T-shirty , bluzy, spodenki , polówki , wszelkie gadżety oraz hafty od 10szt i wiele innych .
POMOC GRAFICZNA !!
Strona na FaceBooku : http://www.facebook.com/Callistoshop
Wykonanie: Michał z Łodzi, czas realizacji, cena, wykonanie jak najbardziej na plus więc serdecznie polecam każdemu!!
Kontakt:
mail: [email protected]
gg: 2926078
Specjalizujemy się w tworzeniu odzieży od podstaw. Zaczynając od barwienia materiału pod wybrany kolor, przez szycie najbardziej skomplikowanych wzorów z nadrukiem na całych powierzchniach skończywszy na dodatkach typu metki żakardowe, elastomery, barwione zamki czy ściągacze.
Ja mam takie pytanie z innej beczki, skoro Widzew wydaje tak duzo gaadzetow "anty ŁKS" to mozna juz o nich powiedziec, ze sa bardziej anty niz bardziej pro Widzew ? Bo jak ŁKS wyda chociaz jeden taki gadzet to odrazu pada takie haslo.
Chłopie, ty się zastanów. Dlatego, że zrobiliście koszulki z logiem "Bad boy" i dorobiliście swoją naszywkę, to reszta ekip nie może robić z tym motywem gadżetów? Niedługo zaczniecie Widzewiakom wypominać słowo "Łódź" na gadżetach, że niby też od Was skserowane. Nie popadajmy w skrajność.
Dante89 pisze:Przecież to jest logo "Bad boy", więc gdzie tu ksero?
negatyw tego tez wydalismy jak i biało-czerwone :)
takie logo jest wykorzystywane w wielu koszulkach wiec bez sensu kolejna spina.
wpisz sobie w Google bad boy koszulki i będziesz miał bardzo dużo
i zauważyłem tez bardzo duże podobieństwo miedzy koszulkami wrw a prosto
dobra my to wiemy i my tego nie ukrywamy ani sie tego nie wypieramy :D ,ale nie jebiemy pomysłow wzorow kibicowskich koszernych a jedziecie z nas cały czas np: footabll,ten bad boy zrobiony wogole nieudolnie..