Turnieje kibicowskie itp. - lato 2012

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Bogdan Adamiec

Re: Turnieje kibicowskie itp. - lato 2012

Post autor: Bogdan Adamiec » 02.08.2012, 15:29

Ja pytam o filmiki.Jesteś w temacie to zapodaj,a jak coś cię boli to na onet.

iparts.pl
noremorse

Post autor: noremorse » 02.08.2012, 16:04

RSD pisze:Ile ŁKS-u na turnieju w Rzeszowie i jakie liczby zgód na Arkowiec Cup ?
Jako, że prócz tych oficjalnie zaproszonych, wielu zgodowiczów było goszczonych na dzielnicach, ciężko określić konkretne liczby. Tak czy inaczej, ze zgód na Arkowiec Cup 2012 było ponad 200 osób.

Relacja TV:
http://www.arkowcy.pl/artykul/4987/arko ... cy-tv.html
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qC1buw1EQI

Duszek

Post autor: Duszek » 02.08.2012, 16:32

noremorse pisze:
RSD pisze:Ile ŁKS-u na turnieju w Rzeszowie i jakie liczby zgód na Arkowiec Cup ?
Jako, że prócz tych oficjalnie zaproszonych, wielu zgodowiczów było goszczonych na dzielnicach, ciężko określić konkretne liczby. Tak czy inaczej, ze zgód na Arkowiec Cup 2012 było ponad 200 osób.
Relacja [link]:
http://www.arkowcy.pl/artykul/4987/arko ... cy-tv.html
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qC1buw1EQI
14:45 kolego chyba myslal ze jakas `plazowa sesyjka` sie kroi

Bogdan dobrze wiesz, ze filmiku nigdzie nie ma, moze jedynie wy macie, a mnie to c*** obchodzi. Chcial chlopak jakies zdjecia, to mu skopiowalem, i co z tego? +10 dla Ciebie w lidze Chuliganow, bo sie przyjebales do kibica Ruchu

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 02.08.2012, 18:30

To dziwny jesteś jak cię c*** obchodzi a się ciśniesz na afisz...was zawsze GieKSa c*** obchodzi a najwięcej macie do gadania na nasz temat.Niedługo będziecie relacje z naszych wyjazdów pisać.
Wybacz że się do ciebie przyjebałem ale dzięki za punkty.Szacun.

Duszek

Post autor: Duszek » 02.08.2012, 18:54

Bogdan Adamiec pisze:To dziwny jesteś jak cię c*** obchodzi a się ciśniesz na afisz...was zawsze GieKSa c*** obchodzi a najwięcej macie do gadania na nasz temat.Niedługo będziecie relacje z naszych wyjazdów pisać.
Wybacz że się do ciebie przyjebałem ale dzięki za punkty.Szacun.
gdybys nie zauwazyl to ja tylko przekopiowalem zdjecia, nic nie gadalem na wasz temat :) sory, ze tak sie cisne na afisz, poprzez przekopiowanie zdjec. Kolejne +10 pkt w lidze, za wylanie żalów nt tego ze Ruch najwiecej o Was gada! Chyba jestes liderem forum :) koniec rozpierdalania tematu, bo oczywiscie musiales sie przypierdolic wczesniej i r******* temat - jak cos chcesz jescze napisac to PW albo piwko gdzies na Katowicach :) pozdRo

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 02.08.2012, 20:31

Gdybyś nie zauważył to w temacie KP Katowice musiałeś wtrącić swoje 3 grosze bo byś biegunki dostał.Tutaj wklejasz foty z turnieju FC GieKSy a w następnym poście piszesz że c*** cię to obchodzi...człowieku opanuj się bo sam nie wiesz co robisz i co wypisujesz.
Do niczego się nie przypierdoliłem tylko zapytałem o filmy z tego turnieju na co piszesz jakieś pierdoły o Bogach,teraz rozdajesz punkciki i chcesz iść na piwo.Na mecz trza było iść,przewietrzyć się chociaż bo się gubisz w zeznaniach.Dla mnie ciach. i bez POZDrOWIEŃ

