5 liga (zbiorczo)
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 5 liga (zbiorczo)
boli bardzo :( konczymy tą napinke bo do niczego nie prowadzi każdy ma swoje racje, do zobaczenia c*** wie gdzie
-
Skąd takie informacje bierzecie?Oo ale mniejsza o to, każdy wie jak jest a na forum sobie można pisać różne rzeczy ;)150kg pisze:. Poza tym z tego co mi wiadomo Zwolenianka chciała kiedyś podbić układ czy c*** wie co z Prochem, po odmowie zwinęli ogon i niedługo później zostali waszymi przydupasami, eot.
-
Sokół Kamień - Orzeł Rudnik
Nas w Kamieniu 100 osób w tym 40 osób z Podlesianki dopingujemy cały mecz prezentujemy flagi na kijach i sektorówke !! (zdjęcie sektorówki dodam potem)
[link]
[link]
[link]
Nas w Kamieniu 100 osób w tym 40 osób z Podlesianki dopingujemy cały mecz prezentujemy flagi na kijach i sektorówke !! (zdjęcie sektorówki dodam potem)
[link]
[link]
[link]
-
Hetman Laszki - MKS Kańczuga
Na mecz w Laszkach wybieramy się 6 samochodami plus 1 samochód JKS Jarosław Dzięki wielkie za wsparcie. Daje to liczbe 35 osób, na mecz docieramy z kilkuminutowym opóźnieniem, wywieszamy jedną flagę, przez cały mecz prowadzimy doping z krótkimi przerwami. Mecz kończy się wynikiem 4-2 dla gospodarzy, po meczu dziękujemy piłkarzom za walkę i udajemy się w drogę powrotną.
Na mecz w Laszkach wybieramy się 6 samochodami plus 1 samochód JKS Jarosław Dzięki wielkie za wsparcie. Daje to liczbe 35 osób, na mecz docieramy z kilkuminutowym opóźnieniem, wywieszamy jedną flagę, przez cały mecz prowadzimy doping z krótkimi przerwami. Mecz kończy się wynikiem 4-2 dla gospodarzy, po meczu dziękujemy piłkarzom za walkę i udajemy się w drogę powrotną.
-
Kiedy zaczniecie jezdzic ze Stalową Wolą?mks1923 pisze:Sokół Kamień - Orzeł Rudnik
[link]
[link]
[link]
sercamembert pisze:O to żeby strzelić k***** gola.Szkata22 pisze:Cracovia śpiewała na meczu z Podbeskidziem "Gola Gola Gola Strzelcie Kur..m Gola" Może ktoś napisać o co dokładniej chodziło?

-
150kg pisze:wydaje mi się że z Prochem, Iłżą, Szydłowcem to trochę inna sytuacja bo oficjalnie nic wielkiego między ekipami nie zaszło a zostały połączone przez to że wszystkie były FC Radomiaka i dziwne żeby każde FC się napierdalało, a wy tworzycie jak to ktoś kiedyś pisał "PAKT ANTY-RADOMIAKOWY" czy c*** wie co, w przeciągu niecałego pół roku macacie się z KSZO, Zwolenianką, Kozienicami - śmiech na sali. Poza tym z tego co mi wiadomo Zwolenianka chciała kiedyś podbić układ czy c*** wie co z Prochem, po odmowie zwinęli ogon i niedługo później zostali waszymi przydupasami, eot.
150g to jak to w końcu z Tobą jest?150kg pisze:ja tam nie jestem zadnym kolegą po szalu tylko co temat to napinka ze strony broni, lipska i radomiaka, ale patrzac na akcje, liczby i ogolnie to niestety w radomiu slabo ta bron wypada, jezdzi po 40 osob na wyjazdy 20km :D koncze, bo to nie miejsce i temat zeby o tym rozkminiac :D
-
Z tego co pamietam Stalowa skroiła Orłowi Rudnik flagę wiec pewnie ich kontakty nie były najlepsze. Chyba, że coś sie ostatnimi czasy zmieniło ?? można kogoś z Orła o zabranie głosu. może być PWberny pisze:Kiedy zaczniecie jezdzic ze Stalową Wolą?mks1923 pisze:Sokół Kamień - Orzeł Rudnik
[link]
[link]
[link]
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
Jak tam derby Przemyśla?
-
wróciłem z derbów Przemyśla.
