mokry_john pisze:a jak na linii Lech P - Warta P ? Warta to jakiś klub proLech, Jego FC ? Bo widziałem dzisiaj w tv że mieli na meczu PP 3 flagi w tym ultras. Do tego flaga Odry Kościan. Lech ich poważnie traktuje czy " są to sobie są" i nikomu nie przeszkadzają ?
p.s jeżeli był ten temat to niech ktoś mi na pw napisze a tutaj nie robi zamętu :)
Obry Kościan jak już.
Warta jest w Poznaniu, ale nikt sobie tym głowy nie zawraca. Znają realia i nie próbują stanowić jakiegokolwiek zagrożenia. Żadnych ciśnień bo są nie na miejscu
TELEGAZETA pisze:a mi to się chce rzygać jak czytam pseudo antysemitów z Wisły. Żydów nienawidzą ale ale w koszulkach z Meliksonem chodzą. Piątki z Żydem biją i w pełni akceptują to że biega z flagą Izraela po boisku. Szampana leją na rynku z nim i co drugi mecz skandują jego nazwisko. Dwóch pedziów liże się po sutkach w szatni ale też im to nie przeszkadza by im brawo bić i udawać że nic się nie stało. Zresztą w całej Polsce nagła moda na PATRIOTYZM (w czym nie widzę problemu) ale trochę konsekwencji w tym co się robi. Bo albo jadę z żydami, pedziami itd i zaczynam od własnego podwórka albo zamykam jadaczkę i siedzę cicho.
Ja napiszę i jako nie pierwszy. Dla mnie jak i dla innych temat Krakowa jest męczący...Załużcie osobny temat Krakowa jak było kiedyś i tam opisujcie się u Was dzieje. Wiem że to temat zgody kosy itd. ale w tym nawale informacji o sytuacji w mieście Kraka inne zapytania w większości giną. I bez zbędnej spinki...myślę że założyć odpowiedni temat i będzie spokój. Kto będzie chciał poczytać to wejdzie i zobaczy co się w Krakowie dzieje...
OD URODZENIA AŻ DO GROBOWEJ DESKI NA ZAWSZE CZERWONO - NIEBIESKI
TELEGAZETA pisze:a mi to się chce rzygać jak czytam pseudo antysemitów z Wisły. Żydów nienawidzą ale ale w koszulkach z Meliksonem chodzą. Piątki z Żydem biją i w pełni akceptują to że biega z flagą Izraela po boisku. Szampana leją na rynku z nim i co drugi mecz skandują jego nazwisko. Dwóch pedziów liże się po sutkach w szatni ale też im to nie przeszkadza by im brawo bić i udawać że nic się nie stało. Zresztą w całej Polsce nagła moda na PATRIOTYZM (w czym nie widzę problemu) ale trochę konsekwencji w tym co się robi. Bo albo jadę z żydami, pedziami itd i zaczynam od własnego podwórka albo zamykam jadaczkę i siedzę cicho.
o kogo chodzi?
Dyduch lizal czlonka ptfu znaczy czlowieka , tego co juz nie ma , o ile sie nie myle - to TELEGAZECIE o tych dwoch pedalow chodzi ...(
Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Raków- Zagłębie Sosnowiec
Retkinia_LKS pisze:Tak wiem że mój pierwszy post ale specjalnie założyłem konto by się ktoś normalny wypowiedział jak jest na linii
Raków- BKS Bielsko
Raków- Zagłębie Sosnowiec
Neutralnie na pewno z Zagłębiem. Z BKS Bielsko raczej też. Zero kontaktów i cisnień na siebie.
OD URODZENIA AŻ DO GROBOWEJ DESKI NA ZAWSZE CZERWONO - NIEBIESKI
Mam dość specyficzne pytanie... http://www.fanatycy.warszawa.pl/
Znam tą strone i teraz pytanie czy Polonia(Groclin) ma jakis fan club lub wspiera jakiś klub w obrębie Warszawy ?
Czy tylko Konwiktorska ?
Interesuje mnie tylko sytuacja w obrębie Warszawy...
To sie wpierw zdecyduj czy chodzi Ci o Polonie czy o Groclin. Dlaczego ja jakos dziwnie czuje ze ziomali z Lublina nie nazywasz Motor (spartakus) Lublin (szarowola)?
Oficjalnie Polonia nie ma żadnego FC. Wszystkie kluby w okolicach Warszawy to mniejsze, bądź większe FC Legii. Nawet jak gdzieś nie oficjalnie to boją się na pewno przyznać, że mogliby być za kimś innym niż Legia.
P.S. To może Wam pozwoli trochę zrozumieć sytuację na Polonii i jej potencjał.
ziemniacek pisze:Śmieszna sytuacja że drugi klub w Warszawie boji się przyznać ze ktoś chce ich wspierać...
Przecież fan club to powód do dumy...
Nie zrozumiałeś mnie. Nie Polonia się wstydzi jakiegoś FC, tylko kibice mniejszych drużyn w Mazowsza nie będą kibicować Polonii, bo zdają sobie sprawę czym by się to realnie skończyło.
Avię z Ładą łączył układ od końca lat dziewięćdziesiątych.Później układ przerodził się w zgodę,która z powodu coraz słabszych kontaktów upadła dwa lata temu.
Ja chciałbym zapytać o stosunki na linii Widzew - CSKA. Polacy cały czas twierdzą, że to tylko prywatne kontakty natomiast coraz częściej widać sympatię między obiema ekipami. Łączona flaga, chłopcy z flagą DHW u kacapów czy śpiewanie ruskich "j**** ŁKS". Wydaje mi się, że jak na "prywatne kontakty" to trochę za dużo tym bardziej, że stosunek kibolskiej Polski do kacapów jest jaki jest. Prosiłbym o odpowiedź kogoś z Widzewa