Miss kibicek
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Miss kibicek
B&H to jeśli nie jakieś knajpki to co zostaje aby spotkać te co srają na kasę? Chyba tylko kościoły:)
-
Knajpki knajpki, jak najbardziej, ale takie gdzie nie kręcą się `hieny` :) Dystyngowane takie, na poziomie, wiesz...tam gdzie nie uświadczysz swołoczy osiedlowej.Gieksa J-no pisze:B&H to jeśli nie jakieś knajpki to co zostaje aby spotkać te co srają na kasę? Chyba tylko kościoły:)
Kościoły hmmm, znam kilka opowieści o laskach przynależących do różnych organizacji kościelnych i nie są to aniołki :)
Tak na prawdę wszędzie można znaleźć materiał na żonę. Nie ważne czy to knajpka, dyskoteka, biblioteka, park itd. Tylko cały problem, czy też nawet umiejętności łowcy polegają na wychwyceniu, namierzeniu i upolowaniu odpowiedniej zwierzyny.

-
Eh, nic nie rozumiesz, masz myślenie osiedlowego blokersa jeszcze. Bezpieczeństwo finansowe znaczy że ja sam uważam się za głowę rodziny i na mnie jak na faceta przystało spoczywa główny ciężar utrzymania tejże rodziny. Co nie znaczy że kobieta nie może pracować . Moja zona prowadzi od niedawna, własny biznes i nie wyobraża sobie by nic nie robić i siedzieć w domu. A mogłaby by bo ja mam bardzo dobrą rotacyjna prace w Norwegii i nie potrzebowalibyśmy drugiego źródła utrzymania. Mówisz że nie kobieta nie należy się bezpieczeństwo finansowe?! Każdy normalny facet uważa właśnie inaczej, ale niektórzy żyją jeszcze ławką pod blokiem i kumplami z ekipy myśląc że oni ich utrzymają...Gieksa J-no pisze:I c*** im w d*** właśnie za takie podejście. Bezpieczeństwo finansowe, z jakiej paki ja się pytam?
Jak są takie mądre to proponuję trochę więcej zaradności, zapierdalać pół życia i mieć siano. Ale po co, jak można mieć takiego typa co zadupia za nie.
Nie zgodzę się z niektórymi, że te ładne to nie koniecznie patrzą na kasę. A na co w takim razie. Każda ale to każda świnia woli wsiąść do samochodu niż do autobusu.
-
Akurat muszę się zgodzić z osobami, które twierdzą, że - piękna kobieta, nie znaczy, iż liczą się dla niej pieniądze.
Strona przeciwna ma zupełnie inne punkty odniesienia. Myślę, że jeśli będzie dane wam spotkać (dobrze trafić, dobrze wybrać !!!) i poznać bliżej, to z pewnością wasze zdanie na ten temat ulegnie zmianie. Kiedyś, za dzieciaka, myślałem podobnie jak wy. Osobiście nigdy takiej kobiety nie poznałem ani na disco, ani w klubie, ani tym podobnych. Co nie znaczy, że nawet w tych miejscach takich nie można spotkać! Oczywiście, że niektóre Panie lubią pieniądze, ale zaprawdę wam powiadam, nie wszystkie.
Pamiętajcie, kobieta lubi dobrze wyglądać, lubi się podobać. Nawet jeśli korzysta z solarium, nawet jeśli wykorzysta kosmetyki (oczywiście w rozsądnej ilości), nie znaczy, że jest tępa, że jest łatwa, że liczą się dla niej jedynie pieniądze. Nie wiem skąd się wziął ten stereotyp, głównie wśród tych młodszych, ale gwarantuję wam - to nieprawda.
A co do Pani z Legii, osobiście mi się nie podoba na tyle, aby zrobiła na mnie szczególne wrażenie. Nie mój typ. Co nie znaczy, że nie jest urodziwą kobietą.
I nie wiem dlaczego ktoś tu wrzuca, zdaje się, prywatne zdjęcia jakiejś kobiety z dzieckiem.
Na koniec przytoczę słowa z jednej z piosenek Adama Piechockiego.
