Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Rzeka zawsze miała najwięcej kibiców na świecie [link] to też były przerzuty...Cracovia to tylko przerzuty.Jedno trzeba uczciwie dodać ;) Cracovia ma w takim razie bogatych kibiców,bo przecież wszyscy przerzucili się dla kasy,dragów,dziwek itd...A wam tylko rączka pozostała i tanie zupy w "Różowym Słoniu".A Wy kibice Hutnika(birkut) nie piszcie o sukcesach ubecji,bo takich nie miała.Te mistrzostwa,puchary itp.się nie liczą.Oni musieliby zagrać w lidze mistrzów żeby mówić o sukcesach ;)
-
Tak się zapytam ten temat dotyczy
a) zgód i układów?
b) ilości fan clubów na Pomorzu?
c) sytuacji w Krakowie z uwzględnieniem historii wszystkich krakowskich klubów ?
a) zgód i układów?
b) ilości fan clubów na Pomorzu?
c) sytuacji w Krakowie z uwzględnieniem historii wszystkich krakowskich klubów ?
-
Troublemaker pisze: Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.
Słownik ortograficzny na allegro kosztuje niewiele...Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
tak bardzo zatrwazajace ze koles ktory ma ok1150 nabitych postow i jakze zacny podpis - Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!! - notabene ma nick w jezyku angielskim ...( brak mi slow , nawet nie wiem jak to komentowac
-
to że przed Holocaustem Cracovia miała więcej kibiców chyba każdy wie, wtedy Kraków w 1/3 to byli wyznawcy mojżeszowino to nieźle pisze:Rzeka zawsze miała najwięcej kibiców na świecie [link] to też były przerzuty...Cracovia to tylko przerzuty.
-
Bo wtedy wam z pomocą przyjedzie Widzewska Warszawa, czy inna Częstochowa i tyle z tego będzie. My połową Polski musimy się podzielić z kilkudziesięcioma ekipami, wy połowe Polski macie tylko dla siebie.does.not.matter pisze:To w czym problem, żeby i wam pomagał Grudziądz? Ponoć macie tam fc :))jestesmywaszastolica pisze:co ma znaczyć nie daje sobie rady na mieście?
w przypadku spotkania osób jeżdżących na mecze do Warszawy i do Łodzi, górą w moim mniemaniu byliby Ci pierwsi. zresztą dziwnym trafem jak coś się tam dzieje, to jeżeli coś robicie to ZAWSZE pojawia się Grudziądz.
-
normalnie zapytal a ty juz pajacujeszO.. pisze:Bo wtedy wam z pomocą przyjedzie Widzewska Warszawa, czy inna Częstochowa i tyle z tego będzie. My połową Polski musimy się podzielić z kilkudziesięcioma ekipami, wy połowe Polski macie tylko dla siebie.does.not.matter pisze:To w czym problem, żeby i wam pomagał Grudziądz? Ponoć macie tam fc :))jestesmywaszastolica pisze:co ma znaczyć nie daje sobie rady na mieście?
w przypadku spotkania osób jeżdżących na mecze do Warszawy i do Łodzi, górą w moim mniemaniu byliby Ci pierwsi. zresztą dziwnym trafem jak coś się tam dzieje, to jeżeli coś robicie to ZAWSZE pojawia się Grudziądz.
-
Ok, taka odpowiedź wcale mnie nie zaskoczyła.
-
Dziękuję za niemiernie "konstruktywną" odpowiedź. Przepraszam za mój "antypolonizm", wszak prawdziwy Polak powinien gardzić innymi językami. Gdyby Dmowski myślał w podobny sposób jak Ty w czasie traktatu wersalskim trzeba byłoby go tłumaczyć, lecz on swoje przemówienie rąbnął również w języku angielskim i francuskim. Pieprzony antypolonista z niego był...llay pisze:Troublemaker pisze: Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.
