Było w tym dziale już takie pytanie niedawno. Działamy na miarę swoich możliwości, na pewno obecnie ekipą wymarłą nie jesteśmy.DzieciUlicy pisze:Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
-
Na PP wybrali sie chyba w liczbie 100 osób ( mecz rozgrany w Radomsku ) a tak po za tym to nic nie wiem i tez jestem ciekaw jak to u nich jest.Benisz pisze:czy Concordia Piotrków Tryb. coś działa u siebie i czy jeżdżą na wyjazdy ?
-
Mają się całkiem dobrze :)DzieciUlicy pisze:Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GwKjBJ0NRSU[/youtube]
Wspieraj Lokalny Klub!
Odnośnie LKS Czarnylas było mowa w Majowym TMK - cykl: "Mniejsze ekipy"
-
Obydwie ekipy obecnie nie działają, o ile w przypadku Polonii można było kiedykolwiek mówic o jakiejś działalnościDzieciUlicy pisze:Co sie dzieje z takimi ekipami jak Pogon Lezajsk,Unia Nowa Sarzyna,Lada Bilgoraj,Sparta Szepietowo,Dyskobolia,LKS Czarnylas,Astra Krotoszyn,Czarni Slupsk,Polonia Leszno i Polonia Slubice? jakies liczby, dzialalnosc z ostatnich miesiecy?
-
Astra również działała, z 5 lat temu.
-
Naprzód Jędrzejów czy tez Przebój Wolbrom jeszcze działają?
-
Naprzód działa.elo1312 pisze:Naprzód Jędrzejów czy tez Przebój Wolbrom jeszcze działają?
-
Chemik Bydgoszcz piłkarsko? Nic tam się nie dzieje :) tam na siatkówce są jacyś kibice.
Jak w złym temacie to przenieście.
Mazur Karczew. Mają jakąś młyn, jeżdżą na wyjazdy?
-
Concordia Elbląg nie ma kibiców.gilek pisze:Czy Concordia Elbląg ma jakiś kibiców? Pytam się,bo ciekawi mnie czy będą teraz jakieś derby kibicowskie w związku z grą Olimpii w tej samej lidze co Concordia?
...
-
A działo się kiedykolwiek coś ?[W]19[K]46[S] pisze:Chemik Bydgoszcz piłkarsko? Nic tam się nie dzieje :) tam na siatkówce są jacyś kibice.
Czytałem niedawno stare opisy meczów Arki, w których była relacja z wyjazdu na Chemik Bydgoszcz, gdzie było napisane "Jeśli chodzi o mecz z Chemikiem, to nic godnego uwagi się nie działo, poza odwiązaniem sobie w przerwie największej flagi Chemika"
-
Działają. Raz lepiej, raz gorzej, ale coś się dzieje.komornik pisze:Jak w złym temacie to przenieście.

-
A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
-
Olimpia. Osoby należące do Patologii Pasłęk wspierają także nas na wyjazdach. Z tego co ja wiem to na Poloni nic się nie dzieje od kilku lat.RSD pisze:A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
Mówisz Warszawa Myślisz Legia
-
Działają młodzi.Młyn jest wystawiany co mecz.Jak na razie najliczniejszy liczył 45 osób na meczu z Moto Jelczem Oława.Zaliczane są też (te bliższe) wyjazdy.Informacje dotyczące naszej działalności można znaleźć na naszej stronie.neo12 pisze:co tam słychać w Moto - Jelczu Oława, Dozamecie Nowa Sól, Tomasovii Tomaszów Lubelski, Ładzie Biłgoraj, Narwi Ostrołęka i Mazowszu Grójec ?
-
Kolego wnioskuję po Twoim wpisie, że jesteś z W-wy, wiec nie wypowiadaj się w temacie o którym masz nikłe pojęcie. W Pasłęku więcej kibiców jest za Stomilem.CMV'91 pisze:Olimpia. Osoby należące do Patologii Pasłęk wspierają także nas na wyjazdach. Z tego co ja wiem to na Poloni nic się nie dzieje od kilku lat.RSD pisze:A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
W pierwszej połowie doping niestety średni - zimno, całkowity zakaz picia alkoholu lekki deszcz spowodował, że nie wyglądało to najlepiej
Czemu na Bełchatowie w ciągu kilku lat tak bardzo "zmalał" młyn?
