Football Hooligans - POLAND (FILM)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Football Hooligans - POLAND (FILM)
Real Football Factories International: Poland
http://www.youtube.com/watch?v=42plidAWbhM
http://www.youtube.com/watch?v=8aWXkoHxDZo
http://www.youtube.com/watch?v=WSud1hg7WsA
http://www.youtube.com/watch?v=BCPEpcBKkIU
Zakładam temat bo k**** z youtube mogą wykasowac w najblizszym czasie filmiki więc się sprężać z oglądaniem.
http://www.youtube.com/watch?v=42plidAWbhM
http://www.youtube.com/watch?v=8aWXkoHxDZo
http://www.youtube.com/watch?v=WSud1hg7WsA
http://www.youtube.com/watch?v=BCPEpcBKkIU
Zakładam temat bo k**** z youtube mogą wykasowac w najblizszym czasie filmiki więc się sprężać z oglądaniem.
Ostatnio zmieniony 03.07.2007, 22:26 przez Szejk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
JA p******* JAKI DAN BYŁ POSRANY W KRAKOWIE, PRZED SPOTKANIEM Z SHARKSAMI I ANTY WISŁA WÓDKĘ POPIJAŁ I PAPIEROS ZA PAPIEROSEM
PODSUMOWUJĄC PO TYM FILMIE WSZYSCY NAS BĘDĄ UWAŻAĆ ZA ŚWIRÓW ZDOLNYCH DO ZABIJANIA, CHULIGANÓW Z PIERWSZEJ PÓŁKI ITD , SAM DAN : "ufff..."
PS: SPOKO ZMONTOWANE, POLECAM
PODSUMOWUJĄC PO TYM FILMIE WSZYSCY NAS BĘDĄ UWAŻAĆ ZA ŚWIRÓW ZDOLNYCH DO ZABIJANIA, CHULIGANÓW Z PIERWSZEJ PÓŁKI ITD , SAM DAN : "ufff..."
Old School
70-95
70-95
-
-
To że ponawijał troche o komunizmie i takich tam to normalne, przy każdym odcinku było troche o historii narodu.
Filmik naprawdę dobry, rzeczywiście w Krakowie był posrany i to było widac.
Dziwie się że chłop z Cracovii tak na legalu z odkrytą twarzą rozmawia o takich sprawach - do tego ksywke w podpisie hmm już nie o to chodzi że on nie cipa i się nie boii Wisły czy coś ale psy mogą go mieć teraz na oku no i wogóle to ogląda cały świat i przede wszystkim kibicowska Polska.. i jak już wspomniałem pewnie także policja i po c*** on gada o takich rzeczach gdzie atakują Wisłę, gdzie się zbierają gdzie psów nie ma.. dziwne to wszystko
mniejsza z tym filmik na + polecam
Filmik naprawdę dobry, rzeczywiście w Krakowie był posrany i to było widac.
Dziwie się że chłop z Cracovii tak na legalu z odkrytą twarzą rozmawia o takich sprawach - do tego ksywke w podpisie hmm już nie o to chodzi że on nie cipa i się nie boii Wisły czy coś ale psy mogą go mieć teraz na oku no i wogóle to ogląda cały świat i przede wszystkim kibicowska Polska.. i jak już wspomniałem pewnie także policja i po c*** on gada o takich rzeczach gdzie atakują Wisłę, gdzie się zbierają gdzie psów nie ma.. dziwne to wszystko
mniejsza z tym filmik na + polecam
-
-
zapewno chodziło o te że jak Dan jechał gdzies tam w Krakowie to jechał Warszawskim zółto-czerwonym tramwajem "35"Szejk pisze:a dobrze umiesz angielski ?Balaclava pisze:kilka wpadek, typu - watek o Krakowie a zdjecia z Warszawy

A tak pozatym to cała seria, bardzo dobra. Mimo jakiś tam nieścisłości w miare rzetelnie pokazuje cały kibicowski światek, co w ogólnie w mediach jest niespotykane.
Tu link do real factories w Anglii, niestety tylko torrent:
[link]
-
- ban
-
-
Fajnie wygląda jak najpierw idzie po krakowskim rynku a za chwile przechodzi ulicę Waryńskiego w Warszawie a później znowu w Krakowie...no i ten warszawski tramwaj
ale serio to film całkiem fajny, dobra narraracja, taka tajemnicza
. Ja też się trochę dziwie chłopakowi z Cracovii...no ale to już jego sprawa.

