Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Vlepki ...
Pewnie jakiś niepotrzebnie dodany gradient, czy coś ;)szklanka pisze:Sorry za off.
Dlaczego na vlepce Wisły tej podłużnej jest taki czarny kawałek ? Gratis jakiś czy co ?:D
-
zrobienie 500 wlepek kosztuje teraz srednio 25 zł... nie dziwne, ze powstaja takie ciulstwa.
-
Nowa edycja KKSu Kalisz
[link]
Wykonanie : wlepki.com - po raz kolejny dobre wykonanie i szybko dostarczone!
[link]
Wykonanie : wlepki.com - po raz kolejny dobre wykonanie i szybko dostarczone!

-
-
[link]
Produkcja wlepki.com
Jakosc, termin, kontakt, cena rewelacja.
Do tego od groma gratisow.
Produkcja wlepki.com
Jakosc, termin, kontakt, cena rewelacja.
Do tego od groma gratisow.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
[link]
Wykonanie: wlepki.com
Kontakt, realizacja, termin dostawy i druku - PEŁEN POZYTYW!!
WIELE GRATISÓW ! POLECAM !
Wykonanie: wlepki.com
Kontakt, realizacja, termin dostawy i druku - PEŁEN POZYTYW!!
WIELE GRATISÓW ! POLECAM !
-
Wlepki.com gorąco zapraszają do wzięcia udziału w konkursie na najlepsze zdjęcia vlep wykonanych w naszej firmie.
Do rozdania mamy ponad 50 nagród , więcej informacji poniżej.

[link]
http://www.facebook.com/wlepkicom
Do rozdania mamy ponad 50 nagród , więcej informacji poniżej.

[link]
http://www.facebook.com/wlepkicom

-
[link]
Wielki + dla ludzi z SectorX! ([link]). Swietny kontakt, szybka produkcja, vlepki jakosciowo bardzo dobre, ekspresowa wysylka, duzo gratisow. POLECAM!
-
Nasza ostatnia produkcja,średnica 11cm.Produkcja [link], jak zawsze zajebiście,szczerze polecamy!

IHG 09
II Wakacyjna Edycja Vlepek Olimpi
Wykonanie : wlepki.com
Jak najbardziej POLECAM , duży +

Wykonanie : wlepki.com
Jak najbardziej POLECAM , duży +

-

[link] dobre wykonanie, bardzo dobry kontakt, bardzo krótki termin.
-
Nowość od Zawsze Wiernego Prawego Brzegu - Resovia:
[link]
wykonanie [link] - zajebisty kontakt, kozak wykonanie - polecamy.
[link]
wykonanie [link] - zajebisty kontakt, kozak wykonanie - polecamy.
Witam, vlepka cegiełka Unii Leszno wykonana na [link] Szczerze polecam, kontkat zajebisty, jakość równiez zajbista - a czas produkcji i wysyłki najkrótszy! Vlepki zamówione bodajże w Środe, w Piątek tego samego tygodnia miałem je u siebie!

Projekt Jarro!

Projekt Jarro!
-
[link]
[link]
Robione [link] - POLECAM
Szybki czas realizacji , super jakość.
[link]
Robione [link] - POLECAM
Szybki czas realizacji , super jakość.
-
[link]
[link]
Robione na wlepki.com. Kontakt, odbiór i wykonanie eleganckie. Polecam.
[link]
Robione na wlepki.com. Kontakt, odbiór i wykonanie eleganckie. Polecam.
-
[link]
produkcja: wlepki.com, po raz kolejny gościu o****** kawał dobrej roboty w 3 dni vlepki u mnie, na prawdę polecam, pełny profesjonalizm!
produkcja: wlepki.com, po raz kolejny gościu o****** kawał dobrej roboty w 3 dni vlepki u mnie, na prawdę polecam, pełny profesjonalizm!
-
[link]
Kaliskie patriotyczne , rozmiar 8x8
Robione - Wlepki.com - Polecam po raz kolejny, mega szybi czas realizacji jaki i wysyłki!
Kaliskie patriotyczne , rozmiar 8x8
Robione - Wlepki.com - Polecam po raz kolejny, mega szybi czas realizacji jaki i wysyłki!

-
[link]
Co tu dużo pisać - solidnie, szybko i bezproblemowo. Do tego jak zawsze masa gratisów.
Polecam [link]
Co tu dużo pisać - solidnie, szybko i bezproblemowo. Do tego jak zawsze masa gratisów.
Polecam [link]
-
vlepki Widzew FC Lutomiersk

rozmiar 10x10cm na półmatowym papierze
wykonanie: ultra-factory.pl
vlepki w ciągu 4 dni od wysłania projektów były już u nas
polecamy!