Słownik ortograficzny na allegro kosztuje niewiele...Nowa Huta 1906 pisze:Ruch kibicowski w Krakowie powstał na Wiśle i to temu klubowi kibicowali zawsze mieszkańcy Krakowa. Ruch kibicowski na Cracovii powstał na dobrą sprawę z "kibiców" Wisły-przeżutów. Jakby nie te osoby Cracovia byłaby dzisiejszą Polonią w Warszawie jak i nie gorzej....
tak bardzo zatrwazajace ze koles ktory ma ok1150 nabitych postow i jakze zacny podpis - Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!! - notabene ma nick w jezyku angielskim ...( brak mi slow , nawet nie wiem jak to komentowac
Zatrważające jest, że takie osoby rejestruję tylko i wyłącznie dla takich wypowiedzi.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Dziękuję za niemiernie "konstruktywną" odpowiedź. Przepraszam za mój "antypolonizm", wszak prawdziwy Polak powinien gardzić innymi językami. Gdyby Dmowski myślał w podobny sposób jak Ty w czasie traktatu wersalskim trzeba byłoby go tłumaczyć, lecz on swoje przemówienie rąbnął również w języku angielskim i francuskim. Pieprzony antypolonista z niego był...llay pisze:Troublemaker pisze: Stężenie gimnazjalnego ścierwa wśród internetowych wiślaków jest zatrważające.
Zatrważające jest, że takie osoby rejestrują tylko i wyłącznie dla takich wypowiedzi.
-
Troublemaker pisze: Dziękuję za niemiernie "konstruktywną" odpowiedź. Przepraszam za mój "antypolonizm", wszak prawdziwy Polak powinien gardzić innymi językami. Gdyby Dmowski myślał w podobny sposób jak Ty w czasie traktatu wersalskim trzeba byłoby go tłumaczyć, lecz on swoje przemówienie rąbnął również w języku angielskim i francuskim. Pieprzony antypolonista z niego był...
Zatrważające jest, że takie osoby rejestrują tylko i wyłącznie dla takich wypowiedzi.
Czy Dmowski kazywal sie zwac np. "pancakes" ...(
kreujesz się na jakiegos ponadprzeciętnego patriote polskiego z tym podpisem oraz wyskakujac do ludzi z ich błędami ortograficznymi a sam masz anglo-jezyczny nick , zmien sobie podpis i nikt nie bedzie ci nic wypominal ....
bez odbioru...(
-
nie p****** ze jak Cracovia zdobyla mistrza 1920 to nie bylo whuj zainteresowanych jak teraz jak bylo euro mordy na bialo czerwono i nagle kibicami byli.Myslisz ze mentalnosc ludzi sie zmienila? jest sukces sa kibice. Przypomne Ci tylko ze Karol Wojtyla kibicowal Cracovii, zaraz uslysze ze byl przerzutem ktory na rzeke smigal... bla bla blaInfoz pisze:birkut doucz się, poczytaj może więcej bo na Wiśle ruch kibicowski i bez sukcesów był bardzo mocny. To Wisła jest od początku ruchu kibicowskiego w Polsce a nie innego kluby z Krakowa. Sukcesy się zaczęły od Cupiała. Wkurwiają mnie tacy ignoranci i debile. Czy Ci się to podoba czy nie to od Wisły zaczął się Hutnik i zaczęła się w sumie również słabsza strona błoń.
-
Widać nagły wysyp internetowych fanboyów Wisły, tzn,że prawda ich zabolała. To na Cracovie zawsze waliły tłumy kibiców niezależnie od tego w której lidze grała, mało tego to na Wisłe(a nie na Pasy) sporo osób sie przerzuciło gdy ta zaczęła hurtem zdobywać mistrzostwa Polski i grać w el. LM.
-
W prawdzie temat miał dotyczyć Zgód/Kos/Układów, ale jak już pojawia się kwestia Kwidzyna, to pozwolę sobie wtrącić kilka zdań.
