5 liga (zbiorczo)

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
problemator

Re: 5 liga (zbiorczo)

Post autor: problemator » 16.08.2012, 15:06

Mario_Stomil pisze:Jaki młyn Jezioraka na meczu z Zamkiem Kurzętnik?
Skromny. Ale nie napiszemy tak jak to u was ile osób w sektorze tylko ile w młynie jest faktycznie!
Pierwszy mecz w "elitarnej" klasie okręgowej jak można było się spodziewać nie cieszył się sporym zainteresowaniem. Samo spotkanie było organizowane jako [link] nie masowa więc połowa trybun była zamknięta dla publiczności w tym także nas sektor "koło licka". W takim razie nasz skromny młynek przeniósł się na zakole. Wywiesiliśmy flagę biało-niebieski nałóg i prowadziliśmy jakiś tam doping dla naszej juniorskiej kadry. Kibiców gości oczywiście brak i do takiego widoku pustej klatki trzeba będzie się przyzwyczaić. Niestety mimo ambicji młodych chłopaków mecz z Zamkiem przegrywamy 0:1. Pozdrowienia dla tych co się nie odwrócili i na meczu byli! JEZIORAK TO MY!

[link]
Obrazek

iparts.pl
szyda

Post autor: szyda » 17.08.2012, 08:11

Inny pisze:a w ogóle jest coś na linii Stalowa -Gorzyce? pierwsze słyszę,kiedyś jakieś pojedyncze osoby

wrzućcie zdjęcie
można przetłumaczyć,albo wyjaśnić co autor miał na myśli?

Inny

Post autor: Inny » 17.08.2012, 17:12

o ile się orientuje kiedyś była zgoda na linii Gorzyce -Stalowa Wola lata 90(?) a teraz nic ?
Zwiad.

sprotaviak

Post autor: sprotaviak » 17.08.2012, 20:40

Mam pytanie do kibiców Czarnych Żagań, wiem, że czasem się tu udzielali.
Wasz klub startuje od klasy B. Czy będziecie wspierać dopingiem u siebie i na wyjazdach? Ostatnio nie prowadziliście dopingu bodajże ze względu na konflikt z zarządem, więc po zmianach w klubie być może wracacie na trybuny ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Z kibolskim pozdrowieniem.

problemator

Post autor: problemator » 18.08.2012, 09:08

Pierwsze zwycięstwo Jezioraka w nowym sezonie na Dębem Kadyny niby cieszy każdego kibica Jezioraka i daje nadzieje na dalsze mecze ze może jednak nie będzie tak źle. Dwie bramki dla Dumy Iławy zdobył Michał Jankowski. Jednakże ogromnym minusem jest to ze nikt nie raczył poinformować kibiców Jezioraka ze to spotkanie zostało przełożone z soboty na piątek! O tym fakcie, dano nam znać gdy nasi zawodnicy już byli na boisku w Braniewie! Od jutra jak zapewnia Bartosz Kluba członek zarządu KS Jeziorak wystartuje oficjalna strona Jezioraka gdzie takie informacje będą na bieżąco. Przez to zamieszanie które w naszym klubie trwa od dłuższego czasu zaliczamy w klasie okręgowej 0 wyjazdowe! I oby to było ostatnie w tym sezonie takie zamieszanie i brak Jeziorowców na wyjeździe!
Obrazek

