi w 400 osob ekipy nic wielkiego nie zrobiliscie.no teraz z ruchwem bylo sympatycznie nie powiem ale tez nic takiego wieliiego.przezyjcie takie awantury legia widzew lub ruch lks.
A W A N T U R N I C Y
-
W Kotle się śpiewa
PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 3:43 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
koksikchojny napisał:
lks (wiadomo czemu)
tych...
zawisza....
resovia...
JAGIELONNIE BIALYSTOK (nienawidze tej druzyny sa to takie pajace moim zdaniem,skini kontra te smieszne pretorian szokda slow)
lechia gdansk( maja w ekipie 300 niby hools a nie umieja sami awantury rozkrecic czy to na stadionie czy po za nim)
LECHA POZNAN( za zabicie nam kibica)
ksc cracovia krakow (BEZ HONORU)
SLASK WROCLAW( CPUNY I NIC WIECEJ)
LEGIA W-WA ( nie musze mowic)
Że co ku***??? Shocked
chlopaku kur..a na jakim ty swiecie zyjesz.no widac ze jezdisz na mecze dopiero od 2 czy moze jednego sezony i niewiesz nic o bozym swiecie a rozkminiasz na necie.popytaj starszych koleow to ci moze powiedza co bylo kiedys. cale zycie nienawisc do lecha!!!!
PostWysłany: Wto Lip 03, 2007 3:43 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
koksikchojny napisał:
lks (wiadomo czemu)
tych...
zawisza....
resovia...
JAGIELONNIE BIALYSTOK (nienawidze tej druzyny sa to takie pajace moim zdaniem,skini kontra te smieszne pretorian szokda slow)
lechia gdansk( maja w ekipie 300 niby hools a nie umieja sami awantury rozkrecic czy to na stadionie czy po za nim)
LECHA POZNAN( za zabicie nam kibica)
ksc cracovia krakow (BEZ HONORU)
SLASK WROCLAW( CPUNY I NIC WIECEJ)
LEGIA W-WA ( nie musze mowic)
Że co ku***??? Shocked
chlopaku kur..a na jakim ty swiecie zyjesz.no widac ze jezdisz na mecze dopiero od 2 czy moze jednego sezony i niewiesz nic o bozym swiecie a rozkminiasz na necie.popytaj starszych koleow to ci moze powiedza co bylo kiedys. cale zycie nienawisc do lecha!!!!
A W A N T U R N I C Y
-
Koksikchojny:
"jak na taka lizcna ekipe powinniscie zajebac ta policje a nie tylko kurde niewiem pokazowke walic u nas na meczu w lodzi. a u was zaatakowaliscie nas i co gownoi w 400 osob ekipy nic wielkiego nie zrobiliscie.no teraz z ruchwem bylo sympatycznie nie powiem ale tez nic takiego wieliiego.przezyjcie takie awantury legia widzew lub ruch lks."
Hmm,powiem ci tak,że strzały z gładkolufowej po twarzach i gaz,potrafia niekiedy ostudzic skutecznie zapał...Psy są czasem mniej,czasem bardziej czujne i po prostu jednego dnia można wykrecic cos mniej a innego wiecej(zobacz np.dym na boisku ŁKSu ze Śląskiem,prać sie chlopaki mogli do woli
).Wtedy każda nieudana próba konfrontacji przez jakaś ekipę,byłaby pokazówką,gdyż do niczego większego nie doszło...
Ps.Pokazówke to urządziła sobie Polonia Warszawa podbijając pod buforowy mała grupką gdy byliśmy ostatnio mocnym składem w
W-wawie i rzucając trawą w ochroniarzy
Podsumowując,nikt nie zarzuci nam braku checi do walki,i jeszcze nie jedna ekipa będzie miała okazje sie o tym przekonać...CHWM
"jak na taka lizcna ekipe powinniscie zajebac ta policje a nie tylko kurde niewiem pokazowke walic u nas na meczu w lodzi. a u was zaatakowaliscie nas i co gownoi w 400 osob ekipy nic wielkiego nie zrobiliscie.no teraz z ruchwem bylo sympatycznie nie powiem ale tez nic takiego wieliiego.przezyjcie takie awantury legia widzew lub ruch lks."
Hmm,powiem ci tak,że strzały z gładkolufowej po twarzach i gaz,potrafia niekiedy ostudzic skutecznie zapał...Psy są czasem mniej,czasem bardziej czujne i po prostu jednego dnia można wykrecic cos mniej a innego wiecej(zobacz np.dym na boisku ŁKSu ze Śląskiem,prać sie chlopaki mogli do woli