Z całym szacunkiem, ale w Kwidzynie walkę na zabawki to chyba kto inny zaczął niż czerwoni. Z tego co pamiętam, to po pewnej sytuacji było oświadczenie Widzewa, iż w mieście dostosują się do zasad, jakie obrali rywale, więc nie wiem czemu wspominasz, że odwagi w drugiej sytuacji musiały dodawać im zabawki. To Wasz FC pokazał wcześniej kilka razy, że odwagi nie ma i musi sięgać po przedłużacze (kiedy, to pisał nie będę, jak jesteś naprawdę zorientowany w sytuacji w Kwidzynie, to powinieneś wiedzieć).
W Kwidzynie bywam regularnie. Tak, jak często uśmiecham się czytając o kolejnych wielkich FC Widzewa, tak jednak w tym przypadku liczbowo przewagę ma Legia, jednak jakościowo sytuacja wygląda zupełnie inaczej.
Z całym szacunkiem, ale w Kwidzynie walkę na zabawki to chyba kto inny zaczął niż czerwoni. Z tego co pamiętam, to po pewnej sytuacji było oświadczenie Widzewa, iż w mieście dostosują się do zasad, jakie obrali rywale, więc nie wiem czemu wspominasz, że odwagi w drugiej sytuacji musiały dodawać im zabawki. To Wasz FC pokazał wcześniej kilka razy, że odwagi nie ma i musi sięgać po przedłużacze (kiedy, to pisał nie będę, jak jesteś naprawdę zorientowany w sytuacji w Kwidzynie, to powinieneś wiedzieć).
W Kwidzynie bywam regularnie. Tak, jak często uśmiecham się czytając o kolejnych wielkich FC Widzewa, tak jednak w tym przypadku liczbowo przewagę ma Legia, jednak jakościowo sytuacja wygląda zupełnie inaczej.
Lechia Gdańsk!
-
Jeżeli dla Ciebie forumowy nick ma być wyznacznikiem stosunku do ojczyzny, tudzież patriotyzmu (termin "ponadprzeciętny" jest moim zdaniem niepotrzebny), to gratuluję.llay pisze:Troublemaker pisze: Dziękuję za niemiernie "konstruktywną" odpowiedź. Przepraszam za mój "antypolonizm", wszak prawdziwy Polak powinien gardzić innymi językami. Gdyby Dmowski myślał w podobny sposób jak Ty w czasie traktatu wersalskim trzeba byłoby go tłumaczyć, lecz on swoje przemówienie rąbnął również w języku angielskim i francuskim. Pieprzony antypolonista z niego był...
Czy Dmowski kazywal sie zwac np. "pancakes" ...(
kreujesz się na jakiegos ponadprzeciętnego patriote polskiego z tym podpisem oraz wyskakujac do ludzi z ich błędami ortograficznymi a sam masz anglo-jezyczny nick , zmien sobie podpis i nikt nie bedzie ci nic wypominal ....
bez odbioru...(
Czytając powyższe "uwagi" przychodzi mi na myśl znamy cytat Stanisława Lema na temat internautów...
-
Ruch, GKS, KSG i bodaj jedno osiedle domków za Odrą W. Nie wiem czy nie ma też jakichś jednostek za GKS JastrzębieŁTH pisze:Opisze ktoś sytuacje w Żorach?
Ja znowu słyszałem, że kwidzyńscy Widzewiacy (nie wszyscy) należą do tzw Gwardii Aniołów. Jest to grupa wzorująca się na organizacji założonej w USA w latach '70. W takiej grupie wysportowani mężczyźni trenują sztuki walki i patrolują ulice pomagając policji. Dziwnym trafem ostatnimi czasy zatrzymano wielokrotnie w Kwidzynie młodych łebków robiących wrzuty Legii na murach. Analogicznie widzewskich graficiarzy nie namierzono. Nie wiem ile w tym prawdy. Ktoś z tamtych stron musiałby się do tego ustosunkowaćDFLG pisze:W prawdzie temat miał dotyczyć Zgód/Kos/Układów, ale jak już pojawia się kwestia Kwidzyna, to pozwolę sobie wtrącić kilka zdań.
