5 liga (zbiorczo)
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: 5 liga (zbiorczo)
BROŃ Radom-Pogoń Grodzisk Mazowiecki 08.09.2012r.
Braci z Broni wspieramy w 11 osób, dzięki wiekie za gościnę
Plon Garbatka-POWIŚLANKA 09.09.2012r.
Do Garbatki wybieramy się kolumną samochodów w liczbie 60osób. Dojezdzamy pod koniec pierwszej polowy, sciagamy miejscowym flagi i rzucamy im pod nogi gdyz dla nas to zadne trofeum, zajmujemy miejsca na sektorze wywieszamy jedną flagę i praktycznie non stop glosno dopingujemy naszych Grajków po meczu dziękują nam za doping i wracamy do domu.
Do Garbatki wybieramy się kolumną samochodów w liczbie 60osób. Dojezdzamy pod koniec pierwszej polowy, sciagamy miejscowym flagi i rzucamy im pod nogi gdyz dla nas to zadne trofeum, zajmujemy miejsca na sektorze wywieszamy jedną flagę i praktycznie non stop glosno dopingujemy naszych Grajków po meczu dziękują nam za doping i wracamy do domu.
SEMPER FIDELIS 1964!!!
OD ZAWSZE NA ZAWSZE POWIŚLANKA LIPSKO!
-
Nie siałem napinki, poprostu spytałem o wasz wyjazd do Ździar, mój błąd źle napisałem nazwę klubu - jesteście kibicami Stali.
Z tego co widzę stoicie w młynie z waszymi kosami( odsyłam do lektury jeśli nie wiecie o kogo chodzi http://stalgorzyce.futbolowo.pl/menu,6,25,historia.html Łada, Polonia P. i pewnie jeszcze kilka wiosek z którymi darliście lub drzecie koty) i RAZEM Z NIMI wykrzykujecie pieśni sławiące stalówke, wiec co Ty mi tu gadasz o Trzesni, co do terroryzowania to powinienes wiedziec nieco wiecej niz Wisła bo pewnie stalówka była "pogadac" u Ciebie tak samo jak i w kilku pobliskich wioskach ;)
Do twojego koloegi - nie zrobiliśmy sobie bandy na stalówke tylko na WAS i z tego co widzę wyszło nam to tak dobrze, że ze strachu musieliście schować sie w d**** stalowej, żeby nikt was nie widział, a jeśli przypadkiem was zobaczyło to nieśmiało wyglądająca z między pośladków "władczyni podkarpacia"(Skopanie)
z mojej strony tyle w temacie bo bezsensownie zaśmiecamy temat, każdy ma swoją rację. jeśli ktoś chce dalej dyskotowac zapraszam na PW. Do zobaczenia na WASZYM wyjeździe ;)
A teraz już całkiem bez spinki, czy kibice Stali Gorzyce byli obecni na wczorajszym wyjeździe do Kłyżowa??
Z tego co widzę stoicie w młynie z waszymi kosami( odsyłam do lektury jeśli nie wiecie o kogo chodzi http://stalgorzyce.futbolowo.pl/menu,6,25,historia.html Łada, Polonia P. i pewnie jeszcze kilka wiosek z którymi darliście lub drzecie koty) i RAZEM Z NIMI wykrzykujecie pieśni sławiące stalówke, wiec co Ty mi tu gadasz o Trzesni, co do terroryzowania to powinienes wiedziec nieco wiecej niz Wisła bo pewnie stalówka była "pogadac" u Ciebie tak samo jak i w kilku pobliskich wioskach ;)
Do twojego koloegi - nie zrobiliśmy sobie bandy na stalówke tylko na WAS i z tego co widzę wyszło nam to tak dobrze, że ze strachu musieliście schować sie w d**** stalowej, żeby nikt was nie widział, a jeśli przypadkiem was zobaczyło to nieśmiało wyglądająca z między pośladków "władczyni podkarpacia"(Skopanie)
z mojej strony tyle w temacie bo bezsensownie zaśmiecamy temat, każdy ma swoją rację. jeśli ktoś chce dalej dyskotowac zapraszam na PW. Do zobaczenia na WASZYM wyjeździe ;)
A teraz już całkiem bez spinki, czy kibice Stali Gorzyce byli obecni na wczorajszym wyjeździe do Kłyżowa??
KS SIARKA TARNOBRZEG 1957
-
Wislasandomierz pisze:Najwięcej do powiedzenia macie na nasz temat. Pojebało się wam w dupach. dostaliśćie solidny wpierdól na chwile skuliliśćie ogon, pojechaliśmy na kilka wyjazdów ze STALÓWKA i się uważacie za Władców Podkarpacia.. Jak pisałem wcześniej nie zamierzam z wami wdawac sie jakies dyskusje na tym forum macie na tyle odwagi zbierzcie się i dzwoncie numery macie a od nas odbijcie bo przynajmniej cały czas działamy a o Was tego nie można powiedziec.