"Moja Mama mi mówiła, że gdy w życiu idzie nie tak,
za każdą klęską mężczyzn stoi kobieta,
z drugiej strony patrząc, taką masz kobietę,
pamiętaj, jakim sam jesteś facetem...".
Pozdrawiam!
Strona przeciwna ma zupełnie inne punkty odniesienia. Myślę, że jeśli będzie dane wam spotkać (dobrze trafić, dobrze wybrać !!!) i poznać bliżej, to z pewnością wasze zdanie na ten temat ulegnie zmianie. Kiedyś, za dzieciaka, myślałem podobnie jak wy. Osobiście nigdy takiej kobiety nie poznałem ani na disco, ani w klubie, ani tym podobnych. Co nie znaczy, że nawet w tych miejscach takich nie można spotkać! Oczywiście, że niektóre Panie lubią pieniądze, ale zaprawdę wam powiadam, nie wszystkie.
Pamiętajcie, kobieta lubi dobrze wyglądać, lubi się podobać. Nawet jeśli korzysta z solarium, nawet jeśli wykorzysta kosmetyki (oczywiście w rozsądnej ilości), nie znaczy, że jest tępa, że jest łatwa, że liczą się dla niej jedynie pieniądze. Nie wiem skąd się wziął ten stereotyp, głównie wśród tych młodszych, ale gwarantuję wam - to nieprawda.
A co do Pani z Legii, osobiście mi się nie podoba na tyle, aby zrobiła na mnie szczególne wrażenie. Nie mój typ. Co nie znaczy, że nie jest urodziwą kobietą.
I nie wiem dlaczego ktoś tu wrzuca, zdaje się, prywatne zdjęcia jakiejś kobiety z dzieckiem.
Na koniec przytoczę słowa z jednej z piosenek Adama Piechockiego.
"Moja Mama mi mówiła, że gdy w życiu idzie nie tak,
za każdą klęską mężczyzn stoi kobieta,
z drugiej strony patrząc, taką masz kobietę,
pamiętaj, jakim sam jesteś facetem...".
Pozdrawiam!
Polonia znaczy Polska
-
Ciekawa dyskusja ale muszę odbić kilka rzeczy. Nie jestem blokersem, sam się utrzymuję i nie twierdzę, że ekipa mnie utrzyma:) Po prostu, tak trafiam w życiu mimo dobrych chęci. Do tego dochodzi obserwacja otoczenia. Wcale nie odbywa się to w osiedlowych spelunach. Nie twierdzę również, że 100% lasek tak ma, a że większość po prostu. Tak to widzę i będzie naprawdę ciężko to zmienić, choć było by miło he he.
-
A propos tej Klaudii z Legii i jej koloru skóry... To co? Nie ma prawa być na wakacjach w tropikach? Gwarantuje Wam że to nie solarium jak ją koloryzuje! A jej facet? Nie wydaje mi sie że siedzi pod blokiem i "strzela" z kumplami na flaszke. Po prostu dba o nią jak może.
To prawda że ciężko może być utrzymać przy sobie atrakcyjną dziewczyne bo zawsze jest ta obawa że pojawi się ktoś z wypchanym portfelem i może ją zbajerować ale czy tak musi być w każdym przypadku?? Zaufanie panowie i wiara w siebie!
Niektórzy jeszcze tego nie rozumieją że one częściej niż my myślą o rodzinie i żeby godnie żyć. Żeby dzieciakowi nigdy niczego nie zabrakło i żeby nie mieszkać w obskurnej kawalerce. Jesteśmy facetami i to my te spodnie musimy nosić i być głową rodziny, zapewniając wszystko!
Za daleko posunąłem sie z tą rodziną? To cofne się to bycia w związku. Tutaj też niemal każda dziewczyna potrzebuje gdzieś wyjść ze swoim facetem. Czy to knajpa czy kino czy jakiś wypad poza miasto. Nie ma tu reguły że ona jest ładniejsza to ona musi częściej. Brzydkiej dziewczynie też sie znudzi facet który poza siedzeniem w domu nie ma do zaproponowania niczego innego.
