Żużel 2012

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

semperfidelis92

Re: Żużel 2012

Post autor: semperfidelis92 » 08.10.2012, 15:01

fc barcelona pisze:myśle że dobra liczba wyjazdowa GKM szkoda że nie bedzie tam Ekstraligi moim zdaniem ubarwiło by to Lige
szkoda że nie dali rady awansować były by dobre mecze w bydgoszczy i toruniu może za rok.

iparts.pl
TYLKO-APATOR

Post autor: TYLKO-APATOR » 08.10.2012, 15:51

ciwik pisze:bez sensu tłumaczenie. dlaczego odpuszczono w takim razie kilka lat temu prezentacje na starówce, a np. w central parku już nie?
od lat ciągle gadanie że Elana to przerzuty, fakt za czasów starej ekipy można było tak mówić jak kilku dobrych młodych się przerzuciło, bądź byłe ziomki z Apatora stały się głowami GTW. ale teraz? od dobrych paru lat nie ma żadnego przerzuta, bynajmniej żadnego "spektakularnego transferu". a już najbardziej żałosne jest śmianie się z bilansu bramek (to dotyczy wpisu jakiegos innego kibica Apatora)...co to ma do rzeczy?
prawda jest taka że aż nie powinno się jej pisać niestety....
pozdro dla Marasa, Walusia i innych charakternych chłopaków co nie zgadzają się z obecną polityką i stanęli z boku i przyglądają się żenującemu upadkowi kibolstwa na KSA...
Może i w ostatnich dwóch trzech latach spadło nasilenie. Ale chyba nikt nie chciałby żebyśmy wymienili litanię ksyw z roczników ok 86-92 które teraz odgrywają niemałe role :)

Ale co to kogo interesuje? Podobno historię kreują silniejsi i zaraz zakrzyczą każdego swoją jedyną historią :)

A M. i W. to raczej symbole upadku, krętactwa i przejażdżki na legendzie ich poprzedników albo więcej znaczących osób działających za nich w ich latach. Tyle w temacie.

SNA

Post autor: SNA » 08.10.2012, 16:00

TYLKO-APATOR pisze:
ciwik pisze:bez sensu tłumaczenie. dlaczego odpuszczono w takim razie kilka lat temu prezentacje na starówce, a np. w central parku już nie?
od lat ciągle gadanie że Elana to przerzuty, fakt za czasów starej ekipy można było tak mówić jak kilku dobrych młodych się przerzuciło, bądź byłe ziomki z Apatora stały się głowami GTW. ale teraz? od dobrych paru lat nie ma żadnego przerzuta, bynajmniej żadnego "spektakularnego transferu". a już najbardziej żałosne jest śmianie się z bilansu bramek (to dotyczy wpisu jakiegos innego kibica Apatora)...co to ma do rzeczy?
prawda jest taka że aż nie powinno się jej pisać niestety....
pozdro dla Marasa, Walusia i innych charakternych chłopaków co nie zgadzają się z obecną polityką i stanęli z boku i przyglądają się żenującemu upadkowi kibolstwa na KSA...
Może i w ostatnich dwóch trzech latach spadło nasilenie. Ale chyba nikt nie chciałby żebyśmy wymienili litanię ksyw z roczników ok 86-92 które teraz odgrywają niemałe role :)

Ale co to kogo interesuje? Podobno historię kreują silniejsi i zaraz zakrzyczą każdego swoją jedyną historią :)

A M. i W. to raczej symbole upadku, krętactwa i przejażdżki na legendzie ich poprzedników albo więcej znaczących osób działających za nich w ich latach. Tyle w temacie.
Hahaha odejdź od kompa i zacznij wreszcie walczyć z lokalnym rywalem bo tylko na necie Cię widać. Bez odbioru :)

TYLKO-APATOR

Post autor: TYLKO-APATOR » 08.10.2012, 16:20

lepiej zmień nicka, to nie tytuł dożywotni.

