KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: KOMENTARZE 26 - 29.10.2012r.
O ku*** ile achtungów !!!!!!
hahaha jak czytam te lamenty nad jakims transem Motoru skierowanym w strone Wisly to az smiac sie chce, jeszcze troche i bedzie tu placz po kazdym meczu na ktorym sa przyspiewki o jebaniu wroga... Na szczescie internetowi kibice rzadza tylko w wirtualnym swiecie i poza nim nie maja glosu.
Co do liczb: Unia jak na swoje mozliwosci przyzwoicie sie pokazuje a Motor wykorzystuje w nadkomplecie przyznana im ilosc wejsciowek i jest to kolejna dobra wyjazdowa liczba Motoru.
Co do liczb: Unia jak na swoje mozliwosci przyzwoicie sie pokazuje a Motor wykorzystuje w nadkomplecie przyznana im ilosc wejsciowek i jest to kolejna dobra wyjazdowa liczba Motoru.
### pisze: ....., jednak w tej kwestii mamy inne priorytety, i mimo wielkiej nienawiści do Motoru nie ma potrzeby .....
a jaką genezę ma ta wielka nienawiść
Co nie oznacza, że nie byli :) Ponawiam pytanie.Walduś pisze:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterszyderap pisze:Ile Warty w Nowym Sączu?
Ile Cracovii w Bytomiu?i co to w Jaworznie się odbyło na GKS-ŁkS
Arka,Śląsk fajne oprawy z piro !
Zmieńcie już temat, bo to się robi powolutku żałosne.
Oprawa Arki - mistrzostwo! z pomysłem, dobre wykonanie, dużo pirotechniki
Oprawa Śląska - w moim odczuciu zmarnowany potencjał, sektorówka nie powala, transy tragedia... pirotechnika ratuje wszystko :)
Zagłębie jak na mecz wyjazdowy dobra oprawa + prio!!
Oprawa Arki - mistrzostwo! z pomysłem, dobre wykonanie, dużo pirotechniki
Oprawa Śląska - w moim odczuciu zmarnowany potencjał, sektorówka nie powala, transy tragedia... pirotechnika ratuje wszystko :)
Ma ktoś informacje ile ŁKSu w Jaworznie?
Zagłębie chyba konkretny zakaz dostanie za taką ilość achtungów
-
w a r s a w
Miedziowi bardzo fajna oprawa, chociaż ta pierwsza akurat dzisiaj nie trafiona ("U was temat dobrze znany tylko laser używany").
-
DonCorleone
Zagłębie ze sporą ilością rac i mnóstwem achtungów, które wybuchały przez większą część meczu.
Jedna oprawa którą zdążyłem dojrzeć ze strony Zagłębia: "U was temat dobrze znany, tylko laser używany".
Against Modern Football!
Jedna oprawa którą zdążyłem dojrzeć ze strony Zagłębia: "U was temat dobrze znany, tylko laser używany".
Against Modern Football!
Zagłębie wykorzystało całą pulę biletów?
Tak. Przyznane 1250 biletów, ze względu na ograniczoną do 25 tys. pojemność na stadionie Śląska.rozdajacy pisze:Zagłębie wykorzystało całą pulę biletów?
Rozeszły się w 2 dni.
My wiedzieliśmy już na meczu w Gdyni że pojedziemy razem z Łks-em dużo policji zrobiło swoje
a jakie stosunki na lini Gieksa-Łks?wiem że to nie ten temat ale chyba wyjątkowo może mi ktoś w 1 poście odpisać
Miałem jeszcze pytać o wielkiej akcji policyjnej w pewnym lesie, ale już jedna ekipa się przyznała, że to dla nich te zabiegi więc ok.
Można coś więcej??
Można coś więcej??
-
znawca piłki
Mam pytanie do GieKSiarzy co to za trans o św. Banan ? moze byc privkarobertoo pisze:My wiedzieliśmy już na meczu w Gdyni że pojedziemy razem z Łks-em dużo policji zrobiło swoje
Piast podobno nie wpuszczony na sektor gości.
Hmmm na wyjeździe w Gdynii więcej flag miał Górnik (gościnnie) niż sama GieKSa.