Ktoś tam wyżej jeszcze miał pretensje że "świeci tyłkiem" Na miłość Boską!! Albo chcemy żeby pokazywały swoje piękno albo nie? To jak to w końcu jest? Jak jest ładna to niech chodzi w worku bo zaraz zazdrośnicy będą jechać jej od szmat, a jak jest brzydka to niech sie nie pokazuje?
To prawda że ciężko może być utrzymać przy sobie atrakcyjną dziewczyne bo zawsze jest ta obawa że pojawi się ktoś z wypchanym portfelem i może ją zbajerować ale czy tak musi być w każdym przypadku?? Zaufanie panowie i wiara w siebie!
Niektórzy jeszcze tego nie rozumieją że one częściej niż my myślą o rodzinie i żeby godnie żyć. Żeby dzieciakowi nigdy niczego nie zabrakło i żeby nie mieszkać w obskurnej kawalerce. Jesteśmy facetami i to my te spodnie musimy nosić i być głową rodziny, zapewniając wszystko!
Za daleko posunąłem sie z tą rodziną? To cofne się to bycia w związku. Tutaj też niemal każda dziewczyna potrzebuje gdzieś wyjść ze swoim facetem. Czy to knajpa czy kino czy jakiś wypad poza miasto. Nie ma tu reguły że ona jest ładniejsza to ona musi częściej. Brzydkiej dziewczynie też sie znudzi facet który poza siedzeniem w domu nie ma do zaproponowania niczego innego.
Ktoś tam wyżej jeszcze miał pretensje że "świeci tyłkiem" Na miłość Boską!! Albo chcemy żeby pokazywały swoje piękno albo nie? To jak to w końcu jest? Jak jest ładna to niech chodzi w worku bo zaraz zazdrośnicy będą jechać jej od szmat, a jak jest brzydka to niech sie nie pokazuje?

-
- Major
Ja p*******...gościu jak wam w życiu braknie kasy to żonę wyjebiesz za drzwi żeby zapierdalała? Nie - jesteś facetem, Ty opiekujesz się kobietom - nie ona tobą. Mi (i podejrzewam większości z Was) by głupio było gdyby to kobieta mi dawała kasę nawet na fajki jakby mi brakło.Gieksa J-no pisze:I c*** im w d*** właśnie za takie podejście. Bezpieczeństwo finansowe, z jakiej paki ja się pytam?
Jak są takie mądre to proponuję trochę więcej zaradności, zapierdalać pół życia i mieć siano. Ale po co, jak można mieć takiego typa co zadupia za nie.
Dawniej to jakoś więcej było tych prawdziwych i honorowych facetów, teraz to jak patrze na tych hipsterów i innych wynalazków to współczuje ich przyszłym kobietom....

-
Ale niby dlaczego mężczyzna ma utrzymywać kobietę? Źle na to patrzycie. Kobiety chcą zaradnego faceta i często chodzi im o samą umiejętność robienia pieniędzy, a nie o fakt ich posiadania. One mają też instynkt macierzyński i nie chcą żeby ich dziecko wychowywał gołodupiec, który siedzi cały dzień z browarem przed TV. Ale to nie chodzi o to żeby mężczyzna utrzymywał kobietę. Ona też ma pracować i zarabiać. Dla mnie oprócz urody ważne jest też to żeby dziewczyna była niezależna finansowo i nie szukała tego we mnie i nigdy nie chciałbym żeby była na moim utrzymaniu. Mówię o początku znajomości bo każdy może stracić pracę i wtedy trzeba pomóc ale postawa roszczeniowa u lasek to zwykłe kurewstwo i sprzedawanie d*** za pieniądze. Czym taka kobieta, która szuka faceta, który ma ją utrzymać różni się od d****? Chyba tym, że zamiast płacić jednorazowo za jeden raz ma się abonament na jej cipę i jest droższa.