mocne-uderzenie

Post autor: mocne-uderzenie » 18.08.2012, 20:03

problemator pisze:
Pierwsze zwycięstwo Jezioraka w nowym sezonie na Dębem Kadyny niby cieszy każdego kibica Jezioraka i daje nadzieje na dalsze mecze ze może jednak nie będzie tak źle. Dwie bramki dla Dumy Iławy zdobył Michał Jankowski. Jednakże ogromnym minusem jest to ze nikt nie raczył poinformować kibiców Jezioraka ze to spotkanie zostało przełożone z soboty na piątek! O tym fakcie, dano nam znać gdy nasi zawodnicy już byli na boisku w Braniewie! Od jutra jak zapewnia Bartosz Kluba członek zarządu KS Jeziorak wystartuje oficjalna strona Jezioraka gdzie takie informacje będą na bieżąco. Przez to zamieszanie które w naszym klubie trwa od dłuższego czasu zaliczamy w klasie okręgowej 0 wyjazdowe! I oby to było ostatnie w tym sezonie takie zamieszanie i brak Jeziorowców na wyjeździe!
O takiej chujowej wymowce dlugo nie slyszalem,wymowka rowniez na poziomie okregowki,ale wystarczy zerknac na mape i zerknac gdzies sa Kadyny/Braniewo i wszystko okazje sie jasne,inauguracja wyjazdowa b.udana :)) Ameryki nie odkryje piszac ze nawet w okregowce nie stac was na zaliczanie kompletu wyjazdow. Bardzo slaba forma i do tego jeszcze te niepotrzebne wymowki

suerte

Post autor: suerte » 18.08.2012, 23:34

Inny pisze:o ile się orientuje kiedyś była zgoda na linii Gorzyce -Stalowa Wola lata 90(?) a teraz nic ?
Z tego co słyszałem to jakieś tam pojedyńcze osoby jeżdżą z Gorzyc, ale nic wielkiego.
Wiem, że kontakty się troche popsuły i fani z Gorzyc nie za bardzo się palą wspierać sąsiadów.
Jak się mylę to poprawcie, bez jazdy.

arturborubar

Post autor: arturborubar » 19.08.2012, 00:20

KS UNIA BIERUŃ - Sokół Wola
Nas ponad 60 w młynie. Gości 4.
Więcej: [link]

problemator

Post autor: problemator » 19.08.2012, 07:43

mocne-uderzenie. w piździe mamy co ty sądzisz, w środę na meczu spiker podawał termin sobotni a w piątek o 17:40 człowiek z zarządu (gdy się pytano czy grają w Braniewie czy w Kadynach)| odpowiedział że już grają i prowadzą 2:0. Tyle w temacie. Niestety było 0 wyjazdowe i c***, i mam nadzieję że to ostatnie.
Obrazek

mocne-uderzenie

Post autor: mocne-uderzenie » 19.08.2012, 10:34

problemator pisze:mocne-uderzenie. w piździe mamy co ty sądzisz, w środę na meczu spiker podawał termin sobotni a w piątek o 17:40 człowiek z zarządu (gdy się pytano czy grają w Braniewie czy w Kadynach)| odpowiedział że już grają i prowadzą 2:0. Tyle w temacie. Niestety było 0 wyjazdowe i c***, i mam nadzieję że to ostatnie.
i to co napisales jest waszym najlepszym podsumowaniem:)

problemator

Post autor: problemator » 19.08.2012, 15:58

Widzę że na k.net jesteś tylko po to by wszędzie uderzać w Jeziorak, mały PrzeRzucie
Obrazek

mks1923

Post autor: mks1923 » 19.08.2012, 17:22

Stal Gorzyce - Orzeł Rudnik
Nas w Gorzycach 10 osób
[link]

Picasso

Post autor: Picasso » 19.08.2012, 23:07

Zryw Dzikowiec - Wisłoka Dębica
Tak jak ostatnio na wyjazd wybieramy sie samochodami. W Dzikowcu na kilka munt przed meczem stawiamy sie w 120 osób w tym 4 KSG, dojeżdza na stadion również 28 osób z Siarki co daje łączną liczbe 148 osób. Prowadzimy przeciętny doping w asyście bębna przez cały mecz. Podziękowania dla zgód za wsparcie !

antyhejter

Post autor: antyhejter » 20.08.2012, 15:58

mata pisze:
mondi pisze:
Pasjonata. pisze:Wisan Skopanie - STAL GORZYCE 15.08.12

Na meczu meldujemy się w liczbie 80os.
ile Stalówki z wami?
a pisze coś o Stalówce ? nas 80 w Skopaniu tyle powinno każdego interesować.
Nas 80? A gdzie i kiedy na wyjeździe tyle was było? Jak nawet w rejony stalowowolskie jeździliście max w 30-40 osób!

