Blood&Honor pisze:Po tym jak wyszedł napis Bielsko Biała na rękawiczkach, nie powiesz mi że jest elegancko, mało tego, jest tragicznie. Podejrzewam. że większy herb załatwił by sprawę i napis byłby o wiele czytelniejszy.
Na tej czapce o której wspominałem też przydałby się napis większą czcionką.
Ale projekty robiliśmy My a nie producent:)Tak miało być.
ŁTH pisze:Minimalna ilość smyczy,oczywiście jaką się opłaca to 50 szt.Pewne jest,że zrobią ci nawet 20 ale to nieopłacalne.Jeżeli chodzi o smyczki to ja zamawiałem na szaliki.com.,ale ludzie polecają także do smyczek Darka z Podchala.
;)
U nas smycze od 10 szt ale czym wiecej tym szt taniej :)
www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika
Witam gdzie czy tam u kogo bombki, pewnie parę razy przewinął się juz tu ten temat i na allegro też tego jest tylko chodzi mi o konkrety może być od razu priv
interesuje mnie który producent posiada najlepszą jakość bluz z haftem z przodu i z tyłu. Nie interesuje mnie jak najniższa cena tylko jak najlepsza jakość. od 10 sztuk
konrad.D pisze:interesuje mnie który producent posiada najlepszą jakość bluz z haftem z przodu i z tyłu. Nie interesuje mnie jak najniższa cena tylko jak najlepsza jakość. od 10 sztuk
kto robi grubsze, lepsze jakościowo bluzy z kapturem ?
kiedyś były wklejane też bluzy z napisami na sznurkach od kaptura, ktoś wie gdzie zrobić coś takiego?
gryfslupsk* pisze:kto robi grubsze, lepsze jakościowo bluzy z kapturem ?
kiedyś były wklejane też bluzy z napisami na sznurkach od kaptura, ktoś wie gdzie zrobić coś takiego?
Bluzy 400g szyte w Polsce od podstaw. Zapraszam na gg; 6511621 lub email: [email protected]
tribunes pisze:Zlecę wykonanie 50 haftowanych czapek. Zależy mi na dobrym kontakcie, bo nie mam czasu na czekanie po kilka dni aż ktoś odpisze. Pw lub gg : 4287271
Gdzie zrobie 20-30 sztuk rękawiczek polarowych, z haftem. Zaznaczam, że zalezy mi na jakości haftu. Jak ktoś by się podjął to zapraszam na PW od razu z wyceną dla tej ilości.
Iskra_1965 pisze:Gdzie zrobie 20-30 sztuk rękawiczek polarowych, z haftem. Zaznaczam, że zalezy mi na jakości haftu. Jak ktoś by się podjął to zapraszam na PW od razu z wyceną dla tej ilości.
Polecam ww.szaliki.com
www.facebook.com/szycieflag
Kontakt: [email protected], gg: 35111396 SKS WIGRY SUWAŁKI 1947
Osobiscie bardzo polecam [link]
Robiłem u niego kilkakrotnie różne gadżety i zawsze da się z nim dogadać, właśnie robie kolejne i ogromny szacunek za to że wkłada duże zaangażowanie i poświęcenie w wykonywaną robotę!!