waszkoszmar

Post autor: waszkoszmar » 08.10.2012, 17:00

fc barcelona pisze:myśle że dobra liczba wyjazdowa GKM szkoda że nie bedzie tam Ekstraligi moim zdaniem ubarwiło by to Lige
Ja p*******, nie mogłem się powstrzymać. Przecież Ty pajacu kibicujesz GKMowi, wystarczy sprawdzić Twoje posty i to jak się nimi jarasz. A poza tym to banda c****, więc czym mieliby ubarwić lige? Ich było 200? Gdzie ku***? Na miejscu ich zbiórki stał jeden autokar - 2 metry od wejścia od carrfoura, bo w pizde kamer. Tylko bez pierdolenia, że ekipa jechała oddzielnie albo jechało dodatkowo 20 fur. Byliście obserwowani i konspira u Was pełną pizdą. Obsrańce i konfidenci - tyle w temacie.

Poniżej fotka, gdzie jest ich 200, hehe:
[link]

19GG79

Re: Żużel 2012j

Post autor: 19GG79 » 08.10.2012, 18:48

Fajnie masz, ale W********** przerzucie do swoich ziomkow z chelminskiej.

waszkoszmar

Post autor: waszkoszmar » 08.10.2012, 19:14

Przerzut cie robił c***. Ty za to nie masz za fajnie, bo wczoraj musiałeś kupe skrobać z gaci. Znam Cię i wiem, że tak właśnie było ;) Bez odbioru

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 08.10.2012, 19:15

A ja mam takie pytanie: Jaki w końcu jest wasz stosunek do nazwy "GTŻ"? Bo od dłuższego czasu w Waszym młynie i na wyjazdach da się zauważyć kolesi w barwach GTŻ, a nie GKM. "Trochę" to dziwne.
[link]

(L)eśniczy

Post autor: (L)eśniczy » 08.10.2012, 19:19

WFCG chuligani tylko w internecie wszyscy o tym wiedzą, pewnie obserwowaliście ich z waszymi kolegami z KMP ;)

(L)eśniczy

Post autor: (L)eśniczy » 08.10.2012, 19:23

LukaszGDZ pisze:A ja mam takie pytanie: Jaki w końcu jest wasz stosunek do nazwy "GTŻ"? Bo od dłuższego czasu w Waszym młynie i na wyjazdach da się zauważyć kolesi w barwach GTŻ, a nie GKM. "Trochę" to dziwne.
hahahah a u was na stadionie chodzi po 20 typa czasem nawet w koszulkach WFCG i jaki macie stosunek do tego???;) bez pozdrowień kondonie

19GG79

Post autor: 19GG79 » 08.10.2012, 19:35

Idac waszym tokiem myslenia - nie mamy z nimi kosy to moga chodzic - patrz WfcG.

Na tym meczu zaczelismy ogarniac ludzi zeby zdejmowali z siebie te gietezetowskie gadzety i z tego co patrze po zdjeciach 1 osoba nas nie posluchala - byla z zona i dzieckiem.
W mlynie raczej nie znajdziesz takich osob, aczkolwiek zwracamy na to coraz wieksza uwage.

Do waszkoszmar - zapraszam na pw i napisz mi kim jestem. Kim ty jestes - wie kazdy, w koncu najwiekszego napinacza latwo rozpoznac.

Michał***24

Post autor: Michał***24 » 08.10.2012, 20:14

Jak by ktoś był mało zorientiwany to by pomyslał ze GKM może działa teraz z Legią z Grudziądza która niby jest.Leśniczy a za co masz taki uraz do nich że nie możesz chodzić w szalu po Grudziądzu.

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 08.10.2012, 21:02

(L)eśniczy pisze:
LukaszGDZ pisze:A ja mam takie pytanie: Jaki w końcu jest wasz stosunek do nazwy "GTŻ"? Bo od dłuższego czasu w Waszym młynie i na wyjazdach da się zauważyć kolesi w barwach GTŻ, a nie GKM. "Trochę" to dziwne.
hahahah a u was na stadionie chodzi po 20 typa czasem nawet w koszulkach WFCG i jaki macie stosunek do tego???;) bez pozdrowień kondonie
No to teraz mi pojechałeś. Będę się bał wyjść z domu do końca roku.
[link]

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 08.10.2012, 21:17

LukaszGDZ pisze:
(L)eśniczy pisze:
No to teraz mi pojechałeś. Będę się bał wyjść z domu do końca roku.