-
Właśnie, ja również jestem ciekaw dlaczego GKS Bełchatów tak bardzo bniżył swoje loty, nigdy nie mieli jakiegos mega dupnego młynu ale zawsze trzymali swój dobry poziom a ostatnio coś lipka, są jakieś tego powody? np widzew w mieście czy poprstu chwilowa obniżka? Lubie Giekse i szkoda patrzeć jak tam sie sypie młyn.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !!
-
Rozumiem że ty mieszkasz w Pasłęku lub często tam bywasz?rek(S)io pisze:Kolego wnioskuję po Twoim wpisie, że jesteś z W-wy, wiec nie wypowiadaj się w temacie o którym masz nikłe pojęcie. W Pasłęku więcej kibiców jest za Stomilem.CMV'91 pisze:Olimpia. Osoby należące do Patologii Pasłęk wspierają także nas na wyjazdach. Z tego co ja wiem to na Poloni nic się nie dzieje od kilku lat.RSD pisze:A czy coś się dzieje na Polonii Pasłęk ? I kto ma "więcej do powiedzenia" w tym mieście Stomil czy Olimpia ?
Bełchatów to nieduże miasto i duży wpływ na liczebność młyna mają sukcesy, których ostatnio brakuje. Do tego ogólna sytuacja na trybunach E-klasy nie wpływa za dobrze na trybuny w Bełchatowie.zMS pisze:Właśnie, ja również jestem ciekaw dlaczego GKS Bełchatów tak bardzo bniżył swoje [link], nigdy nie mieli jakiegos mega dupnego młynu ale zawsze trzymali swój dobry poziom a ostatnio coś lipka, są jakieś tego powody? np widzew w mieście czy poprstu chwilowa obniżka? Lubie Giekse i szkoda patrzeć jak tam sie sypie młyn.
-
-
Na GieKSie nie sypie się młyn!zMS pisze:Właśnie, ja również jestem ciekaw dlaczego GKS Bełchatów tak bardzo bniżył swoje loty, nigdy nie mieli jakiegos mega dupnego młynu ale zawsze trzymali swój dobry poziom a ostatnio coś lipka, są jakieś tego powody? np widzew w mieście czy poprstu chwilowa obniżka? Lubie Giekse i szkoda patrzeć jak tam sie sypie młyn.
Właśnie wygrali walkę z pseudobiznesmenami którzy chcieli ich połączyc z Polonią W-wa i pokazali jaką mają silną i zjednoczoną ekipe.
I co oni mają wspólnego z GKS Bełchatów ?
-
Glinik Gorlice to fan-club Wisły? Może ktoś opisać jak zmieniała się sytuacja w w/w mieście?
-
Dzięki, chodziło mi też o zmianę "zapatrywań" na większe cluby, z Widzewa na, jak widać, Wisłe...
-
Działa jeszcze Flota???Czy juz zawiesili na zawsze???
Janowianka Janów Lubelski , oprócz Fc Stałowki działa coś u siebie?
-
Podobno mają zawieszony młyn i raczej obecnie nic się tam nie dzieje.cojapacze pisze:Janowianka Janów Lubelski , oprócz Fc Stałowki działa coś u siebie?
Powodów nie znam.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Mam pytanie odnośnie działalności Avii Świdnik, z tego co mi wiadomo nie jest to już tak intensywnie działająca ekipa jak kiedyś... ??
-
A Narew Ostrołęka? Dzieje się coś jeszcze. Pamietam że swego czasu mieli dosyc duzy młyn
-
Naprzód Jędrzejów działa ?
Bo ostatnio tam byłem tydzień i na murach stadionu maja napis j**** Naprzód i mam pytanie czemu z tym nic nie zrobicie?? i nawet ani jednej osoby w barwach nie widziałem dużo napisów Korony.
Bo ostatnio tam byłem tydzień i na murach stadionu maja napis j**** Naprzód i mam pytanie czemu z tym nic nie zrobicie?? i nawet ani jednej osoby w barwach nie widziałem dużo napisów Korony.
-
NJ - działa, nieustannie od kilku jak nie kilkunastu lat, ale bez lansu.