ale serio to film całkiem fajny, dobra narraracja, taka tajemnicza

POLONIA WARSZAWA
-
Film moim zdaniem jest bardzo dobrze zrobiony. Pokazuje nowe wcielenie chuliganki ze starych czasow (czyli dokladnie to co mowi typ z Wisly: kiedys wzorowalismy sie na Angolach ale teraz to juz zupelnie inne warunki)). Sam Dany powtarza ze dwa razy, ze czuje sie jak w przeszlosci. Myle, ze z tymi tramwajami itd to celowe pomieszanie dla lepszego efektu a nie blad w sztuce. Chlop wiedzial dokladnie gdzie jest i z jakimi ekipami po kolei ma do czynienia. Legia odmowila wystepu przed kamerami. Nie wiem czy tak samo bylo Lechem bo jakos tego nie wylapalem. Podsumowujac. Jak na 45 minutowy filmik to calkiem duzo mozna sie dowiedziec o warunkach jakie teraz panuja w Polsce. Bylo troche historii, dobry podklad muzyczny i [link]. Mnie sie podobalo. Nie oceniam oczywiscie zachowan poszczegolnych ekip (walki ze sprzetem itd,)
-
- ban
Typowy pijany Angol z krakowskiego rynku. Palił fajki na stacji benzynowej i jeździł burżuj intercity
Dobre było jak poprosił tego kolesia, by przetłumaczył napis "cracovia jest jak dziwka, przyjmie każdego"
A poważnie to dobry film. Nawet wspomniał na końcu o pakcie bezsprzętowym.
Taka reklama naszego ruchu kibicowskiego na zachodzie

Dobre było jak poprosił tego kolesia, by przetłumaczył napis "cracovia jest jak dziwka, przyjmie każdego"

A poważnie to dobry film. Nawet wspomniał na końcu o pakcie bezsprzętowym.
Taka reklama naszego ruchu kibicowskiego na zachodzie

film dobry, podoba mi się jak często puszczają taką muzyczkę że jakby coś miało wielkiego zdarzyć, tak trzyma w napięciu do końca 
No ale nie rozumiem co on gada za bardzo, mógłby ktoś w skrócie napisać co mówi Danny o Polsce i będąc w Krakowie przed i po rozmowach z Sharksami i A-W, i po derbach?? bo z tego co było widac był podekscytowany a zarazem lekko posrany
????

No ale nie rozumiem co on gada za bardzo, mógłby ktoś w skrócie napisać co mówi Danny o Polsce i będąc w Krakowie przed i po rozmowach z Sharksami i A-W, i po derbach?? bo z tego co było widac był podekscytowany a zarazem lekko posrany
????

Ostatnio zmieniony 04.07.2007, 11:29 przez napakowana musztarda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
napakowana musztarda pisze:film dobry, podoba mi się jak często puszczają taką muzyczkę że jakby coś miało wielkiego zdarzyć, tak trzyma w napięciu do końca
????
wyluzujcie typ jest aktorem
-
Dlatego czapeczka gościa z Craxy mu się spodobałalajon pisze:A zarazem aktywnym kibicem WHU (sam tak siebie określa).kaelowiec pisze:

