2 liga Wschodnia 2012/2013

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Banita1905

Re: 2 liga Wschodnia 2012/2013

Post autor: Banita1905 » 08.10.2012, 01:09

WHITE PRIDE pisze: Może pochwal się z jakiej jesteś ekipy, i napisz ile wy akcji zrobiliście w sezonie ?
Widocznie nie ma sie czym chwalic. Widziales Spinaczu gdzies na tym forum nasza relacje z czegokolwiek? NIE! dlatego wiesz tyle ile wiesz bo ktos tutaj cos napisal.

A do kolegi kilkanascie postow wyzej: w czym ta Stal nas tak bije na glowe? oswiec mnie :) (juz nawet z duzej litery napisalem zebyscie sie nie pruli :D)

iparts.pl
Spinacz

Post autor: Spinacz » 08.10.2012, 01:34

Nie boli mnie ta przereklamowana Resovia. Pisze tylko co o niej myśle. Nie bardzo z czego macie dawać te relacje w tym sezonie :)

skrewyou

Post autor: skrewyou » 08.10.2012, 02:34

Rozkmina na weekend Stal kontra Resovia i co niektórzy zakompleksieni wjechać na Stalówke.
nie lepiej napisać poprostu jak jest!
Reska rządzi w RZ jednak na kibicowskim szlaku w tej rundzie rozczarowanie, bardzo dobrze póki co sąsiedzi, ale do końca rundy a później sezonu jeszcze czas. Mimo to ja osobiście więcej się po Resce spodziewałem (jedynie wg mnie Elbląg na +).

ssss tak masz rację Cosmos Nowotaniec jest nr1 na podkarpaciu tuż za Przełęczą Dukla

Kod: Zaznacz cały

"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
MÓJ POST JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE MOIM OSOBISTYM ZDANIEM

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 08.10.2012, 04:33

S.J. pisze:
wgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
Oj widzę ,że coś boli hehe Może nie trafie ,ale pewnie jesteś z Gorzyc i na ojomie trochę poleżałeś hehe
Od Gorzyc to się odjeb to raz. ''Oiom''? coś ci się chuliganie chyba pojebało czy to jakaś trauma z przeszłości? Idź ku*** na waszą zbiórkę do Puław zobacz ilu was jest i odwołaj wyjazd bo ''kupa''.Przypal jana, że konflikt z zarządem i nie jedziecie do Rzeszowa( wstyd bylo jechać mala liczbą na niedaleką wycieczkę?) a później baw się świetnie na swoim sektorze. Odjeb się od nas ananasku bo my jak byliśmy kilka lig wyżej i mieliśmy atrakcyjnych przeciwników to jeździliśmy bez zbędnych rozkmin czy to do Radomia, Rzeszowa,Szczecina itd. Raz jechaliśmy dobrą liczbą a raz chujową i nikt nie myślał aby palić jana. wydawać oświadczenia czy c*** wie co jeszcze.Było nas stu to było stu było nas 3 to 3. 2 liga okazała się dla was za wysokimi progami i wstyd wam to przyznać. Zmieńcie Siarkowcy politykę.Następnym razem gdy będziecie wjeżdżać piłkarzom do szatni to nie za słabą grę a za to, że awansowali. Wtedy znów pojeździcie po Podkarpaciu robiąc sobie groźne fotki w lesie. Pozdrawiam

PS BĘDZIECIE BEZCZELNI PYTAJĄC ZNÓW W TEMACIE ''5LIGA'' O NASZE LICZBY WYJAZDOWE ;)

Spinacz

Post autor: Spinacz » 08.10.2012, 05:34

Siarka z tymi swoimi oświadczeniami wzbudzić może jedynie uśmiech politowania. A gdzie ta kolejna podkarpacka potęga (wraz ze swoimi sandomierskimi przydupasami) była jak Stal Gorzyce grały w Grębowie (z tego co się orientuje teren Siarki) i przyjechali tam dobrą liczbą? Nawet pod samym Tarnobrzegiem nie robią akcji, więc czego się spodziewać? Druga liga to za wysokie progi dla Siarki, biedne liczby (albo ich brak) na bliskich wyjazdach, ogólnie chujnia.