Wcale mnie nie dziwi, że Gorzyce nie przyznają się do Stalówki, przecież Polonia Przemyśl robi to samo, więc to chyba odgórne polecenie Południowej Damy.
Prawda jest taka, że gdyby nie było tam z wami Stalowej, w ogóle byście tam nie pojechali, a inne bajeczki możecie reszcie kibicowskiej Polski sprzedawać. Macie kosę zarówno z Wisłą Sandomierz jak i z Siarką więc to naturalna sprawa, że jeździcie na mecze Stalówki i macie parasol ochronny nad sobą zatem nie rozumiem tego odcinania się.
Dodatkowo w tym dniu w Kraśniku grali Czarni Jasło, na których później ustawiła się Stalówka, wcale bym się nie zdziwił jakby Czarnych atakaowało właśnie te 80 osób ze Skopania niby samych Gorzyc..

mata

Post autor: mata » 20.08.2012, 21:45

Mecz odbył się tydzień temu liczba z wyjazdu podana.Niech nikt od nas nie odpowiada na te zaczepki !!!.Tyle.

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 21.08.2012, 14:12

Stal Gorzyce- Stalówka
Wisła Sandomierz-Siarka
Zawsze to lepiej latać z byłą zgodą niż z byłą kosą ;)

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 21.08.2012, 16:06

InnyNiżWszyscy pisze:Stal Gorzyce- Stalówka
Wisła Sandomierz-Siarka
Tylko że Was kiedyś łączyła zgoda a teraz jesteście ich fc czy jak Wy to tam nazywacie. W dodatku jakiś czas temu dostaliście od nich na wyjeździe oklep

xoxo

Post autor: xoxo » 21.08.2012, 18:30

Wislasandomierz pisze:
InnyNiżWszyscy pisze:Stal Gorzyce- Stalówka
Wisła Sandomierz-Siarka
Tylko że Was kiedyś łączyła zgoda a teraz jesteście ich fc czy jak Wy to tam nazywacie. W dodatku jakiś czas temu dostaliście od nich na wyjeździe oklep
weź się palancie nie wypowiadaj i spójrz na własne podwórko mianowicie wasz zajebisty fc trześń
banda przerzutów niedawno bluzgała z nami na was i na Siarkę na PP gdybyście mieli chociaż krztę honoru to byście ich gonili jak psów a nie przygarniali pod skrzydło hehe ciekawe czy Siarka jest w ogóle świadoma z kim trzyma jak chcesz mogę tu wkleić ich zdjęcia z tego meczu :)

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 22.08.2012, 11:10

Do tego ciekawe czy Siarka wie, że jeszcze nie tak dawno chcieliście się układać z jej największym wrogiem. Mało brakowało i byście ganiali Tarnobrzeskich prawda? Plujecie sobie teraz w brodę, czy wasze stosunki idą w najlepsze? Zapomnieliście jak Trześniaków kroiliście z szali Płomienia? Wszyscy latający na was z trześnia stali na sektorze w Gorzycach i cisneli wam od ku*ew hehe. Chcieliście z Siarką zrobić sobie bande na Stalówke ale wam nie wychodzi i teraz co by się nie działo to wszędzie widzicie auta na RST ;)

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 22.08.2012, 15:40

Jedyne na co Was stać to proponowanie solówek ekipce z Rudnika i wypisanie farmazonów na internecie na nasz temat. Co do Trześni prowadzone były dyskusje z chłopakiem od Was na ten temat i została przedstawiona nasza opinia co do TRZEŚNIAKÓW.

Dalsza dyskusja nie ma sensu macie nam coś do powiedzenia i udowodnienia dzwońcie numery macie :)

TRZEŚŃ 1925 % WISŁA SANDOMIERZ

xoxo

Post autor: xoxo » 22.08.2012, 15:51

Która kwestia napisana powyżej na wasz temat to farmazon? :)

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 22.08.2012, 16:35

Post InnyNiżWszyscy.

Jak już pisałem z naszej strony koniec dyskusji i rozmywania tematu.