Solidny w******* to dostały auta. Ile wam razy wyszło, raz? Wcześniejsza akcja też dobra jak dojechały nasze auta to jakoś nie chcieliście sparować a spierdoliliście do Sandomierza. WAM się Pojebało w d**** myśląc, że awansem, kilkoma przerzutami i motaniem się z byłą kosą coś ugracie. Co do dzwonienia to już ci coś powiedziałem. Ty pajacu osrany dzwonisz co jakiś czas (czy dróg nie pomyliliśmy bo zakręciliśmy się koło waszego stadionu). Albo jak był od nas bus w Sandomierzu na RST to dzwoniłeś do Stalówki i płakałeś, że byli z nami. Stalowa większości rzecz dowiaduje sie od ciebie bo dzwonisz przestraszony i informujesz, że przypał był, że coś tam a przecież nic sie nie działo oO. Jesteś dla mnie zwyklą kurwą bez honoru bo nie dość, że przepraszałeś za te auta to poźniej sie śmiałeś, że zostały zniszone. Nie pamiętasz jak ostatnio piłeś wódkę? (j**** Siarke zamiast na zdrowie?) Hehe fajne u WAS obyczaje. A co do Siarkowa to dziwie sie wam, że trzymacie z takimi baranami hehe i skończ pierdolić o ekipach dzwoniących na psy. Trzeba było pokazać filmik bo tak to wyszedłeś jedynie na debila. Bronić się psami może jedynie wisła(PKP), która dzwoni pyta o typa i dostaje informacje, że może go klepać tylko, że to rozpierducha i nawet nie jest z Gorzyc(później przesyłaja nam fotke typa i jego panny, których odprowadzają psy haha). Albo niszczyć fure pajacom z trześnia, którzy pojechali do bankomatu i wpierdolić się na przypał. Banda Kulfona i Moniki.
-
=Dobry Chłopak= pisze:Nie siałem napinki, poprostu spytałem o wasz wyjazd do Ździar, mój błąd źle napisałem nazwę klubu - jesteście kibicami Stali.
terminarz masz wydrukowany że będziesz pytał teraz co drugi weekend czy byliśmy na swoim wyjeździe?
-
zapomnieliście napisać że sprawdzaliście pewną ekipe w Policznej która była bez flag i dopingu..Kibic1964 pisze:BROŃ Radom-Pogoń Grodzisk Mazowiecki 08.09.2012r.
FUCK EURO ONLY ULTRAS!
-
Lektura do której mnie odsyłasz ma tytuł "Historia", więc nie rób z siebie debila, bo na siłę coś chcesz tutaj zwojować i udowodnić. :)=Dobry Chłopak= pisze:Nie siałem napinki, poprostu spytałem o wasz wyjazd do Ździar, mój błąd źle napisałem nazwę klubu - jesteście kibicami Stali.
Widzę, że o naszych kontaktach ze Stalówką wiesz więcej niż my, więc też odpuszczę rozkminę z tobą bo nie jesteś osobą poważną i zamiast pisać normalnie jak na dobrego chłopaka przystało hehe to wymyślasz sobie w swojej głupiej główce tylko jakieś głupoty żeby nas oczernić :) siej dalej ferment i propagandę bo z tego co widzę to o kontaktach ze Stalówką to wiesz więcej niż my hehe, więc szerz dalej swoją propagandę my c*** w to wbijamy :)
nas w Kłyżowie 0, ale nie siedzieliśmy w domu :)
-
Prosty chłopku. Zwazaj na słowa i zastanow sie jakie brednie wypisujesz,i komu nie tak dawno dziekowaliscie za to ze nie dopuscil do katowania chlopakow ktorzy nie zdarzyli uciec. Nie zamierzam juz z toba na jaki kolwiek temat dyskutowac bo swoimi wpisami pokazujesz co soba reprezentujesz. A teraz sciagnij kominiarke, przestan sie denerwowac, w domu nic ci nie grozi i wyjdz na pole tak jak u was mowicie poki słonko mocno swieci
-
Przypomnij sobie kogo nie dawno prosiłeś o czapkę mówiąc, że wszystko honorowo bijąc się w pierś ;). Komiarki to ty ściągasz ludziom w walce przypałowcu. PozdrawiamWislasandomierz pisze:Prosty chłopku. Zwazaj na słowa i zastanow sie jakie brednie wypisujesz,i komu nie tak dawno dziekowaliscie za to ze nie dopuscil do katowania chlopakow ktorzy nie zdarzyli uciec. Nie zamierzam juz z toba na jaki kolwiek temat dyskutowac bo swoimi wpisami pokazujesz co soba reprezentujesz. A teraz sciagnij kominiarke, przestan sie denerwowac, w domu nic ci nie grozi i wyjdz na pole tak jak u was mowicie poki słonko mocno swieci
-
KS_JASTRZAB pisze:zapomnieliście napisać że sprawdzaliście pewną ekipe w Policznej która była bez flag i dopingu..Kibic1964 pisze:BROŃ Radom-Pogoń Grodzisk Mazowiecki 08.09.2012r.