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 03.08.2012, 16:36

Duszek to taki człowieczek co w tematach GieKSy ma zawsze coś ważnego do powiedzenia(pokazania) a jak jego pupile grają meczyk to woli siedzieć na kibice.net i rozdawać chuligańskie punkty...więc z tym ustawianiem pewnie też przykozaczy.
Nie,nie jestem z Bogucic ale chyba wiem o kim piszesz.To taki chłopaczek od was co tam właśnie mieszka a z racji tego że ma babcie na Koszutce postanowił rozkręcać niebieskie FC Koszutka bo na Bogucicach poruszał się ciągle biegiem.Ten?

N4Y

Post autor: N4Y » 03.08.2012, 18:18

Duszek pisze: koniec rozpierdalania tematu, bo oczywiscie musiales sie przypierdolic wczesniej i r******* temat - jak cos chcesz jescze napisac to PW albo piwko gdzies na Katowicach :) pozdRo
ja sie chetnie z toba umowie na piwo w katowicach.zaproponuj kiedy a co do miejsca sie dogadamy.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 04.08.2012, 12:32

Znajdz najpierw mojego posta na temat ruchu w temacie o ruchu a później się rzucaj bo inaczej wyjdziesz na cymbała.
Jak coś to PW bo syf jak uj.

CiVi

Post autor: CiVi » 04.08.2012, 15:53

idioci nie widzicie ze zajebaliscie pol strony glupotami ? wiecie co to priv, to idzcie sobie tam dyskutowac i niech ktos ogarnie ten temat

???

Post autor: ??? » 04.08.2012, 16:12

Bogdan Adamiec pisze:Znajdz najpierw mojego posta na temat ruchu w temacie o ruchu a później się rzucaj bo inaczej wyjdziesz na cymbała.
Dam se łeb upierdolić ,że twój wcześniejszy nick brzmiał "Andrzej Farmazon".On pierdolił takie same kocopoły jak Ty i też jego życie bez Ruchu nie miało sensu.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

lolo1920

Post autor: lolo1920 » 04.08.2012, 20:16

Bogdan Adamiec pisze:Duszek to taki człowieczek co w tematach GieKSy ma zawsze coś ważnego do powiedzenia(pokazania) a jak jego pupile grają meczyk to woli siedzieć na kibice.net i rozdawać chuligańskie punkty...więc z tym ustawianiem pewnie też przykozaczy.
Nie,nie jestem z Bogucic ale chyba wiem o kim piszesz.To taki chłopaczek od was co tam właśnie mieszka a z racji tego że ma babcie na Koszutce postanowił rozkręcać niebieskie FC Koszutka bo na Bogucicach poruszał się ciągle biegiem.Ten?
nie nie nie, chodzi o tego gieksiarza co z gisza sie przeprowadzil na bogucice, a na facebooku pisze ze swoim kolegą ,że od 3 godzin lata z golym ciulskiem hahahah , sory albo moze ci chodzi o tego co ostatnio malowal grafa na bogucicach ze swoimi kolegami i jak spierdalal to olał caly plecak sprejów i dokumenty itp ? :D

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 04.08.2012, 23:40

uhuhu ile to mają do powiedzenia...
po kolei:
patryjota613- nie będziesz grzebał bo byś c**** znalazł.Mam wyjebane na wasze sprawy bo każdy powinien patrzeć swojego podwórza...no chyba że chodzi o twoich ziomalach którzy potrafią np.rozróżnić po budowie ciała kto jest skąd hehe Jak już coś napisze to o czymś o czym mam jakiekolwiek pojęcie czyli najczęsciej o mojej GieKSie...no ale widać czasem wy chcecie wmówić że wiecie więcej i lepiej.
???-już byś nie miał łba ale fakt był ktoś taki jak Andrzej Farmazon-pamiętliwy jesteś i twoje kocopoły zawsze mają sens.
lolo1920- nie wiem kto tam lata z gołym ciulskiem ale pewnie ty jesteś dobrze poinformowanym specjalistą od takich spraw.Głupoty,głupoty,głupoty i ja mógłbym się upierać o teorii jakoby pewien kibic klubu z chorzowa zgwałcił listonosza....i tak w kółko.Chyba zbędna gadka.

