Oto kilka wykonywanych przeze mnie motywów w mieszkaniach kiboli.
Wszystkie wykonywane farbami w spray-u,tylko ostatnia praca malowana techniką pędzel ,farba emulsyjna i pigmenty. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
fanaticlechpoznan pisze:Oto kilka wykonywanych przeze mnie motywów w mieszkaniach kiboli.
Wszystkie wykonywane farbami w spray-u,tylko ostatnia praca malowana techniką pędzel ,farba emulsyjna i pigmenty. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Ale chujowe. szczerze mówiąc zastanawiam się po jakiego wrzucasz tu takie spierdolone gnioty...np. herb Arki to lepszy bym ulepił ze swojego gówna. bez spiny - wyrażam tylko swoja opinie.
Pierdoli mnie twoja krytyka. Czekam na twój herb ,motyw,cokolwiek dzieciaku.bez spiny:)bez odbioru!!!
Co do murzyna to brak odpowiedniego koloru i pomysł ,który się zrodził w trakcie zlecenia.Pokój należy do dziesięciolatka:)
Zależy od umiejętności autora. Jak masz "zawodowego" graficiarza to pytanie jest zbędne ale jeśli ktoś początkujący to polecam farby i pędzle. Spray to wcale nie taka prosta rzecz szczególnie malując w pokoju narażony jesteś na zwalenie ściany [zacieki, krzywe kontury, złe wypełnienie] co na niewielkim metrażu widać. Podejdź nawet pod jakieś graffiti u siebie w mieście i napewno zobaczysz niedoskonalości których z daleka nie widać. A w pokoju wyglądałyby okropnie.
Chyba dużo wysiłku i emocji przyniosło ci wystrojenie pokoju przed derbami z Realem. Szacuneczek. Barca-Polska dwa bratanki, od grand derbi i maślanki.
Samo malowanie to kwestia godziny, wycinanie szablonów nożykiem tyle mi zajęło. Górne hasło składa się z małych liter, a chciałem zachować szczegóły tej czcionki.
Powiem ci chłopaku że rewelacja ci to wyszło. Gratuluje..takie pytanko pozostałe ściany też masz zamiar jakoś pomalować w barwach czy tylko tą jedno postanowiłeś tak ozdobić?
zastanawiam się czemu wśród kibiców (w tym właśnie Wisły Kraków) coraz powszechniejsze jest używanie zwrotu GALICJA? przecież dosłownie oznacza to Ruś HALICKĄ a zostało wprowadzone do użytku przez Austriaków czyli zaborców...
coś ala:
Prusy vs Warmia i Mazury,
Prusy Południowe vs Wielkopolska i południowe Mazowsze
Brandenburgia vs Lubuskie i część Wielkopolski,
Nowy Śląsk vs Zagłebię Dąbrowskie i Ziemia Siewierska
Kraj Warty vs Wielkopolska
GOLICJA I GŁODOMORIA :) [Galicja i Lodomeria]
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.