żadna nowość.

tomi77

Post autor: tomi77 » 08.10.2012, 21:35

TYLKO-APATOR pisze: A M. i W. to raczej symbole upadku, krętactwa i przejażdżki na legendzie ich poprzedników albo więcej znaczących osób działających za nich w ich latach. Tyle w temacie.
To Cię muszę rozczarować. Hasałem z tymi osobami nie raz i zawsze mogłem na nich liczyć. Ciekawe czy w latach 1999-2004 chodziłeś i aktywnie uczestniczyłeś w środowisku kibiców Apatora? Myślę że nie, bo takich bajek byś nie pisał!! Zresztą bez sensu takie pisanie w tym dziale. Pozdrowienia dla starej już nie aktywnej ekipy! Trzymajcie się panowie! Bez odbioru.

sww

Post autor: sww » 08.10.2012, 22:37

Ja p******* skonczcie w temacie zuzlowym polemizacji na temat Elany i Apatora,bo to staje sie zenujace i wkurwiajace dla osob ktore to czytaja poraz setny,i poraz setny widzi sie te same odpowiedzi. pozatym po co drazyc ciagly temat z ekipa ktora od dluzszego czasu zasluguje na miano ekipy widmo... .Kazdy kumaty wie jak jest jak bylo i podejzewam jak przez dluzszy czas bedzie,a to nie miejsce zeby rozpierdalac innym temat,pisac i czytac odpowiedzi, bezsensowne rozkminki.
Niech juz lepiej nikt z Elany sie nie wypowiada w tym temacie..koniec kropka!!!!

krupa_KSF

Post autor: krupa_KSF » 08.10.2012, 23:02

Pytanie do GKM albo do Sparty, co się działo w trakcie meczu? http://www.12zawodnik.pl/galeria/sparta ... 29#zdjecie
i wokół niego??

GraudenzElite

Post autor: GraudenzElite » 08.10.2012, 23:52

Chcę pogratulować ekipie gtż-tu najlepszej działalności konspiracyjnej na terenie Rzeczpospolitej od czasów Powstania Warszawskiego... ;)

-P-(FhZG)

Post autor: -P-(FhZG) » 09.10.2012, 00:06

krupa_KSF lepiej zamilcz jak masz zadawać pytania rodem z komendy...
YELLOW-WHITE-GREEN

Anty GKM!!

Post autor: Anty GKM!! » 09.10.2012, 08:46

Musiałem się zalogować. Byłem we Wrocławiu i jak widzę bandę c**** stojącą na sektorze to nóż się w kieszeni otwiera! Zabieracie ze sobą na wyjazd pajaców , którzy sprzedawali swoich braci po szalu do chłopów z bramek dla swojego spokoju! Zabieracie wyeliminowanych ludzi z innej ekipy! Nic Was koalicja z Podbeskidziem nie nauczyła -a każdy Wam nawijał od samego początku że to konfitury! I Wy śmiecie komuś cisnąć od przeżuta? Szarpania płotem do dziadów to nie ma co komentować każdy ogarnięty by ich olał a Wy wielką chuligankę chcieliście pokazać. Nich nikt z Was nie odpowiada na ten post!

ŚMIERĆ KONFIDENTOM!

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 09.10.2012, 09:47

rzekomo_mowia pisze:
LukaszGDZ pisze: No to teraz mi pojechałeś. Będę się bał wyjść z domu do końca roku.