szczena_uns

Post autor: szczena_uns » 04.08.2012, 23:56

Panowie ciach bajera i spierdalać na priv bo gówno nas obchodzą wasze wywodyb, admin wyczyść temat
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA

BENLEE

Post autor: BENLEE » 05.08.2012, 00:45

??? pisze:
Bogdan Adamiec pisze:Znajdz najpierw mojego posta na temat ruchu w temacie o ruchu a później się rzucaj bo inaczej wyjdziesz na cymbała.
Dam se łeb upierdolić ,że twój wcześniejszy nick brzmiał "Andrzej Farmazon".On pierdolił takie same kocopoły jak Ty i też jego życie bez Ruchu nie miało sensu.
Czekam na twój łeb w torbie,bo Farmazon siedzi.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 05.08.2012, 16:15

Zaraz będą rozkminiać dalej.

Jedna rzecz wy puste łby:
temat brzmi turnieje kibicowskie lato 2012.W temacie ani jednej wzmianki o turniejach ruchu.Ani ku*** jednej...za to dwie wzmianki o turniejach GieKSy.Najwięcej do napisania mają oczywiście takie gnomy jak lolo1920,duszek,patryjota i jeszcze jeden pajac co na fotkach rozpoznaje poprzez budowe ciała kto jest skąd z GieKSy.Jeszcze będą się pizdy rzucać że tam gdzie temat ruchu tam Bogdan Adamiec.
Teraz macie pole do popisu i możecie pocisnąć na forum Bogdanowi.Spierdalam na szpil i sram na was.

Duszek

Post autor: Duszek » 05.08.2012, 22:40

najwiecej w tym temacie prujesz sie Ty niestety. A wszystko sie zaczelo od tego ze wrzucilem jakiemus kolesiowi fotki z Waszego turnieju. Jak cie to tak boli, to nastepnym razem Ty wrzucisz jakies foty turniejowe od Was. ku*** Ciebie sie synek juz dawno nie da czytac, juz ani nie mowie jakie pierdoly piszesz na pw. Szkoda z toba gadac. Niech modowie oczyszcza temat bo syf jak c***

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 05.08.2012, 23:05

duszek ty zapluta dziwko w tym temacie nie ma żadnego wątku o twoim klubie więc o co sapiesz do k**** nędzy?Chciałeś być zajebisty wklejając foty z turnieju GieKSy więc zapytałem o filmiki a ciebie to jakoś strasznie zabolało bo wrażliwy jesteś jak dziewczynka.Jak ci szkoda ze mną gadać to na c*** mi wyskakujesz z wiadomościami na skrzynke? Mam na ciebie wyjebane bo p**** jesteś jakich mało.Nie pisz już nic więcej w temacie GieKSy bo c*** MASZ DO GADANIA.Amen i żegnam.

19082012

Post autor: 19082012 » 06.08.2012, 10:49

cos o turnieju w Mielcu mozna ?

DFLG

Post autor: DFLG » 06.08.2012, 11:47

W minioną sobotę (04.08.) odbyła się pierwsza edycja Plażowego Turnieju Fanklubów zorganizowanego przez Fanklub z Sopotu oraz Radę Fanklubów, przy nieocenionej pomocy Karczmy Regionalnej "Koliba". To właśnie sopocka plaża przy "Kolibie" była miejscem integracji pomiędzy biało-zielonymi fanklubami, której towarzyszyły rozgrywki piłki plażowej. Do zmagań piłkarskich w nadmorskim kurorcie, stanęło ostatecznie 16 drużyn, które zostały podzielone na 4 grupy.