Napisów nigdy takich nie widziałem na murze, albo ich po prostu nie było albo były szybko zamazane.
Co do grafów Korony, Jędrzejów jest PRO Kielecki:)
Napisów nigdy takich nie widziałem na murze, albo ich po prostu nie było albo były szybko zamazane.
Co do grafów Korony, Jędrzejów jest PRO Kielecki:)
Pozdrawiam FISK
-
Mają obecnie kryzys, ale coś tam działają, jeśli chodzi o ich młyn to nie jest już tak liczny jak w dawnych czasach, a i z wyjazdami jest znacznie gorzej. Jeszcze rok temu mieli zgodę z KS Paseczno, niewiem jak teraz.k121 pisze:A Narew Ostrołęka? Dzieje się coś jeszcze. Pamietam że swego czasu mieli dosyc duzy młyn
-
-
Dobry myk ...wymarla Unia w 240 osob na Resovii ...Wisloka 80 osob u siebie :-)
-
I znowu te wypociny że GieKSa jest tylko z Katowic........... Mam to w d****, czy zostało to skopiowane, czy też nie ( widocznie dobry przykład do naśladowania ), od małolata pamiętam że zwaliśmy się GieKSa, spokojnie śmiem twierdzić że gdzieś od pierwszej dekady lat 90-tych ( w żadnym przypadku nie chce tu udowadniać ze My byliśmy pierwsi, bo tak nie jest! ), chodziłem na Nią, jeździłem, biłem się, dopingowałem i dalej to robię. Naprawdę dajcie żyć, bo staje się to nudne, ciągłe podkreślanie na każdym kroku i niczego nie zmieni, bo tego członu nigdy nie wycofamy.motlok pisze:Na GieKSie nie sypie się młyn!zMS pisze:Właśnie, ja również jestem ciekaw dlaczego GKS Bełchatów tak bardzo bniżył swoje loty, nigdy nie mieli jakiegos mega dupnego młynu ale zawsze trzymali swój dobry poziom a ostatnio coś lipka, są jakieś tego powody? np widzew w mieście czy poprstu chwilowa obniżka? Lubie Giekse i szkoda patrzeć jak tam sie sypie młyn.
Właśnie wygrali walkę z pseudobiznesmenami którzy chcieli ich połączyc z Polonią W-wa i pokazali jaką mają silną i zjednoczoną ekipe.
I co oni mają wspólnego z GKS Bełchatów ?
Kolejna kwestia to młyn.
Faktycznie duży wpływ ma cała sytuacja z Ekstraklasą, począwszy od naszego 10-cio letniego bytu w niej ( która jak dla mnie się przejadła........ ), po brak sukcesów, korupcje, jawne walenie w ch...ja piłkarzyków, oraz wszem obecna inwigilacja w postaci kart kibica....
Broń boże Widzew nie ma z tym nic wspólnego, po prostu jak to w życiu "nie za dużej ekipy" bywa, są upadki i wzloty. W 2010 roku na meczu z Widzewem młyn liczył ok. 1,5 tys. co było naszym rekordem i żadne wyniki nie miały z tym nic wspólnego ( nie było kart kibica ) , a najgorsze mecze w poprzednim sezonie to w granicach 250 osób, czyli bez tragedii.
Co przyniesie nowy sezon to czas pokaże........
Pozdrawiam
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
Poczekajmy , az Unia gdzies sama sie wybierze bo na jeden z najblizszych swoich wyjazdow dodatkowo z atrakcyjnym rywalem to nie zaskoczyla liczba...gdyby nie oficjalne stanowisko to nawet niewiadomo czy by sie doliczyl tam tej liczby ktora podali...
-
Co się dzieje z Górnikiem Łęczyca? Działają jeszcze? Z tego co pamiętam, to jeszcze niedawno młyn wystawiali dość liczny.
-
tak, działamy cały czas !
-
Piti pisze:elo1312 pisze:Czy Przebój Wolbrom jeszcze działa??
Było już opisywane w temacie. Działamy na miarę swoich możliwości
Macie jakies fotki swojego młyna z teraz? Wyjazdy zaliczacie bo z tego co słyszalem to tylko jeździcie "po cichu" .