Tak na oko Czuwaju 250-300 osób, Polonii widziałem pochód z daleka 500-600 osób (moge sie mylić bo widziałem już ze stadionu zza bramy). Polonia bardzo dużo pirotechniki odpala i pali dość okazały dywan, pokazuje bodajże 2 sektorówki, Czuwaj też dwie sektorówki, dobry doping z obu stron.
Tak na oko Czuwaju 250-300 osób, Polonii widziałem pochód z daleka 500-600 osób (moge sie mylić bo widziałem już ze stadionu zza bramy). Polonia bardzo dużo pirotechniki odpala i pali dość okazały dywan, pokazuje bodajże 2 sektorówki, Czuwaj też dwie sektorówki, dobry doping z obu stron.
-
ile Wisły i Stalówki na meczu?
a po stronie Czuwaju jakieś wsparcie innych drużyn?
a po stronie Czuwaju jakieś wsparcie innych drużyn?
-
Czuwaju 280 osób, Polonia pewnie napisze że było ich 900, ale daje im, max 400. Ich sektor wypełniony tak jak na meczu z Siarką Tarnobrzeg i Karpatami Krosno w tamtym sezonie.
-
Poczekaj na zdjęcia bedziesz mógł wykropkować.Anonimowy1990 pisze:Czuwaju 280 osób, Polonia pewnie napisze że było ich 900, ale daje im, max 400. Ich sektor wypełniony tak jak na meczu z Siarką Tarnobrzeg i Karpatami Krosno w tamtym sezonie.
-
czuwaju 230 osób , poloni według mnie około 570-600. Obie ekipy wystawiają dwie sektorówki , [link] , niestety derby po stronie Poloni .
-
marna prowokacja kolegi z ŻKS Hagibor, można zbanować ;) Gdy Polonia szła na stadion, Czuwaj został zatrzymany, wiec ten filmik był kręcony ze strony Polonii.fanatyk1918 pisze:czuwaju 230 osób , poloni według mnie około 570-600. Obie ekipy wystawiają dwie sektorówki , [link] , niestety derby po stronie Poloni .
-
Ty Anonimowy zamknij juz dupe! Na tym forum nikt oficjalnie sie wypowiada z Czuwaju- ile razy mozna pisac o tym?
-
Panowie jutro będzie oficjalna relacja. Troszkę cierpliwości
-
Ty Anonimowy zamknij juz dupe! Na tym forum nikt oficjalnie sie NIE wypowiada z Czuwaju- ile razy mozna pisac o tym?
mala pomylka, poprzedni post usunac!
mala pomylka, poprzedni post usunac!
-
Koniu najwięcej to Ty z tej ekipy się tu wypowiadasz więc nie wiem o co Ci chodzi ... koleś tylko pisze żeby zbanować jebanego napinacza, który jest już taki tępy, że robi sobie nick rywala zza miedzy żeby ich ośmieszyć, ja p******* co za czasy haha
-
napisz mi gdzie napisalem cos na temat Czuwaju(liczb wyjazdow?), pisze w swoim imieniu wiec ode mnie sie odjebaj!
-
Apeluję o nie branie pod uwagę postów na temat ekipy Prochu Pionki innych niż z tego konta.
-
Pogórze Wielopole Skrzńskie - Wisłoka
Czarnovia Czarna - Igloopol
Nas na obu obiektach 30 osób , przy czym w Czarnej Tarnowskiej fanów Morsów okrągłe zero.
Nas na obu obiektach 30 osób , przy czym w Czarnej Tarnowskiej fanów Morsów okrągłe zero.
-
Powrót z Przemyśla.