Po olbrzymiej nawałnicy, jaka przetoczyła się nad Trójmiastem w dzień poprzedzający turniej istniały spore obawy związane z aurą. Na szczęście dla zgromadzonych pogoda w dniu rozgrywek wyjątkowo dopisała, dlatego też przerwy między meczami były wykorzystywane na kąpiel w Morzu lub opalanie się na plaży. W wolnej chwili każdy mógł też napić się orzeźwiających napojów, jak również zjeść kiełbaskę z grilla. Nie mogło również zabraknąć uwielbianych przez kibiców rac, które płonęły zarówno na plaży, jak i w Bałtyku. Podczas trwania meczu finałowego, zgromadzonym fanatykom Lechii objawiła się "czerwona strzała" mknąca po morskich falach. Zaskoczenie było tym większe, gdy okazało się, iż na pokładzie motorówki znajduje się kilku kibiców, którzy postanowili poprowadzić doping prosto z morza, przy współudziale środków pirotechnicznych :).

Turniej piłkarski wygrała ekipa ze Skarszew, która w finale pokonała Malborskich Lechistów, zaś w meczu o 3 miejsce Czersk okazał się lepszy od Pszczółek, które niedawno okazały się najlepsze w turnieju kibiców rozegranym w Sierakowicach.
Wraz z rozstrzygnięciami drużynowymi wybrano również zwycięzców w konkurencjach indywidualnych. Najlepszym zawodnikiem został wybrany Krzysiek - kibic Śląska Wrocław, występujący w drużynie "Lechia i Śląsk". Najlepszym golkiperem został wybrany Jaca z Dzierzgonia. Dla zwycięzców czekały nagrody w postaci pucharów i szalików, a dla wszystkich uczestników zostały przygotowane okazjonalne smyczki.

Na koniec wielkie podziękowania dla zespołu ratowników za dużą pomoc podczas turnieju.
Do zobaczenia za rok!

GaleriaI:[link]

GaleriaII: [link]

Wyniki meczów fazy grupowej:

Grupa A:

Dzierzgoń - Smętowo 1:0
ULG - Czersk 0:0
Dzierzgoń - Czersk 0:3
ULG - Smętowo 0:1
Dzierzgoń - ULG 0:1
Czersk - Smętowo 2:0

1. Czersk
2. Smętowo
3. ULG
4. Dzierzgoń

Grupa B

Sierakowice - Pelplin 0:0
Skarszewy- Tczew 1:0
Skarszewy - Pelplin 1:0
Tczew - Sierakowice 0:0
Skarszewy - Sierakowice 0:0
Tczew - Pelplin 0:0

1. Skarszewy
2. Pelplin
3. Tczew
4. Sierakowice

Grupa C

Lechia i Śląsk - Pszczółki 0:0
Kamionka - Nowe n.Wisłą 0:1
Lechia i Śląsk - Nowe n.Wisłą 1:0
Kamionka - Pszczółki 1:2
Lechia i Śląsk - Kamionka 0:1
Nowe n.Wisłą - Pszczółki 0:0

1. Pszczółki
2. Lechia i Śląsk
3. Nowe
4. Kamionka

Grupa D

Malbork - B-Z Sopot 1:0
Bytów - Starogard 1:1
Malbork - Starogard 2:1
Bytów - B-Z Sopot 0:2
Malbork - Bytów 0:0
Starogard - B-Z Sopot 1:0

1. Malbork
2. B-Z Sopot
3. Bytów
4. Starogard

1/4 Finału

Czersk - Lechia i Śląsk 1:0

Pszczółki - Smętowo 2:0

Skarszewy - B-Z Sopot 2:1

Malbork - Pelplin 1:0

1/2 Finału

Czersk - Skarszewy 0:0(K 3-4)

Pszczółki - Malbork 1:2

Mecz o 3 miejsce

Czersk - Pszczółki 0:0 k. 3-2

Finał

Malbork - Skarszewy 0:1
Lechia Gdańsk!

futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota » 06.08.2012, 14:46

19082012 pisze:cos o turnieju w Mielcu mozna ?
z forum Korony:
wczoraj w Mielcu odbył się letni turniej kibiców. Na imprezie stawiamy się w 47 osób młodego składu z flagą MKS. W rozgrywkach zajmujemy II miejsce przegrywając w finale dopiero po dogrywce w karnych 5:4 z jednym z fc Stali.za We wcześniejszych meczach straciliśmy zaledwie 3 bramki i do samego finału doszliśmy bez porażki. Wygrana była blisko ale cóż może następnym razem ;) Po turnieju udajemy się nad zbiornik wodny w okolicach Mielca gdzie miło spędzamy czas a następnie przenosimy się do jednego z lokali gdzie Mielcoki ogarneli dobrą impreze. Ogolnie cały turniej bardzo dobrze zorganizowany dzieki dla zgodowiczów za zajebistą gościne i do następnego mam nadzieje że tym razem wygranego turnieju ;)

N_

Post autor: N_ » 06.08.2012, 19:11

Czarnych 1910 Jasło na turnieju w Mielcu 26 osób z flaga.
Dzięki dla Stali za gościnę.
http://www.youtube.com/user/czarni

N4Y

Post autor: N4Y » 07.08.2012, 16:39

Duszek pisze:najwiecej w tym temacie prujesz sie Ty niestety. A wszystko sie zaczelo od tego ze wrzucilem jakiemus kolesiowi fotki z Waszego turnieju. Jak cie to tak boli, to nastepnym razem Ty wrzucisz jakies foty turniejowe od Was. ku*** Ciebie sie synek juz dawno nie da czytac, juz ani nie mowie jakie pierdoly piszesz na pw. Szkoda z toba gadac. Niech modowie oczyszcza temat bo syf jak c***
dobra bohaterze skoncz sie udzielac bo na moja propozycje spotkania odpisales na pw

Tytuł: Turnieje kibicowskie itp. - lato 2012

N4Y pisze:
Duszek pisze:
koniec rozpierdalania tematu, bo oczywiscie musiales sie przypierdolic wczesniej i r******* temat - jak cos chcesz jescze napisac to PW albo piwko gdzies na Katowicach :) pozdRo

ja sie chetnie z toba umowie na piwo w katowicach.zaproponuj kiedy a co do miejsca sie dogadamy.

umawianie bylo zartobliwe, zeby zobaczyc jak Wasz kolega sie zachowa, co zas odpowie, na jaki temat sie spruje do mnie :) chyba nie sadzisz ze sie bede umawiac przez kibice.net z kim na `piwko` w katowicach hehehe

wiec sklej pizde smierdzielu i skoncz sie napinac bo wart wiele nie jestes.

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 16.08.2012, 10:32

Drugi Turniej Kibiców Olimpii Grudziądz.
[link]
[link]

ambo

Post autor: ambo » 16.08.2012, 11:23

"23 czerwca 2012 odbył się III Turniej Kibiców w Kończycach. Puchar zdobyło Stowarzyszenie „Klub Sympatyków Górnika Zabrze” pokonując w finale ekipę z Knurowa. Poniżej dokładne wyniki:

Kończyce 0 : 0 Ruda 1 & Waryniol
Brynów 0:1 Żernica
Kopernik 0:0 Stowarzyszenie
Stara Gwardia 0:1 Knurów
Końćzyce 3:2 Kopernik
Brynów 1:1 Stara Gwardia
Ruda 1 & Waryniol 0:1 Stowarzyszenie
Żernica 0:0 Knurów
Kończyce 1:0 Stowarzyszenie
Brynów 1:1 Knurów
Ruda 1 & Waryniol 1:2 Kopernik
Żernica 3:0 Stara Gwardia
Kończyce 0:0 Knurów (po rozstrzygnięciu karnych do finału wchodzi Knurów 10:9 !!)
Stowarzyszenie 1:0 Żernica
3miejsce:Kończyce
2miejsce:Knurów
1miejsce:Stowarzyszenie

W przeciąganiu liny najlepsi okazali się Ruda 1 & Waryniol pokonując w finale Starą Gwardię.