-
Jak jest na linii Zawisza Bydgoszcz - Odra Opole ?
-
Ale co tam masz nienormalnego w tej odpowiedzi? On wskazuje z szyderą na Grudziądz Legii, ja na Warszawę czy Częstochowę Widzewa, bo Widzew w kwestii FC ma ciągoty do wytykania innym spraw, w których sam jest nie lepszy.bez_napinki pisze:normalnie zapytal a ty juz pajacujeszO.. pisze:Bo wtedy wam z pomocą przyjedzie Widzewska Warszawa, czy inna Częstochowa i tyle z tego będzie. My połową Polski musimy się podzielić z kilkudziesięcioma ekipami, wy połowe Polski macie tylko dla siebie.does.not.matter pisze:To w czym problem, żeby i wam pomagał Grudziądz? Ponoć macie tam fc :))
-
obiektyw100 pisze:Widać nagły wysyp internetowych fanboyów Wisły, tzn,że prawda ich zabolała. To na Cracovie zawsze waliły tłumy kibiców niezależnie od tego w której lidze grała, mało tego to na Wisłe(a nie na Pasy) sporo osób sie przerzuciło gdy ta zaczęła hurtem zdobywać mistrzostwa Polski i grać w el. LM.
tak, np te 300, 400 lub 500 osób na 3 lidze :]
tak wiem na Koronie było was 10 tys
-
against modern pisze:obiektyw100 pisze:Widać nagły wysyp internetowych fanboyów Wisły, tzn,że prawda ich zabolała. To na Cracovie zawsze waliły tłumy kibiców niezależnie od tego w której lidze grała, mało tego to na Wisłe(a nie na Pasy) sporo osób sie przerzuciło gdy ta zaczęła hurtem zdobywać mistrzostwa Polski i grać w el. LM.
tak, np te 300, 400 lub 500 osób na 3 lidze :]
tak wiem na Koronie było was 10 tys
A na 2 lidze po 1500, gdy na grającą w równoległej lidze Wisłę chodziło minimum 6000, a na mecze hitowe jak min. z Jeziorakiem,Amicą, był nadkomplet (grubo powyżej 11000)gdzie trzeba było się mocno nakombinować by na drugą połowę choćby móc wejść.
tak wiem 10 lat poźniej na Szczakowiance było 10 tys ;)
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
NAJSTARSZY POLSKI KLUB W KRAKOWIE !
WISŁA KRAKÓW
-
Propagando trwaj :D [link] Chodziło trochę więcej niż po 1500...A może pokaż wasze statystyki jak wyglądały mecz po meczu.Przypomnę gogusiu,że wtedy robiliście(kupiliście)awans...
-
no to nieźle pisze:Propagando trwaj :D [link] Chodziło trochę więcej niż po 1500...A może pokaż wasze statystyki jak wyglądały mecz po meczu.Przypomnę gogusiu,że wtedy robiliście(kupiliście)awans...
faktycznie pomyliłem sezon średnia 2500-3000 (przynajmniej tak podaje wasz serwis) , za to rok później już chodziło na wiele meczy poniżej 1000 i średnia nawet 1500 nie wynosi.
BARWY cRACOVII TO NASZA PASJA
WISŁA KRAKÓW
WISŁA KRAKÓW
-
Czyli co?Wychodzi na to,że się przerzucili ;)Jezeli pójdziemy tą drogą to później chodziło nas czasami po trzystu...Co nie świadczy,że Cracovia nie miała kibiców.Zawsze jest tak,że jak dany klub o coś gra to i frekwencja jest.To są fakty.Nowa Huta 1906 pisze:no to nieźle pisze:Propagando trwaj :D [link] Chodziło trochę więcej niż po 1500...A może pokaż wasze statystyki jak wyglądały mecz po meczu.Przypomnę gogusiu,że wtedy robiliście(kupiliście)awans...
faktycznie pomyliłem sezon średnia 2500-3000 (przynajmniej tak podaje wasz serwis) , za to rok później już chodziło na wiele meczy poniżej 1000 i średnia nawet 1500 nie wynosi.