Filmik naprawdę fajny i godny polecenia.
Choć z jednej strony zastanwia mnie czemu wybrał miasto w którym nie obowiązuje pakt antysprzętwy ... Mógł wybrać np Łódź i przedastawić tą chuligankę jednak z tej strony gdzie tego sprzętu nie ma ... Chodzi mi o to, że pomimo nawiązania do paktu natysprzętowego itp. to jednak ktoś nie obeznany w polskich realiach moze mieć troszkę złudne pojęcie o naszej chuligance ...
Ale i tak mimo wszystko naprawdę podobał mi się filmik.
Royce Gracie - "...Czarny pas chroni tylko 2 cm twego tyłka...Resztę musisz chronić sam..."
Salut pisze: Choć z jednej strony zastanwia mnie czemu wybrał miasto w którym nie obowiązuje pakt antysprzętwy ... Mógł wybrać np Łódź i przedastawić tą chuligankę jednak z tej strony gdzie tego sprzętu nie ma ... Chodzi mi o to, że pomimo nawiązania do paktu natysprzętowego itp. to jednak ktoś nie obeznany w polskich realiach moze mieć troszkę złudne pojęcie o naszej chuligance ...
Ale i tak mimo wszystko naprawdę podobał mi się filmik.
a mi się wydaje że o to im właśnie chodziło.
Kraków to chore miasto i pełno w nim świrów i psychopatów, chciał przedstawić Polska jest grożna, niebezpieczna i pod każdym względem począwszy od ostrego sprzętu kończywszy na ustawkach pokazanych w filmie jest numerem jeden.
PODBIJAMNo ale nie rozumiem co on gada za bardzo, mógłby ktoś w skrócie napisać co mówi Danny o Polsce i będąc w Krakowie przed i po rozmowach z Sharksami i A-W, i po derbach??
-
Generalnie jest bardzo przerażony, mówi, że Polscy fani są świrami, że nie spodziewał się czegoś takiego. Jak mu powiedziano, że nie zapomni derbów do końca życia, to nie wierzył, jednak po meczu zmienił zdanie, że jest to coś niesamowitego. Ogólnie też nie wiedział czemu fani są tak anonimowi i czemu chcą się spotykać tylko w tunelach, lub na odludziach, że jest to nienormalne i nie wie czego się może spodziewać. Porównywał Polskę do Angli z początku lat 80, mówił również, że Polacy podczas meczu z Anglia pokazali, że sa lepiej zorganizowaną ekipą. Był w szoku, że w Polsce są tak niskie kary za chuligankę. Jak rozmawiał z JG to mówił, że co prawda nie rozumie co mówią, ale czuje gigantyczne napięcie i stres w powietrzu, coś podobnego mówił po spotkaniu z Sharksami, o adrenalinie. Cieżko mu było uwietzyć w historie ze sprzętem, jednak szybko zmienił zdanie. To tyle w skrócie, by przetłumaczyć wszystko musiał bym jeszcze raz całe oglądnać.
Ogólnie filmik bardzo przyjemny, jednak historia o Lechii mnie trochę zdziwiła i podłaczenie ich pod Stoczniowców.
Ogólnie filmik bardzo przyjemny, jednak historia o Lechii mnie trochę zdziwiła i podłaczenie ich pod Stoczniowców.
Biali ludzie, czarne charaktery!
-
z tym aktorem chodzilo o to zeby sie nie podniecac :lajon pisze:A zarazem aktywnym kibicem WHU (sam tak siebie określa).kaelowiec pisze:
przeciez to specjalnieOLD SCHOOL pisze:JA p******* JAKI DAN BYŁ POSRANY W KRAKOWIE, PRZED SPOTKANIEM Z SHARKSAMI I ANTY WISŁA WÓDKĘ POPIJAŁ I PAPIEROS ZA PAPIEROSEM
Ostatnio zmieniony 04.07.2007, 16:07 przez kaelowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
cóż , był posrany sam mówił że go dziwią Polscy chuligani ustawiają się w takich miejscach bezludnych, w nocy gdzieś w kanałach i sam nie wiedział co go czeka - chłop nawija mu o nożach i siekierach to nie dziwota że chlapnął sobie coś przed "wejściem"
nie oszukujmy się ale w Anglii jest kompletnie inny klimat czy to też w Argentynie Brazylii Rosji czy na Bałkanach od tego w Polsce - spójrzcie na odcinek np. z Argentyny gdzie jest kompletnie wyluzowany przy bojówkarzach z Argentyny..
nie oszukujmy się ale w Anglii jest kompletnie inny klimat czy to też w Argentynie Brazylii Rosji czy na Bałkanach od tego w Polsce - spójrzcie na odcinek np. z Argentyny gdzie jest kompletnie wyluzowany przy bojówkarzach z Argentyny..
-