Mecz Estonia Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Mecz Estonia Polska
Może ktoś wie kiedy dokładnie odbędzie się mecz jw.bo na stronie pzpn podają 22.08.2012 i w takim terminie zarezerwowałem już hostel ale czytam gdzieś na różnych stronach internetowych w tym piłkarskiego związku Estonii i wygląda na to że 15.08.2012.Czyżby dezinformacja?
-
Re: Mecz Estonia Polska
Algupärane Eesti-Poola 15.august.2012 Ale coq Arena, Tallinn
Eesti jalgpallikoondis kohtub pärast järgmisel suvel Poolas ja Ukrainas peetavat Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri Tallinnas toimuvas maavõistlusmängus Poolaga.
Kohtumine 7 korda maailmameistrivõistluste finaalturniirile jõudnud ja kahel korral 3. koha saavutanud poolakatega leiab aset 2012. aasta 15. augustil.
Teatavasti kohtub Eesti ka teise EM-finaalturniiri korraldajariigi Ukrainaga - esmalt võõrustab Eesti Ukrainat 11. oktoobril 2011 Tallinnas ning seejärel ollakse vastamisi 5. juunil 2012 Saksamaal või Austrias.
Eesti ja Poola on läbi aegade kohtunud 8 korda ning alati sõpruskohtumistes. Viimane Eesti pinnal peetud matš leidis aset 2003. aasta 20. augustil, kui Eesti jäi vaatamata Marek Lemsalu tabamusele Poolale alla 1:2
Na 90 % bedzie w Tallinnie na Ale` Cog Arena 15 sierpnia
Mam namiary na tanie noclegi ,jakby ktos potrzebowal
Eesti jalgpallikoondis kohtub pärast järgmisel suvel Poolas ja Ukrainas peetavat Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri Tallinnas toimuvas maavõistlusmängus Poolaga.
Kohtumine 7 korda maailmameistrivõistluste finaalturniirile jõudnud ja kahel korral 3. koha saavutanud poolakatega leiab aset 2012. aasta 15. augustil.
Teatavasti kohtub Eesti ka teise EM-finaalturniiri korraldajariigi Ukrainaga - esmalt võõrustab Eesti Ukrainat 11. oktoobril 2011 Tallinnas ning seejärel ollakse vastamisi 5. juunil 2012 Saksamaal või Austrias.
Eesti ja Poola on läbi aegade kohtunud 8 korda ning alati sõpruskohtumistes. Viimane Eesti pinnal peetud matš leidis aset 2003. aasta 20. augustil, kui Eesti jäi vaatamata Marek Lemsalu tabamusele Poolale alla 1:2
-
Dzięki martini za info ale jeszcze się wstrzymam z przebookowywaniem noclegu może łysy wymyśli jeszcze jakieś inne terminy.martini pisze:Algupärane Eesti-Poola 15.august.2012 Ale coq Arena, Tallinn
-
Wyjazdy na kadrę to nasz ostatni bastion normalności jeśli chodzi o klimat trybun. Pokazał to chociażby towarzyski mecz w Kownie czy wcześniejsze w eliminacjach (m.in. Bratysława). W najmniejszym stopniu chodzi tu o oglądanie Obraniaków, Polańskich itp...
A co do samego wyjazdu to zapowiada się bardzo ciekawie pod względem [link]. Kto nocował w Tallinie przed meczem Finlandia-Polska ten wie o czym mowa :)
Do zobaczenia 15 sierpnia w Tallinie!
A co do samego wyjazdu to zapowiada się bardzo ciekawie pod względem [link]. Kto nocował w Tallinie przed meczem Finlandia-Polska ten wie o czym mowa :)
Do zobaczenia 15 sierpnia w Tallinie!

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
Podbijam. Sporo osób zaczęło pisać o wyjeździe do Czarnogóry, a do Estonii ktoś się wybiera ?
-
Jakby ktoś był zainteresowany nie licząc na dziadów.
[link]
[link]
-
Dostane jeszcze jakieś połączenie lotnicze w dobrej cenie ?.
Mecze wyjazdowe to jedyne miejsce gdzie zbiera się w znacznej większości kumata wiara i możemy tam głośno pokazać co o tym wszystkim sądzimy, na Litwie nie obejrzałem nawet minuty meczu mimo tego że stałem na trybunie i jakoś z tego powodu nie żałuję. 15 sierpnia to święto z tego co widzę na czerwono w kalendarzu więc w robocie wystarczy czwartek wolny załatwić.
