Dlatego takimi racami się nie macha jak opętany, tylko należy trzymać nieruchomo rękę pod kątem 45 stopni, to nie powinno nic się wydarzyć bo wszystko leci na ziemię. Osobiście miałem dwie czy trzy takie race, bo były "nowością na Polskim rynku" więc chciałem przetestować.Sztygar pisze:Stanowczo odradzam. Te białe race ( obojętnie jaki kolor płomienia ) lubią pluć gorącym plastikiem.Jurek_Killer pisze: Jak już chcesz taniej to weź te plastikowe z ultrasshop, choć one też nie są do końca dobre.

GDZIE KUPOWAĆ PIRO
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: GDZIE KUPOWAĆ PIRO

-
TAK JAK JUŻ PISAŁEM NIE BRAC RAC Z FIREBIS
GÓWNO JAK H...
A JAK NAPISAŁEM DO NICH ZE BUTY SPALONE MAMY I KOSZULKI DO TEGO KOLES W PRAWIE URWANĄ RĘKĄ TO NAPISALI ZE IM PRZYKRO
CO TO MA BYĆ!!
GÓWNO JAK H...
A JAK NAPISAŁEM DO NICH ZE BUTY SPALONE MAMY I KOSZULKI DO TEGO KOLES W PRAWIE URWANĄ RĘKĄ TO NAPISALI ZE IM PRZYKRO
CO TO MA BYĆ!!
-
potwierdzam wszystko co napisaliście...tekturowe race zawsze plują ogniem, sypią iskrami, natomiast z metalowym nigdy problemu nie było...
HUTNIK&MAZOVIA
-
teraz sie ni zdziwie jak sie niektorzy przerzuca na takie.Wizard. pisze:słabeJurek_Killer pisze:Proszę:
[link]
[link]
Foto z google, a te małe to ogień wrocławski.
problemy z odpaleniem, sypia iskrami.
Cienko
Tez tansze 2 zl od morskich...
Xp
-
Cały czas mowa o tych racach zamawianych w sierpniu
Tutaj filmik jak Łukaszek pali tą racę
[link]
a tu wybuchające gówno określane na Firebis jako HIT !
http://www.facebook.com/WladcyTrybunPL/ ... 8353975205