Jak dla mnie Derby wyrównane, choć Polonii więcej, wiadomo mecz na swoim stadionie robi swoje w całej [link] bez dwóch zdań. Wg mnie, Polonii 400-500, a Czuwaju 250-300, są to moje obserwacje, także proszę mnie zaraz nie cisnąć, że zaniżam jakieś liczby. Wiadomo mecz w środę też robi swoje, gdyby mecz odbył się w pierwotnym terminie pewnie można by dodać ze 150 po obu stronach. Polonia prezentuje na wejście sektorówkę ze "sportowcem" z uniesioną gardą do tego transy góra i dół ale treści nie przytoczę bo nie chce przekręcić, coś było tylko z Nimi i Czuwajem bo jedna część w ich barwach zaś druga w barwach Czuwaju. Czuwaj długo wchodził do klatki i zaczął doping dopiero gdy wszyscy dotarli, a było to po pierwszym gwizdku. Pokazują sektorówke jak teraz zobaczyłem na zdjęciu z napisem "Ave Jihad" do tego jedna raca. Następna oprawa Polonii to sektorówka z herbem Czuwaju, Radymna i policji z hasłem "Być synem policjanta bezcenne", po przerwie Czuwaj pokazuje sektorówkę przedstawiającą żyda w barwach Polonii i do tego transparent jak widzialem na fotce "Bądź dumny z pochodzenia jak..." (dalej jakieś dwa nazwiska). Ogólnie Czuwaj jeszcze pokazał kilka transparentów bo zmieniali ale treści nie widziałem. Polonia pokazuje przyzwoite racowisko z flagami na kijach, ogólnie też w trakcie meczu kilka piro z ich strony, achtungi, race. Polonia pali dywan, Czuwaj nie miał go ze sobą. Jak to w takich meczach bywa, bluzgi z obu stron, dopingu nie jestem w stanie ocenić, choć wg mnie na jednym poziomie.
Cieszy piro w obecnych czasach, wiadomo większy plus dla Polonii, ale też wiadomo, że jak jest się na wyjeździe piro wnieść ciężej, nie mówię że się nie da ;)
Derby dla kogo ? Poczekajmy na oficjalne relacje, więcej zdjęć i wtedy wszystkiego się dowiemy.
Jak dla mnie Derby wyrównane, choć Polonii więcej, wiadomo mecz na swoim stadionie robi swoje w całej [link] bez dwóch zdań. Wg mnie, Polonii 400-500, a Czuwaju 250-300, są to moje obserwacje, także proszę mnie zaraz nie cisnąć, że zaniżam jakieś liczby. Wiadomo mecz w środę też robi swoje, gdyby mecz odbył się w pierwotnym terminie pewnie można by dodać ze 150 po obu stronach. Polonia prezentuje na wejście sektorówkę ze "sportowcem" z uniesioną gardą do tego transy góra i dół ale treści nie przytoczę bo nie chce przekręcić, coś było tylko z Nimi i Czuwajem bo jedna część w ich barwach zaś druga w barwach Czuwaju. Czuwaj długo wchodził do klatki i zaczął doping dopiero gdy wszyscy dotarli, a było to po pierwszym gwizdku. Pokazują sektorówke jak teraz zobaczyłem na zdjęciu z napisem "Ave Jihad" do tego jedna raca. Następna oprawa Polonii to sektorówka z herbem Czuwaju, Radymna i policji z hasłem "Być synem policjanta bezcenne", po przerwie Czuwaj pokazuje sektorówkę przedstawiającą żyda w barwach Polonii i do tego transparent jak widzialem na fotce "Bądź dumny z pochodzenia jak..." (dalej jakieś dwa nazwiska). Ogólnie Czuwaj jeszcze pokazał kilka transparentów bo zmieniali ale treści nie widziałem. Polonia pokazuje przyzwoite racowisko z flagami na kijach, ogólnie też w trakcie meczu kilka piro z ich strony, achtungi, race. Polonia pali dywan, Czuwaj nie miał go ze sobą. Jak to w takich meczach bywa, bluzgi z obu stron, dopingu nie jestem w stanie ocenić, choć wg mnie na jednym poziomie.
Cieszy piro w obecnych czasach, wiadomo większy plus dla Polonii, ale też wiadomo, że jak jest się na wyjeździe piro wnieść ciężej, nie mówię że się nie da ;)
Derby dla kogo ? Poczekajmy na oficjalne relacje, więcej zdjęć i wtedy wszystkiego się dowiemy.
-
[link]
Kilka fotek z Derbów
Jak dla mnie Polonia wypadła może nie zdecydowanie lepiej ale sporo napewno.
P.S
Derby w Przemyślu mają specyficzny klimat naprawde było fajnie i nie ząłuje przejazdu 70 km ;)
Kilka fotek z Derbów
Jak dla mnie Polonia wypadła może nie zdecydowanie lepiej ale sporo napewno.
P.S
Derby w Przemyślu mają specyficzny klimat naprawde było fajnie i nie ząłuje przejazdu 70 km ;)
-
dwa filmiki znalezione w sieci z derbów.
[link] (piro)
[link] (pochód)
na tym drugim filmiku widać, że troche tej Polonii jednak jest więc liczba 500-600 osób chyba realna.