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 22.08.2012, 18:18

Kłamliwy Parasolu chcieliście przecież układać się ze Stalówką a teraz motacie sie z Siarką więc gdzie tu Farmazon? Trześniaki poszli do szkoły do was i się poprzerzucali hehe przecież można wstawić tutaj fotki jak stoją u nas na młynie i u was hehe a wy barany robicie im flage, najwiekszy z nich pamięta jeszcze czasy 2 ligi.Skończ pierdolić smuty bo dobrze wiesz jaka jest prawda. Gdzie tu farmazon? Was jedynie stać na rozpierdalanie fur i za to wam c*** w dupe, poźniej piszesz przeprosiny, że nie ogarneliście ludzi a jakiś czas po tym r************* jakimś ludziom z Trześnia auto w Sandomierzu i ładujecie się na przypał ;) Numery mamy bo dzwonicie obsrani jak zakręciło sie kilka aut obok waszego stadionu albo jak pytaliśmy o solówki młodymi składami to usłyszeliśmy tylko, że nie bo Stalowa hehehe. Do zobaczenia, pozdrawiam

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 22.08.2012, 20:21

Jesteś skonczonym debilem wypisujac takie farmazony że kiedy kolwiek podbijaliśmy do Stalówki o układ.Rozpierdalanie waszych aut było zemsta za wasze wczesniejsze chujowe nr. A o walke młodymi skladami to nie wiem do kogo i kiedy dzwoniles. Przypomnij sobie kto przez ostatnie lata był mysliwym a kto zwierzyna:)

KONIEC TEMATU

tikwath

Post autor: tikwath » 22.08.2012, 20:57

Przypomnij sobie kto przez ostatnie lata był mysliwym a kto zwierzyna:)

KONIEC TEMATU[/quote]

Dokładnie koniec tematu bo to co napisałeś kończac posta rozjebało system.
Popytaj się ziomków po szalu jak to było kiedyś (chociaż Was znając to wszyscy będą mieli amnezje).

eSGie

Post autor: eSGie » 22.08.2012, 21:49

Wislasandomierz pisze:Jesteś skonczonym debilem wypisujac takie farmazony że kiedy kolwiek podbijaliśmy do Stalówki o układ.Rozpierdalanie waszych aut było zemsta za wasze wczesniejsze chujowe nr. A o walke młodymi skladami to nie wiem do kogo i kiedy dzwoniles. Przypomnij sobie kto przez ostatnie lata był mysliwym a kto zwierzyna:)

KONIEC TEMATU
jedyne co przez wszystkie ostatnie lata wam wyszło to jak swoje fc odprowadzaliście TYLE bo co do drugiej sytuacji to by wam jaj brakło bez Siarki :) ot tyle tego waszego myśliwienia ;)

Zatorzanin

Post autor: Zatorzanin » 22.08.2012, 23:07

Wislasandomierz pisze:Jesteś skonczonym debilem wypisujac takie farmazony że kiedy kolwiek podbijaliśmy do Stalówki o układ.Rozpierdalanie waszych aut było zemsta za wasze wczesniejsze chujowe nr. A o walke młodymi skladami to nie wiem do kogo i kiedy dzwoniles. Przypomnij sobie kto przez ostatnie lata był mysliwym a kto zwierzyna:)

KONIEC TEMATU

wybacz ze jeszcze cos dopowiem i sie wtrace bo w sumie nie moja sprawa ale juz x czasu temu slyszalem o zaistnialej sytuacji od pewnej osoby ze SSW. sami do nich jezdziliscie i wiele osob ze Stalowej Woli to powie, a nie przystaliscie na ich propozycje zostania fc bo jestescie "zbyt ambitni" wiec zaprzyjazniliscie sie z Siarka. pisze to tylko dlatego ze to co gadasz to ewidentna sciema a nie dlatego ze mam jakies ale do ciebie czy dlatego ze za wami nie przepadam. wrecz przeciwnie uwazam ze jak na swoje mozliwosci trzymacie sie bardzo dobrze ale czasem latwiej powiedziec prawde