MUSIALA TO BYC EKIPA WIDMO:)
SEMPER FIDELIS 1964!!!
-
Radomyślanka Radomyśl Wielki - Igloopol Dębica
Na zbiórce na ten wyjazd meldujemy się w ok. 60 osób po czym wyruszamy w stronę Radomyśla 2 nabitymi ponad stan busami oraz 2 samochodami. Na stadionie pojawiamy się na 30 minut przed meczem po czym dojeżdżają do nas kolejne auta i na sektorze meldujemy się w ok. 90 osób. Poza tym na trybunie zasiada sporo ludzi z Dębicy co z pewnością cieszy. W pierwszej połowie prowadzimy dobry doping z chwilowym przestojem, w drugiej zaś doping jest dużo lepszy i trwa przez cały czas,. Oczywiście całe spotkanie towarzyszy nam bęben. Na wyposarzeniu mamy dwie flagi (Morsy oraz Zatorze), dodatkowo robimy skromną oprawę składającą się z sektorówki Śnieżynki i odpalamy pirotechnikę (niebieskie świece dymne, biały granat oraz stroboskopy). Po zwycięskim meczu dziękujemy piłkarzom za grę po czym parę wariatów wskakuje do pobliskiego stawu, a reszta bawi się obok. Chcący się nas pozbyć prezes Radomyślanki wręcza nam kratę browarów po czym wracamy w drogę powrotną. W Dębicy chwilę jeszcze bawimy się pod stadionem i rozchodzimy się do domów.
Foto:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Na zbiórce na ten wyjazd meldujemy się w ok. 60 osób po czym wyruszamy w stronę Radomyśla 2 nabitymi ponad stan busami oraz 2 samochodami. Na stadionie pojawiamy się na 30 minut przed meczem po czym dojeżdżają do nas kolejne auta i na sektorze meldujemy się w ok. 90 osób. Poza tym na trybunie zasiada sporo ludzi z Dębicy co z pewnością cieszy. W pierwszej połowie prowadzimy dobry doping z chwilowym przestojem, w drugiej zaś doping jest dużo lepszy i trwa przez cały czas,. Oczywiście całe spotkanie towarzyszy nam bęben. Na wyposarzeniu mamy dwie flagi (Morsy oraz Zatorze), dodatkowo robimy skromną oprawę składającą się z sektorówki Śnieżynki i odpalamy pirotechnikę (niebieskie świece dymne, biały granat oraz stroboskopy). Po zwycięskim meczu dziękujemy piłkarzom za grę po czym parę wariatów wskakuje do pobliskiego stawu, a reszta bawi się obok. Chcący się nas pozbyć prezes Radomyślanki wręcza nam kratę browarów po czym wracamy w drogę powrotną. W Dębicy chwilę jeszcze bawimy się pod stadionem i rozchodzimy się do domów.
Foto:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
-
08.09. 2012
Polonia II Przemyśl - MKS Radymno
Przygotowania do najważniejszego meczu rundy jesiennej rozpoczęły się już na dwa tygodnie przed samym spotkaniem zaczęliśmy akcję promująca wyjazd.
Od samego początku policja próbowała pokrzyżować nam plany, zrywając plakaty i transparenty. Na ich miejsce jednak pojawiały się nowe
i tak zużyliśmy kilka płócien i około 200 plakatów. Z całą pewnością można stwierdzić, że nasze staranie przyniosły zamierzony efekt,
gdyż zebrało się nas 70 osób, co dało liczbę wyjazdową dawno przez nas samych nie notowaną.
Zbiórkę mieliśmy wyznaczoną na PKP, na ponad półtorej godziny przed odjazdem pociągu. Czasu jednak jak się okazało było w sam raz.
Trochę osób sie spóźniło, poza tym dłuższą chwilę trwały rozmowy z kierownikiem pociągu dotyczące ceny biletów.
Ostateczne stanęło na 60 ulgowych w cenie 5 złotych i 3 grosze. Mimo, że zrzucaliśmy się po piątce zostało nam 70 złotych, ale jak to się stało pozostanie już chyba tajemnicą.