Podczas turnieju przygotowaliśmy stanowiska, w których każdy mógł zaopatrzyć się w gadżety z Torcidy oraz z CallistoShop. Dodatkowo rozdaliśmy 1106 piw + sporo na festynie, 32 kg kiełbasy oraz 100 okazjonalnych smyczek i 2000 vlep. Najmłodszym kibicom rozdaliśmy 200 smyczek oraz 200 napojów Tymbark, dodatkowo dzieciaki miały możliwość pomalowania twarzy i przejażdżki na koniu. Podczas zbiórki pieniędzy udało nam się zebrać 356zł i 26gr na poszkodowanego chłopaka z Waryniola.
Podczas całej imprezy szacujemy, że przewinęło się około tysiąca osób.

Poniżej link do galerii, niebawem również będzie filmik:
http://torcida.eu/2012/turniej_konczyce/index.htm
http://torcida.eu/2012/turniej_konczyce_2/index.htm
Film:
http://www.youtube.com/watch?v=63yv7TlWFsE
Dziękujemy wszystkim ekipom za przybycie i udział w zabawie, dzięki również za przygotowanie opraw, dzięki którym widowisko nabrało koloru.

Dziękujemy sponsorom całej imprezy, firmom:
CallistoShop, Speed Travel,Ultra-Factory oraz EKOtrans

Dziękujemy również wszystkim osobom prywatnym, które przyczyniły się do organizacji widowiska.

GÓRNIK NIGDY NIE ZGINIE, BO GRAMY W JEDNEJ DRUŻYNIE!"

Reportaż filmowy z turnieju : http://www.youtube.com/watch?v=63yv7TlWFsE

GlebokiePoludnie

Post autor: GlebokiePoludnie » 27.08.2012, 17:59

W niedzielę 26.08 odbył się pierwszy osiedlowy turniej sympatyków Bialskiego Klubu Sportowego.Na hali BKS urzędujemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora.Przez cały dzień przez Naszą halę przewinęło się spokojnie 350 osób w tym 4 kibiców Miedzi którym dziękujemy za odwiedziny.Grillujemy, bawimy się.Wszystko to w towarzystwie śpiewów oraz miłej atmosfery.Poziom piłkarski Nas zaskoczył i
był na prawdę wysoki.Pod koniec odpalamy trochę piro.W turnieju ostatecznie wystartowało 19 drużyn:
Kozy,Os Kopernika, Stare Bielsko, Mieszka 1, Os Słoneczne, Langiewicza, Śródmieście, Os Grunwaldzkie, Skoczów, Wapienna, Wapienica, Os Złote Łany, Langiewicza2 , Janek Team, Biała Wschód, Wojska Polskiego ,Czechowice, Czerwono-Żółto- Zieloni oraz Komorowice.Zespoły zostały rozlosowane na następujące grupy:

1Kozy
Kopernika
Stare Bielsko
2 Śródmieście
Grunwaldzkie
Langiewicza
Słoneczne
3 Mieszka 1
Biała Wschód
Wapienica
Czechowice
4 Komorowice
Skoczów
Langiewicza2
Wapienna
5 Janek Team
Czerwono-Żółto-Zieloni
Złote Łany
Wojska Polskiego

Z grup wychodziły najlepsze drużyny oraz 3 drugie z największą ilością punktów.Skład 1/4 przedstawiał się następująco :

Langiewicza- Biała Wschód
Śródmieście - Wojska Polskiego
Langiewicza2 - Czerwono - Żółto - Zieloni
Komorowice - Stare Bielsko

1/2 to :
Langiewicza - Langiewicza 2
Śródmieście - Komorowice

1 Śródmieście
2 Komorowice
3 Langiewicza

Wszystkim uczestnikom dziękujemy za tak liczne stawienie oraz już teraz zapraszamy na kolejną edycję która odbędzie się na jesień.Zadbamy wtedy o profesjonalnego sędziego bo doszły Nas słuchy że niektórzy czuli się pokrzywdzeni.Z tego miejsca pragniemy podziękować wszystkim zaangażowanym choć trochę w kwestie organizacyjne oraz pomoc.Do następnego!AVE BKS!
[link]
[link]
[link]

