Gdzie w Jaworznie jest Wisła ?
Pogoń Szczecin na meczach u siebie / wyjazdach reprezentuje miasto Jaworzno czy uszyli sobie flage bo taki mieli kaprys ?
trslwirek pisze:Gdzie w Jaworznie jest Wisła ?
Pogoń Szczecin na meczach u siebie / wyjazdach reprezentuje miasto Jaworzno czy uszyli sobie flage bo taki mieli kaprys ?
Jedna osoba z pomorskiej emigracji uszyła sobie flagę. Chyba nawet śmigał na mecze do Szczecina, niezły wariat ale moim zdaniem za flaga powinni stać ludzie.
trzeba_chlac pisze:Jedna osoba z pomorskiej emigracji uszyła sobie flagę. Chyba nawet śmigał na mecze do Szczecina, niezły wariat ale moim zdaniem za flaga powinni stać ludzie.
tych flag bylo 3 , 2 z nich strcone jedna na rzecz Ruchu druga na rzecz Zaglebia
W zasadzie ze wzgledu na relacje Polonia - Wisla nie trudno sie domyslic ze w razie ewentualnego spotkania raczej nie beda wymieniac sie kabzlami od piwa hehe. Ale tez nie sadze zeby Wisla traktowala ich jak megakose
Interesuje mnie Radomsko jako FC Widzewa ile przeciętnie maja osób na wyjazdy na mecze i kto rządzi w mieście czy Widzew czy RKS ?
i mogłby ktoś mi napisc cos wiecej o Radomsku (RKS-ie) maja jakieś plany lub rozmawiali z kimś na temat ukladu , zgody ? bo z tego co wiem awansowali do 4 ligi (łodzkiej)
Darek890098 pisze:Interesuje mnie Radomsko jako FC Widzewa ile przeciętnie maja osób na wyjazdy na mecze i kto rządzi w mieście czy Widzew czy RKS ?
i mogłby ktoś mi napisc cos wiecej o Radomsku (RKS-ie) maja jakieś plany lub rozmawiali z kimś na temat ukladu , zgody ? bo z tego co wiem awansowali do 4 ligi (łodzkiej)
RKS Radomsko rozmawiał na temat układu anty Widzew z GKS Bełchatów. Nie od dziś wiadomo, że te miasta się lubią. Na razie wąchają się na forach - czas pokaże co z tego wyjdzie.
Darek890098 pisze:Interesuje mnie Radomsko jako FC Widzewa ile przeciętnie maja osób na wyjazdy na mecze i kto rządzi w mieście czy Widzew czy RKS ?
RKS Radomsko rozmawiał na temat układu anty Widzew z GKS Bełchatów. Nie od dziś wiadomo, że te miasta się lubią. Na razie wąchają się na forach - czas pokaże co z tego wyjdzie.
Na 100% masz złe info ponieważ RKS- z GKS-ą mają miedzy soba kose od wielu lat
Na 100% masz złe info ponieważ RKS- z GKS-ą mają miedzy soba kose od wielu lat
już nie. Mam info z pierwszej ręki! Telefoniczne!!
Radomsko jest żółto-niebieskie moda na kibicowanie Czerwonym już dawno w tym mieście się zakończyła, choć są pojedyncze jednostki które sporadycznie odwiedzą stadion w Łodzi. Jeśli chodzi o Bełchatów to o żadnym układzie nie ma mowy GKS to największa kosa RKS-u w Radomsku każdy kibic jest wychowany w nienawiści do Bełchatowa i tak pozostanie.
Jeśli ktoś twierdzi, że nie ma w Radomsku Widzewa, albo że RKS wali puce do Bełchatowa, to ja nie mam więcej pytań. Zaorać te forum, zamknąć w piździec, bo coraz lepsze kwiatuszki tu chcą zaistnieć
Jeden głupszy od drugiego. Pierwszy pyta się o rozmowy o układzie na forum po czym dostaje sarkastyczną odpowiedź a trzeci jeszcze w to wszystko bierze na poważnie się spina. Panie daj Pan spokój.
Panie Wladzo, powstaje nowy uklad ŁKS-RKS-GKS Bełchatow przeciwko Widzewowi z Radomska. Trzeba zaostrzyc srodki ostroznosci.
Gdzie sie rodzą takie wynalazki.
Widac kolega ze swoja ekipą albo awansował/spadł lub gra w IV lidze Łódzkiej bo tak sie dopytuje. Pewnie juz cos tam w piwnicy dziadka kombinują z ciotką i koleżanką dziadka.
A tak na powaznie. Jak w kazdym większym mieście znajduja sie jednostki które kibicują innym klubą. W Radomsku sa pojedyńcze osoby które dopingują Widzewowi. W Radomsku jest tylko RKS Radomsko.
A jakie maja plany ? Pewnię awansować do III ligi lub utrzymac sie w IV. Trzeba by było prezesa zapytać.
Gdzie sie rodzą takie wynalazki.
Widac kolega ze swoja ekipą albo awansował/spadł lub gra w IV lidze Łódzkiej bo tak sie dopytuje. Pewnie juz cos tam w piwnicy dziadka kombinują z ciotką i koleżanką dziadka.
A tak na powaznie. Jak w kazdym większym mieście znajduja sie jednostki które kibicują innym klubą. W Radomsku sa pojedyńcze osoby które dopingują Widzewowi. W Radomsku jest tylko RKS Radomsko.
A jakie maja plany ? Pewnię awansować do III ligi lub utrzymac sie w IV. Trzeba by było prezesa zapytać.
Tym dobrym i ciekawym wpisem proponuje zakończyć dyskusje o Radomsku(zresztą w ostatnim czasie nie raz sie temat przewinął i tak średnio co 3 tyg.powtórka :)
emigrant112 tak jest jeszcze Legia i podobno Stomil,Cracovia,Wisła K. a i bym zapomniał świadcząc po napisach na murach jest jeszcze Zagłebie S. i Gks B. (wiecej na priv)