-
dr_Martens
Dzień przed wyjazdem tragicznie zginął 20-letni kibic Górnika Zabrze Damian znany jako ''Banan''. Miał jechać razem z nami na ten mecz. Niestety już nie zdążył....znawca piłki pisze:Mam pytanie do GieKSiarzy co to za trans o św. Banan ? moze byc privkarobertoo pisze:My wiedzieliśmy już na meczu w Gdyni że pojedziemy razem z Łks-em dużo policji zrobiło swoje
DR.MARTENS-DENTAL PLAN
Zagłębie konkret ! Pochwalcie się ile było tych achtungów :)
Lepiej nie,komisja ligi może być na forum... ;)ciekawe czy delegat liczył wszystkie achtungi,tak jak tamten na meczu Pogoni z Legią hehe
-
AdventureGroup12
Ja rozumiem, że są gusta i gusta, ale to co pokazał Śląsk wyglądało dużo lepiej od oprawy Arki. Skąd więc ten brak obiektywizmu? Zajebista sektorówka Śląska nie powala, a przeciętna Arki już jest mistrzostwem? ;)adalek pisze:Oprawa Arki - mistrzostwo! z pomysłem, dobre wykonanie, dużo pirotechniki
Czy Zagłębie zaliczylo jakas awanturę z psami i ochrona ? W pewnym momencie sporo osób wyszło za sektor, a wraz z nimi wspomniane wyżej służby.
Co fakt to fakt ale piro cieszy oko.
tak na szybko : od nas 1250 osób , wspierały nas wszystkie zgody , achtungów było 1000 , + pełno rac , dymów , strobo .. Prezentujemy 2 oprawy , w przerwie meczu starcie z psiarnią pod bufetem .
-
establishment
panowie z Tarnowa , bardzo prosimy o wstrzemięźliwość w pisaniu jakichkolwiek liczb .
Jeśli chodzi o waszą liczbę w młynie to zmień dilera bo widzisz podwójnie:)19UniaTarnów28 pisze:Szybka relacja z wczorajszego meczu Unia Tarnów-spartkaus (motor lublin)
Nas zadawalająca liczba osób w młynie doping w pierwszej połowie od pierwszego do ostatniego gwizdka .. druga połowa rozpoczyna się tak jak pierwsza doping od początku ,w około 55-60 minucie motor wchodzi na sektor fakt ten zaznaczają przyśpiewką "Jesteśmy zawsze tam... " po tym zaczynają się bluzgi na Wisłe oraz Lechie.Od nas natychmiastowa odpowiedz,cała druga połowa skupiała sie na bluzgach z obu stron lecz żeby usłyszeć co motor śpiewa trzeba było sie dobrze wsłuchać ,praktycznie niesłyszalni oprócz kilku przebudzeń..Wywieszają flage"anty Wisła"lecz bardziej siebie obrazili niż Wisłe.Od nas odpowiedż "przekreśloną gwiazde macie a przed Wisła spier...." Motor przybył w liczbie ok 400-450 osób nas w młynie ok 1500 osób w tym Wisła,Oraz ok 30 kibiców Glinika Gorlice i Wisły Szczucin 4 osoby ..
Dziekujemy zgodą za wsparcie i zabawę na trybynach.
-
Ostatni Sprawiedliwy
Mam nadzieję że moje pytanie nie zniknie w czeluściach Unijno - Lublińsko - Warszawsko - Bełchatowskiej napinki...
Piast Gliwice po dotarciu pod stadion podobno sam decyduje o nie wchodzeniu na sektor przyjezdnych. Prawda czy farmazon ?
Piast Gliwice po dotarciu pod stadion podobno sam decyduje o nie wchodzeniu na sektor przyjezdnych. Prawda czy farmazon ?
ochrona i psiarnia robią problemy o wszystko, gdy większość osób staje przed faktem że nie wchodzi (alkohol, błędy), reszta postanawia do nich dołączyćDannyVinyard pisze:farmazonOstatni Sprawiedliwy pisze: Piast Gliwice po dotarciu pod stadion podobno sam decyduje o nie wchodzeniu na sektor przyjezdnych. Prawda czy farmazon ?
szacun ze udalo wam sie to wszystko wniesc! 1000 achtungow naprawde robi wrazenie :)Kord5 pisze:tak na szybko : od nas 1250 osób , wspierały nas wszystkie zgody , achtungów było 1000 , + pełno rac , dymów , strobo .. Prezentujemy 2 oprawy , w przerwie meczu starcie z psiarnią pod bufetem .
