Myślę, że można pomału zakładać temacik, gdyż już w niedziele pierwszy meczyk, i to konkretny - wypad Legii do Wilna.
Zapewne mały najazd się szykuje.
Wiadomo na jakim stadionie rozegrany zostanie mecz? Żalgiris? Bo Vetra ma chyba malutki obiekt.
Ciekawe ile Legii się tam wybierze? Jest przewidziana jakaś ilość biletów czy nie? Słyszałem, że młynek na Vetrze jest malutki, więc pewnie to oni będą w jakiejś malutkiej klatce, a Legia na trybunie głównej, przynajmniej moim zdaniem tak powinni zrobić.
wyjazd Wisły na Skonto Ryga mi się przypomima, zainteresowanie u nas słabe i te kilometry..., garstka miejscowych podobna jak na pobliskim lodowisku w tym samym czasie, a co ciekawe cały "młyn" tubylców później w Krakowie
moim zdaniem kibicowsko dobrze zaprezentuje sie legia nie przepadam za nia ale chce zeby dobrze wypadli,zeby zrobili cos ciekawego i zeby pokazali sie dobra liczba na wyjezdzie. i taak samo mysle ze Zaglebie Lubin bedzie wstanie pokazac cos ciekawe. gks belchatow nie pokaze jak zwykle nic bo oni to wogule niech sie ogarna a nie w pucharach graja ahhh. STOP POLICYJNYM KONFIDENTOM Z gks belchatow.pozdro FCB.
u nas bardzo duże zainteresowanie meczem,szczególnie jeśli brać pod uwagę fakt ,że mecz bardzo niskiej rangi,termin kiepski (niedziela ) ,do tego dochodzą problemy z transportem bo wyjazd nie jest organizowany ,każdy jedzia na własną rękę, ale bęzie dobrze
MBTCh pisze:
Vetra przygotowała dla Legii 3 tys. miejsc
Pojemność ich stadionu to 5900 a na mecze przychodzi poniżej tysiąca więc dali poprostu całą trybunę bo i tak biletów nie zabraknie.
Mecz będzie transmitowany "przez telewizję TVP Sport. Spotkanie zobaczyć będzie można także na antenie TVP3 (Warszawa).
".
No bedzie bardzo ciekawie.Jesli tylu legionistow tam zajedzie to kopacze beda jak u siebie.Ale zeby zagrac z Blackburn to najpierw trzeba awansowac a w ostatnich latach ciezko to bylo:)
Od rana ruch na trasie pora się zbierać i ruszać na Wilno
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
Legia choc gra tylko w intertoto to pod wzgledem kibicowskim zabije wszystkie polskie pucharowe ekipki hahaahha LEGIO!!! puchar UEFA musi byc jestesmy z wami BKS STAL BIELSKO!!!!!
Legioniści prezentują się bardzo dobrze na tle miejscowych kibiców, a stadion tak jak ktoś powiedział - niektóre polskie zespoły z III czy IV ligi mają lepsze.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Nie mnie oceniać, ale jednak podejme się tego i napiszę, że Legia pokazała się w bardzo dobrej liczbie jak na rangę pucharu, ale mimo wszystko spodziewałem się ich więcej [oceniam ich na 3000].
Bardzo dobra liczba Legii, oflagowanie stadionu tez bardzo dobrze. Nawet ktoś na górce stoi z flaga Deyny. Co do Terroru to fajnie to wyglada jak kibice chodza przy linii bocznej. Nawet jeden kibic pokopał sobie chwilke piłke. Smieszna sytuacja. Co do wyniku nie bede komentował bo to nie forum sportowe.