Jest z Broni i ma podpis Bielany ?? Żyje troche w Radomiu, i nie przypominam sobie takiego osiedla...
Pozatym, wszedł byś na jego profil i zobaczył skąd jest. O ile dobrze kojarze to z Hutnika.
MazBR pisze:Jest z Broni i ma podpis Bielany ?? Żyje troche w Radomiu, i nie przypominam sobie takiego osiedla...
Pozatym, wszedł byś na jego profil i zobaczył skąd jest. O ile dobrze kojarze to z Hutnika.
na nowym stadionie został rozegrany dopiero jeden mecz na którym było ok 1,5 tyś widzów, następny jest w sobotę także zobaczymy jak to będzie wyglądało.
Pogoń Grodzisk Mazowiecki - MKS Kutno
Nas na tym wyjeździe 12 osób z transparentem '' CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE''. doping tylko w pierwszej połowie, w drugiej tylko sporadycznie.
Egzekutor pisze:
PS. czy odmówienie Legii w Warszawie to ujma na honorze? hmm nie ta liga człowieku wiem pewnie ty zawsze w pierwszym szeregu walczysz w kinie z popcornem
Egzekutor pisze:MKS Kutno -BROŃ RADOM 0 ( nie wpuszczaja gości)
w tym samym czasie 50 Broniarzy wspomagało Powiślanke na meczu PP z Polonią Iłża.
To że nie ma klatki nie znaczy ze nie wpuszczają u nas gości, Warta, Hutnik, Ursus, Radomiak, wszystkim tym ekipom udało sie wejsc na ansz obiekt, Wy ostatnio tez nie mieliscie problemu z wejsciem. Apropo klatki, to podobno ma powstać w niedługim czasie.
Tyle , że wszystkim ekipom które wymieniłeś udało się wejść do Was w poprzednim sezonie.
Przed rozpoczęciem obecnego sezonu Wasz zarząd przesłał do naszego klubu takie pismo http://i49.tinypic.com/28rci7t.jpg
Egzekutor pisze:MKS Kutno -BROŃ RADOM 0 ( nie wpuszczaja gości)
w tym samym czasie 50 Broniarzy wspomagało Powiślanke na meczu PP z Polonią Iłża.
To że nie ma klatki nie znaczy ze nie wpuszczają u nas gości, Warta, Hutnik, Ursus, Radomiak, wszystkim tym ekipom udało sie wejsc na ansz obiekt, Wy ostatnio tez nie mieliscie problemu z wejsciem. Apropo klatki, to podobno ma powstać w niedługim czasie.
masz racje dla chcacego nic trudnego. ale wybralismy mecz na ktorym moglobyc ciekawie i tyle.
Ten caly Bartol (prezes) od zawsze byl przeciwny jakimkolwiek grupą kibicowskim na naszym obiekcie. Jak widac jest mu to nie na ręke, gdyz ktos wtedy bedzie mial mozliwosc powiedziec mu kilka zdan o jego karierze na Kosciuszki26... Najpierw cyrki z naszym sektorem ''na łuku'', poprzez wydawanie smiesznych zakazow wejscia na obiekt przez klub dla ludzi z ekipy ogarniajacych doping, zakaz wpuszczania chlopakow z Łęczycy tez byl absurdalny i bezpodstawny. Teraz jeszcze wysylanie smiesznych pism do ekip przyjezdnych... WITAMY W PRL'u ! Zapraszamy mimo wszystko kibicow przyjezdnych, jak kolega wyzej napisal, dla chcacego nic trudnego :)
misiopysio pisze:Jaka frekwencja na nowym stadionie Broni na meczu z Sokołem?
Tak sobie zerknąłem twoje posty - wszystkie są o Radomiaku oraz antyBroń i antyPowiślanka... nudzisz się pytając o frekwencję Broniarzy? Wszedłem sobie na 90minut i w 2 minuty znalazłem - 800 osób. Tak trudno poszperać?
A u nas tymczasem HUTNICZEK - Wisła Zakroczym 11:0 i 250 widzów na tym ciekawym spotkaniu.
misiopysio pisze:Jaka frekwencja na nowym stadionie Broni na meczu z Sokołem?
Tak sobie zerknąłem twoje posty - wszystkie są o Radomiaku oraz antyBroń i antyPowiślanka... nudzisz się pytając o frekwencję Broniarzy? Wszedłem sobie na 90minut i w 2 minuty znalazłem - 800 osób. Tak trudno poszperać?
A u nas tymczasem HUTNICZEK - Wisła Zakroczym 11:0 i 250 widzów na tym ciekawym spotkaniu.
Po co wchodzić na 90minut jak można napisać na k.net i sie ponapinać.
Chłopaku z "Bielan" 90 minut nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem, tym bardziej widząc foto sektora dopingującego http://www.bronradom.pl/375g-bron-sokol ... row-11-cz2# Stąd moje pytanie do kibiców Broni. Fajnie, że ich ubiegłeś i dałeś szybkie info z neta.
Dzieki, bez odbioru.
pyśku, po tych fotkach za cholerę nie wiadomo czy ludzi było 200 czy 2000, więc daruj sobie.
90minut nie jest dla ciebie wiarygodne? to napinaj się dalej na kibice.net
misiopysio pisze:Chłopaku z "Bielan" 90 minut nie jest dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem, tym bardziej widząc foto sektora dopingującego http://www.bronradom.pl/375g-bron-sokol ... row-11-cz2# Stąd moje pytanie do kibiców Broni. Fajnie, że ich ubiegłeś i dałeś szybkie info z neta.
Dzieki, bez odbioru.
Jaki ku*** "chłopak z Bielan" ?!
Przecież to Broniarz mieszkający obecnie w Warszawie, na Bielanach.