gfc

Post autor: gfc » 08.10.2012, 06:48

Spinacz pisze:Siarka z tymi swoimi oświadczeniami wzbudzić może jedynie uśmiech politowania. A gdzie ta kolejna podkarpacka potęga (wraz ze swoimi sandomierskimi przydupasami) była jak Stal Gorzyce grały w Grębowie (z tego co się orientuje teren Siarki) i przyjechali tam dobrą liczbą? Nawet pod samym Tarnobrzegiem nie robią akcji, więc czego się spodziewać? Druga liga to za wysokie progi dla Siarki, biedne liczby (albo ich brak) na bliskich wyjazdach, ogólnie chujnia.
Grębów juz od dawna Stalówki :)

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 08.10.2012, 11:56

Spinacz pisze:Siarka z tymi swoimi oświadczeniami wzbudzić może jedynie uśmiech politowania. A gdzie ta kolejna podkarpacka potęga (wraz ze swoimi sandomierskimi przydupasami) była jak Stal Gorzyce grały w Grębowie (z tego co się orientuje teren Siarki) i przyjechali tam dobrą liczbą? Nawet pod samym Tarnobrzegiem nie robią akcji, więc czego się spodziewać? Druga liga to za wysokie progi dla Siarki, biedne liczby (albo ich brak) na bliskich wyjazdach, ogólnie chujnia.
zważaj na słowa dzieciaku i nie udzielaj się w naszym temacie jeśli masz takie bzdury wypisywać

Ś.P. Wiraszka

Post autor: Ś.P. Wiraszka » 08.10.2012, 11:59

Unia obecna w Rzeszowie?

tya05

Post autor: tya05 » 08.10.2012, 13:24

nie

Gosc niedzielny

Post autor: Gosc niedzielny » 08.10.2012, 14:47

Panowie duzo to ostatnio przeczytac mozna na temat sporu kto co i jak w podkarpaciu z 2 ligowych ekip..Na 4 ekipy Stal Rzeszow,Resovie,Siarke i Stalowke warte odnotowania i co ogolnie cieszy powrot rzeszowskiej Stali na szlak po kilkuletniej pauzie,cos sie ruszylo u Nich,natomiast wg mojej oceny lekko zawodzi druga rzeszowska ekipa Resovia zera wyjazdowe w Elblagu na Concordii i nie znam liczby w Lowiczu,a takze martwi slaba liczba na ostatnim meczu z Motorem w LB,plus za ustawienie sie na wracajaca Stal z N.d.Maz..co do innej Stali tej ze Stalowej Woli jak dla mnie bezapelacyjnie bardzo dobra runda(jezeli zalicza wszytkie wyjazdy do konca rundy)chuligansko tez aktywni..Odnosnie miana jakim sie okreslaja Wladcy Podkarpacia na dzien dzisjejszy chyba nie ma chetnych w pdk.na wyjscie z nimi na ubitej ziemi..Co do Siarki Tarnobrzeg to wg mojej oceny sprawiaja ogromny zawod,po dobrym wyjezdzie na poczatku rundu do Tarnowa gdzie mocne wsparcie dala im Wisloka runda bardzo slaba,zera wyjazdowe jak na Radom tez slabo a mieli bliski wyjazd,a potecjal napewno maja bo miasto nie male..teraz zapowiada sie dobr kibolski mecz z lubelskim Motorem na ktory obiw strony mocna sie mobilizuja..poza tematem 2 ligowym cieszy ostatnio ozywienie w Przemyslu i mimo 5 ligi wytrwalosc Wisloki Debica bo zaliczaja wszytkie wyjazdy,mimo tego ze jak dla Nich nardzo bliskie..nie chce sie juz ropzisywac,zaznaczajac ze jestem tylko"fanem"podkarpackiej sceny kibicowskiej..

techniczny

Post autor: techniczny » 08.10.2012, 18:07

Gosc niedzielny pisze:druga rzeszowska ekipa Resovia zera wyjazdowe w Elblagu na Concordii i nie znam liczby w Lowiczu
Concordia Elbląg nie przyjmuje zorganizowanych grup kibiców gości, a do Łowicza Resovia nie organizowała wyjazdu. Pojawiły się na nim tylko jednostki jadące na własną rękę.