żadna nowość.
Hahah, ja pierdolę. Mistrz! Zadaj normalne pytanie, to teraz przez kilka stron będą Ci cisnąć. Czekam jeszcze na jakieś pogróżki na PW. Albo nie, lepiej wam wychodzą wjazdy pod drzwi o 1:00 w nocy kiedy kogoś nie ma w domu i straszenie jego matki. Bez odbioru. Szkoda mi czasu na głupoty.
[link]

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 09.10.2012, 09:48

Chyba czas już zmienić lekarza bo ten chyba ciągle Cie oszukuje.

admini ogarnijcie temat bo się rozpierdol zrobił

canibalKSF

Post autor: canibalKSF » 09.10.2012, 10:13

-P-(FhZG) pisze:krupa_KSF lepiej zamilcz jak masz zadawać pytania rodem z komendy...
czytam to forum od kilku lat.dotej pory nie udzielalem sie,bo obecne klimaty "kibicowskie" to nie moja bajka,ale po kolejnym Twoim poscie pouczajacym kogos z Zielonej na tym forum nie wytrzymalem. Kim Ty jestes,ze tak sie wozisz? forum jest dyskusyjne!gosc zadal pytanie wiec albo ktos mu odpowie albo nie a teksty o milczeniu i komendie to dowod Twojej kumatosci?najpierw wypadaloby sie ogarnac we wlasnym gronie.

BOS

Post autor: BOS » 09.10.2012, 18:19

(L)eśniczy pisze:WFCG chuligani tylko w internecie wszyscy o tym wiedzą, pewnie obserwowaliście ich z waszymi kolegami z KMP ;)
Leśniczy tak to milczysz na tym forum ale jak tylko pojawi się temat o WfcG to ty masz zawsze dużo do powiedzenia :) :) dodam tylko że jak na razie to twoi koledzy po szalu z Kwidzyna już nie raz rozpruli się na KMP na WFCG tyle w temacie nie mam ochoty prowadzić z tobą dyskusji tyle z mojej strony

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 09.10.2012, 21:31

waszkoszmar - jakbys chcial wiedziec to 15 km za gdz psy odpuscily i do torunia jechalismy sami. Ale przeciez dobrze obserwowaliscie hehe. I nie p****** bzdur o Nas bo to WAS a nie nas trenowal PIES KRYMUCH. Co moze zaprzeczysz, ze mieliscie prywatna salke na PKP i on was trenowal? Grzebieniewski - [link] Na gali nawet wychodzil z piosenka T. od was.
Bez odbioru.

TylkoFalubaz

Post autor: TylkoFalubaz » 09.10.2012, 22:26

canibalKSF pisze:
-P-(FhZG) pisze:krupa_KSF lepiej zamilcz jak masz zadawać pytania rodem z komendy...
czytam to forum od kilku lat.dotej pory nie udzielalem sie,bo obecne klimaty "kibicowskie" to nie moja bajka,ale po kolejnym Twoim poscie pouczajacym kogos z Zielonej na tym forum nie wytrzymalem. Kim Ty jestes,ze tak sie wozisz? forum jest dyskusyjne!gosc zadal pytanie wiec albo ktos mu odpowie albo nie a teksty o milczeniu i komendie to dowod Twojej kumatosci?najpierw wypadaloby sie ogarnac we wlasnym gronie.
Jak ktoś zadaje pytania typu "kutas" to taką samą dostaje odpowiedź.Twoje klimaty od zawsze były na Sports Board i tam się możesz udzielać dowoli "kumatixie".
IHG 09

waszkoszmar

Post autor: waszkoszmar » 09.10.2012, 23:55

rzekomo_mowia pisze:waszkoszmar - jakbys chcial wiedziec to 15 km za gdz psy odpuscily i do torunia jechalismy sami. Ale przeciez dobrze obserwowaliscie hehe. I nie p****** bzdur o Nas bo to WAS a nie nas trenowal PIES KRYMUCH. Co moze zaprzeczysz, ze mieliscie prywatna salke na PKP i on was trenowal? Grzebieniewski - [link] Na gali nawet wychodzil z piosenka T. od was.
Bez odbioru.
Wy to jednak jesteście kretynami... PW i z mojej strony koniec tematu tutaj.

Anty GKM!!