Gdy stoimy już na peronie widzimy wybiegających na nas z krzaków kibiców Polonii w jakieś 25-30 osób. Nam drogę zagradzają psy,
do czego dochodzi jeszcze świadomość wcześniejszego spisywania, co studzi zapał większości osób od nas. Przedziera się zaledwie kilka osób.
Polonia dobiega do nas na odległość kilku metrów, ale ogranicza się jedynie do wymachiwania rękami i bluzgania, po chwili ściągając milicję na siebie.
Widząc swoją bezsilność postanawiają urządzić nam kamionkę, na co nie pozostajemy im dłużni. Od nas jedna osoba niegroźnie trafiona. Po całym zajściu zawijają się do aut,
a my po chwili wsiadamy do pociągu.
Decydujemy się wysiąść na Zasaniu i wspólnie z naszymi braćmi z Czuwaju przemaszerować na stadion rywala, gdyż do meczu było jeszcze sporo czasu.
Kibice Czuwaju Przemyśl wsparli nas tego dnia w około 40 osób, liczba ciężka do oszacowania, ponieważ towarzystwo się wymieszało.
Tu należą się podziękowania dla naszych ziomków za wsparcie tego dnia. Gdy mamy już wyruszać problemy robi policja, z powodu braku listy imiennej,
która w okręgówce nie jest wymagana. W każdym bądź razie do naszego klubu nic nie przyszło. Próby pertraktacji kończą się zawinięciem dwóch osób od nas,
których jednak później wypuszczają i jednym mandatem. Ponadto psy grożą nam wnioskami na kolegium i za nielegalne zgromadzenie, jeśli zdecydujemy się iść na stadion.
ostatecznie docieramy tylko na most, skąd chwilę dopingujemy po czym wracamy na stadion Czuwaju. Po zakończeniu meczu naszych ziomków udajemy się w stronę powrotną.
Podsumowując, gdyby nie milicja wyjazd można by uznać w pełni za udany. mieliśmy też przygotowaną skromną oprawę, której nie udało się zaprezentować.
Wsparcia zabrakło też naszym piłkarzom, którzy ulegli Polonii 4:3. Na koniec pozostaje napisać tylko - pilka nożna dla kibiców i ch.w.d.p !
Polonia II Przemyśl - MKS Radymno
Przygotowania do najważniejszego meczu rundy jesiennej rozpoczęły się już na dwa tygodnie przed samym spotkaniem zaczęliśmy akcję promująca wyjazd.
Od samego początku policja próbowała pokrzyżować nam plany, zrywając plakaty i transparenty. Na ich miejsce jednak pojawiały się nowe
i tak zużyliśmy kilka płócien i około 200 plakatów. Z całą pewnością można stwierdzić, że nasze staranie przyniosły zamierzony efekt,
gdyż zebrało się nas 70 osób, co dało liczbę wyjazdową dawno przez nas samych nie notowaną.
Zbiórkę mieliśmy wyznaczoną na PKP, na ponad półtorej godziny przed odjazdem pociągu. Czasu jednak jak się okazało było w sam raz.
Trochę osób sie spóźniło, poza tym dłuższą chwilę trwały rozmowy z kierownikiem pociągu dotyczące ceny biletów.
Ostateczne stanęło na 60 ulgowych w cenie 5 złotych i 3 grosze. Mimo, że zrzucaliśmy się po piątce zostało nam 70 złotych, ale jak to się stało pozostanie już chyba tajemnicą.
Gdy stoimy już na peronie widzimy wybiegających na nas z krzaków kibiców Polonii w jakieś 25-30 osób. Nam drogę zagradzają psy,
do czego dochodzi jeszcze świadomość wcześniejszego spisywania, co studzi zapał większości osób od nas. Przedziera się zaledwie kilka osób.
Polonia dobiega do nas na odległość kilku metrów, ale ogranicza się jedynie do wymachiwania rękami i bluzgania, po chwili ściągając milicję na siebie.
Widząc swoją bezsilność postanawiają urządzić nam kamionkę, na co nie pozostajemy im dłużni. Od nas jedna osoba niegroźnie trafiona. Po całym zajściu zawijają się do aut,
a my po chwili wsiadamy do pociągu.
Decydujemy się wysiąść na Zasaniu i wspólnie z naszymi braćmi z Czuwaju przemaszerować na stadion rywala, gdyż do meczu było jeszcze sporo czasu.
Kibice Czuwaju Przemyśl wsparli nas tego dnia w około 40 osób, liczba ciężka do oszacowania, ponieważ towarzystwo się wymieszało.
