Nie wydaje mie się... [link] ....swoją drogą to ta maska się do niczego nie nadaje.pilkajestokragla pisze:ciekawy nowy produkt wsrod bluz "ninja"
[link]

Moda stadionowa - casual
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Moda stadionowa - casual
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Np. [link] ... acket.htmlkaelowiec pisze:ta airwalka ?
a dajcie jakies linki do orginalu
to tylko 2 firmy na swiecie robia cos tego typu ?
Jest wiele wersji już tej kurtki, różnią się od siebie detalami
Wpisz w googlach "goggle jacket" i szukaj
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
takie sa dosc ciekawe
[link]
[link]
-
Moglibyście podesłać link do kurtki wiatrówki czarnej, prostej bez napisów z kapturem...
-
Mam tą samą prośbę, czarna kangurka, bez żadnych napisów itd
-
np. [link]
Jedynie male logo na kapturze.
Jedynie male logo na kapturze.
-
Zapytam z ciekawosci ktora z europejskich ekip jest najbardziej zajarana stylem casuals, czerpiac z niego wzorce na potgę? Slyszalem ze Loko Plowdiw bardzo powiela ten styl,wiadomo holenderskie i rosyjskiej ekipy rowniez.Bieszczadzka kolejka wąskotorowa jest dziś jedną z atrakcji turystycznych Bieszczadów. Wybudowana końcem XIX w. służyła mieszkańcom tej górskiej krainy jako ważna trasa komunikacyjna ożywiająca gospodarczo dawne wsie królewskie położone u stóp granicznego Beskidu. Po raz pierwszy jechałem kolejką, o ile dobrze pamiętam, w roku 1977. Cóż to była za frajda. Wagoniki ciągnęła "ciuchcia" z prawdziwego zdarzenia, tłoku w niej nie było, tylko czas leciał niesamowicie szybko. W kolejnych latach dalej bardzo lubiłem przejechać się tym środkiem lokomocji, jednak wiele się zmieniało, zmieniało się także moje spojrzenie na samą kolejkę. Aktualny rozkład jazdy bieszczadzkiej wąskotorówki oraz ceny biletów. Kolejka jeździ obecnie na trasie Majdan - Cisna - Przysłup oraz Majdan - Żubracze - Solinka - Balnica. Zawieszono kursowanie kolejki do Smolnika oraz Woli Michowej, kolejka kursuje natomiast również zimą a w sezonie letnim robi po 2 kursy dziennie na danej trasie. W wyremontowanym budynku stacji w Majdanie, urządzono w kilku salach ekspozycję muzealną, która gromadzi przedmioty związane z bieszczadzką kolejką z różnych okresów czasu. Zobaczymy tu różnego rodzaju narzędzia, mundury, czapki i wiele innych przedmiotów, które niegdyś były używane na co dzień przez pracowników kolejki. Bez znaków - wycieczka nieczynnym torowiskiem bieszczadzkiej kolejki wąskotorowej. Fotorelacja z przejścia kilku odcinków tej trasy od Rzepedzi, przez Prełuki, Duszatyn, Smolnik, Beskid i Smerek po niedostępne obecnie dla turystów Moczarne na terenie BdPN. Kolejna część wędrówki śladem pozostałości po bieszczadzkiej wąskotorówce. Tym razem odcinek prowadzący z Ustrzyk Górnych do Widełek przez Bereżki. Dobrze jest pokonywać ją poza okresem letnim, ponieważ bujna roślinność uniemożliwia wówczas obejrzenie wszystkiego co po kolejce na tej trasie zostało. Linia kolejki wąskotorowej na odcinku Nowy Łupków - Majdan wybudowana została w latach 1890 - 1898 a jej celem był wywóz drewna z okolicznych lasów i przeładunek na kolej normalnotorową w Łupkowie. Powstała zgodnie z ówczesnymi normami, jako kolejka z 760mmm rozstawem szyn. Odwiedzającym Bieszczady oferujemy praktyczne informacje i wskazówki, które pomogą zaplanować wyjazd w Bieszczady, przygotować się do aktywnego wypoczynku(rowery, narty, konie), pozwolą zadbać o bezpieczeństwo i zdrowie, pomogą odnaleźć ważne instytucje i wskażą