Banita1905

Post autor: Banita1905 » 08.10.2012, 18:22

Spinacz pisze:Nie boli mnie ta przereklamowana Resovia. Pisze tylko co o niej myśle. Nie bardzo z czego macie dawać te relacje w tym sezonie :)
Ty za to tych relacji masz od groma:) pewnie zdajesz relacje ale gdzie indziej z tego co tutaj powypisywales... kim Ty jestes baranie zeby ublizac ktorejkolwiek ekipie z podkarpacia!

Dla mnie jestes zwyklym wyjebancem co wstydzi sie przyznac do swojego ''pochodzenia''.to juz ostatnie zdanie do Ciebie! i reszcie radze to samo.
bez odbioru

Spinacz

Post autor: Spinacz » 08.10.2012, 18:49

Jedni nie przyjmują zorganizowanych grup kibiców (co nie przeszkadza innym ekipom przyjeżdżać) a kolejnym razem "nie organizujemy wyjazdu" (bo coś tam, albo "nie i c***"). Dlaczego Resovia do Łowicza nie pojechała to się można domyślać ;) Zaliczamy dwa lub trzy wyjazdy w rundzie (w tym zajebisty liczbowo wyjazd na Motor, hehe) i jesteśmy kozaki podkarpackie. No ale przecież "liczy się jakość a nie ilość" :D

antyhejter

Post autor: antyhejter » 08.10.2012, 18:53

Banita1905 pisze:
Spinacz pisze:Nie boli mnie ta przereklamowana Resovia. Pisze tylko co o niej myśle. Nie bardzo z czego macie dawać te relacje w tym sezonie :)
Ty za to tych relacji masz od groma:) pewnie zdajesz relacje ale gdzie indziej z tego co tutaj powypisywales... kim Ty jestes baranie zeby ublizac ktorejkolwiek ekipie z podkarpacia!

Dla mnie jestes zwyklym wyjebancem co wstydzi sie przyznac do swojego ''pochodzenia''.to juz ostatnie zdanie do Ciebie! i reszcie radze to samo.
bez odbioru
Święte słowa!! Tyle w temacie.

camillo

Post autor: camillo » 08.10.2012, 19:17

Skończcie już pierdolić. Każdy niech się zajmie swoim klubem. Siarka jeździ jak jeździ. Ich sprawa. Jak będą chcieli to się z tego wytłumaczą, tak samo jak Resovia.
Nie wiem czy niektórych nie boli, że tak się porobiło między Stalówką a Sovią i p******* takie smuty na tym forum. Mnie osobiście szkoda tej zgody i głupio wyszło. Takie jest życie. Nasze drogi się rozeszły i już.

Pozdro
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola

opsen

Post autor: opsen » 08.10.2012, 22:25

ku*** po TYM sa juz tylko DRESZCZE.

opsen

Post autor: opsen » 08.10.2012, 22:29

camillo pisze:Skończcie już pierdolić. Każdy niech się zajmie swoim klubem. Siarka jeździ jak jeździ. Ich sprawa. Jak będą chcieli to się z tego wytłumaczą, tak samo jak Resovia.
Nie wiem czy niektórych nie boli, że tak się porobiło między Stalówką a Sovią i p******* takie smuty na tym forum. Mnie osobiście szkoda tej zgody i głupio wyszło. Takie jest życie. Nasze drogi się rozeszły i już.

Pozdro
Jeden normalny post

dziekan

Post autor: dziekan » 08.10.2012, 22:39

Jak mam wam jaśniej wytłumaczyć żeby nie wdawać się w dyskusje na tym forum z c*** wie kim ? jak ktoś już bardzo czuje się podekscytowany wrzucaniem relacji i zdjęć z meczów to już niech sobie tutaj wrzuca, ale na jaki c*** wdajecie sie w głupie dyskusje ? Jest u nas napisane wyraźnie wszystko żeby się tu nie wpisywać. Pamiętajcie że po ip i mailu można zidentyfikować osobe.

Niech sobie piszą że Resovia słaba przereklamowana itd. Ważne że znowu wypierdalają :)

Spinacz wygrałeś, szacunek wojowników.