-
No tak, wszyscy bez wyjątku wiedzą, że temat to zgody/kosy/układy, ale co tam, jak jeden gamoń napisał coś o fc, to ja gorszy nie będę i też wtrącę bo nie wypada nie odpowiedzieć na pytanie na które wszyscy tak naprawdę znają odpowiedź. K U R W A adminy zróbcie coś z tym !
Czytać się tego nie da.
Czytać się tego nie da.
-
no to nieźle pisze:Propagando trwaj :D [link] Chodziło trochę więcej niż po 1500...A może pokaż wasze statystyki jak wyglądały mecz po meczu.Przypomnę gogusiu,że wtedy robiliście(kupiliście)awans...
kolego po waszych kompromitujacych wpisach na temat wyjazdu na Widzew i zwiekszeniu frekfencji z 300 czy tam iles na 513 czy cos kolo tego - bo jak twierdzicie - propaganda musi trwac - to bardzo Cie prosze , nie wyskakuj z frekfencja , kady laik wie ze zawsze na Wisle bylo wiecej fanow , bardzo wymowny wyda sie byc sezon gry w Sosnowcu tak was jak i nas... juz pomijajac fakt ze czasami na Ruch nie potraficie w 50 sie zebrac ...(
-
Ja p******* czy ty z babińskiego spierdoliłeś?Gość napisał że podczas powstawania ruchu kibicowskiego wszyscy wybrali Wisłę bo miała sukcesy, rzeczywistość była taka że garbata miała więcej mstrzostw w dodatku jest starszym klubem (no chyba że myślisz że 5 2 miejsc więcej i kilku 3 sprzed lat przeważył wybór krakowskich mieszkańców no to pozdrawiam)no to nieźle pisze:Wy kibice Hutnika(birkut) nie piszcie o sukcesach ubecji,bo takich nie miała.Te mistrzostwa,puchary itp.się nie liczą.Oni musieliby zagrać w lidze mistrzów żeby mówić o sukcesach ;)
Wisła pierwszy progres zanotowała parę lat po tym jak ruch powstawał (3 miejsce) i jakieś 8 lat później mistrzostwo, więc co to za pierdolenie o bieganiu za sukcesami kiedy nie miały miejsca? Jak się mnożyły gumioki w 2.połowie lat 90-tych to już się do tego nie odniósł, c*** z tego że nawet wtedy sztycha na mieście nie ugrywali a i tak w c*** więcej ludzi śmigało na Wisłę.
Zresztą nie macaj się tak tak bardzo z gumowym, bo może to samo stwierdzić o twojej garbatej.
-
Hutnik swoje miejsce w szeregu zna. Wypominanie mu jego historii i początków nic dziś nie zmieni. psiaki z reymonta były i będą nasza największą kosą, którą tez skutecznie potrafimy upierdolić. Z naszej strony temat uważam za skończony.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Ahhh ta propaganda Cracovii, przecież każdy normalny wie, że Wisła w Krakowie była jeszcze przed Tatarami, samego smoka rozjebała ekipa rekinów a jakiegoś wieśniaka z owieczką wymyśliła parchowa propaganda, niestety jak to na Wiśle bywa jeden się rozjebał na koronę i wszystkie chłopaki walą do dzisiaj grube wyroki za smoka.