Ps.Pokazówke to urządziła sobie Polonia Warszawa podbijając pod buforowy mała grupką gdy byliśmy ostatnio mocnym składem w
W-wawie i rzucając trawą w ochroniarzy

Podsumowując,nikt nie zarzuci nam braku checi do walki,i jeszcze nie jedna ekipa będzie miała okazje sie o tym przekonać...CHWM
-
-
ja dziecko.nieznasz mnie a mowisz ze jestem dziecko.nienawidze lecha za zabicie kibica i tyle na lechii temat sie wypowiedzialem tyle,to poco ty masz cos do mnie co.niewazne co przezylem itp.bo to nie jest temat a zreszta nie ma czym sie chwalic to co przezylem zachowam dla siebie chlopaku.
A W A N T U R N I C Y
-
Falls pisze:w sumie ciekawy temat ...mozna swoje zale powylewać : ))
Szok!

Pierwszy post na poziomie w temacie gdzie bardzo łatwo o napinkę i inne śmieszne akcje.
Z humorem, wyjaśnieniem i najważniejsze na poziomie. Szacuneczek.
A żeby nie pisać OT to tak:
- Polonia Warszawa - dlatego, że strasznie mnie wkurza ich wieczne tłumaczenie dlaczego ich tak mało, a Legii tak dużo (komuna, wojsko i w ogóle wszyscy przeciw nim byli wtedy),
- Widzew - dlatego, że po pierwsze miałem okazję dawno temu żyć pod jednym dachem z Widzewiakiem i akurat było to w czasach słynnego 2:3 na Łazienkowskiej (ależ on mnie wtedy podkurwiał), a po drugie to... chyba już tak mi zostało

- Lech - mimo, że darzę ich zajebistym szacunkiem, to poziom nienawiści na meczach Lech - Legia pozostawia u mnie mimop wszystko... niechęć