na co warto zwrócić uwagę w czasie pobytu. Bieszczady stają się coraz popularniejsze jako miejsce aktywnego wypoczynku w zimie. Stanowia idealne tereny dla narciarstwa biegowego i ski-tourowego. Powstaje również coraz więcej nowoczesnych wyciągów dla wielbicieli narciarstwa zjazdowego, a istniejące ośrodki podnoszą jakość usług. Zima w Bieszczadach trwa około 120 dni na obszarach położonych powyżej 700m n.p.m oraz około 80 dni na terenach powyżej 400m n.p.m. Pokrywa śnieżna w Bieszczadach pojawia się już pod koniec listopada, utrwala w połowie grudnia, a w wyższych partiach gór utrzymuje się nawet do pierwszych dni maja(Wielka Rawka, gniazdo Tarnicy i Halicza). Śnieg narciarski czyli powyżej 10 cm grubości utrzymuje się około 60-95 dni w roku. W partiach szczytowych gór występuje głównie śnieg zbity(gips zbity), na połoninach spotyka się szreń i lodoszreń, tworzący skorupy lodowe. Świeżo spadły śnieg zostaje szybko przewiany. W niższych partiach gór i północnych stokach istnieją dobre warunki śniegowe, występuje tu śnieg ziarnisty tzw. firn, z nakładającymi się warstwami świeżych opadów. W lasach śnieg jest mokry i ciężki.
-
Chuligany gdzie dostanę skórzaną szwedkę/bejsbolówkę. Tylko żeby krój nie był z d*** typu turecka papa.
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.
-
[link]
widział ktoś takie kurtki fred perry'ego na naszej scenie?
widział ktoś takie kurtki fred perry'ego na naszej scenie?
-
Jakby ktoś chciał jakieś ubrania z UK to polecam :
[link]
[link]
-
[link]
dobra foto jakościowo, City-United, tutaj United.
dobra foto jakościowo, City-United, tutaj United.
-
Kupował ktoś w tym sklepie [link] ??
Jeśli tak to interesuje mnie jaki koszt przesyłki np. koszulki i ile się czeka na zrealizowanie przesyłki.
Jeśli tak to interesuje mnie jaki koszt przesyłki np. koszulki i ile się czeka na zrealizowanie przesyłki.
-
80s Casuals / Continental Cap
[link]
[link]
-
nie wiem gdzie to napisac ale mam pytanie czy ktos sie orientuje gdzie mozna zamowic zwykly czarny ortalion/kurtke bez zadnych napisow i loga?? prosze pw
-
Panowie, moglibyście mi doradzić jakąś bluzę w stylu angielskim za około 100 zł? Z góry dzięki.

-
[link]
Albo popatrz w szmateksach. Przejdziesz się tam 3 razy i będziesz od stóp do głów wyglądał jak brytyjski casual. ;-)
Albo popatrz w szmateksach. Przejdziesz się tam 3 razy i będziesz od stóp do głów wyglądał jak brytyjski casual. ;-)
-
80s Casuals / Euro Shorts
[link]
[link]
-
Nie żebym się czepiał, ale za takie ku*** szorciszcze to w lupie jak dasz dwa zeta to jeszcze dostaniesz samarkę z niemieckiego Aldi za frytki...
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
To masz przecenę :
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Kupował ktoś może te spodnie (DOBERMANS "Nordic Division"):
[link]
[link]
?
[link]
[link]
?
-
kumpel ma te z pierwszego linka, dobrze wyglądają...ja z tej firmy posiadam te [link] i także sobie chwalę, wytrzymały materiał...
HUTNIK&MAZOVIA
-
A możesz mi powiedzieć czy one są bardziej szerokie, czy takie wąskie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć foty jak one na kimś ,,leżą" , a sklepu tego typu nie mam gdzieś w okolicy.
Ja szukam jakiś szerszych trochę (ale nie znowu jakiś baggów :D ) bo teraz to większość spodni jest wąskich.
Ja szukam jakiś szerszych trochę (ale nie znowu jakiś baggów :D ) bo teraz to większość spodni jest wąskich.
-
Ja mam pytanie o kurtki zimowe DOBERMANS, ktoś kupował? Zna jakiś dobry cenowo sklep ;) Czekam na info.
