Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Niemiałem na myśli kwestii h:) tylko tzw. kolonializm, nad imperium brytyjskim nigdy nie zachodziło słońce, podbili pół świata, od Indii i Chin po Falklandy. A w kwestii h faktycznie większy szacunek do nich trudno mieć.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
mam pytanie jakie sa stosunki miedzy PTS Lider Pruszków a FC Legii Warszawa w Pruszkowie
http://www.smanager.pl
-
Linomag pisze:Z tą Wola to ładnie dojebałeś nawet chłopaki z Unii Oświęcim gadali że z Woli do nich na mecze już pare lat nikt nie jeździ. Obecnie z Woli jeżdżą tylko na GKS Tychy.ŁTH pisze:Ten rozkład to jakaś kpina.Zacznijmy od tego,że Piasek to pustynie kibicowska,a jak już spotkać jakiegoś kibica to Żabola.Wola to tylko i wyłącznie FC Uni Oświęcim.Ogulnie te wszystkie gminy co są wymienione,przepraszam wioski to ruch kibicowski jest bardzo mały,i napewno nie ma tam ekip które stale jeżdzą na mecze.Naucz się,że jeżeli kibicujesz HKS to,to nie wszystskie miasta,gminy,wioski są opanowane przez Ruch,troszke pokory kolego.
No to z tą Wolą to ty właśnie ładnie pojechałeś ! Ciekawe kto z Unii Oświęcim Ci powiedział że z Woli nikt nie jeździ na Unię ?? A kto z Woli jeździ na GKS Tychy ?? Żyję całe życie na Woli i jakoś nigdy nie widziałem żeby fani GKS-u kiedykolwiek zebrali się ekipą na mecz . Dla nich kibicowanie Tychom to chodzenie w barwach po osiedlu ! Co prawda ekipa Unii z Woli też bez większych rewelacji teraz, ale były czasy jak zbieraliśmy się na osiedlu w 40 osób i jechało się na mecz. A tak poza tym to Wola nie jest dużą miejscowością praktycznie wszyscy się znają więc nie ma mowy by się ktoś tłukł o barwy ! Pozdrawiam i bez napinki :)
-
Mógłby ktoś wymienić zgody/kosy/układy Stali Gorzyce ?
-
zgody/kosy/układy Wierzycy Pelplin i Kaszubii Kościerzyny ???
-
A czy wogóle istnieją kibice Wierzycy?
-
Kaszubia brata się z Orkanem Rumia i Gryfem Wejherowo.
-
Tak jak "Siódemka" napisał sztamy Kaszubii to Gryf&Orkan. Do kos można zaliczyć FC Lechii, Pogoń Lębork, Chojniczanka Chojnice, Gryf Słupsk, Bałtyk Gdynia, Kotwica Kołobrzeg. Choć dla mnie takie wyliczanie to lipa. Kto nie zgoda to jest kosa ;)roca21 pisze:zgody/kosy/układy Wierzycy Pelplin i Kaszubii Kościerzyny ???
Na Wierzycy chyba nic się nie dzieje. Pelplin to Lechia więc może sami się wypowiedzą.
-
Pelplin=Lechia. Na Wierzycy nie działają od kilku lat.krecikgryf pisze: Pelplin to Lechia więc może sami się wypowiedzą.
Lechia Gdańsk!
-
Tak jak wyżej napisał DFLG na Wierzycy nie działamy,liczy się tylko Lechia.Czasami tylko "wykorzystujemy" mecze Wierzycy do innych tematów;-)DFLG pisze:Pelplin=Lechia. Na Wierzycy nie działają od kilku lat.krecikgryf pisze: Pelplin to Lechia więc może sami się wypowiedzą.
-
Zamiast pisac i pytac sie co i jak,nie lepiej isc do kogos kumatego z miasta i sie zapytac??? Nierozumiem tego.....ta osoba by ci wszystko powiedziala i byla by cisza z twojej strony...tyle odemnie.pozdro.No chyba ze nie macie i nie wiecie do kogo podbic a to juz jest inna sprawa heh....
-
ciekawe czy ty o wszystkim i wszystko wiesz ?jarecki_nl pisze:Zamiast pisac i pytac sie co i jak,nie lepiej isc do kogos kumatego z miasta i sie zapytac??? Nierozumiem tego.....ta osoba by ci wszystko powiedziala i byla by cisza z twojej strony...tyle odemnie.pozdro.No chyba ze nie macie i nie wiecie do kogo podbic a to juz jest inna sprawa heh....