Może lepiej dla Ciebie nie rozwijać tematu gości z Azorów, którzy przerzucili się na Anty Wisłę, bo twoja marna prowokacja skończy się kompromitacją, bo tak się chłopaków nie traktuje, szczególnie z jednej ekipy. Zresztą, te ostatnie wycinki z włamu na pasiaste forum, o nieinformowaniu bandy o uzbieranej kasie to jest dla mnie jakaś żenada. Wam się nikt nie wpierdalał i nikt nie pisał jak gość robił kibiców z Wieliczki w c**** sprzedając im bilety z przebitką i zarobił na nich sporo kasy, załatwiliście to sami i w ciszy a co do przerzutów to poszukaj ich u waszego przywódcy syna milicjanta, wszak kiedyś jego żonka twardo na pasy chodziła a teraz komu kibicuje?JLB1906 pisze:Zdjecie przerzutow bylych kibicow Wisly....no to niezle rozwin temat tych panow z linku ponizej.Niech cala Polska widzi ze jedynym klubem przyjmujacym przerzutow z otwartymi ramionami jest cracovia
[link]
-
A mi sie zawsze wydawało ze jesli ktoś sie przerzuca hurtowo to ekipa ktora na to pozwala na tyle nie dysponuje potencjalem aby te jednostki zatprzymać, widocznie Cracovia proponuje takie warunki zycia na jakie Gwardia może pomarzyć i tyle. W Trojmiescie taki temat jest marginalny zupelnie.
-
a mi się zawsze wydawało że przeżucają się leszcze bez charakteru, zasad i mocnej psychiki, którzy w jednej ekipie byli pionkami i nie wiele tam znaczyli bo byli za słabi, przeżucając się od razu dostali kurteczki ekipy ćpanko i 50kilowce mogli poczuć się wkoncu ważni:), gdyż w tej pierwszej ekipie nie znaczyli nic;).
-
prawda jest taka ze kibicow milicyjnego klubu, boli to ze mimo sukcesow przez nich osiaganych (13 medali MP w ciagu 15lat) sa w miescie (choc ich juz byc niepowinno) kibice tulajacego sie po IV i V ligach Hutnika.
I ktorzy swoim postepowaniem pokazuja co to jest WIERNOSC, wislacy tym slowem moga tylko epatowac na flagach, koszulkach i smyczach, bo ch..a o niej wiedza.
trudno byc wiernym kibicem gdy sie nie schodzi z pudla i coroku gra w europejskich pucharach
Wisla nigdy nie paletala sie po nizszych ligach.
no chyba ze tak nazwiesz tych pare sezonow (w obecnej) I lidze
I ktorzy swoim postepowaniem pokazuja co to jest WIERNOSC, wislacy tym slowem moga tylko epatowac na flagach, koszulkach i smyczach, bo ch..a o niej wiedza.
trudno byc wiernym kibicem gdy sie nie schodzi z pudla i coroku gra w europejskich pucharach
po raz kolejny musze cie doedukowac z historii twojego klubu.Infoz pisze:Wisła była od zawsze, nawet kiedy palętała się po niższych ligach.
Wisla nigdy nie paletala sie po nizszych ligach.
no chyba ze tak nazwiesz tych pare sezonow (w obecnej) I lidze
-
Boli to jedynie kretynie ciebie głowa i brednie wypisujesz.Zdaj sobie sprawę z tego,że jakby w tym mieście ktokolwiek miał na was ciśnienie to by was już nie było,a jesteście zwyczajnie olewani przez obie strony ,które toczą wojnę między sobą.Hasło Wierność ,odnosi się do przeżutów ,ale tego też nie wiesz bo c**** wiesz baranie.A co do historii to się nie ośmieszaj ,bo jakby nie komuna i znalezienie się naszego kraju w orbicie sowieckiej to waszego klubu by nawet nie było.birkut pisze:prawda jest taka ze kibicow milicyjnego klubu, boli to ze mimo sukcesow przez nich osiaganych (13 medali MP w ciagu 15lat) sa w miescie (choc ich juz byc niepowinno) kibice tulajacego sie po IV i V ligach Hutnika.
