III Liga Lubelsko-Podkarpacka [2012/13]
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: III Liga Lubelsko-Podkarpacka [2012/13]
Niech ktoś z Mielca odezwie sie na PW w sprawie meczu PP w najbliższą środę.
Polonia P. obecna w Boguchwale ??
ile Sanoka w Tomaszowie ??
nas 0 w Tomaszowie . A skoro taki PDK dociekliwy jestes to ile Karpat w Radzyniu Podlaskim ?PDKfan pisze:ile Sanoka w Tomaszowie ??
S1946S pisze:nas 0 w Tomaszowie . A skoro taki PDK dociekliwy jestes to ile Karpat w Radzyniu Podlaskim ?PDKfan pisze:ile Sanoka w Tomaszowie ??
KARPAT 0 w RADZYNIU
Czy Karpaty i Stal zaliczyły jakiś wyjazd w gorące lubelskie tereny??
-
MrAnonymous
Ponoć jak Polonia wracała ze swojego wyjazdu to ustawił się na nich Czuwaj i udało im się trafić tylko jedno auto bo reszte paliła wrotki...
Ktoś to może potwierdzić?
nie sieje napinki ale z tego co wiem to pewne info
Ktoś to może potwierdzić?
nie sieje napinki ale z tego co wiem to pewne info
-
Orlęta Radzyń
W dniu wczorajszym postanawiamy umilić drogę ekipie Czarnych Jasło wracających z meczu w Białej Podlaskiej.
Zbieramy się w 25 osób młodzieżowego składu, zatrzymujemy ruch z obu stron, stoimy ok. 50 metrów od nich i nawołujemy do wyjścia z busa, oraz auta.
Ekipa z Jasła jednak nie podejmuje rękawicy i ostatecznie do niczego nie dochodzi. Za rozbitą szybę przepraszamy i oczywiście
zapłacimy za jej naprawę. Tyle z naszej strony.
Zbieramy się w 25 osób młodzieżowego składu, zatrzymujemy ruch z obu stron, stoimy ok. 50 metrów od nich i nawołujemy do wyjścia z busa, oraz auta.
Ekipa z Jasła jednak nie podejmuje rękawicy i ostatecznie do niczego nie dochodzi. Za rozbitą szybę przepraszamy i oczywiście
zapłacimy za jej naprawę. Tyle z naszej strony.
Moim zdaniem to nie ma sie co patrzeć, że Czarni nie podejmują rękawic, ale bynajmniej jeżdżą w takie tereny liczbą nie za wielką...Czarni jak narazie chyba bez 0 wyjazdowego (mogę się mylić). Gdzie Polonia? Gdzie Karpaty? Gdzie Stal? Ich wszystkich na derbach po kilka stówek a na wyjazdy to co? I nie ma co gadać bzdur że jakieś problemy z transportem czy coś, takie problemy ma cała Polska w obecnych czasach...
-
starcoffee
Na Polonie czekala jeszcze jedna ekipa (moze cos napisza?) ale pierwszy trafia ich Czuwaj
Nas w Boguchwale 30 osób . Na powrocie 2 auta jadą coś załatwić , 1 troszke dalej również odjeżdza od nas i w 3 auta ostatecznie wracamy do Przemyśla - czuwaj moze potwierdzic ze byly 3 , pod samym Przemyślem niespodziewanie ustawił się czuwaj ze sprzętem , bardzo nas to zaskoczyło - niespodziewalismy sie ich na tej trasie i nie tak blisko miasta, niestety musielismy zrezygnowac z walki - brak sprzetu u nas w autach. Plus za akcje , minus za sprzet i za nasze rozwalone autko. Także do zboaczenia w krótkim czasie.
Polonia Przemyśl
P.S jaka druga ekipa ?
Polonia Przemyśl
P.S jaka druga ekipa ?
-
matrix8711
mógłby ktoś z Mielca opisać sytuację?
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
Jaka liczba Chełmianki w Przemyślu ???
-
Anonimowy1990
Jaka liczba Polonii i Chełmianki ?
-
Orlęta Radzyń
Lublinianka Lublin - ORLĘTA RADZYŃ
Nas 5 siadamy na sektorach Lublinianki
Nas 5 siadamy na sektorach Lublinianki
-
matrix8711
polecam przeczytanie felietonu jednego z kibiców Polonii dotyczy on katów w niebieskich mundurach
http://mks1909.futbolowo.pl/news,169846 ... tkow-.html
http://mks1909.futbolowo.pl/news,169846 ... tkow-.html
Czyli psy pogłębiają kryzys w Jasielskiej ekipie... kibice Czarnych wybierają się do Mielca ??