Tu należą się podziękowania dla naszych ziomków za wsparcie tego dnia. Gdy mamy już wyruszać problemy robi policja, z powodu braku listy imiennej,
która w okręgówce nie jest wymagana. W każdym bądź razie do naszego klubu nic nie przyszło. Próby pertraktacji kończą się zawinięciem dwóch osób od nas,
których jednak później wypuszczają i jednym mandatem. Ponadto psy grożą nam wnioskami na kolegium i za nielegalne zgromadzenie, jeśli zdecydujemy się iść na stadion.
ostatecznie docieramy tylko na most, skąd chwilę dopingujemy po czym wracamy na stadion Czuwaju. Po zakończeniu meczu naszych ziomków udajemy się w stronę powrotną.
Podsumowując, gdyby nie milicja wyjazd można by uznać w pełni za udany. mieliśmy też przygotowaną skromną oprawę, której nie udało się zaprezentować.
Wsparcia zabrakło też naszym piłkarzom, którzy ulegli Polonii 4:3. Na koniec pozostaje napisać tylko - pilka nożna dla kibiców i ch.w.d.p !
-
Wrzuciłem wcześniej napisaną relacje i coś wyszło nie tak, a nie da się edytować.
-
Ja mam pytanie do Morsów , czy to prawda że na meczu w Radomyślu pojawiła się u was ok 25 osobowa delegacja Stali Mielec , jeżeli tak to z czystej :) ciekawości chciałbym zapytać po co ?
-
NIEKSW pisze:Ja mam pytanie do Morsów , czy to prawda że na meczu w Radomyślu pojawiła się u was ok 25 osobowa delegacja Stali Mielec , jeżeli tak to z czystej :) ciekawości chciałbym zapytać po co ?
-
Znowu przemyka mi gdzieś nazwa mojej ekipy i miasta. Cieszy ,że w regionie wywołujemy aż takie emocje.
Chłopcze z siarki. Troszke szacunku i pokory. Przy Stalówka i Stalowa nie zapominaj o "caps locku ". Miałeś i wciąż masz tyle okazji do konfrontacji ze swoim "wrogiem nr 1 ", że moglbys sie wreszcie sprezyc i cos podzialac w tym kierunku a nie sie spinasz do malych i nic nie znaczacych dla ciebie Gorzyc, dodatkowo robisz na nich bande z kumplami z Wisly,heh. ktorzy chyba mieli rozdwojenie jazni podczas rozmow z nami i z wami jednoczesnie. Ostatecznie wybrali zla droge i zostana za to nagrodzeni.
Już raz tu pisałem , ze jezdzimy gdzie chcemy i kiedy chcemy i zawsze zainteresowane strony o tym wiedza (tel, widza nas) jednak nigdy nic z tym faktem nie robia. Ten fakt jest zastanawiajacy w kontekscie pozniejszych tegich rozkminek na k.net. Sam wyjedz w weekend gdzies z tbg i pokaz sie nam na oczy to podyskutujemy a nie tu prezysz muskulature przy klawiaturze.
Pewne ekipy wszedzie nas widza, zaliczaja dachodwania czy tam rowy na widok kolumny aut widmo z blachami RST i innymi . Tak to juz jest i nic na to nie poradzimy.
Chlopcze z sandomierza. Chyba juz zapomniales, ze to ty/ twoi koledzy prowadziliscie rozmowy z nami(glownie jedna osoba od nas) na temat waszego jezdzenia z nami. Bywaliscie rowniez w tym celu na naszym stadionie. tak??? W pewnym momencie, nagle okazalo sie, ze diametralnie zmieniliscie zainteresowania i pojawiacie sie gdzies tam z kuplami z tbg. Jak juz wspomnialem, wybraliscie zla droge I TO BYLA WASZA DECYZJA A NIE NASZA.
Czy wowczas czules sie stlamszony lub terroryzowany?? biedaczku.
Kazdy kto jezdzi na Stalówke robi to bo chce z wlasnej woli. Z niewolnika nie ma pracownika ,hehe.
Jak wiesz, w tym swiatku zazwyczaj jest tak, ze "kto nie jest z nami jest przeciwko nam" i to chyba dla nikogo( a zwlaszcza dla kumatych kumow jak ty) nie powinno byc tajemnica.
Chłopcze z siarki. Troszke szacunku i pokory. Przy Stalówka i Stalowa nie zapominaj o "caps locku ". Miałeś i wciąż masz tyle okazji do konfrontacji ze swoim "wrogiem nr 1 ", że moglbys sie wreszcie sprezyc i cos podzialac w tym kierunku a nie sie spinasz do malych i nic nie znaczacych dla ciebie Gorzyc, dodatkowo robisz na nich bande z kumplami z Wisly,heh. ktorzy chyba mieli rozdwojenie jazni podczas rozmow z nami i z wami jednoczesnie. Ostatecznie wybrali zla droge i zostana za to nagrodzeni.