Czekam na to niecierpliwie,na obecną chwilę ma to jedynie miejsce w twoim chorym umyśle;-)Hutnik swoje miejsce w szeregu zna. Wypominanie mu jego historii i początków nic dziś nie zmieni. psiaki z reymonta były i będą nasza największą kosą, którą tez skutecznie potrafimy upierdolić. Z naszej strony temat uważam za skończony.
-
J_ag pisze:A mi sie zawsze wydawało ze jesli ktoś sie przerzuca hurtowo to ekipa ktora na to pozwala na tyle nie dysponuje potencjalem aby te jednostki zatprzymać, widocznie Cracovia proponuje takie warunki zycia na jakie Gwardia może pomarzyć i tyle. W Trojmiescie taki temat jest marginalny zupelnie.
To ześ dojebał. Wg twojego toku rozumowania jeśli Lechia tobie "zaproponuje takie warunki zycia na jakie Areczka może pomarzyć i tyle" to ty także się przerzucisz ??
p.s Wisłę nazywasz Gwardią ... ciekawe co na to twoi ziomale z Koszalina ?? :)
-
Popytaj błaźnie kolegów z D303 jak chyżo spierdalali po kiblach i salach w szkole na tym osiedlu.
-
Pojechałeś teraz tak, że się gen. gruba i reszta bandy w grobie przewraca :)A/J pisze:
A co do historii to się nie ośmieszaj ,bo jakby nie komuna i znalezienie się naszego kraju w orbicie sowieckiej to waszego klubu by nawet nie było.
Na południu kraju (poza GOPem) kto był największym beneficjentem komuny? Hutnik? A może Nieciecza? Weźże czasem użyj mózgu, a nie bezproduktywnie napierdalasz po literkach na klawiaturze, albo od razu oddaj login i hasło starszemu bratu.
Jeszcze ktoś wyskoczył wcześniej z pałętaniem się po niższych ligach, 3 razy spadek stopień niżej na łącznie 6 sezonów. To faktycznie musiał być dramat!
Jest tu kto od wyczyszczenia tego i powrotu do meritum tematu?

-
Czy wy do k**** nędzy nie możecie założyć sobie własnego krakowskiego forum? Pozakładajcie tam sobie tematy o fc, osiedlach, nożach i garach, i tam się napierdalajcie przez łącza. To jest ogólnopolskie forum, każdy już rzyga tym wszystkim. Zaraz pewnie będzie cisza i spokój ale za chwilę w innym temacie rozpierdol pewnie zrobią Łodzianie(choć ostatnio jakiś spokój) albo znowu Krakusy.
-
Czyli tokiem myślenia pospolitego kibola Hutnika na temat (kibiców sukcesu) analogicznie do Wisły na Hutniku powstawał ruch kibicowski bo grali w drugiej lidze a nie niżej, inaczej każdy miał by wyjebane na klubik których było na pęczki w Krakowie o większej tradycji, a w samej Hucie był jeszcze Krakus, Grębałowianka czy starsza od gumianych Wanda, więc paradoksalnie nie dużo brakło by teraz pisać podobne pierdoły pod innym szyldem (wystarczyły wyższa klasa rozgrywek w/w klubów z Huty).
Teraz np kibice Wandy (którzy jacyś tam są) mogą mieć pretensje że Hutnik to kibice Sukcesu bo ci grają w A klasie, a na żużel do nich przychodzą także kibice Hutnika (nie tylko rzecz jasna) no bo wiadomo żużel i pierwsza liga, więc w ten sposób wałkować ten sam farmazon związany z Historią gumiorów.
O Chuligańskich akcjach Hutnika w Krakowie, czy istnieniu w mieście to śmiech na sali, oni raz upierdalają Wisłę prezentując jakieś dywany z koszulek (w tym lasek) po paru meczach wynajmowanych na Suchych Stawach, kolejnym razem mają wyjebane na nożowników i się trzymają od tego z daleka.