Tutaj filmik jak Łukaszek pali tą racę
[link]
a tu wybuchające gówno określane na Firebis jako HIT !
http://www.facebook.com/WladcyTrybunPL/ ... 8353975205
[link]
-
OldSchoolFans pisze: Tutaj filmik jak Łukaszek pali tą racę
[link]
Na filmiku odpala akurat tą race : [link]
Miał je kiedyś w ofercie, określane właśnie jako morskie, shit jakich mało, kupiłem 2 lata temu na sylwestra, 5 sztuk z 10 wcale nie odpaliły. Zawilżone czy ch... wie co. Przed zakupem kontaktowałem się z nim na gg, to wcale nie chciał pokazać zdjęc tych rac, twierdząc że nie ma.
-
jakie macie opinie o racach z bum.bytom.pl?
Konkretnie chodzi mi o te, [link] mlodszy kumpel zamowil je nie uzgadniajac ze mna, później wyslal mi linka a tu 4 sztuki za 35 zł, teraz będzie schiza odpalac. Macie jakieś doświadczenia z nimi?
Konkretnie chodzi mi o te, [link] mlodszy kumpel zamowil je nie uzgadniajac ze mna, później wyslal mi linka a tu 4 sztuki za 35 zł, teraz będzie schiza odpalac. Macie jakieś doświadczenia z nimi?
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Raz na A klasie ich użyliśmy , tylko płomień z nich idzie, dymu zero. One są pewnie od triplexa, jorge lub innej tej firmie od fajerwerków więc powinno być ok.
-
TakStary14 pisze:jakie macie opinie o racach z bum.bytom.pl?
To są flary na draskę od importera TRIPLEX. Solidna firma.
Sklep bum-bytom ma na stanie sklepu o wiele więcej pirotechniki ale w dosyć wysokich cenach Race z firebisu 40zł, stroboskopy z Bielska, petardy, duży wybór świec dymnych.
-
Triplex tak jak Jorge solidna firma i maja produkty z atestem. Ale raczej nie sa firmy nastawione na produkcje swiecidelek stadionowych.Bardziej fajerwerki, zestawy itp. Sztygar chyba przyznasz mi racje ze to to raczej raca nie jest. Tylko bardziej taka swieczka ktora swieci kolorowo.. Co do cen na bumie to fakt maja wysokie.. i za cene ichniejszych rac wolal bym kupic cometa i mam pewnosc jakosci, zadowolenia i bezpieczenstwa.. choc uzywajac caly sezon cometow pewnie troche kieszen by zostala przewietrzona bo cena ich jest jak dla mnie wysoka... za wysoka..
-
Jak wygląda sytuacja z racami z ultrasshop.com ? Chodzi mi o te białe z zieloną dolną plastykową pokrywą , bodajże za 14 czy 15 zł. Miałem już je parę razy i zawsze działały bez zarzutu jednak po tych wydarzeniach nigdy nic nie wiadomo. Używał je ktoś w przeciągu miesiąca ?
-
Kupował ktoś piro z CallistoShop ? Chodzi mi bardziej o te race metalowe.
IHG 09
-
Nie gra roli sklep
Wazny jest konkretny model rac.
Te metalowe z callisto to te same co maja obecnie ultraspiro i ultrasshop.
Ktos pytal o plastiki z ultrasshopu.
Dla mnie normalne race jakoscia przypominajace morskie. Obecnie doszly 2 czesciowe i mamy rączke co ułatwia sprawe (w tych bez raczki topi sie plastik)
Race które warto kupic:
- metalowe tzw strzelajace - te z callisto, ultraspiro i ultrasshopu
- plastiki z ultrasshopu
- comety
- ikarosy
Reszta to albo chujnia albo nieoplacalne
(wszelakie flary ratownicze sprzedawane jako race, jakies swieczki Jorge itd)
Wazny jest konkretny model rac.
Te metalowe z callisto to te same co maja obecnie ultraspiro i ultrasshop.
Ktos pytal o plastiki z ultrasshopu.
Dla mnie normalne race jakoscia przypominajace morskie. Obecnie doszly 2 czesciowe i mamy rączke co ułatwia sprawe (w tych bez raczki topi sie plastik)
Race które warto kupic:
- metalowe tzw strzelajace - te z callisto, ultraspiro i ultrasshopu
- plastiki z ultrasshopu
- comety
- ikarosy
Reszta to albo chujnia albo nieoplacalne
(wszelakie flary ratownicze sprzedawane jako race, jakies swieczki Jorge itd)
Xp
-
Panowie mam pytanie, czy w ultrasshopie są ognie wrocławskie? Bo nie widze ich w sklepie.
Trans z folii lepiej wrocławskimi podświetlić czy race morskie te z ultrasshopu za 17,50 też dadzą radę?
Trans z folii lepiej wrocławskimi podświetlić czy race morskie te z ultrasshopu za 17,50 też dadzą radę?
ISKRA 1965 KIELCE
-
Race daj rade dobrze.ale jak cos dobierz kolor rac do foli.sa tam kolorowe raceIskra_1965 pisze:Panowie mam pytanie, czy w ultrasshopie są ognie wrocławskie? Bo nie widze ich w sklepie.
-
Polska24 pisze:Można jakiś kontakt do Remka z Mielca?potrzebuje pilnie rac nie jakieś trefne gówno!
gg jeszcze : 6405446
-
Wypróbował ktoś te? Jeśli tak to jakas opinie poprosze ? [link]
Better dead than red
-
Najlepsze w tym przedziale cenowym,i co najważniejsze metalowe a nie jakieś plastikowe gówno.aspire pisze:Wypróbował ktoś te? Jeśli tak to jakas opinie poprosze ? [link]
-
Tutaj tańsze: http://www.ultrasshop.com/?menu=sklep&m ... at=morskie Zdecydowanie POLECAM.
-
gdzie polecacie strobo i ognie w. ? w firebis sa dobre?
-
przeczytaj sobie ze dwie albo trzy poprzednie strony to się dowiesz.krzysiunb pisze:gdzie polecacie strobo i ognie w. ? w firebis sa dobre?
ultrasshop, albo ultras piro