Już raz tu pisałem , ze jezdzimy gdzie chcemy i kiedy chcemy i zawsze zainteresowane strony o tym wiedza (tel, widza nas) jednak nigdy nic z tym faktem nie robia. Ten fakt jest zastanawiajacy w kontekscie pozniejszych tegich rozkminek na k.net. Sam wyjedz w weekend gdzies z tbg i pokaz sie nam na oczy to podyskutujemy a nie tu prezysz muskulature przy klawiaturze.
Pewne ekipy wszedzie nas widza, zaliczaja dachodwania czy tam rowy na widok kolumny aut widmo z blachami RST i innymi . Tak to juz jest i nic na to nie poradzimy.
Chlopcze z sandomierza. Chyba juz zapomniales, ze to ty/ twoi koledzy prowadziliscie rozmowy z nami(glownie jedna osoba od nas) na temat waszego jezdzenia z nami. Bywaliscie rowniez w tym celu na naszym stadionie. tak??? W pewnym momencie, nagle okazalo sie, ze diametralnie zmieniliscie zainteresowania i pojawiacie sie gdzies tam z kuplami z tbg. Jak juz wspomnialem, wybraliscie zla droge I TO BYLA WASZA DECYZJA A NIE NASZA.
Kazdy kto jezdzi na Stalówke robi to bo chce z wlasnej woli. Z niewolnika nie ma pracownika ,hehe.
Jak wiesz, w tym swiatku zazwyczaj jest tak, ze "kto nie jest z nami jest przeciwko nam" i to chyba dla nikogo( a zwlaszcza dla kumatych kumow jak ty) nie powinno byc tajemnica.
-
Zapomniałem dodać . Od nas 5 osób w Ździarach ;) a co czekałeś ??
Na kolejny wyjazd się nie udajemy ale w domu nie siedzimy.
Do zobczenia na kolejnych wyprawach.
Na kolejny wyjazd się nie udajemy ale w domu nie siedzimy.
Do zobczenia na kolejnych wyprawach.
-
Jeziorak na meczu z Syreną Młynary

-
ty tez zacznij uzywac "caps lock" nie "caps locka"STF 1938 pisze:Znowu przemyka mi gdzieś nazwa mojej ekipy i miasta. Cieszy ,że w regionie wywołujemy aż takie emocje.
-
sorki ale wy ze Stalowej Woli zaczynacie przemawiac jak bogowie.pff.opsen pisze:ty tez zacznij uzywac "caps lock" nie "caps locka"STF 1938 pisze:Znowu przemyka mi gdzieś nazwa mojej ekipy i miasta. Cieszy ,że w regionie wywołujemy aż takie emocje.
-
Ty PoProstu08 drugi raz z rzędu podniecasz się wiedzą o osobie F.z.Z żebyś czasami nie doszedł anonimowy buraku :)
-
Kibiców Igloopolu proszę o niewypowiadanie się w tematach kibicowskich i o niereagowanie na regularne zaczepki rywali zza miedzy na kibice.net. Po każdym meczu dodajemy suchą relację i nie bawimy się w rozkminki zwłaszcza z osobami których posty są regularnie kasowane.
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
-
Opsen.
HEHE. Dobry jesteś. Zacznę używac jak nabiorę pokory ;) .
Bogami nie jesteśmy ale...najwazniejszy fakt jest taki, że to nie my mamy coś komuś udowadniać(na Podkarpaciu) tylko raczej ktoś nam, co pozwala mi patrzec nieco z góry na pewne sprawy. Nie chciałem Cię tym urazic ;) .
Nie zamierzam się tu prężyć i wymądrzać. Nic z tego co napisalem nie jest klamstwem.
Pamietaj,że póki co NA PODKARPACIU BEZ ZMIANY...
Wyjebane mam w te wpisy i jakieś przegadywanie się na 2 strony w związku z 2 zdarzeniami x czasu temu które trwaly 30 sek. ale jak ktos wymienia mój Klub, to nie będę siedzial cicho i udawał ,że mnie to nie dotyczy.
Jak mniemam każdy zna swoje miejsce w szeregu a internet daje po prostu możliwość puścić wodzę fantazji na chwilę, bez poniesienia konsekwencji.
Oczywiście ze stałym : bez napinki.
HEHE. Dobry jesteś. Zacznę używac jak nabiorę pokory ;) .
Bogami nie jesteśmy ale...najwazniejszy fakt jest taki, że to nie my mamy coś komuś udowadniać(na Podkarpaciu) tylko raczej ktoś nam, co pozwala mi patrzec nieco z góry na pewne sprawy. Nie chciałem Cię tym urazic ;) .