A jak sytuacja będzie się powtarzać to będziemy wyciągać konsekwencje.
http://www.ufast.eu/pics/207061kosa.png

opsen

Post autor: opsen » 08.10.2012, 22:45

Spinacz na elektrowstrzasy

opsen

Post autor: opsen » 08.10.2012, 23:01

InnyNiżWszyscy pisze:
S.J. pisze:
wgdb pisze:antyhejter przed sezonem czytałem tutaj wasze wypociny jaką potęgą na podkarpaciu nie jesteście, los dał wam lekkie i bliskie mecze w tej rundzie, a tu zero za zerem zero pogania. Już o tych liczbach tam gdzie udało wam się być nawet nie wspominam, na fotce w Radomiu widać 100 osób ze zgodami, liczba przez was podana 160, młyn na meczu z Olimpią z 200 osób wy podajecie 400.. a teraz wielka "wojna" na kolejny mecz u siebie... nie ma tu niestety jak widać za bardzo czym się podniecić nawet, żeby o onanizowaniu myśleć..
Oj widzę ,że coś boli hehe Może nie trafie ,ale pewnie jesteś z Gorzyc i na ojomie trochę poleżałeś hehe
Od Gorzyc to się odjeb to raz. ''Oiom''? coś ci się chuliganie chyba pojebało czy to jakaś trauma z przeszłości? Idź ku*** na waszą zbiórkę do Puław zobacz ilu was jest i odwołaj wyjazd bo ''kupa''.Przypal jana, że konflikt z zarządem i nie jedziecie do Rzeszowa( wstyd bylo jechać mala liczbą na niedaleką wycieczkę?) a później baw się świetnie na swoim sektorze. Odjeb się od nas ananasku bo my jak byliśmy kilka lig wyżej i mieliśmy atrakcyjnych przeciwników to jeździliśmy bez zbędnych rozkmin czy to do Radomia, Rzeszowa,Szczecina itd. Raz jechaliśmy dobrą liczbą a raz chujową i nikt nie myślał aby palić jana. wydawać oświadczenia czy c*** wie co jeszcze.Było nas stu to było stu było nas 3 to 3. 2 liga okazała się dla was za wysokimi progami i wstyd wam to przyznać. Zmieńcie Siarkowcy politykę.Następnym razem gdy będziecie wjeżdżać piłkarzom do szatni to nie za słabą grę a za to, że awansowali. Wtedy znów pojeździcie po Podkarpaciu robiąc sobie groźne fotki w lesie. Pozdrawiam

PS BĘDZIECIE BEZCZELNI PYTAJĄC ZNÓW W TEMACIE ''5LIGA'' O NASZE LICZBY WYJAZDOWE ;)
To znaczy ze Gorzyce sa druga sila na Podkarpaciu?SIARKOWCY UCIEKAJCIE!

Spinacz

Post autor: Spinacz » 08.10.2012, 23:20

Fajne są teksty w stylu "nie piszcie tu", "nie wdawajcie się w dyskusje", "każdy jeździ jak chce"... to po kiego wogóle istnieje forum jeśli nie m.in. dla wymiany opinii? :)
Wiślaku z Sandomierza, gdzie jakieś bzdury napisałem w poście, który cytujesz? Stal Gorzyce w spokoju jadą do Grębowa, nie niepokoicie ich ani wy ani wasi kumple z TBG, więc?
Jak na razie to ja jeszcze nikomu od "c****" na necie nie jade (bawi mnie to niezmiernie), w przeciwieństwie do kumaczy co się za szybko denerwują.

opsen

Post autor: opsen » 08.10.2012, 23:31

Spinacz pisze:Fajne są teksty w stylu "nie piszcie tu", "nie wdawajcie się w dyskusje", "każdy jeździ jak chce"... to po kiego wogóle istnieje forum jeśli nie m.in. dla wymiany opinii? :)
Wiślaku z Sandomierza, gdzie jakieś bzdury napisałem w poście, który cytujesz? Stal Gorzyce w spokoju jadą do Grębowa, nie niepokoicie ich ani wy ani wasi kumple z TBG, więc?
Jak na razie to ja jeszcze nikomu od "c****" na necie nie jade (bawi mnie to niezmiernie), w przeciwieństwie do kumaczy co się za szybko denerwują.
Forum jest dla Ciebie .Tylko dla Ciebie.

Spinacz

Post autor: Spinacz » 08.10.2012, 23:33

Tak ciętej riposty w życiu bym się nie spodziewał. Ubaw po pachy.

ssss

Post autor: ssss » 08.10.2012, 23:51

haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...