-
- Major
Masz racje - o to chodzi :) Nikt nie mówi ze kobita ma siedzieć w domu przez cały dzień albo latać po kosmetyczkach...Olson pisze:Ale niby dlaczego mężczyzna ma utrzymywać kobietę? Źle na to patrzycie. Kobiety chcą zaradnego faceta i często chodzi im o samą umiejętność robienia pieniędzy, a nie o fakt ich posiadania. One mają też instynkt macierzyński i nie chcą żeby ich dziecko wychowywał gołodupiec, który siedzi cały dzień z browarem przed TV. Ale to nie chodzi o to żeby mężczyzna utrzymywał kobietę. Ona też ma pracować i zarabiać. Dla mnie oprócz urody ważne jest też to żeby dziewczyna była niezależna finansowo i nie szukała tego we mnie i nigdy nie chciałbym żeby była na moim utrzymaniu. Mówię o początku znajomości bo każdy może stracić pracę i wtedy trzeba pomóc ale postawa roszczeniowa u lasek to zwykłe kurewstwo i sprzedawanie d*** za pieniądze. Czym taka kobieta, która szuka faceta, który ma ją utrzymać różni się od d****? Chyba tym, że zamiast płacić jednorazowo za jeden raz ma się abonament na jej cipę i jest droższa.

-
Ci którzy sądzą ze facet powinien utrzymywać kobietę chyba mieli za dobrze w życiu, tatuś pracował na cała rodzinkę i sypał kasą na prawo i lewo. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w moim domu i tyle.
-
Panowie po pierwsze r************* temat.Po drugie kwestia utrzymywania kobiety i vice versa to sprawa osobista kazdego.Po trzecie pogadajcie o tym w temacie NSWPK.

-
Tak.SzklankaMleka pisze:A propos tej Klaudii z Legii i jej koloru skóry... To co? Nie ma prawa być na wakacjach w tropikach? Gwarantuje Wam że to nie solarium jak ją koloryzuje! A jej facet? Nie wydaje mi sie że siedzi pod blokiem i "strzela" z kumplami na flaszke. Po prostu dba o nią jak może.
Tak, a co mam zrobić? Zacząć kraść, żeby księżniczce było dobrze, a ona będzie siedziała całymi dniami na pi*dzie w domu i ani palcem nie kiwnie? Kobieta to nie księżniczka, Polska to nie disneyland. Nie wiem jak jest/było u ciebie w rodzinie, ale u mnie ojciec i matka pracują, bo inaczej byłoby cienko i jakoś nie widzę w tym nic dziwnego._mk_ pisze:Ja p*******...gościu jak wam w życiu braknie kasy to żonę wyjebiesz za drzwi żeby zapierdalała? Nie - jesteś facetem, Ty opiekujesz się kobietom - nie ona tobą. Mi (i podejrzewam większości z Was) by głupio było gdyby to kobieta mi dawała kasę nawet na fajki jakby mi brakło.Gieksa J-no pisze:I c*** im w d*** właśnie za takie podejście. Bezpieczeństwo finansowe, z jakiej paki ja się pytam?
Dawniej to jakoś więcej było tych prawdziwych i honorowych facetów, teraz to jak patrze na tych hipsterów i innych wynalazków to współczuje ich przyszłym kobietom....

-
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
Widze dobra rozkminka poleciala. Panowie zadna porzadna i skromna dziewczyna nie wstawi do neta na swiatlo publiczne takie zdjecie z polowa d*** odslonietej ! Wierzcie mi czesto rozmawiam z babeczkami na podobne tematy, i znam w c*** porzadnych lasek co za c**** pana nie wstawilyby takiego zdjecia, Pomijam fakt ,ze niby ma faceta co wogole mnie rozbawilo ,ale mysle ze kolega ,ktory to pisal pierdolnal tak specjalnie.Wrzucaja takie co chca kokietowac i prowokowac bo maja zajawke jak facet z drugiej flanki sie brandzluje. Panna z Legii ladna za duzo sztucznosci moze nie ma tylko czemu bije jej kurestwem ze spojrzenia ? Tyle ode mnie
"Nas nie interesuje chodzi o to ,ze yyyy bo policja wogle jest na stadionie"
-
-
Z tym niestety też muszę się zgodzić.Trzeba Ich Lać pisze:Widze dobra rozkminka poleciala. Panowie zadna porzadna i skromna dziewczyna nie wstawi do neta na swiatlo publiczne takie zdjecie z polowa d*** odslonietej ! Wierzcie mi czesto rozmawiam z babeczkami na podobne tematy, i znam w c*** porzadnych lasek co za c**** pana nie wstawilyby takiego zdjecia, Pomijam fakt ,ze niby ma faceta co wogole mnie rozbawilo ,ale mysle ze kolega ,ktory to pisal pierdolnal tak specjalnie.Wrzucaja takie co chca kokietowac i prowokowac bo maja zajawke jak facet z drugiej flanki sie brandzluje. Panna z Legii ladna za duzo sztucznosci moze nie ma tylko czemu bije jej kurestwem ze spojrzenia ? Tyle ode mnie
Są kobiety, które pomimo wystrzałowej urody wolą ubierać się skromnie i nigdy nie zrobiłyby sobie "takich" zdjęć, nawet dla partnera, nawet gdyby miały pełne zaufanie do niego, a co dopiero wrzucać je publicznie do sieci. A fakt, że są zaczepiane przez "pewnych siebie" mężczyzn zwyczajnie je zraża. Natomiast część kobiet po prostu lubi świecić tyłkiem, aby zleciało się potem stado baranów. Może i fajne są, ale czy poziom intelektualny równie fajny?