Czarni Jasło 40 osób w Mielcu z 2 flagami,tym razem bez przygód.
-
Orlęta Radzyń
Orlęta Radzyń - Orlęta Łuków
Na derby wystawiamy ponad 100 osobowy młyn .Mamy ze sobą transparent ,, W TYM KLUBIE, NIE TRZEBA SIĘ STARAĆ TU TRZEBA ZAPIERDALAĆ", przez cały mecz prowadzimy głośny doping. Na początku spotkania rzucamy serpentynami przez co mecz zostaje przerwany na kilka minut .Kopacze wygrywają 2:0 co pozwala mieć nadzieję na utrzymanie 3 ligi w Radzyniu. Łuków nie pojawia się na derbach....
Na derby wystawiamy ponad 100 osobowy młyn .Mamy ze sobą transparent ,, W TYM KLUBIE, NIE TRZEBA SIĘ STARAĆ TU TRZEBA ZAPIERDALAĆ", przez cały mecz prowadzimy głośny doping. Na początku spotkania rzucamy serpentynami przez co mecz zostaje przerwany na kilka minut .Kopacze wygrywają 2:0 co pozwala mieć nadzieję na utrzymanie 3 ligi w Radzyniu. Łuków nie pojawia się na derbach....
w 7 wspomagamy Karpaciarzy(102) w Krasniku
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Gns9Y5oolU
Nafta&Karpaty
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Gns9Y5oolU
Nafta&Karpaty
Chełmianka - Stal Sanok
nas 0
KSZO - Pogon Staszów
od nas 10 osob .
nas 0
KSZO - Pogon Staszów
od nas 10 osob .
-
matrix8711
jestem z Rzeszowa i jestem na weekend u rodziny w Przemyślu, poszedłem dzisiaj na mecz zobaczyć jako piknik i odniosłem wrażenie, że to był bardziej mecz Polonii z JKSem niż ze Stalą, dużo wyzwisk między tymi ekipami i nawet gdy JKS opuścił sektor gości to ekipy Stali i Polonii nagle skupiły się na dopingu swoich kopaczy niż obrażaniu sie wzajemnie.
Powtarzam to są tylko moje wrażenia z meczu :)
Powtarzam to są tylko moje wrażenia z meczu :)
Polonia Przemysl - Stal Sanok
Do Przemysla docieramy nie co spoznieni z powodu awarii jednego z autokarów. Na sektorze jest nas 140 osob ( 80 Sanok i 60 JKS Jarosław . ) . Pod stadionem przeganiamy kilku miejscowych po czym mamy lekkie spiecie z milicja . Wchodzimy cala pierwsza polowe ,gdy wszyscy weszli na trybune ruszamy z dosyc dobrym dopingiem przez nastepne 45 min spotkania, nie obyło sie bez wymiany uprzejmosci z kibicami Poloni . Na koniec dzieki dla braci z JKSu za wsparcie.
Do Przemysla docieramy nie co spoznieni z powodu awarii jednego z autokarów. Na sektorze jest nas 140 osob ( 80 Sanok i 60 JKS Jarosław . ) . Pod stadionem przeganiamy kilku miejscowych po czym mamy lekkie spiecie z milicja . Wchodzimy cala pierwsza polowe ,gdy wszyscy weszli na trybune ruszamy z dosyc dobrym dopingiem przez nastepne 45 min spotkania, nie obyło sie bez wymiany uprzejmosci z kibicami Poloni . Na koniec dzieki dla braci z JKSu za wsparcie.
-
Koalicja Kibolska
jaka liczba? są jakieś fotki?
/ostrzeżenie
Ostrzeżenie nie jest związane z tym postem lecz z całością twojej kariery na forum.
Goliath
/ostrzeżenie
Ostrzeżenie nie jest związane z tym postem lecz z całością twojej kariery na forum.
Goliath
-
Jebaka3000
-
matrix8711
no tak byłem na meczu i liczba Polonii nie była oszałamiająca, ZKS&JKS chyba było nawet wiecej, a samej Stali bez JKSu cos podobna liczba jak Polonii. Przemyślanie momentami słabo a momentami nawet głosno z dopingiem jak na ta liczbą to samo Stal.