Prawda jest taka ze na Podkarpaciu są 4 liczące się kluby. Resovia , Stal , Siarka , Stalówka

i każdy kibic tych klubów będzie pisał ze są jakimiś Władcami Podkarpacia. . .

Każda ekipa jeździ jak jeździ ich sprawa ..

przestańcie już spinać bo tylko Podkarpacie tu pisze .

opsen

Post autor: opsen » 09.10.2012, 00:02

ssss pisze:haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...

Prawda jest taka ze na Podkarpaciu są 4 liczące się kluby. Resovia , Stal , Siarka , Stalówka

Prawda jest to co napisales plus Wisloka.Ciekawe co Spinacz na to odpowie po elektrowszczasach?

xoxo

Post autor: xoxo » 09.10.2012, 00:06

opsen pisze: To znaczy ze Gorzyce sa druga sila na Podkarpaciu?SIARKOWCY UCIEKAJCIE!
opsen dojebałeś piździe uszy :) gdzie ktoś napisał o jakiejś 'drugiej sile na Podkarpaciu' ?
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to nie pisz, bo swoimi ironicznymi docinkami to jedynie możesz z siebie debila zrobić ewentualnie podnieść na duchu trochę chłopaków z Siarki w obecnych chwilach kryzysu :)

opsen

Post autor: opsen » 09.10.2012, 00:18

xoxo pisze:
opsen pisze: To znaczy ze Gorzyce sa druga sila na Podkarpaciu?SIARKOWCY UCIEKAJCIE!
opsen dojebałeś piździe uszy :) gdzie ktoś napisał o jakiejś 'drugiej sile na Podkarpaciu' ?
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to nie pisz, bo swoimi ironicznymi docinkami to jedynie możesz z siebie debila zrobić ewentualnie podnieść na duchu trochę chłopaków z Siarki w obecnych chwilach kryzysu :)
Tak ta wypowiedz wyglada . Jak to dlugo potrwa?Bedzie widac.

STF 1938

Post autor: STF 1938 » 09.10.2012, 00:48

"Concordia Elbląg nie przyjmuje zorganizowanych grup kibiców gości, "

Jakieś oficjalne pismo w tej sprawie z Klubu? Od nas chcieli chyba tylko listę imienną. Nie mamy takiej więc wbijamy na sektory gospodarzy, podobnie jak na Garbarnie.

PS. Dwie strony pierdolenia o wszystkim i o niczym. Już chyba ktoś gdzieś pisał w podobnym tonie. Każdy robi co chce i jak chce,kiedy chce I zajmować się ma własną ekipą a później kropkowanie zdjęć, bo ich było na wyjeździe 120 a nie 160, a ich na derbach 450 a nie 600, 676 a nie 900.
Najważniejsze chyba są fakty??czyż nie?? Każdy kto uważnie śledzi fora i wydarzenia w kraju wie co i jak się kręci w danym regionie czy w danej lidze a polemiki po 2 strony nie wnoszące nic do tematu są zupełnie zbędne. Jest PW to tam możecie błyszczeć albo zakładać temat o PODKARPACIU i będzie pole do popisu.

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 09.10.2012, 02:22

opsen pisze:
xoxo pisze:
Tak ta wypowiedz wyglada . Jak to dlugo potrwa?Bedzie widac.
Jesteś dla mnie skończonym idiotą. Ktoś ci ładnie wytłumaczył, że ta wypowiedź nie sugeruje tego co napisałeś a mimo to brniesz dalej w swoje teorie pisząc teksty typu '' jak długo to potrwa?'' japierdole. Było to ukazanie Siarkowcom jak to My działaliśmy gdy mieliśmy podobne pole do popisu i wyjaśnienie dlaczego nie powinni napinać się o nasze 5ligowe liczby gdyż sami w 2 lidze nie powalają na kolana.