Jeśli chodzi o kwestię utrzymania, mamy w Polsce równouprawnienie. Kobieta powinna również pracować na siebie i dobrze, że istnieją takie, które chcą być niezależne i te pieniądze zarabiają, nawet gdy nie muszą.
Chyba jedyny temat, gdzie można rzeczowo i na poziomie podyskutować. Znudziły mi się już dawno wojenki w komentarzach z udziałem plagi nastolatków.
Polonia znaczy Polska
-
-
a w środku żona kapitana Górnika :)Łukasz1920 pisze:Ta z lewej to d*** Olkowskiego:Kibic26 pisze:[link]
http://www.facebook.com/skadlubska?fref=ts

-
-
Tutaj lepsze ujęcie http://www.12zawodnik.pl/images/galeria/18405.jpgpawelpl1 pisze:http://www.12zawodnik.pl/galeria/poloni ... :7#zdjecie
-
Znajdźcie Panowie dwie różnice u tej Fanki!
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Spodziewałem się bardziej wymagającej zagadki ;]Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Znajdźcie Panowie dwie różnice u tej Fanki!
[link]
[link]
-
mocie wiecyj fotekKibic26 pisze:
-
Dla mnie temat do zmaknięcia! Ja p******* Dziewczyno twoje oczy.... ahhhh ... chce do Nowego Sącza!
-
Też dla mnie, bezapelacyjnie mistrzostwo świata !Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Dla mnie temat do zmaknięcia! Ja p******* Dziewczyno twoje oczy.... ahhhh ... chce do Nowego Sącza!
-
To się podzielcie, jeden prawe oczko, drugi lewe oczko i spokój.
A propos NS- zauważcie, że najładniejsze dziewczyny są na wschodzie- Podkarpacie, Białystok itd. No i jakoś mniej tam grubych dziewczyn :)
A propos NS- zauważcie, że najładniejsze dziewczyny są na wschodzie- Podkarpacie, Białystok itd. No i jakoś mniej tam grubych dziewczyn :)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Ona jest z Krakowa i była już w tym temacie :)Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Dla mnie temat do zmaknięcia! Ja p******* Dziewczyno twoje oczy.... ahhhh ... chce do Nowego Sącza!
-
Jak dla mnie ta dziewczyna rozjebała temat... żadna sztuczna cipa lansująca się na stadionie, bez słit foci na fejsika... nie ma dziubka,... Prawdziwa miss kibicek!
Foto wrzucone jakiś czas temu..ale myślę, że zasługuje na powtórkę.
Pozdrawiam!
http://www.torcida.eu/2012/row_elana/wg ... tos/39.jpg
Foto wrzucone jakiś czas temu..ale myślę, że zasługuje na powtórkę.
Pozdrawiam!
http://www.torcida.eu/2012/row_elana/wg ... tos/39.jpg
massa pisze: ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
-
[link]
-
-
Jaki cel wrzucania takiego zdjęcia? Mamy coś tu oceniać, zachwalać coś czy zachwycać sie czymś?normalny48 pisze:[link]