[link] (piro)
[link] (pochód)
na tym drugim filmiku widać, że troche tej Polonii jednak jest więc liczba 500-600 osób chyba realna.
-
robią za liczby dla Igloopolu :)
sercamembert pisze:O to żeby strzelić k***** gola.Szkata22 pisze:Cracovia śpiewała na meczu z Podbeskidziem "Gola Gola Gola Strzelcie Kur..m Gola" Może ktoś napisać o co dokładniej chodziło?

-
Czterech kibiców zatrzymali policjanci po środowych piłkarskich derbach w Przemyślu. Odpowiedzą oni m.in. za używania materiałów pirotechnicznych i naruszenia nietykalności cielesnej.
Podczas meczu kilkakrotnie na trybunach rozbłysły race świetlne, których w myśl ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych kibice nie mogli posiadać. Całe zdarzenie zarejestrowały policyjne kamery.
- Po meczu doszło do naruszenia nietykalności cielesnej dwóch przedstawicieli służb zabezpieczających, których poleceniom kibice nie chcieli się podporządkować - mówi mł. asp. Bogusława Sebastianka z KMP w Przemyślu.
- Zatrzymano czterech sprawców wymienionych przestępstw. Są to mieszkańcy Przemyśla w wieku od 16 do 26 lat. Usłyszeli zarzuty posiadania wyrobów pirotechnicznych oraz naruszenia nietykalności cielesnej. Za popełnione przestępstwa grozi im kara pozbawienia wolności do lat 5 - wyjaśnia.
Dwóch z zatrzymanych kibiców nie miało prawa przebywać na terenie stadionu. Wcześniej mieli zakaz wstępu na tego typu imprezę. Za nie stosowanie się do wyroków sądowych grozi kara do 3 lat więzienia.
- Policjanci aktualnie analizują zgromadzony materiał i na jego podstawie planują dalsze zatrzymania - dodaje Sebastianka.
Przemyskie derby zabezpieczało łącznie ponad 150 policjantów. Działania wspierali także funkcjonariusze Straży Miejskiej oraz Straży Ochrony Kolei.
Podczas meczu kilkakrotnie na trybunach rozbłysły race świetlne, których w myśl ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych kibice nie mogli posiadać. Całe zdarzenie zarejestrowały policyjne kamery.
- Po meczu doszło do naruszenia nietykalności cielesnej dwóch przedstawicieli służb zabezpieczających, których poleceniom kibice nie chcieli się podporządkować - mówi mł. asp. Bogusława Sebastianka z KMP w Przemyślu.
- Zatrzymano czterech sprawców wymienionych przestępstw. Są to mieszkańcy Przemyśla w wieku od 16 do 26 lat. Usłyszeli zarzuty posiadania wyrobów pirotechnicznych oraz naruszenia nietykalności cielesnej. Za popełnione przestępstwa grozi im kara pozbawienia wolności do lat 5 - wyjaśnia.
Dwóch z zatrzymanych kibiców nie miało prawa przebywać na terenie stadionu. Wcześniej mieli zakaz wstępu na tego typu imprezę. Za nie stosowanie się do wyroków sądowych grozi kara do 3 lat więzienia.
- Policjanci aktualnie analizują zgromadzony materiał i na jego podstawie planują dalsze zatrzymania - dodaje Sebastianka.
Przemyskie derby zabezpieczało łącznie ponad 150 policjantów. Działania wspierali także funkcjonariusze Straży Miejskiej oraz Straży Ochrony Kolei.
-
Nie wiem po co w ogóle się czymś takim chwalicie, wiadome było że nie organizujemy wyjazdów na mecze w tym całym "pucharze". Szybki przyjazd na hasło " nie ma nikogo, wpadajcie " i można zapunktować :)_K_ pisze:Wy to jesteście "kozaki" :)KSW pisze:Pogórze Wielopole Skrzńskie - Wisłoka
-
Zaczeliście jezdzić na wyjazdy dlatego warto było skontrolować pobliską Czarną, a że nie było nikogo od Was to już nie nasz problem.
-
Proch Pionki-POWIŚLANKA LIPSKO 23.09.2012r.