Nie zamierzam się tu prężyć i wymądrzać. Nic z tego co napisalem nie jest klamstwem.
Pamietaj,że póki co NA PODKARPACIU BEZ ZMIANY...
Wyjebane mam w te wpisy i jakieś przegadywanie się na 2 strony w związku z 2 zdarzeniami x czasu temu które trwaly 30 sek. ale jak ktos wymienia mój Klub, to nie będę siedzial cicho i udawał ,że mnie to nie dotyczy.
Jak mniemam każdy zna swoje miejsce w szeregu a internet daje po prostu możliwość puścić wodzę fantazji na chwilę, bez poniesienia konsekwencji.
Oczywiście ze stałym : bez napinki.
-
Wystarczy troche szacunku(nie myl z pokora)Dla mnie szacunkiem jest pisanie nazwy klubu z duzej litery nawet tego zza miedzy czyli twojego.Szacunkiem jest tez udostepnienie silowni czy zwyklego baraku z woda (po przegranym czy wygranym grilu)jest masa zeczy ktorymi mozna go okazac .Tobie jednak tego brak.Nara.
-
" Wystarczy troche szacunku(nie myl z pokora)Dla mnie szacunkiem jest pisanie nazwy klubu z duzej litery nawet tego zza miedzy czyli twojego."
To poczytaj posty wyżej, które pisali Twoi koledzy a później wypowiadaj się o literach.
Nie miałeś okazji sprawdzić czy mi czegoś brak chłopaczku. Koniec polemiki, która do niczego nie prowadzi i rozmywa temat. Przy okazji napisałeś "twojego" a nie "Twojego". Dzięki za szacun o którym napisałeś litanie.
"Wystarczy troche szacunku(nie myl z pokora)Dla mnie szacunkiem jest pisanie nazwy klubu z duzej litery nawet tego zza miedzy czyli twojego.Szacunkiem jest tez udostepnienie silowni czy zwyklego baraku z woda (po przegranym czy wygranym grilu)jest masa zeczy ktorymi mozna go okazac ."
Bardzo chętnie dał bym wodę chłopakom z tbg po grillu ale zazwyczaj cieżko im się do czegokolwiek zebrać . Ostatnie kiełbaski to konsumowaliśmy chyba w 4 ekipy. Przed tym i po tym jakoś cieżko było zaprosić kogoś do stołu za co m in brak szacunku ;) . narka
To poczytaj posty wyżej, które pisali Twoi koledzy a później wypowiadaj się o literach.
Nie miałeś okazji sprawdzić czy mi czegoś brak chłopaczku. Koniec polemiki, która do niczego nie prowadzi i rozmywa temat. Przy okazji napisałeś "twojego" a nie "Twojego". Dzięki za szacun o którym napisałeś litanie.
"Wystarczy troche szacunku(nie myl z pokora)Dla mnie szacunkiem jest pisanie nazwy klubu z duzej litery nawet tego zza miedzy czyli twojego.Szacunkiem jest tez udostepnienie silowni czy zwyklego baraku z woda (po przegranym czy wygranym grilu)jest masa zeczy ktorymi mozna go okazac ."
Bardzo chętnie dał bym wodę chłopakom z tbg po grillu ale zazwyczaj cieżko im się do czegokolwiek zebrać . Ostatnie kiełbaski to konsumowaliśmy chyba w 4 ekipy. Przed tym i po tym jakoś cieżko było zaprosić kogoś do stołu za co m in brak szacunku ;) . narka
-
Chłopie pozujesz tu na nie wiadomo kogo a wdajesz się w wymianę pyskówek z jakimiś małolatami? Co to w ogóle za argumenty, 'bo twój kolega napisał z małej litery to ja też będę' a już szczytem jest spinka o bagatela 'twojego'. Zastanów się dobrze nad sobą, bo próbując na siłę zrobić ze wszystkich do koła idiotów, łatwo jest nim zrobić samego siebie.
-
do STF1938 .Wyszarpales sie w temacie trzeciej ligi Podkarpadzkiej i tutaj na zmeczeniu piszesz glupoty.Zycze nie zaplaconego rachunku za internet.Z pzdrowieniami FAN SIARKI.
-
Chłopie, na nikogo nie muszę pozować a tym bardziej się nie spinam. Nie robię z nikogo idioty tylko piszę o faktach, które jako fani SIARKI I WISŁY powinni znać .dbdex pisze:Chłopie pozujesz tu na nie wiadomo kogo a wdajesz się w wymianę pyskówek z jakimiś małolatami? Co to w ogóle za argumenty, 'bo twój kolega napisał z małej litery to ja też będę' a już szczytem jest spinka o bagatela 'twojego'. Zastanów się dobrze nad sobą, bo próbując na siłę zrobić ze wszystkich do koła idiotów, łatwo jest nim zrobić samego siebie.