Witam, jako ze jestem zielony w wyjazdach na reprezentacje i nie wiem gdzie szukac pewnego info, czy wiadomo juz o cenach biletow i gdzie bedzie mozna je zamowic na necie? pozdro
-
My jeździmy bez biletów!ArmedAryan pisze:Witam, jako ze jestem zielony w wyjazdach na reprezentacje i nie wiem gdzie szukac pewnego info, czy wiadomo juz o cenach biletow i gdzie bedzie mozna je zamowic na necie? pozdro
niema chyba jeszcze biletów,a jak będziesz chciał to kupisz na miejscu w kasie ;)
IHG 09
Widzę że ceny biletów podane są w euro, a walutą estońską jest korona i mam takie pytanie, czy lepiej zabrać euro, czy korony?
-
Dokładnie! Po co nabijać kasę PZPN i jeszcze podawać im wszystkie swoje dane? Zdecydowanie lepsza opcja to kupienie biletów na miejscu.TylkoFalubaz pisze: My jeździmy bez biletów!
niema chyba jeszcze biletów,a jak będziesz chciał to kupisz na miejscu w kasie ;)
Jaki transport do Tallina polecacie?

ODZIEŻ DLA KIBICÓW:
[link]
-
W Estonii już ponad rok jest walutą euromado pisze:Widzę że ceny biletów podane są w euro, a walutą estońską jest korona i mam takie pytanie, czy lepiej zabrać euro, czy korony?
-
Pucujcie się czym jedziecie i czym najlepiej.
-
Ecolines jest w normalnej cenie i ew Simple Express1na100 pisze:Pucujcie się czym jedziecie i czym najlepiej.
-
Stadion jest przy wiezdzie od strony RygiFedelta pisze:Dokładnie! Po co nabijać kasę PZPN i jeszcze podawać im wszystkie swoje dane? Zdecydowanie lepsza opcja to kupienie biletów na miejscu.TylkoFalubaz pisze: My jeździmy bez biletów!
Jaki transport do Tallina polecacie?
po lewej stronie.
Po Tallinnie najlepiej tramwajami jezdzic,z tym ze nie wszedzie dojedziesz.
Ale z centrum na dworce i stadion nie ma problemu.
Bilety jednakowa cena na wszystkie srodki komunikacji miejsckiej.
Od 1 stycznia 2013 w Tallinnie kom miejska bezplatna dla miejscowych.
Bilety na mecz mozna kupic w supermarketach i na niektõrych stacjach benzynowych.
-
Jak ma ktoś miejsce w furze to priv
-
bilety już na kupbilet
-
c*** z biletami, nie dajcie zarobić dla pzpn
Żeby kupić na kupbilet trzeba być członkiem klubu kibica reprezentacji :)
-
Nie istnieje juz takie cos.
Cytuję z kupbilet:
"Do zakupu biletów wymagany jest nr PESEL, należy również uzupełnić imię, nazwisko i PESEL w przyjaciołach dla większej ilości biletów niż jeden.
Do nabycia biletu JEST WYMAGANA karta Klubu Kibica RP.
Uwaga! :DO ZAKOŃCZENIA SPRZEDAŻY BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ KUPNA TYLKO Z KARTAMI KIBICA "
"Do zakupu biletów wymagany jest nr PESEL, należy również uzupełnić imię, nazwisko i PESEL w przyjaciołach dla większej ilości biletów niż jeden.
Uwaga! :DO ZAKOŃCZENIA SPRZEDAŻY BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ KUPNA TYLKO Z KARTAMI KIBICA "
mado pisze:Cytuję z kupbilet:
I wszystko jasne,na Czarnogóre też nie kupimy biletów bez tej posranej karty :(
Przecież ten klub kibica został podobno rozwiązany. Dziwne... A w Czarnogórze nie sprawdzali nam biletów.
-
Należy to zgłosić do Ministry Sportu, a także żądać od pzpn sprzedaży biletów bez żadnej karty nieistniejącego klubu! Bo przecież obecnie nikt nie może sobie tej karty wyrobić bo ten klub nie istnieje. Można także założyć sprawę sądową frajerom z kupbilet, że sztucznie i bezprawnie ograniczają dostęp do biletów.
