szkoda wielka pogon dla mnie zawsze byla stalym miejscem na pilkarsko kibicowskiej mapie Polski , mam nadzieje ze w przyszlym roku granatowo bordowi beda mogli sie zmiezrc z stilonem chyba ze nie ebda w tej samej grupie jak to jest?
H8 pisze:szkoda wielka pogon dla mnie zawsze byla stalym miejscem na pilkarsko kibicowskiej mapie Polski , mam nadzieje ze w przyszlym roku granatowo bordowi beda mogli sie zmiezrc z stilonem chyba ze nie ebda w tej samej grupie jak to jest?
ten psudo dzialacz powinien miec zakaz inwestowania w kluby piłkarskie,Pogoń podzielił los Piotrcovii,ale coz mozna bylo sie tego spodziewac.....ciekawe czy w Zielonej Górze ktorą notabene mial przejac jego brat,tez beda grac jego kochani brazylijczycy.....
powodzenia panowie w Szczecinie!teraz macie pole do popisu i pokazania tego jak bardzo kochacie swoj klub!
Trzymajcie sie!
ps szkoda ze nasz mecz z wami nie dojdzie do skutku juz w pierwszej kolejce zapowiadal sie ciekawy wyjazd..
Moze na nowych ZDROWYCH warunkach Pogon sie odbuduje. Szkoda Tylko kibiców. GKS KATOWICE pokazal ze da rade odbudowac piłke na normlanych zasadach no i z frekwencja na Bukowej jest znacznie lepiej niż wtedy. Nie mozna porównywac tych dwoch klubów bo i sytuacja zgoła inna jednak sadze ze Pogon da rade i znow wroci na salony. Ciekaw jestem co Pan Ptak wymysli w tej Zielonej Górze. Miasto raczej bez tradycji piłkarskich no ale PTAK Jak chce to potrafi
Nic nie szkoda! Jedziemy od IV ligi bez zezowatego. Naszymi, szczecińskimi siłami. Jest to znowu nasza SZCZECIŃSKA Pogoń bez "dzikich". Ja się szczerze cieszę.
Ptak w Lechii to sa tylko jego spekulacje, na szczescie. 3 biznesmenow nie majacych z nim nic wspolnego wyrazilo chec przejecia klubu. Pilka w ZG musi byc!
Dla klubu i kibiców szczecińskiej Pogoni najlepszym rozwiązaniem jest zacząć od IV-ligi i raz na zawsze odciąć się od człowieka, który jest na coś chory - wystarczy popatrzeć na jego zdjęcie.
laszlo pisze:szkoda Szczecina, ale może takie wyjście będzie najlepsze.
co do przenosin Birda do ZG. lepiej być nie może. wreszcie zjawi się ktoś kto rozkurwi ten klub (średnia frekwencja w 3 lidze ok. 300!!! osób na mecz) do końca i ostanie się TYLKO FALUBAZ.
WYKOPMY PIłKę ZE STADIONóW!!!!!
Lecz się dzieciaku.
a co moze nie napisal prawdy w Zielonej pilka wogole nie istnieje jest bo jest tam tyle osob przychodzi ze szok wiecej ludzi przychodzi na okregowke w niektorych wioskach
dzialalnosc Ptaka ma tez swoje plusy... ruch turystyczny na linii Brazylia- Polska rosnie
a tak serio to faktycznie widze jeden z z plusow tej sytuacji... wiele osob postronnych nie kumatych, nie dzialajacych w ruchach kibicowskich, piknikow, wreszcie normalnych ludzi nie interesujacych sie pilka kopana zrozumie nasze- kibicow obawy przed takimi cwaniaczkami i zrozumie ze tacy jednosezonowi wlasciciele niszcza tylko jakby nie bylo sportowe symbole ich miast...
wiec jak pan Ptak jeszcze troszke pohula to jest szansa ze nastepne kluby beda baczniej przygladac sie takim pseudosponsorom...
jestem kibicem Łódzkiego K.S. i jak wiadomo kibice naszych klubów "delikatnie" za sobą nie przepadają, ale...szczerze Wam współczuję. To co ten pseudo działacz wyprawia to brak słów. Pełni w klubach funkcję, która w założeniu ma na celu rozwój klubu, a on te kluby rozpierdala. Kryminał dla takich ludzi to za mało, bo nie dość, że niszczy zespół, to za tym przecież idzie deptanie uczuć fanatyków. Ot taki jego kaprys...HDW ptaszysku