Na forum jest nowy moderator więc będę starał się w miarę rzetelnie i regularnie przeglądać ten dział w tym także dbać o jego estetykę. Jeżeli widzicie, że komuś puszczają nerwy nie odpisujcie w przeciwnym razie sami wylądujecie z ostrzeżeniem/banem.
-
CzarnuchUD
Jak tam po derbach Stal Karpaty?
Jaka liczba Polonii w Nowej Sarzynie ??
-
Koalicja Kibolska
Polonii około 30
Wisła Kraków - Lech Poznań
Nas na tym meczu 80 osób
Unia Nowa Sarzyna - Polonia Przemyśl
Nas na tym meczu 28 osób
Nas na tym meczu 80 osób
Unia Nowa Sarzyna - Polonia Przemyśl
Nas na tym meczu 28 osób
Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
??-ZKS- pisze:Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
-
ogarniety1908
No co taki zdziwiony? Czy jeszcze wszyscy tego nie wiedzą, że "Władcy Przemyśla" nigdy nie przyznają się do porażek? Kilka tygodni temu Czuwaj - ucieczka, wczoraj JKS - ucieczka.szyd pisze:??-ZKS- pisze:Seba1909 napisz coś więcej a nie jak by nigdy nic sie zachowujesz
Pytanie do Seba1909 i Okrutny:
Jaka ekipa musi się na Was ustawić, tak abyście wysiedli z aut i zaliczyli starcie? Brzozovia? Sanovia? Zorza?
Stal Sanok - Karpaty Krosno
Nas tego dnia w młynie +/- 350 osob . Jak na derby przystało przez 90 min jedziemy z dobrym dopingiem . Pod koniec pierwszej połowy prezetujemy oprawe , transparent o tresci ,, To miasto tym zyje ,, w asyscie żółto - niebieskich balonow i swiec dymnych . Niestety kibice gosci nie zostali wpuszczenie na to spotkanie co nie watpliwie w jakims stopniu obnizyło wartosc calego widowiska. Piłka Nozna Dla Kibiców !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5cEswdzJX8
Nas tego dnia w młynie +/- 350 osob . Jak na derby przystało przez 90 min jedziemy z dobrym dopingiem . Pod koniec pierwszej połowy prezetujemy oprawe , transparent o tresci ,, To miasto tym zyje ,, w asyscie żółto - niebieskich balonow i swiec dymnych . Niestety kibice gosci nie zostali wpuszczenie na to spotkanie co nie watpliwie w jakims stopniu obnizyło wartosc calego widowiska. Piłka Nozna Dla Kibiców !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5cEswdzJX8
-
Blood&Honor
Coś na tym Podkarpaciu się chujnia robi. Ekipy się napinają, piszą że są jakimiś władcami haha, a jak dochodzi co do czego albo odebrać `gorący` telefon to lipa.
Niby taki gorący teren, parę zgrabnych ekip a jedna unika drugiej jak tylko może. Co jest Panowie ? Nie macie już jaj stanąć twarzą w twarz na ubitej ziemi ? Ale zdjęcia sobie cykać po lasach to potraficie :)
Zawsze interesowała mnie podkarpacka scena kibicowska bo dużo dobrego, powtarzam dobrego się tam działo, ale ostatnimi czasy lipa totalna, błazenada jakaś...szkoda. Mam na myśli wszystkie ekipy z Podkarpacia, takie jest moje zdanie i wielu może się ze mną niezgodzić jak i zgodzić.
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś te ekipy się ogarną i będą tak jak kiedyś budziły szacunek i może nawet podziw w całej Polsce.
Niby taki gorący teren, parę zgrabnych ekip a jedna unika drugiej jak tylko może. Co jest Panowie ? Nie macie już jaj stanąć twarzą w twarz na ubitej ziemi ? Ale zdjęcia sobie cykać po lasach to potraficie :)
Zawsze interesowała mnie podkarpacka scena kibicowska bo dużo dobrego, powtarzam dobrego się tam działo, ale ostatnimi czasy lipa totalna, błazenada jakaś...szkoda. Mam na myśli wszystkie ekipy z Podkarpacia, takie jest moje zdanie i wielu może się ze mną niezgodzić jak i zgodzić.
Mam nadzieję że jeszcze kiedyś te ekipy się ogarną i będą tak jak kiedyś budziły szacunek i może nawet podziw w całej Polsce.