Teraz np kibice Wandy (którzy jacyś tam są) mogą mieć pretensje że Hutnik to kibice Sukcesu bo ci grają w A klasie, a na żużel do nich przychodzą także kibice Hutnika (nie tylko rzecz jasna) no bo wiadomo żużel i pierwsza liga, więc w ten sposób wałkować ten sam farmazon związany z Historią gumiorów.
O Chuligańskich akcjach Hutnika w Krakowie, czy istnieniu w mieście to śmiech na sali, oni raz upierdalają Wisłę prezentując jakieś dywany z koszulek (w tym lasek) po paru meczach wynajmowanych na Suchych Stawach, kolejnym razem mają wyjebane na nożowników i się trzymają od tego z daleka.
-
Byłem tam, do szkoły nie wbiegliście bo na drzwiach się zatrzymaliście, nota bene się rozjebały i chłopaki od nas to pokryły. Nowe szklane hehe. Szczycicie się tym wjazdem jak c***, a raz się wam udało całą bandą (ok 30 osób?) przegonić jedną szkołę, nie ekipę, nawet nie osiedle tylko chłopaków ze szkoły w której był turniej. Spoza szkoły osób powiedzmy działających było nas auto tak na farta, odbiliśmy w bok po zabawki i darliśmy się że do parku, a nie na kamerach, ale pozdro, wpadliście i na kamerach kręcicie borutę, a my siedzieliśmy z odkrytymi ryjami w szkole po czym mieliśmy was ciąć na kamerach. Idź pan w chu7j, co nie zmienia faktu że się wam udało coś ugrać, żyjcie tym.HaKaeS pisze:Popytaj błaźnie kolegów z D303 jak chyżo spierdalali po kiblach i salach w szkole na tym osiedlu.
Jak tam przerzutki z placu M, B i młody P, dajecie z nimi rade, bo an razie to Wasza największa kosa ich musi gonić, to jak to tak?
A jak przerzucik B z kolorowego? Długo się z wami waflował i nie przeszkadzało Ci to, to nie mów o wierności.
-
niektorzy chyba kompletnie zapomnieli, ze te forum jest kurewsko inwigilowane, rozpisujcie sie o akcjach dalej...
-
a ciekawe, bo czasem obijalo sie o uszy ze z obydwoma ekipami z Rzeszowa Cracovia ma zle uklady, a o Wiśle to tylko niby dobre stosunki z Resovia, a o Stali nic mi nie wiadomo .jemkotlety pisze:Cracovia:
z Resovią kosa
ze Stalą neutralnie
-
W-G pisze:Byłem tam, do szkoły nie wbiegliście bo na drzwiach się zatrzymaliście, nota bene się rozjebały i chłopaki od nas to pokryły. Nowe szklane hehe. Szczycicie się tym wjazdem jak c***, a raz się wam udało całą bandą (ok 30 osób?) przegonić jedną szkołę, nie ekipę, nawet nie osiedle tylko chłopaków ze szkoły w której był turniej. Spoza szkoły osób powiedzmy działających było nas auto tak na farta, odbiliśmy w bok po zabawki i darliśmy się że do parku, a nie na kamerach, ale pozdro, wpadliście i na kamerach kręcicie borutę, a my siedzieliśmy z odkrytymi ryjami w szkole po czym mieliśmy was ciąć na kamerach. Idź pan w chu7j, co nie zmienia faktu że się wam udało coś ugrać, żyjcie tym.HaKaeS pisze:Popytaj błaźnie kolegów z D303 jak chyżo spierdalali po kiblach i salach w szkole na tym osiedlu.
Jak tam przerzutki z placu M, B i młody P, dajecie z nimi rade, bo an razie to Wasza największa kosa ich musi gonić, to jak to tak?
A jak przerzucik B z kolorowego? Długo się z wami waflował i nie przeszkadzało Ci to, to nie mów o wierności.
Piszesz że tam byłeś a opowiadasz takie bajki. Żyjemy tym? no śmiech na sali:) reszty nawet nie skomentuje bo widocznie mało wiesz i tak niech pozostanie. Resztę masz na priv