Do Pionek mobilizujemy się od wielu dni, niestety w dzien wyjazdu zostalismy poinformowani ze nasz przewoznik z nami nie pojedzie...dzwonimy gdzie sie da zeby zalatwic autokary( nawet inne wojewodztwa) ale bez skutku. Ostatecznie wyjezdzamy z Lipska w 85osob samochodami...sporo osob zmuszonych bylo zostac z braku transportu...na miejscu czekaja na nas Bracia z Broni w liczbie 30osób(DZIĘKI!!!) Po klopotach zwiazanych z wejsciem(bilety kamerowanie kazdego z osobna itd...) wbijamy na trybune w łacznej liczbie okolo 115 twarzy wieszamy jedna flage i prowadzimy rwany doping, nie obylo sie rowniez bez duzej ilosci bluzg...Ogolnie tego dnia oddzialy milicyjne byly tak zmotywowane jak by c*** wie co sie dzialo obstawiaja nas szczelnie oraz za nami w tym czasie kilku pajaców z Pionek wybiega przez plotek ale za chwile wycofuja sie spowrotem na trybuny( to juz taka tradycja popisac sie przy policji) Po meczu jeszcze spina ze strony policji o rasistowskie hasla. Wyjezdzajac spod stadionu kilku tubylcow probuje sie znowu popisac ale tym razem nie wyszlo zalapuja sie na klapsy i gina w blokach a nas pacyfikuja wąsy. Tyle z naszej strony odnosnie tego meczu liczbe gospodarzy zostawiamy bez komentarza...
Do Pionek mobilizujemy się od wielu dni, niestety w dzien wyjazdu zostalismy poinformowani ze nasz przewoznik z nami nie pojedzie...dzwonimy gdzie sie da zeby zalatwic autokary( nawet inne wojewodztwa) ale bez skutku. Ostatecznie wyjezdzamy z Lipska w 85osob samochodami...sporo osob zmuszonych bylo zostac z braku transportu...na miejscu czekaja na nas Bracia z Broni w liczbie 30osób(DZIĘKI!!!) Po klopotach zwiazanych z wejsciem(bilety kamerowanie kazdego z osobna itd...) wbijamy na trybune w łacznej liczbie okolo 115 twarzy wieszamy jedna flage i prowadzimy rwany doping, nie obylo sie rowniez bez duzej ilosci bluzg...Ogolnie tego dnia oddzialy milicyjne byly tak zmotywowane jak by c*** wie co sie dzialo obstawiaja nas szczelnie oraz za nami w tym czasie kilku pajaców z Pionek wybiega przez plotek ale za chwile wycofuja sie spowrotem na trybuny( to juz taka tradycja popisac sie przy policji) Po meczu jeszcze spina ze strony policji o rasistowskie hasla. Wyjezdzajac spod stadionu kilku tubylcow probuje sie znowu popisac ale tym razem nie wyszlo zalapuja sie na klapsy i gina w blokach a nas pacyfikuja wąsy. Tyle z naszej strony odnosnie tego meczu liczbe gospodarzy zostawiamy bez komentarza...
SEMPER FIDELIS 1964!!!
OD ZAWSZE NA ZAWSZE POWIŚLANKA LIPSKO!
OD ZAWSZE NA ZAWSZE POWIŚLANKA LIPSKO!
-
http://zapodaj.net/86b3d8e30f123.jpg.html
Gdzie ta policja która tak szczelnie obstawia wasz sektor ? Zdjęcie jest z końca 1połowy , nie ma waszej flagi , która wieszacie dopiero w 2połowie a Proch wybiegł zaraz na początku przerwy...
Klapsy ? haha chyba siebie wzajemnie po tyłkach klepaliście bajkopisarze ;)
Gdzie ta policja która tak szczelnie obstawia wasz sektor ? Zdjęcie jest z końca 1połowy , nie ma waszej flagi , która wieszacie dopiero w 2połowie a Proch wybiegł zaraz na początku przerwy...
-
z tego co wiem to to zdjecie jest z konca meczu maprawde tak sie napinacie caly radomiak i wszystkie fc ze szok a naprawde to piszecie bajki bo z czystej ciekawosci bylem na meczu i wygladalo to z drugiej strony calkowicie inaczej siedzialem na luku i tak naprawde powislanka byla paka i otwarta na jakies dodatkowe akcje ale te k**** policyjene przeszkadzaly dwa pionki zrobily mala pokazowke z tego tak bylo widac co do palowanie psy was nie palowaly jak napisaliscie i nie oszukujcie!!!!
mlyn pionek radomiak ok 130 szydlowiec ?? jedlnia?? ilza?? i pionek ok 90 samych wyszlo mi
powislanki jakies 110
psow w h**
po meczu pacyfikuja psy powislanke miedzy blakami za jakas akcje.
chcialem wlasnie ostatniego posta napisac po wszystkich obiektywnym okiem nie bedacym z tego wojewodztwa.
mlyn pionek radomiak ok 130 szydlowiec ?? jedlnia?? ilza?? i pionek ok 90 samych wyszlo mi
powislanki jakies 110
psow w h**
chcialem wlasnie ostatniego posta napisac po wszystkich obiektywnym okiem nie bedacym z tego wojewodztwa.