Post autor: Anty GKM!! » 10.10.2012, 14:52

rzekomo_mowia pisze:waszkoszmar - jakbys chcial wiedziec to 15 km za gdz psy odpuscily i do torunia jechalismy sami. Ale przeciez dobrze obserwowaliscie hehe. I nie p****** bzdur o Nas bo to WAS a nie nas trenowal PIES KRYMUCH. Co moze zaprzeczysz, ze mieliscie prywatna salke na PKP i on was trenowal? Grzebieniewski - [link] Na gali nawet wychodzil z piosenka T. od was.
Bez odbioru.

Ładne pociski na tym forum... :)

GKMGRUDZIADZ

Post autor: GKMGRUDZIADZ » 12.10.2012, 23:57

dziś zbieramy się w 18 osób młodym składem(19-21lat) na osiedlu Dzierzynskiego, chwila rozmow i przemyslen i postanawiamy odwiedzic rywala na ulicy Chopina, wbiegamy miedzy bloki gdzie często przebywa grupa z tej ulicy jednak nikogo nie spotykamy, dajemy o sobie znac, przez dobre 15 minut jestesmy na osiedlu, jednak nie ma nikogo chetnego do walki, chwile pozniej po namysłach postanawiamy odwiedzić osiedle Batorego w miedzy czasie dolaczaja do nas 3 osoby starsze wiekiem i w 21 osob wpadamy przez PKP na osiedle Batorego, spotykamy 8 osób jednak nie podejmuja rekawic i chowaja sie w klatkach, znowu nikogo wiecej nie widujemy, na Batorego jestesmy przez dobre 20 minut w trakcie dajemy o sobie znac lokalnemu rywalowi zeby wyszli do starcia jednak ci nie maja zamiaru sie wychylac, po kilku minutach w nasza strone jada 2 suki policyjne nie chcac robic sobie klopotow rozbiegamy sie po batoxie na male grupki 5/6 osobowe, jedna grupa 5 osob trafia na przeciwnikow ktorzy 20 minut wczesniej uciekli do klatki, tym razem widzac ze nas jest mniej podejmuja inicjatywe i sami zachecaja nas do starcia bez namyslu zgadzamy sie i po chwili dochodzi do wymiany ciosow po naszej stronie jedna osoba laduje na ziemi z polamanym nosem, starcie mozna uznac na remis z lekka przewaga Olimpii 5/8 wiekowo rowne sklady, nadjezdzaja psy i rozbiegamy sie zabierajac z gleby ziomka, zakladamy opatrunki i dzwonimy po samochod zeby go zabrali, zostajemy w 20 osob chetni do walki jednak nic wiecej juz na batorego sie nie wydarzylo zaznaczmy ostatni raz swoja obecnosc i idziemy w strone miasta po 30 minutach oczekiwania na jakies telefony postanawiamy rozejsc sie w swoje strony, chwile przed 23 dzwoni do nas Olimpia i proponuje nam starcie po 15osob jestesmy zmuszeni odmowic ze wzgledu na to ze czesc z nas ma juz swoje plany i proponujemy po 8osob jednak rywal odmawia tlumaczac sie ze nie beda sie miedzy soba losowac i rozlaczaja sie, dzien udany mimo braku konkretniejszego starcia atrakcji nie brakowalo jak na taki mrozny piatkowy wieczor. GKM!

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 13.10.2012, 00:14

A pozniej sie obudziles? Po 1 to nie masz prawa wypowiadac sie w imieniu kiboli GKMu. Po 2 my nie opisujemy zwyklych akcji na miescie. Po 3. to pierwszy raz o takiej akcji slysze.