NDH

Post autor: NDH » 16.09.2012, 22:23

Relacja z turnieju:

3. Turniej Dzielnicowy Niebieskiej Rudy Śląskiej

Dnia 8.09.2012 roku na terenie boiska Orlik Bykowina odbył się co roczny już „3.Turniej Dzielnicowy Niebieskiej Rudy Śląskiej”.
W imprezie wzięło udział aż 20 zespołów, złożonych z reprezentacji dzielnic naszego miasta (Bykowina, Wirek, Nowy Bytom, Chebzie, Kochłowice, Ruda 1, Halemba i Godula) lecz także z zaprzyjaźnionych fanklubów, m.in. Chorzowa, Świętochłowic, Piekar Śląskich, Łazisk, Orzesza czy Raciborza. Dobrą informacją jest udział drużyny złożonej z kibiców Niebieskich mieszkających na Goduli.
Podczas turnieju rozdawane były gadżety z klubu Ruch Chorzów oraz każdy zawodnik otrzymał pyszną kiełbaskę.
Rodzinna atmosfera pikniku udowodniła, że kibice Ruchu Chorzów są jedną Niebieską rodziną i potrafią się wspólnie bawić w klimacie pozytywnego kibicowania. Cieszy fakt, że kibice Ruchu Chorzów z Rudy Śląskiej są tak dobrze zorganizowani i potrafią przygotować imprezę na wielką skalę
Po turnieju zwycięscy otrzymali puchary ufundowane przezStowarzyszenie „Niebieska Ruda Śląska” i klub Ruch Chorzów oraz medale dla najlepszego zawodnika, strzelca oraz bramkarza.
Niebieska Ruda Śląska okazała się być gościnna i w finale zagrały drużyny z Piekar Śląskich oraz Łazisk. Puchar Niebieskiej Rudy Śląskiej po zaciętym boju i rzutach karnych powędrował do zawodników z Łazisk. Impreza okazała się kolejnym sukcesem Stowarzyszenia "Niebieska Ruda Śląska”. Jak się okazuje, planują już oni inne przedsięwzięcia.

Zdjęcia:
[link]
Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=ZYRQx9_U ... r_embedded
Prasa:
[link]

GlebokiePoludnie

Post autor: GlebokiePoludnie » 24.09.2012, 18:10

W sobotę 22.09 w Bielsku-Białej odbyła się całodniowa impreza pod nazwą "Jubileuszowy turniej z okazji 90 lecia Bialskiego Klubu Sportowego oraz świętowanie 30 lecia przyjaźni z Zagłębiem Sosnowiec".Zaczęliśmy od rana turniejem piłkarskim na hali w którym wystąpiły następujące ekipy:

Grupa I:
1. Miedź Legnica 5 pkt 5:4
2. Ultras Zagłębie '05 4 pkt 2:2
3. South Boys '99 3 pkt 3:3
4. Śródmieście 2 pkt 0:1

Grupa II:
1. No Ultra '98 6 pkt 4:1
2. Olimpia Elbląg 6 pkt 6:2
3. Barra Bravas '97 4 pkt 1:1
4. Teddy Boys '95 1 pkt 0:7

Grupa I:
South Boys '99 - Śródmieście 0:0
Ultras Zagłębie '05 - Miedź 1:2
South Boys '99 - Ultras Zagłębie '05 0:0
Śródmieście - Miedź 0:0
South Boys '99 - Miedź 3:3
Śródmieście - Ultras Zagłębie '05 0:1

Grupa II
Barra Bravas '97 - No Ultra '98 1:0
Olimpia - Teddy Boys '95 5:0
No Ultra '98 - Olimpia 2:0
Barra Bravas '97 - Teddy Boys '95 0:0
No Ultra '98 - Teddy Boys '95 2:0
Barra Bravas '97 - Olimpia 0:1