-
tu chuliganie?internetowy_dresiarz pisze:http://zapodaj.net/86b3d8e30f123.jpg.html
[link]
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.
-
wpierdalasz się sam na mine, co po meczu latałeś może jeszcze po Pionkach i szukałeś c**** do d***? zastanów się co Ty p*********.. ' z innego województwa ' ..pelemele pisze:z tego co wiem to to zdjecie jest z konca meczu maprawde tak sie napinacie caly radomiak i wszystkie fc ze szok a naprawde to piszecie bajki bo z czystej ciekawosci bylem na meczu
ps: liczbę gospodarzy pozostawie bez komentarza
[link] tutaj na meczu z Siedlcami było 250-300 osób, a na meczu z wami ludzie siedzieli od łuku do łuku, więc nie wiem w czym problem :) bez napinki pozdro :)
-
A pewnie dla tego mądralo ze byla z nimi policja. I po c*** znowu zaczynacie glupie gadki.
-
od razu napisz że było Prochu 50 bajcorzu nw jak ty to ku*** wyliczyles ; z prostych rachunkow wychodzi samego Prochu 200głow . Co to akcji z przerwy ; kto tu pisal ze palowali gospodarzy ? udzielaj sie o ekipach ze swojego wojewodztwa lepiej ;)pelemele pisze:z tego co wiem to to zdjecie jest z konca meczu maprawde tak sie napinacie caly radomiak i wszystkie fc ze szok a naprawde to piszecie bajki bo z czystej ciekawosci bylem na meczu i wygladalo to z drugiej strony calkowicie inaczej siedzialem na luku i tak naprawde powislanka byla paka i otwarta na jakies dodatkowe akcje ale te k**** policyjene przeszkadzaly dwa pionki zrobily mala pokazowke z tego tak bylo widac co do palowanie psy was nie palowaly jak napisaliscie i nie oszukujcie!!!!
powislanki jakies 110
psow w h**
-
Pewnie po to żeby się przypucować na kibice net, że byli na wyjeździe swoich rywali zza miedzy ..
-
Nasi bohaterscy rywale zza miedzy ,po pewnej przykrej dla nich eskapadzie wyjazdowej ,gdzie ostatni raz pojechali bez psow,jak ogłaszaja wyjazd to jada z psami bo jak kazdy kumaty wie przewoznik musi ich wyjazd zglosic na psy, wiec nie wiem co was dziwi ze kontrolujemy ich mecz na ktory mogli jechac nie oglaszajc tego.Poza tym kazda sznujaca sie ekipa na ktorej meczach wyjazdowych pojawiaja sie ich rywale probowala by cos z tym zrobic, no ale niektorym wystarczy do wysokiej samooceny siedzenie i pierdolenie glupot na necie.Chlopak od nas dal króciutką relacje ,ale zawsze musza sie ku*** znaleść chuligani od siedmiu bolesci ktorym sraczka przechodzi dopiero w domu przed monitorem a którzy beda pierdolic farmazony i robic z igły widły ,i koniec tematu.
-
Tak dokładnie, pojechaliśmy na mecz Igloopolu po to żeby póżniej się tym pochwalić na kibice net. ku*** co za ludzie... Czy wiecie że istnieje coś takiego jak wyjazd incognito ? Racja, wiedzieliśmy że Igloopol wyjazdu nie organizuje, ale widząc że zaczęli jeżdzić i wiedząc jak blisko jest Czarna Tarnowska postanawiamy mecz skontrolować, coś jeszcze chcecie wiedzieć ? zresztą tak jak to kiedyś napisal KSW, jeżdzimy gdzie chcemy i kiedy chcemy i chu.. komuś do tego :)) tyle z naszej strony.
-
Przyjechali zobaczyli poinformowali że byli i nikogo nie napotkali tyle w temacie,
może przy okazji następnego takiego meczu do czegoś dojdzie.
może przy okazji następnego takiego meczu do czegoś dojdzie.