ktos pisal ze oprawa Slaska o wiele lepsza niz Arki - co kto lubi. Mi rowniez bardziej przypadlo choreo Arkowcow, choc nie mowie ze Slask slabo
Dodam tylko, że ochroniarze pod bramami obrzuceni przez nas...jajkami z pobliskiego Kauflanda;-) potem trochę przepychanek z psami, które próbują zabronić nam przemieszczania wokół stadionu.LukaszGDZ pisze:Olimpia Grudziądz - Zawisza Bydgoszcz
Już przed meczem z Cracovią doszły do nas słuchy, że na derby nie zostaną wpuszczeni kibice Zawiszy. Okazało się to niestety prawdą i sektor gości na tym meczu pozostał pusty. U nas w młynie jakieś 250 osób. Większość ubrana na czarno na znak protestu przeciwko decyzjom wojewody - Ewy Mes. Wieszamy na płocie trzy transparenty: "Marsz Niepodległości", "Piłka nożna bez policji", oraz "Pani Ewo mamy propozycję, zamiast piłkarzy na boisko wpuść policję". Przez cały mecz poprzez różne okrzyki dajemy wszystkim do zrozumienia co sądzimy o takich derbach. Olimpię dopingujemy tylko przez ostatnie sekundy pierwszej i drugiej połowy. Kibole Zawiszy pojawili się w około 400 osób pod bramą. Piłkarze wygrywają 1:0. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
-
oberschlesien123
Jutrzejsze WIELKIE DERBY ŚLĄSKA Bez opraw i doping od 15 minuty .... co sie dzieje w tym kraju...
http://niebiescy.pl/?id=11669
http://niebiescy.pl/?id=11669
383 + 5 SandecjaOprawcyZeStadionow pisze:A ja mam pytanie do kogoś z Cracovii ;] Ilu was było w Bytomiu ? Z góry dziękuje za odowiedz
amf0508 pisze:Jeśli chodzi o waszą liczbę w młynie to zmień dilera bo widzisz podwójnie:)19UniaTarnów28 pisze:Szybka relacja z wczorajszego meczu Unia Tarnów-spartkaus (motor lublin)
Nas zadawalająca liczba osób w młynie doping w pierwszej połowie od pierwszego do ostatniego gwizdka .. druga połowa rozpoczyna się tak jak pierwsza doping od początku ,w około 55-60 minucie motor wchodzi na sektor fakt ten zaznaczają przyśpiewką "Jesteśmy zawsze tam... " po tym zaczynają się bluzgi na Wisłe oraz Lechie.Od nas natychmiastowa odpowiedz,cała druga połowa skupiała sie na bluzgach z obu stron lecz żeby usłyszeć co motor śpiewa trzeba było sie dobrze wsłuchać ,praktycznie niesłyszalni oprócz kilku przebudzeń..Wywieszają flage"anty Wisła"lecz bardziej siebie obrazili niż Wisłe.Od nas odpowiedż "przekreśloną gwiazde macie a przed Wisła spier...." Motor przybył w liczbie ok 400-450 osób nas w młynie ok 1500 osób w tym Wisła,Oraz ok 30 kibiców Glinika Gorlice i Wisły Szczucin 4 osoby ..
Dziekujemy zgodą za wsparcie i zabawę na trybynach.
nasza (Unii Tarnów) relacja jest w odpowiednim dziale (2 liga wschodnia) i tego sie trzymajmy.
co jest spowodowane tak niska frekwecja w młynie Poloni Bytom ?
sosna1 pisze:co jest spowodowane tak niska frekwecja w młynie Poloni Bytom ?
Mysląclogicznie to wyniki... Nawet ludzie z młyna czasami maja słabsze dni i odpuszczą ogladanie padliny.
Spojrz w tabele i bedziesz mial odpowiedz.sosna1 pisze:co jest spowodowane tak niska frekwecja w młynie Poloni Bytom ?
Może zabrzmi głupio to co napisze,ale ja zauważyłem od dobrych paru sezonów,że ekipy lepiej prezentują się na wiosne niż na Jesień,wiem jak to brzmi,ale taka jest prawda,na Wiośne więcej się dzieje w kibicowskim światku,można porównać frekwencje z Jesieni i Wiosny,jestem pewnien że z Wiosny są wyższe.
Mnie tez wkurwia jak patrze na młyn Poloni,GieKsy,ŁKS-u,ZS i nawet Ruchu czy Bełchatowa, to czasem sie zastanawiam, co powoduje, że jest jak jest, słaba gra? brak gości? czy może poprostu lanserzy dali se spokuj...