-
Napewno nie wszystko ale wiem co mam wiedziec i napewno jest wiecej czegos ja niewiem ale to tylko z powodu ze zyje zagranica.tyle odemnie,ale i tak daje rade co jest 5 w naszym miescie,narkaLubinianin pisze:ciekawe czy ty o wszystkim i wszystko wiesz ?jarecki_nl pisze:Zamiast pisac i pytac sie co i jak,nie lepiej isc do kogos kumatego z miasta i sie zapytac??? Nierozumiem tego.....ta osoba by ci wszystko powiedziala i byla by cisza z twojej strony...tyle odemnie.pozdro.No chyba ze nie macie i nie wiecie do kogo podbic a to juz jest inna sprawa heh....
-
A jak chcesz wiecej cos wiedziec a byz moze to wiesz ,to wiesz gdzie moga Ci czesc powiedziec co i jak,ale raczej o tym bardzo malo mowia,i ciesze sie z tego ze tak jest...jarecki_nl pisze:Napewno nie wszystko ale wiem co mam wiedziec i napewno jest wiecej czegos ja niewiem ale to tylko z powodu ze zyje zagranica.tyle odemnie,ale i tak daje rade co jest 5 w naszym miescie,narkaLubinianin pisze:ciekawe czy ty o wszystkim i wszystko wiesz ?jarecki_nl pisze:Zamiast pisac i pytac sie co i jak,nie lepiej isc do kogos kumatego z miasta i sie zapytac??? Nierozumiem tego.....ta osoba by ci wszystko powiedziala i byla by cisza z twojej strony...tyle odemnie.pozdro.No chyba ze nie macie i nie wiecie do kogo podbic a to juz jest inna sprawa heh....
-
Wdech.... wydech...### pisze: Jak pedały zaczną wywieszać tęczowe flagi na tolerancyjnej Cracovii to też będziecie ich wspierać na marszach?Czy także nie będziecie wiedzieć jak nazwać ten cały stosunek?
-
Jakie są układy kosy Podbeskidzia.
-
Podbeskidzie
Brak Zgód i Układów(z wiadomych przyczyn)
Kosy:
BKS Bielsko-Biała
Szczankowianka Jaworzno
Chyba tyle "oficjalnych" kos, (Od siebie mógłbym dodac Wisłe Kraków- dym u Górali na sektorze,spalony szalik Podbeskidzia u sektorze gości, częste bluzgi)
Kosy:
BKS Bielsko-Biała
Szczankowianka Jaworzno
Chyba tyle "oficjalnych" kos, (Od siebie mógłbym dodac Wisłe Kraków- dym u Górali na sektorze,spalony szalik Podbeskidzia u sektorze gości, częste bluzgi)
-
Biała Podlaska kogo FC ?
-
Legii Warszawa. Kiedyś chyba też Cracovia (niech się ktoś z okolic wypowie).Lubinianin pisze:Biała Podlaska kogo FC ?
-
Kilka lat temu Podbeskidzie grało sparing w Brzeszczach z miejscowym Górnikiem i kilkunastu fanów TSP, którzy przyjechali wtedy za swoją drużyną, zostało skrojonych z szali na początku meczu i zaraz później opuścili stadion Górnika.
-
można rozwinąć ? może być PWPismejker pisze:Podbeskidzie
-
Co chcesz kolego rozwijać? Podbeskidzie to jak druga Polonia W-wa. Nikt nie chcę (nowych) układów w/w ludzmi (ekip żadnych tam nie ma, Kibice sukcesu nic więcej). 3liga i sypie się wszystko tego wam życzę z całego serca!Lubinianin pisze:można rozwinąć ? może być PWPismejker pisze:Podbeskidzie
-
Widzę że mamy doczynienia na tym forum z zomowcami ze Stali.mokasyn69 pisze:Co chcesz kolego rozwijać? Podbeskidzie to jak druga Polonia W-wa. Nikt nie chcę (nowych) układów w/w ludzmi (ekip żadnych tam nie ma, Kibice sukcesu nic więcej). 3liga i sypie się wszystko tego wam życzę z całego serca!Lubinianin pisze:można rozwinąć ? może być PWPismejker pisze:Podbeskidzie
-
Na smieszną Stal w Bielsku chodzi raptem 5 niedorozwojów z wyciętego lasu.BKS=0
-
A 2 z nich rozgania wasz cały młyn.Bruner 86 pisze:Na smieszną Stal w Bielsku chodzi raptem 5 niedorozwojów z wyciętego lasu.BKS=0
Zamknijcie rejestrację !