Półfinały:
Miedź Legnica - Olimpia Elbląg 1:2
No Ultra '98 - Ultras Zagłębie '05 0:0 po rzutach karnych 1:3

Mecz o 3 miejsce:
No Ultra '98 - Miedź Legnica 0:2
FInał:
Ultras Zagłębie '05- Olimpia Elbląg 1:1 po rzutach karnych 1:3

Mecz finałowy:
[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Po turnieju halowym udajemy się na stadion gdzie odbywa się mecz Bielskie Orły - BKS Stal 5:3 (3:1) na którym prezentujemy parę opraw:

90 rac
[link]

Folia + 100 Ow " 90 wspólne akcje, melanże, lata mordobicia, to pasja naszych ekip i styl naszego życia 30"

[link]

sektorówka + sreberka

http://www.12zawodnik.pl/images/galeria/16447.jpg

Frekwencja to ponad 1000.Tego dnia młyn liczy ponad 750 osób z czego i tak spora cześć w czasie meczu imprezuje nieopodal stadionu
[link]

Zabawa była przednia
[link]

[link]

Debiut zaliczają dwie nowe flagi:

[link]

[link]

http://zaglebie.sosnowiec.pl/_photos/e8 ... 0_w__1.jpg

Filmik : http://www.youtube.com/watch?v=BbvDVNR53xg

Dziękujemy raz jeszcze Zagłębiu za pomoc przy współorganizacji.Gościom za liczne przybycie oraz sponsorom.Impreza trwa do teraz:)

[link]

[link]

Do tego 2 nowe nuty :
BKS&ZS 30lat - http://www.youtube.com/watch?v=vBlRVB0zW5U&feature=plcp
90lat BKS STAL - http://www.youtube.com/watch?v=l7G8nnXthKU&feature=plcp

panM

Post autor: panM » 25.09.2012, 12:53

w jakich liczbach odwiedzily was zgody/ukladowicze na tym turnieju??

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 09.12.2012, 19:01

modowie mogą zmienić nazwę tematu na zima 2012/2013:

znalazłem coś takiego:

http://www.90minut.pl/news/202/news2021 ... tomiu.html

Toudi

Post autor: Toudi » 09.12.2012, 20:19

No proszę:D Polonia zaprasza Gks Tychy do siebie na turniej drużyn zgodowych i układowiczów;)

meditopglon

Post autor: meditopglon » 09.12.2012, 21:23

Karpaty Krosno?

Cracker

Post autor: Cracker » 09.12.2012, 21:24

Tak.

meditopglon

Post autor: meditopglon » 09.12.2012, 21:42

Karpaty są w jakiś dobrych stosunkach z Polonią?

paradoks

Post autor: paradoks » 11.12.2012, 14:09

Mam pytanie do kogoś z Legnicy jak tam przedstawiała się liczba uczestników na IV Świątecznym Turnieju Charytatywnym???
Chodzi oczywiście o kibiców BKS Bielsko, Promienia Żary i Śląska Wrocław.

MKS MIEDŹ LEGNICA

Post autor: MKS MIEDŹ LEGNICA » 11.12.2012, 14:14

c*** Cie to obchodzi

..::1952::..

Post autor: ..::1952::.. » 11.12.2012, 18:14

meditopglon pisze:Karpaty są w jakiś dobrych stosunkach z Polonią?
Nie tak dawno Karpaty zaprosiły na turniej Polonię, to teraz bytomianie się im "rewanżują".

Toudi

Post autor: Toudi » 11.12.2012, 20:55

MKS MIEDŹ LEGNICA pisze:c*** Cie to obchodzi
JAKI ku*** KOZAK BUAHAHAHA

WS8

Post autor: WS8 » 16.12.2012, 21:30

Turniej Mikołajkowy 14.12.2012 Suwałki http://www.youtube.com/watch?v=-CA2Wku7 ... e=youtu.be
www.facebook.com/szycieflag
Obrazek
Kontakt: [email protected], gg: 35111396
SKS WIGRY SUWAŁKI 1947

ODPOWIEDZ