-
kapitalna - forsa nie gra roli[W]19[K]46[S] pisze:Ja mam pytanie o kurtki zimowe DOBERMANS, ktoś kupował? Zna jakiś dobry cenowo sklep ;) Czekam na info.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
POLECAM:
Peaceful Hooligan / Head II Jacket
[link]
Peaceful Hooligan / Head II Jacket
[link]
-
Le Coq Sportif / Bluza / Cyclotour
[link]
Le Coq Sportif / Bluza / Rooster Only
[link]
[link]
Le Coq Sportif / Bluza / Rooster Only
[link]
-
Ja takze polecam. Zajebista jakosc, ani razu w kurtce DA nie narzekalem na temperature :))))[W]19[K]46[S] pisze:Ja mam pytanie o kurtki zimowe DOBERMANS, ktoś kupował? Zna jakiś dobry cenowo sklep ;) Czekam na info.
Honor, Ojczyzna... lecz kim jest wasz bóg?!
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
-
Jaką wiatrówkę polecacie na jesień?
-
Polecam :
Le Coq Sportif / Windbreaker / Cyclotour
[link]
Le Coq Sportif / Windbreaker / Cyclotour
[link]
-
Posiada ktoś? Jaka jakość kurtki?
[link]
[link]
-
Dokładnie. Natomiast bluzy ninja, to też niezłe gówno, przy uderzeniu w nos, gdy ma się ją założoną, można skończyć z sumakiem od zamka w nosie.mlody_kibic pisze:Nie wydaje mie się... [link] ....swoją drogą to ta maska się do niczego nie nadaje.pilkajestokragla pisze:ciekawy nowy produkt wsrod bluz "ninja"
[link]
[link]
-
Bench to nie casual ?
Ktoś pisał, że chodzi w tym patologia angielska a ciuszki niczego sobie i w cenie przecież.
Ktoś pisał, że chodzi w tym patologia angielska a ciuszki niczego sobie i w cenie przecież.
-
To typowy casual.Wlasnie dlatego chodzi w tym w/w patologia angielska,tak samo jak i studenci,kibice,czy sprzedawcy warzyw i dostawcy mleka ,bo casual to zwykła odzież codzienna.Gieksa J-no pisze:Bench to nie casual ?

-
Koles ma naprawde zajebiste ciuszki w stylu casual, a juz firma One True Saxon wymiata ... szkoda ze nie do dostania u nas, zeby nie koszta wysyłki ceny nie byłyby takie przerazające, poza tym tez ciezko z dobraniem sobie rozmiaru, jakos oni dziwnie to tam mierzą ...
[link]
[link]
[link]
[link]
-
i ty byś w takim czymś biegał? za c*** mi sie nie podobają takie ciuchy.
Lepiej tradycyjnie jakaś kurteczka wiatówka everlasta i fajne dresiki :)
Lepiej tradycyjnie jakaś kurteczka wiatówka everlasta i fajne dresiki :)
Tysiące Mil Morskich z Arką w sercu!
-
Szukam wiatrówki jaką polecacie na jesień?
-
raczej węższe...R33 pisze:A możesz mi powiedzieć czy one są bardziej szerokie, czy takie wąskie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć foty jak one na kimś ,,leżą" , a sklepu tego typu nie mam gdzieś w okolicy.
HUTNIK&MAZOVIA
-
Marki dostepne u nas robią podobny design, tylko wiadomo ze chodzi o metke ... klasyka casual to stare marki nie do podrobienia, gdzie naprawde liczy sie znaczek jak Lacoste, Lyle Scott, Fred Perry, Ralph Lauren, Aquascutum itd. reszta typu OTS, Weekend Offender, Peaceful Hooligans to nowosci oparte na tym samym designie, wszystkie te ciuchy są takie same tylko roznią sie znaczkiem ...
-
Panowie jakaś czarną wiatrówke z kapturem i zapinana do ust?
-
[link]
mam czarna, bardzo fajna tylko trochę gruba, ale zdaje sie, ze z tej firmy mozna znalezc bez polara, po 2 dniach kurtka u mnie wszystko zgodne z opisem
mam czarna, bardzo fajna tylko trochę gruba, ale zdaje sie, ze z tej firmy mozna znalezc bez polara, po 2 dniach kurtka u mnie wszystko zgodne z opisem