juni123

Post autor: juni123 » 13.10.2012, 11:20

GKMGRUDZIADZ pisze:dziś zbieramy się w 18 osób młodym składem(19-21lat) na osiedlu Dzierzynskiego, chwila rozmow i przemyslen i postanawiamy odwiedzic rywala na ulicy Chopina, wbiegamy miedzy bloki gdzie często przebywa grupa z tej ulicy jednak nikogo nie spotykamy, dajemy o sobie znac, przez dobre 15 minut jestesmy na osiedlu, jednak nie ma nikogo chetnego do walki, chwile pozniej po namysłach postanawiamy odwiedzić osiedle Batorego w miedzy czasie dolaczaja do nas 3 osoby starsze wiekiem i w 21 osob wpadamy przez PKP na osiedle Batorego, spotykamy 8 osób jednak nie podejmuja rekawic i chowaja sie w klatkach, znowu nikogo wiecej nie widujemy, na Batorego jestesmy przez dobre 20 minut w trakcie dajemy o sobie znac lokalnemu rywalowi zeby wyszli do starcia jednak ci nie maja zamiaru sie wychylac, po kilku minutach w nasza strone jada 2 suki policyjne nie chcac robic sobie klopotow rozbiegamy sie po batoxie na male grupki 5/6 osobowe, jedna grupa 5 osob trafia na przeciwnikow ktorzy 20 minut wczesniej uciekli do klatki, tym razem widzac ze nas jest mniej podejmuja inicjatywe i sami zachecaja nas do starcia bez namyslu zgadzamy sie i po chwili dochodzi do wymiany ciosow po naszej stronie jedna osoba laduje na ziemi z polamanym nosem, starcie mozna uznac na remis z lekka przewaga Olimpii 5/8 wiekowo rowne sklady, nadjezdzaja psy i rozbiegamy sie zabierajac z gleby ziomka, zakladamy opatrunki i dzwonimy po samochod zeby go zabrali, zostajemy w 20 osob chetni do walki jednak nic wiecej juz na batorego sie nie wydarzylo zaznaczmy ostatni raz swoja obecnosc i idziemy w strone miasta po 30 minutach oczekiwania na jakies telefony postanawiamy rozejsc sie w swoje strony, chwile przed 23 dzwoni do nas Olimpia i proponuje nam starcie po 15osob jestesmy zmuszeni odmowic ze wzgledu na to ze czesc z nas ma juz swoje plany i proponujemy po 8osob jednak rywal odmawia tlumaczac sie ze nie beda sie miedzy soba losowac i rozlaczaja sie, dzien udany mimo braku konkretniejszego starcia atrakcji nie brakowalo jak na taki mrozny piatkowy wieczor. GKM!
Zastanawia mnie jedno, dlaczego po uzbieraniu ekipy nie dzwoniliscie od razu do Olimpii z propozycją spotkania tylko biegacie po pustych osiedlach w 20 osób z okrzykami i przeganiacie małą grupe Olimpii a gdy ta grupka napotyka was ponownie z równych proporcjach to nie dajecie im rady. Według mnie to żaden powód do dumy bo jak byście troche pomyśleli to wysłalibyście pojedyncze osoby na osiedla, żeby zobaczyły czy są jakieś grupki Olimpii i w tym przypadku poszlibyście na osiedle Batorego w 8 osób w celu konfromtacji. I wtedy byście sie sprawdzili kto jest lepszy.

Anty GKM!!