To jego spinka o szcunek i duże litery jest z d*** wzięta, podobnie zresztą jak ostatni JEGO post. Poczytaj dokładnie to co piszą inni i w jaki sposób się odnoszę do tych wpisów. Jak ktoś nie ma argumentów to swoje wypociny podsumować może właśnie w taki sposób jak opsen -FAN SIARKI (z dużej żeby go dowartościować), ostatnim postem,któym niby chciał mi dojebać.
Z mojej strony to wszystko. Dobranoc.
-
POWIŚLANKA-Polonia Iłża 12.09.2012r. (Środa) PP
Na pucharowe Derby zbieramy się w ok 170 fanów(w tym ok.50 BROŃ i 40 KSZO, WIELKIE DZIĘKI PANOWIE!!!) Na plocie zawisly 3 flagi w tym jedna Broni, dopingujemy dosyc mocno szczególnie drugą połowe. Gości okrągłe zero.
Na pucharowe Derby zbieramy się w ok 170 fanów(w tym ok.50 BROŃ i 40 KSZO, WIELKIE DZIĘKI PANOWIE!!!) Na plocie zawisly 3 flagi w tym jedna Broni, dopingujemy dosyc mocno szczególnie drugą połowe. Gości okrągłe zero.
SEMPER FIDELIS 1964!!!
-
Kibic1964 pisze:POWIŚLANKA-Polonia Iłża 12.09.2012r. (Środa) PP
Nie moje podworko ale wyczytalem gdzies ze zostali zawroceni przez milicje?
-
Podobno pod samym Lipskiem ich zawrócili.Hazardzista pisze:Kibic1964 pisze:POWIŚLANKA-Polonia Iłża 12.09.2012r. (Środa) PP
Nie moje podworko ale wyczytalem gdzies ze zostali zawroceni przez milicje?
SEMPER FIDELIS 1964!!!
-
Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
kiedy Wy się ku*** ogarniecie? stróżom prawa...ja p*******del orno pisze:Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".
-
Od razu mowie ze nie chce siac zbednej napinki ale wasz autokar przegubem nie byl wiec gdzie zmiesciliscie 80 osob, skoro bylo widac w autobusie przeswity wolnych miejsc...Poprosze fotke tej 80...del orno pisze:Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".
SEMPER FIDELIS 1964!!!
-
Wybacz, ale na ten jakże bliski wyjazd udajemy sie bez "sprzetu" cyfrowego... :(
-
Nie moja sprawa ale skoro widziałeś autokar, to czemu w relacji tego nie ująłeś, że goście jadą lub próbowali dojechać?? najlepiej napisać 0 i tyle :)Kibic1964 pisze:Od razu mowie ze nie chce siac zbednej napinki ale wasz autokar przegubem nie byl wiec gdzie zmiesciliscie 80 osob, skoro bylo widac w autobusie przeswity wolnych miejsc...Poprosze fotke tej 80...del orno pisze:Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".
-
Wisłoka Dębica - Czarnovia Czarna
Tworzymy ponad 70 osobowy młyn dopingujący cały mecz.
Tworzymy ponad 70 osobowy młyn dopingujący cały mecz.
-
z_lasu pisze:Nie moja sprawa ale skoro widziałeś autokar, to czemu w relacji tego nie ująłeś, że goście jadą lub próbowali dojechać?? najlepiej napisać 0 i tyle :)Kibic1964 pisze:Od razu mowie ze nie chce siac zbednej napinki ale wasz autokar przegubem nie byl wiec gdzie zmiesciliscie 80 osob, skoro bylo widac w autobusie przeswity wolnych miejsc...Poprosze fotke tej 80...del orno pisze:Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".
zaraz zaraz. A kto był swego czasu mistrzem painta? kropki kreski kto sie w to bawił? raczej nie ' duchy z miasta' hahhahaha
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.
-
Orzeł Rudnik - San Kłyżów
Zbieramy się w 20 osób bez ciągłego dopingu jedynie kilka okrzyków
Zbieramy się w 20 osób bez ciągłego dopingu jedynie kilka okrzyków
-
Mecz odwołany z powodu prawdopodobnej ustawki
[link]
Paranoja.
-
a ja słyszałem że zebrało ich się mniej niż Broniarzy dojechało do Lipskadel orno pisze:Polonii z Radomiakiem autokar plus auto ok 80 osób pod samym Lipskiem psiarnia postanawia zakończyć wyjazd. Próba dojścia na piechotę niestety nie spodobała się "stróżą prawa".