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 23.08.2012, 07:47

KONIEC TEMATU
Ty jesteś skończonym debilem skoro zapomniałeś jak stałeś przy Hutniczej;)
Rozpierdalanie aut karą? To na c*** przepraszałeś,że nie zapanowałeś nad ludźmi?
Dzwonione o walkę było godzine po incydencie w Trześni.
Myśliwi? Jedynie możecie być kłusownikami czyli zwykłymi k****** bez honoru (i to też nie za bardzo wam wychodzi bo r************* fury przypadkowych ludzi a poźniej płaczecie o przypał) :) Pozdrawiam

antyhejter

Post autor: antyhejter » 23.08.2012, 19:28

Gorzyczanie strasznie się rozbujaliście na tym forum po ostatnim wyjeździe, ale ściśnijcie bajerę, bo na tym ogólnodostepnym milicyjnym forum możecie tylko zrobić problemy sobie i Wiśle. Ai tak nic nie wyjaśnicie, bo wszystko zweryfikuje ulica.
Co do tematu, spinacie się liczbą 80 osób na wyjeździe więc czekamy na wasze następne wyjazdy, zobaczymy co sobą zaprezentujecie. Udowodnijcie, że możecie zrobić taką liczbę nie tylko jak Stalówka ma wolny termin, mecz u siebie, ale także jak ma wyjazd :) Wtedy się przekonamy ilu macie wyjazdowiczów - bez napinki, moje zdanie.

eSGie

Post autor: eSGie » 23.08.2012, 21:10

nikt się nie spina tą liczbą od nas :) to was boli i wnikacie kto z kim gdzie h** was to obchodzi? powinno was interesować ilu nas było i tyle :)

antyhejter

Post autor: antyhejter » 24.08.2012, 02:28

eSGie pisze:nikt się nie spina tą liczbą od nas :) to was boli i wnikacie kto z kim gdzie h** was to obchodzi? powinno was interesować ilu nas było i tyle :)
Masz poczucie humoru widzę :) Dobrze zdajecie sobie sprawę kto był w Skopaniu bo większość fur widziane na rejestracjach RST i możecie mi różne bajki opowiadać i h** mnie to obchodzi :)
Gdybyście nie podawali niby "swojej" liczby w Skopaniu to dobrze wiesz, że nie byłoby żadnej rozkiminy na ten temat.
I dla waszej informacji, w tych waszych pięknych czarnych wiatrówkach Stal Gorzyce możecie się bujać tylko na Reprezentacji Polski albo w rejonach pod stalowolskich i dobrze o tym wiecie. Do zobaczenia.

InnyNiżWszyscy

Post autor: InnyNiżWszyscy » 24.08.2012, 08:03

antyhejter pisze:
eSGie pisze:nikt się nie spina tą liczbą od nas :) to was boli i wnikacie kto z kim gdzie h** was to obchodzi? powinno was interesować ilu nas było i tyle :)
Masz poczucie humoru widzę :) Dobrze zdajecie sobie sprawę kto był w Skopaniu bo większość fur widziane na rejestracjach RST i możecie mi różne bajki opowiadać i h** mnie to obchodzi :)
Gdybyście nie podawali niby "swojej" liczby w Skopaniu to dobrze wiesz, że nie byłoby żadnej rozkiminy na ten temat.
I dla waszej informacji, w tych waszych pięknych czarnych wiatrówkach Stal Gorzyce możecie się bujać tylko na Reprezentacji Polski albo w rejonach pod stalowolskich i dobrze o tym wiecie. Do zobaczenia.
Siarkowcu jak widziana taka liczba aut to trzeba było atakować na swoim terenie a nie siedzieć na d****, a jak c*** cie to obchodzi to nadzwyczajnie zamilcz.
Rozkminka na temat wiatrówek też gruba. Wisły wiatrówki są tak piękne, że gdy jedna była krojona na PKP to drugi typ, który pozbył sie czapki krzyczał o nadjeżdżających psach. Jak można się domyśleć każdy sie rozbiegł, psów nie było a wiatrówka została w Sandomierzu.
Nowy stadion, liga, ciągłe wydawanie wlepek i gadżetów nie zrobi z Wisły ekipy ;) pozdrawiam

antyhejter

Post autor: antyhejter » 24.08.2012, 11:31

Tak, mów mi co mam robić, na necie możesz się wykazać, bo w realu to wy jesteście pod dyktando władców podkarpacia :)
W rozkminy wasze i Wisły się nie wpierdalam bo nie moja sprawa. Jak na jeden wyjazd i tak za dużo zostało napisane. To tylko internet więc proponuję zamilczeć też wam gorzyczanie.