-
Kolejnosc przypadkowa:
Legia Warszawa - za panoszenie sie, w kazdym temacie sa najlepsi i najmadrzejsi, kazdego porownuja do siebie.
Jaga - za bojki miedzy swoimi grupami. Chore.
Klubow z Krakowa - zabijaja sie nawzajem, nie myslac o tym co czuje rodzina zabitego. Jak dla mnie SZCZYT GLUPOTY.
Pogon Szczecin - od malego jakos...Ogolnie to Szczecin kojarzy mi sie z moim ojcem ktory bil moja matke. Teraz mieszka w Stargardzie, ale kojarzy mi sie ze Szczecinem. Oj gdybym go teraz spotkal...
Polonia & Zawisza Bydgoszcz - jako iz mam rodzine w Toruniu, bardzo duzo czasu spedzalem tam za dzieciaka i kuzyn byl za Elana (teraz zawodowy wojskowy, nie ma ma mozliwosci chodzic na mecze) zawsze nienawidzilem Bydgoszczy. Aczkolwiek do teraz nie wiem czemu nazywa sie ich "Tyfusy" (no offence)
Apator - j/w tylko bez ostatniego zdania
Ruch Chorzow - scheisse...
Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.
Legia Warszawa - za panoszenie sie, w kazdym temacie sa najlepsi i najmadrzejsi, kazdego porownuja do siebie.
Klubow z Krakowa - zabijaja sie nawzajem, nie myslac o tym co czuje rodzina zabitego. Jak dla mnie SZCZYT GLUPOTY.
Pogon Szczecin - od malego jakos...Ogolnie to Szczecin kojarzy mi sie z moim ojcem ktory bil moja matke. Teraz mieszka w Stargardzie, ale kojarzy mi sie ze Szczecinem. Oj gdybym go teraz spotkal...
Polonia & Zawisza Bydgoszcz - jako iz mam rodzine w Toruniu, bardzo duzo czasu spedzalem tam za dzieciaka i kuzyn byl za Elana (teraz zawodowy wojskowy, nie ma ma mozliwosci chodzic na mecze) zawsze nienawidzilem Bydgoszczy. Aczkolwiek do teraz nie wiem czemu nazywa sie ich "Tyfusy" (no offence)
-
nie żebym nie szanowal twojej wypowiedzi mozart ale, śmieszne dla mnie jest pisanie o czymś czego sie w życiu na oczy nie widziało, przyjedź do krakowa i pobujaj sie goscinnie w sferach kibicowskich to zrozumiesz wszystko, zarowno po naszej jak i wisły czy hutnika stronie jest od c**** zajebiście kumatej ekipy, wiadomo, smiertelne przypadki sa problemem, ale wiążą się czesto ze sprawami które mało mają wspólnego z kibicowaniem a jebane media i tak zrobia że porachunki klubowe, a co do sprzętu to jakoś przed Craxą przeważnie wszyscy się zabezpieczają w tenże sprzęt również, to nie wiem co to jest? albo rozsądek, spryt albo ...strach??mozart pisze:Kolejnosc przypadkowa:
AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
Mógłbyś nieco rozjaśnić o co chodzi .dolce pisze:Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.
Nie czepiam sie tylko jestem ciekawy[/quote]
kiedys rozmawialem z kolesiem z Wroclawia, chodzi na mecze, aczkolwiek mowil ze takich przekonan nie ma, i wiele osob nie ma, ale na meczu maja. Coz...Moze to byl jakis odosobniony przypadek, tak wiec przepraszam kibicow Lechii jesli tak.
-
Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...dolce pisze:Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
Dobrze, tak jak mowilem, jesli popelnilem gafe - przepraszam, umiem przyznac sie do bledu.Green LG pisze:Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...dolce pisze:Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.
@Pretorian
Przepraszam takze Ciebie, skoro Cie obrazilem, ale nie rozumiem tego wlasnie...Wiec kazdy nosi sprzet by sie bronic, ale nikt nie chce atakowac tak ? Wiec po kiego ten sprzet jest ?
-
@Pretorian
Przepraszam takze Ciebie, skoro Cie obrazilem, ale nie rozumiem tego wlasnie...Wiec kazdy nosi sprzet by sie bronic, ale nikt nie chce atakowac tak ? Wiec po kiego ten sprzet jest ?[/quote]
uwierz że ja należe do Tych Krakusów, których też nurtuje to pytanie
...ale wiadomo wszyscy huligani do jednej celi
Przepraszam takze Ciebie, skoro Cie obrazilem, ale nie rozumiem tego wlasnie...Wiec kazdy nosi sprzet by sie bronic, ale nikt nie chce atakowac tak ? Wiec po kiego ten sprzet jest ?[/quote]
uwierz że ja należe do Tych Krakusów, których też nurtuje to pytanie
...ale wiadomo wszyscy huligani do jednej celi
AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
hyhy. to skoro nie trawicie Niemcow to czemu spiewacie ze wzorem dla Was jest jeden z nich? troche nielogiczne.Green LG pisze:Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...dolce pisze:Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.

-
Jeśli nie trawicie Niemców, Anglików to co robią u was flagi z Rudolfem H. czy flaga B & H ??? Chyba sami się już w tym wszystkim pogubiliście:)Green LG pisze:Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...dolce pisze:Lechia Gdansk - wielcy rasisci..w grupie.
-
Nie wytrzymałem i się wypowiem i ja:)Green LG pisze: Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...
A waszym wzorem jest?:)
Uległ dzieciak propagandzie i uwierzył, że wojny nie wywołali Niemcy, tylko naziści,którzy są z Nibylandii, albo innego kosmosu:)
-
Dzieciak? Jak ja zaczęłem chodzić na Lechię to jeszcze na nocniku wjeżdżałeś pod tapczan. I nie jaraj się tak. Gwoli wyjaśnienia ja nie śpiewam na stadionie kto jest moim wzorem. A z pewnością nie on. Jestem Polakiem, mieszkam w Polsce i liczy się tylko Polska. A Lechia to wolność. Bez odbioru. Kontynuujcie temat.padlem pisze:Nie wytrzymałem i się wypowiem i ja:)Green LG pisze: Co masz na myśli gościu? Co rasiści w grupie? To że Żydostwa nie trawimy? Tak jak i Niemca, Angola czy c*** wie kogo jesszcze... Nie tylko Żydostwa. Każdego kto wjeżdza w ten temat! Tak jak i Ukrainców, Rosjan... Poczytaj "Holokaust Po Banderowsku" Edwarda Prusa i tego typu książki to pogadamy...
A waszym wzorem jest?:)
Uległ dzieciak propagandzie i uwierzył, że wojny nie wywołali Niemcy, tylko naziści,którzy są z Nibylandii, albo innego kosmosu:)
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-