-
a ktore waszym zdaniem strobo jest najlepsze z tych http://ultrasshop.com/?menu=sklep&mkat= ... troboskopy ?
-
Race morskie 17 zł szt tania wysyłka już od jednej sztuki do wyczerpania zapasów !! kontakt GG 42472359
eFanatyk
https://www.facebook.com/eFanatyk?fref=ts
-
Polecam firme z Wieliczki [link] wzieliśmy świece dymne i stroboskopy i jakość naprawde konkretna. Bardzo ważny też fakt iż po złożeniu zamówienia przesyłke odebrałem dnia następnego! Także jeśli komuś zależy na czasie to dobra opcja. Z typem można się dogadać.
a ja jej nie polecam---race straszna jakosc
a ja jej nie polecam---race straszna jakosc
-
z firebis ostatnio w rekach wybuchly chlopaka.jest filmik na yotubie
RUDZKA GIEKSA
RUDZKA GIEKSA
-
Witam.Może ktośmi napisać coś o tych racach od Michała z Łodzi?To są te kartonowe.Albo jakis filmik.
-
ŁTH pisze:Witam.Może ktośmi napisać coś o tych racach od Michała z Łodzi?To są te kartonowe.Albo jakis filmik.
raca wygląda jak rolka po papierze świeci dosyć dobrze ale iskrzy strasznie
eFanatyk
-
Raca / Stroboskop / Red Strobe Torch
[link]
[link]
-
A miał ktoś te race z bumBytom.Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
-
Po co tak kombinować skoro w ultrasshop masz zaufany i zajebisty towar ?!ŁTH pisze:A miał ktoś te race z bumBytom.Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
Ludzie właśnie w taki sposób próbowali zaoszczędzić pare złotych na firebisie i teraz latają bez palców. Daj sobie spokój z jakimiś wynalazkami.

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Na ultrasshop sa podane dwie ceny którą się sugerować?Ultra-Projects pisze:Po co tak kombinować skoro w ultrasshop masz zaufany i zajebisty towar ?!ŁTH pisze:A miał ktoś te race z bumBytom. [link] Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
Ludzie właśnie w taki sposób próbowali zaoszczędzić pare złotych na firebisie i teraz latają bez palców. Daj sobie spokój z jakimiś wynalazkami.
-
Jeśli chodzi Ci o cenny netto/brutto to jeśli jesteś płatnikiem VAT (jak każda osoba, firma itp) to sugeruj się ceną brutto, chyba że kupujesz to jako organizacja non-profit wtedy możesz od ceny odliczyć podatek VAT.ŁTH pisze:Na ultrasshop sa podane dwie ceny którą się sugerować?
Więcej informacji znajdziesz [link]
-
To są te flary:ŁTH pisze:A miał ktoś te race z bumBytom.Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
[link]
Nie są to jakieś jebane wynalazki tylko to są te same co sprzedaje ultrasshop.
-
Akurat to nie to.Chodzi mi o toSztygar pisze:To są te flary:ŁTH pisze:A miał ktoś te race z bumBytom.Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
[link]
[link]
Wszystko fajnie wyglada tylko cena dziwnie niska jak za 4 race;/Kupował to juz ktoś?
-
Przecież na opakowaniu masz napisane "Flara", więc po co trzymasz się określenia "Raca"?
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Akurat sie mylisz. Sztygar dobrze ci odpowiedział. To sa te same "race" tylko ze on podeslal foto niebieskich a ty czerwonych.. Pozatym to NIE SĄ RACE....To są flary ktore pala sie jak swieczki.. Skoro pytasz o opinie i przegladasz temat to chyba widzisz ze poleca sie ultrasshop lub ultras-piro.. wiec po co kombinujesz i szukasz jakiegos badziewia?? chcesz miec zaufane race to zaufaj ludziom co juz takowe mieli i znaja sie na rzeczy a nie wyszukujesz wynalazkow...
-
Gorąco polecam piro z Mielca.[link] zamuwione,dzisiaj odebrałem.
-
ostatnie 14 sztuk rac morskich cena za sztukę 14 zł !! kto pierwszy ten lepszy !
eFanatyk
-
Badz powazny!!!!! to jest swieczka nawet nie kupuj!!!!ostatnio widziales jak "papierowe' WYBUCZAJA to jest flara.kup metalowe RACE!!!!!ŁTH pisze:Akurat to nie to.Chodzi mi o toSztygar pisze:To są te flary:ŁTH pisze:A miał ktoś te race z bumBytom.Są tam pakowane po 4 race za 35 zł.-jakiś szajs?Miał ktoś już z tym do czynienia?
[link]
[link]
Wszystko fajnie wyglada tylko cena dziwnie niska jak za 4 race;/Kupował to juz ktoś?
-
Panowie z jakiej firmy są aktualnie najbardziej sprawdzone race ? (bezpieczne) ;)