eSGie

Post autor: eSGie » 24.08.2012, 13:33

antyhejter pisze:Tak, mów mi co mam robić, na necie możesz się wykazać, bo w realu to wy jesteście pod dyktando władców podkarpacia :)
W rozkminy wasze i Wisły się nie wpierdalam bo nie moja sprawa. Jak na jeden wyjazd i tak za dużo zostało napisane. To tylko internet więc proponuję zamilczeć też wam gorzyczanie.

więc zamilcz i Ty :) wszystko zweryfikuje życie :) do zobaczyska

UltrasMorsy

Post autor: UltrasMorsy » 24.08.2012, 14:20

Igloopol Dębica - Wisłok Wiśniowa (19 sierpnia, 17:00)
Wywieszamy dwie flagi (Igloopol w moim sercu, Dębica w mej pamięci oraz Morsy) i prowadzimy dobry doping w asyście bębna w piekielnym słońcu przez cały mecz. Nas w młynie ok 50-60 głów.
Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.

Picasso

Post autor: Picasso » 26.08.2012, 12:33

Chemik Pustków - Wisłoka Dębica ( mecz w Pustyni )
Przed zbiórka na ten odległy niecałe 5 km od Dębicy wyjazd, dostajemy informacje ze Igloopol przegania nasz FC z Pustkowa chcący jechać na mecz, odrazu ruszamy w poszukiwaniu rywali, wjeżdzając na ich osiedle akurat napotykamy ich auta które były w Pustkowie. Niestety fani Morsów wybiegają z samochodów ratując sie ucieczką i zostawiając jednego kierowce który zamknąl sie w samochodzie. Po wszystkim ruszamy na obiekt w Pustyni gdzie rozgrywał sie nasz mecz. Mimo bardzo bliskiej odległosci stadionu od naszych terenów, cieżko jest podać liczbe osób od nas będących na meczu, napewno zamyka sie w granicach 250 osób z czego ponad 150 osob czynnie dopingowalo cały mecz w asyscie bębna. Wieszamy 3 flagi a grajki remisują kolejne spotkanie.

chuliganek

Post autor: chuliganek » 26.08.2012, 19:04

Co do postu wyżej, to napotykacie 1 auto, a nie auta, możesz też dopisać ze waszych aut było 5.

Zalogowany

Post autor: Zalogowany » 26.08.2012, 19:13

Przestań kłamać, może lepiej napisz jaką trasą wracaliście z Pustkowa a przy okazji kto wam załatwił obstawę policyjną na Czermin?

Kibic1964

Post autor: Kibic1964 » 26.08.2012, 23:04

Naprzód Jędrzejów-KSZO 1929 Ostrowiec Św. 15.08.2012r. (Środa)
Nas w Jędrzejowie 15 osób.

BROŃ Radom-Włókniarz Zelów 25.08.2012r.
W Radomiu wspieramy naszych Braci w ok.30osób z jedną flagą

Zawisza Sienno-POWIŚLANKA 26.08.2012r.
W Siennie meldujemy się w sile ok.70 twarzy z jedną flagą i dobrym dopingiem. Jedziemy kolumną samochodów w przerwie wpada nam jeden szal gospodarzy.
SEMPER FIDELIS 1964!!!
OD ZAWSZE NA ZAWSZE POWIŚLANKA LIPSKO!

Igloopol1978

Post autor: Igloopol1978 » 27.08.2012, 10:06

Kod: Zaznacz cały

Przestań kłamać, może lepiej napisz jaką trasą wracaliście z Pustkowa a przy okazji kto wam załatwił obstawę policyjną na Czermin?
Nikt nam nie zalatwil.Przeczytali na naszej stronie ze jest wyjazd to sie pojawili,proste

ODPOWIEDZ