Post autor: Anty GKM!! » 13.10.2012, 13:50

juni123 pisze:
GKMGRUDZIADZ pisze:dziś zbieramy się w 18 osób młodym składem(19-21lat) na osiedlu Dzierzynskiego, chwila rozmow i przemyslen i postanawiamy odwiedzic rywala na ulicy Chopina, wbiegamy miedzy bloki gdzie często przebywa grupa z tej ulicy jednak nikogo nie spotykamy, dajemy o sobie znac, przez dobre 15 minut jestesmy na osiedlu, jednak nie ma nikogo chetnego do walki, chwile pozniej po namysłach postanawiamy odwiedzić osiedle Batorego w miedzy czasie dolaczaja do nas 3 osoby starsze wiekiem i w 21 osob wpadamy przez PKP na osiedle Batorego, spotykamy 8 osób jednak nie podejmuja rekawic i chowaja sie w klatkach, znowu nikogo wiecej nie widujemy, na Batorego jestesmy przez dobre 20 minut w trakcie dajemy o sobie znac lokalnemu rywalowi zeby wyszli do starcia jednak ci nie maja zamiaru sie wychylac, po kilku minutach w nasza strone jada 2 suki policyjne nie chcac robic sobie klopotow rozbiegamy sie po batoxie na male grupki 5/6 osobowe, jedna grupa 5 osob trafia na przeciwnikow ktorzy 20 minut wczesniej uciekli do klatki, tym razem widzac ze nas jest mniej podejmuja inicjatywe i sami zachecaja nas do starcia bez namyslu zgadzamy sie i po chwili dochodzi do wymiany ciosow po naszej stronie jedna osoba laduje na ziemi z polamanym nosem, starcie mozna uznac na remis z lekka przewaga Olimpii 5/8 wiekowo rowne sklady, nadjezdzaja psy i rozbiegamy sie zabierajac z gleby ziomka, zakladamy opatrunki i dzwonimy po samochod zeby go zabrali, zostajemy w 20 osob chetni do walki jednak nic wiecej juz na batorego sie nie wydarzylo zaznaczmy ostatni raz swoja obecnosc i idziemy w strone miasta po 30 minutach oczekiwania na jakies telefony postanawiamy rozejsc sie w swoje strony, chwile przed 23 dzwoni do nas Olimpia i proponuje nam starcie po 15osob jestesmy zmuszeni odmowic ze wzgledu na to ze czesc z nas ma juz swoje plany i proponujemy po 8osob jednak rywal odmawia tlumaczac sie ze nie beda sie miedzy soba losowac i rozlaczaja sie, dzien udany mimo braku konkretniejszego starcia atrakcji nie brakowalo jak na taki mrozny piatkowy wieczor. GKM!
Zastanawia mnie jedno, dlaczego po uzbieraniu ekipy nie dzwoniliscie od razu do Olimpii z propozycją spotkania tylko biegacie po pustych osiedlach w 20 osób z okrzykami i przeganiacie małą grupe Olimpii a gdy ta grupka napotyka was ponownie z równych proporcjach to nie dajecie im rady. Według mnie to żaden powód do dumy bo jak byście troche pomyśleli to wysłalibyście pojedyncze osoby na osiedla, żeby zobaczyły czy są jakieś grupki Olimpii i w tym przypadku poszlibyście na osiedle Batorego w 8 osób w celu konfromtacji. I wtedy byście sie sprawdzili kto jest lepszy.

w małej grupce strach nie pozwala im przecież nawet do sklepu wyjść.... nie ma co temat rozwalać

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 14.10.2012, 08:15

Pierdolnijcie się w łeb! Niech ktoś z GKM-u zrobi porządek z tymi matołami wypisującymi takie bzdety na necie!
[link]

rzekomo_mowia

Post autor: rzekomo_mowia » 14.10.2012, 11:15

Sam pierdolnij się w łeb. To jest internet i jego zalety, każdy sobie może pisać co chce, jak chce i gdzie chce. A na tym forum może zarejestrować się każdy i pod każdym pasującym mu nickiem.

MAGg17

Post autor: MAGg17 » 14.10.2012, 21:26

Duszek pisze:i tak Apator nie wie co to znaczy odpalic race na stadionie, więc co to za różnica? Nic się nie zmieni
Jesteś pewny?

ciwik

Post autor: ciwik » 14.10.2012, 22:35

no jes
MAGg17 pisze:
Duszek pisze:i tak Apator nie wie co to znaczy odpalic race na stadionie, więc co to za różnica? Nic się nie zmieni
Jesteś pewny?
jestem w szoku, przez pół meczu piro odpalane, sporo świec, race, strobo hmmmm

19AT62

Post autor: 19AT62 » 14.10.2012, 23:48

Usunąłem poprzedni post bo nie można edytować.
Foto z meczu Apator-Falubaz
[link]
PIRO JEST BEZPIECZNE!

flashq

Post autor: flashq » 15.10.2012, 00:30

Stal na wyjeździe tez odpala piro, nawet Unia uraczyła oko zimnymi ogniami ;)

bialo - niebieski

Post autor: bialo - niebieski » 15.10.2012, 18:13

Stal odpala race Unia strobole.

TylkoFalubaz

Post autor: TylkoFalubaz » 16.10.2012, 13:56

Nas w Toruniu ponad 4 setki + kilku chłopaków z Floty.Dzięki za wsparcie!

Obrazek
IHG 09

ODPOWIEDZ