Walczmy z frajerami ich metodami !
Przydałoby się, tylko czy znajdzie się taki odważny który się tym zajmie, wydaję mi się że od takich spraw powinno być OZSK. Tak czy siak, i do Estonii i do Czarnogóry wybieram się bez żadnych biletów.
-
Macie namiary na jakis tani nocleg w Tallinie ?
-
jeśli organizuje ktoś busa proszę o info na priv.
-
Na Mołdawie też potrzebna ta karta.Zadruga pisze:Należy to zgłosić do Ministry Sportu, a także żądać od pzpn sprzedaży biletów bez żadnej karty nieistniejącego klubu! Bo przecież obecnie nikt nie może sobie tej karty wyrobić bo ten klub nie istnieje. Można także założyć sprawę sądową frajerom z kupbilet, że sztucznie i bezprawnie ograniczają dostęp do biletów.
-
Bilety sa do wtorku w sprzedazy na Statoilu.
Dzis pytalem ,a kumpel kupil
Nie wolali zadnych dokumentow,ani zadnych kart kibica.
Zaplacil 13 euro,wybral sektor i miejsce ,a sprzedawczyni
wydrukowala mu bilet.
Dzis pytalem ,a kumpel kupil
Nie wolali zadnych dokumentow,ani zadnych kart kibica.
Zaplacil 13 euro,wybral sektor i miejsce ,a sprzedawczyni
wydrukowala mu bilet.
-
Dzięki martini cenne info będę w Tallinie we wtorek popołudniu.
-
Które sektory są nam przydzielone ?
Mam do sprzedania 1 bilet na ten mecz na nasz sektor najprawdopodobniej. Jutro popołudniu, jeśli jednak nie pojadę mogę go wysłać ekspresem poprzez firmę kurierską. Bilet nie jest imienny.
-
B17 jest za bramka troche z boku ,a czesc tego sektora jest w narozniku stadionuŁuki pisze:a nasz sektor to wg. biletu: 7 TREPP. B17 sektor
blizej jest od 8 schodow niz od 7 .7 sa z drugiej strony sektora za bramka
ale mozliwe ze na towarzyski mecz nie wszystkie wejscia beda czynne.
i beda 7 wpuszczac na sektory za bramka
Jeśli sprzedaż jest do wtorku, mógłby ktoś pomóc i kupić 6 biletów, odebrałbym w środę rano na miejscu.
-
Jeżeli mi się uda (bo dwa mam kupić sobie)to coś tam wezmę daj może jakieś namiary tzn nr tel.mado pisze:Jeśli sprzedaż jest do wtorku, mógłby ktoś pomóc i kupić 6 biletów, odebrałbym w środę rano na miejscu.
to ewentualnie się z Tobą skontaktuję.
Myślę, że jakbyś kupił tyle ile możesz to później znaleźliby się chętni co by odkupili je ;)bincyk pisze:Jeżeli mi się uda (bo dwa mam kupić sobie)to coś tam wezmę daj może jakieś namiary tzn nr tel.mado pisze:Jeśli sprzedaż jest do wtorku, mógłby ktoś pomóc i kupić 6 biletów, odebrałbym w środę rano na miejscu.
-
bincyk pisze:Jeżeli mi się uda (bo dwa mam kupić sobie)to coś tam wezmę daj może jakieś namiary tzn nr tel.mado pisze:Jeśli sprzedaż jest do wtorku, mógłby ktoś pomóc i kupić 6 biletów, odebrałbym w środę rano na miejscu.
Do wtorku na Statoilach,ale w srode mozna kupic przed stadionemWysranyNaUstawce pisze:Myślę, że jakbyś kupił tyle ile możesz to później znaleźliby się chętni co by odkupili je ;)bincyk pisze:Jeżeli mi się uda (bo dwa mam kupić sobie)to coś tam wezmę daj może jakieś namiary tzn nr tel.mado pisze:Jeśli sprzedaż jest do wtorku, mógłby ktoś pomóc i kupić 6 biletów, odebrałbym w środę rano na miejscu.
malo biletow im zeszlo na razie .na dodatek w srode o 20.00 Estonia gra w Tallinnie mecz
El ME w kosza ze Slowacja.Takze spokojnie sie da kupic w kasach bilet,o ile
pzpn sie nie postara o jakies utrudnienie dla kibicow z Polski.