-
Riposta roku, jakże trafna ;)
-
Do kos dodałbym jeszcze Cartusię Kartuzy.krecikgryf pisze:Tak jak "Siódemka" napisał sztamy Kaszubii to Gryf&Orkan. Do kos można zaliczyć FC Lechii, Pogoń Lębork, Chojniczanka Chojnice, Gryf Słupsk, Bałtyk Gdynia, Kotwica Kołobrzeg. Choć dla mnie takie wyliczanie to lipa. Kto nie zgoda to jest kosa ;)roca21 pisze:zgody/kosy/układy Wierzycy Pelplin i Kaszubii Kościerzyny ???
Na Wierzycy chyba nic się nie dzieje. Pelplin to Lechia więc może sami się wypowiedzą.
-
A kto by tam o nich pamiętał ;)
Poważanie mówiąc to tak, Cartusia to kosa Kaszubi i fan klub Bałtyku.
-
Cartusia w tej chwili działa samodzielnie (jeżeli można to na tak nazwać), i nie jest niczim FC. Kiedyś będąc w Gdańsku określili się jako FC Lechii, ale po jakimś czasie część osób postanowiła działać na własną rękę pod szyldem "Cartusia", pozostała część działa jako FC Lechii. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten Bałtyk. Może jakieś pojedyncze osoby incognito są z Bałtyku ale to tyle.krecikgryf pisze:A kto by tam o nich pamiętał ;)
-
ku*** ale rewelacji tu się można dowiedzieć :D To rozumiem że Gryf Słupsk dwa(?) razy wypierdala flagę fan klubowi swojej zgody? :D Miej honor i sam poproś o bana...krecikgryf pisze:
A kto by tam o nich pamiętał ;)
Cartusia w tej chwili działa samodzielnie (jeżeli można to na tak nazwać), i nie jest niczim FC. Kiedyś będąc w Gdańsku określili się jako FC Lechii, ale po jakimś czasie część osób postanowiła działać na własną rękę pod szyldem "Cartusia", pozostała część działa jako FC Lechii. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten Bałtyk. Może jakieś pojedyncze osoby incognito są z Bałtyku ale to tyle.
-
Gardiii moze i Cartusia działa TERAZ samodzielnie ale napenie nie byla fc Lechii.. byli fc Bałtyku moze dalej sa.. ich sprawa.. Bałtyk rozszedł sie z Kotwa, Pogonia to moze i ich fc odbilo od nich.. co nie zmienia faktu ze chlopaki z Bałtyku wspierali Cartusie na ich wazniejszych meczach, nie wiem jak z liczbami chlopakow z Kartuz na meczach Kadłubów ale o tym ze Cartusia to fc Lechii pierwsze słysze
-
Nie mieszaj naszego FC z Kartuz, bo na Cartusii się nie udziela.
Cartusia nie od dziś i nie od wczoraj jest po stronie Bałtyku, na pewno nie są naszym fc! Myślę, że zdjęcie wstawione przez LGS jest wystarczającym dowodem.
Cartusia nie od dziś i nie od wczoraj jest po stronie Bałtyku, na pewno nie są naszym fc! Myślę, że zdjęcie wstawione przez LGS jest wystarczającym dowodem.
Lechia Gdańsk!
-
Fc czy nie fc...w każdym bądź razie się bratają...pozdro
-
KSZO ze Slovanem łączy coś jeszcze?
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Trześń,Dwikozy i KoprzywnicaZNV pisze:opiszei wymieni ktoś fan cluby Stalówki i Wisły Sandomierz jeśli owe posiada
-
Stalówka:
Nisko
Modliborzyce
Lipa
Zaklików
Nowa Dęba
Ulanów
Janów Lubelski
Biłgoraj
Nisko
Modliborzyce
Lipa
Zaklików
Nowa Dęba
Ulanów
Janów Lubelski
Biłgoraj
-
a co łaczyło? mozna cos wiecej, kiedy itdKappa pisze:KSZO ze Slovanem łączy coś jeszcze?
-
Z tego co się orientuję, to dalej łączy, a kumają się już z 10 lat jak nie więcej. Chodzi oczywiście o Slovan Liberecpijany powietrzem pisze:a co łaczyło? mozna cos wiecej, kiedy itdKappa pisze:KSZO ze Slovanem łączy coś jeszcze?
Włókniarz Częstochowa