19082012

Post autor: 19082012 » 09.10.2012, 09:07

koniec tematu - wasza dyskusja jest bez sensu, niech każdy robi swoje by jak najmniej mieć pozniej zarzucone :)

ObrazekKOLEJKA 12
Wigry Suwałki - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 13 października, 17:00
Wisła Płock - Pogoń Siedlce 13 października, 16:00
Resovia - Stal Stalowa Wola 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim
Siarka Tarnobrzeg - Motor Lublin 13 października, 15:00
Garbarnia Kraków - Puszcza Niepołomice 13 października, 15:30
na stadionie Wawelu
Unia Tarnów - Olimpia Elbląg 13 października, 14:00
Znicz Pruszków - Stal Rzeszów 13 października, 19:00
Radomiak Radom - Pelikan Łowicz 13 października, 14:00
Concordia Elbląg - Wisła Puławy 13 października, 15:00
na Stadionie Miejskim

ssss

Post autor: ssss » 09.10.2012, 21:32

Ciekawy mecz Siarka vs Motor :) Duża mobilizacja z oby dwóch stron :) Zobaczymy jak wypadnie .

k1910

Post autor: k1910 » 09.10.2012, 23:03

ciekawy artykuł jak Ktoś chce przeczytać o wyjazdach Radomiaka z 5 wyjazdów Radomiak wszedł bez problemu na 1 stadion podobne sytuacją dotyczą też innych drużyn w najszej lidze

[link]
https://www.facebook.com/NiedlaDonalda

opsen

Post autor: opsen » 10.10.2012, 21:47

_K_ pisze:
opsen pisze:
ssss pisze:haha nie porównuj Siarki do Gorzyc i się nie ośmieszaj ...

Prawda jest to co napisales plus Wisloka.Ciekawe co Spinacz na to odpowie po elektrowszczasach?
Panowie brak mi słów na wasz temat... Jedynie mogę współczuć rodzinom.
Poleglych?

StalGorzyce1951

Post autor: StalGorzyce1951 » 10.10.2012, 22:49

opsen pisze: Panowie brak mi słów na wasz temat... Jedynie mogę współczuć rodzinom.
Poleglych?
I po co dalej podkręcasz ten trujący temat? Skończ nie cytuj, Wyloguj się.
Obrazek
[link]

opsen

Post autor: opsen » 10.10.2012, 23:02

StalGorzyce1951 pisze:
opsen pisze: Panowie brak mi słów na wasz temat... Jedynie mogę współczuć rodzinom.
Poleglych?
I po co dalej podkręcasz ten trujący temat? Skończ nie cytuj, Wyloguj się.
Jeden niemiec Wam tyle SIARY w glowach narobil ze nie mozecie dojsc do siebie.

antyhejter

Post autor: antyhejter » 11.10.2012, 00:41

Opsen, był tu chwilę spokój i powiało normalnością, więc nie zaczynaj nowej rozkminy.
Jeśli jesteś z Tarnobrzega a tak można wywnioskować to odejdź od komputera i szykuj się na sobotni mecz. Tak samo proponuję innym Siarkowcom bez powodu się tu nie udzielać i nie napinać, co to samo uczynię.
Przydałby się tu jakiś obiektywny moderator, bo to forum, nieraz, dosłownie i w przenośni schodzi na psy.

Spinacz

Post autor: Spinacz » 11.10.2012, 02:54

Dobrze że mecz Siarki z Motorem odbędzie się w Tarnobrzegu. To gwarantuje obecność kibiców po obu stronach :)

skrewyou

Post autor: skrewyou » 11.10.2012, 03:10

Spinacz pisze:Dobrze że mecz Siarki z Motorem odbędzie się w Tarnobrzegu. To gwarantuje obecność kibiców po obu stronach :)
powiało sarkazmem :) a tak apropo tego spotkania Motor dostal 500 wejsc? czyli idzie sie w Tarnobrzegu dogadac?

Kod: Zaznacz cały

"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
MÓJ POST JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE MOIM OSOBISTYM ZDANIEM

lejka1

Post autor: lejka1 » 11.10.2012, 10:53

spinacz chyba dawno nikt ci lica nie obił. Zresztą niby jak, przecież cały czas czas siedzisz przed monitorem...Uprzedzę twoją odpowiedź, nie jestem nowy, nie jestem chuliganem takim jak ty, ale ku*** jak czytam posty takiego pajaca to... eh szkoda pisać. Dajcie bana temu kutasowi, mi tez możecie, przynajmniej głowa będzie zdrowa! spinasz matole nie odpisuj cię proszę!

k1910

Post autor: k1910 » 11.10.2012, 11:40

Dobrej jakości foty z meczu Wisła Puławy - Radomiak
[link]
https://www.facebook.com/NiedlaDonalda

ODPOWIEDZ