rozmiar 10x10cm na półmatowym papierze
wykonanie: ultra-factory.pl
vlepki w ciągu 4 dni od wysłania projektów były już u nas
polecamy!
-
Wisła Kraków
[link]
Vlepki Wisła Chrzanów - Krzeszowice, nakład 500 szt. z możliwym dodrukiem. Vlepki nie są przeznaczone do wolnej sprzedaży, więc jest to bardziej ciekawostka. Wykonanie: [link]
Vlepki Wisła Chrzanów - Krzeszowice, nakład 500 szt. z możliwym dodrukiem. Vlepki nie są przeznaczone do wolnej sprzedaży, więc jest to bardziej ciekawostka. Wykonanie: [link]
-
pierdolone bezczelne zarobasy, c*** wam w nery za zajebanie projektówPolscyPatrioci pisze:
Nowe vlepki - 4 edycja!
Dostępne na:
[link]
[link]
-
i co teraz Patrioci ?Śpię do południa pisze:pierdolone bezczelne zarobasy, c*** wam w nery za zajebanie projektówPolscyPatrioci pisze:
Nowe vlepki - 4 edycja!
Dostępne na:
[link]
[link]
-
Powiem jeszcze na 1 vlepce jest chińska podróbka flagi Polskiej ;)Nuki pisze:i co teraz Patrioci ?Śpię do południa pisze:pierdolone bezczelne zarobasy, c*** wam w nery za zajebanie projektówPolscyPatrioci pisze:
Nowe vlepki - 4 edycja!
Dostępne na:
[link]
[link]
-
Fakt, kolega ma racje - ta wersja flagi jest niezgodna z Konstytucją

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Odpiszę również tutaj, bo nie każdy wchodzi do działu Pchli Targ.
Ogarnij się typie. Myślisz, że jesteśmy w stanie sprawdzać każdy projekt, który podsyła nam grafik, z którym współpracujemy?
Vlepki wychodzą w dziesiątkach miesięcznie i wiele projektów jest podobnych, dlatego chyba nikt nie jest w stanie w 100% sprawdzić, czy podobny wzór już kiedyś był produkowany.
Nie przeczę, że 2 vlepki są niemal identyczne i postaram się tę sprawę wyjaśnić z projektującym je grafikiem.
I trochę dziwne podejście "wsadź sobie w d***" patriotyczne projekty, bo z mojej strony mogę napisać tyle, że jak jakiś czas temu, ktoś wydał dokładnie te same projekty, które mieliśmy w swojej edycji, to w gruncie rzeczy cieszyłem się, że więcej vlepek narodowych będzie wisiało w miastach.
PS
Jeżeli jest na forum grafik, do którego należą te dwa projekty (oryginalne), to prosiłbym o kontakt na prv.
Ogarnij się typie. Myślisz, że jesteśmy w stanie sprawdzać każdy projekt, który podsyła nam grafik, z którym współpracujemy?
Vlepki wychodzą w dziesiątkach miesięcznie i wiele projektów jest podobnych, dlatego chyba nikt nie jest w stanie w 100% sprawdzić, czy podobny wzór już kiedyś był produkowany.
Nie przeczę, że 2 vlepki są niemal identyczne i postaram się tę sprawę wyjaśnić z projektującym je grafikiem.
I trochę dziwne podejście "wsadź sobie w d***" patriotyczne projekty, bo z mojej strony mogę napisać tyle, że jak jakiś czas temu, ktoś wydał dokładnie te same projekty, które mieliśmy w swojej edycji, to w gruncie rzeczy cieszyłem się, że więcej vlepek narodowych będzie wisiało w miastach.
PS
Jeżeli jest na forum grafik, do którego należą te dwa projekty (oryginalne), to prosiłbym o kontakt na prv.

http://PolscyPatrioci.pl/
-
Sprawdzanie takich projektów to nie Twoja misja, ale właśnie grafika. Kompetentny grafik orientuje się w tym, co pojawia się w świecie i za wszelką cene tworzy swoje własne, oryginalne projekty aby właśnie nie powielać ani nawet nie zbliżać się do stylów innych grafików i de facto być oryginalnym.PolscyPatrioci pisze: Ogarnij się typie. Myślisz, że jesteśmy w stanie sprawdzać każdy projekt, który podsyła nam grafik, z którym współpracujemy?
Bardziej moim zdaniem godzi w Was teraz fakt przepuszczenia na vlepy zdjęcia flagi niezgodnej z konstytucją, mnie osobiście to dość ugodziło, że sklepik patriotyczny przepuszcza takiego bubla.
PS. Nie spinam się jakoś na Was, po prostu przedstawiam swój punkt widzenia.

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Napiszę wprost. Nie współpracujemy z jednym grafikiem, tylko z kilkoma i niestety, takie sytuacje się również zdarzają. Nam zdarzyło się to po raz pierwszy i mam nadzieję, że nigdy więcej się już nie zdarzy.Hooltras_ pisze:To zajebistego macie grafika. :)
Dzięki za opinie.Ultra-Projects pisze: Sprawdzanie takich projektów to nie Twoja misja, ale właśnie grafika. Kompetentny grafik orientuje się w tym, co pojawia się w świecie i za wszelką cene tworzy swoje własne, oryginalne projekty aby właśnie nie powielać ani nawet nie zbliżać się do stylów innych grafików i de facto być oryginalnym.
Bardziej moim zdaniem godzi w Was teraz fakt przepuszczenia na vlepy zdjęcia flagi niezgodnej z konstytucją, mnie osobiście to dość ugodziło, że sklepik patriotyczny przepuszcza takiego bubla.
PS. Nie spinam się jakoś na Was, po prostu przedstawiam swój punkt widzenia.
Zgodzę się, że flaga nie jest zgodna z konstytucją, ale z drugiej strony nie powinniśmy popadać ze skrajności w skrajność, bo ja osobiście nie uważam, żeby każda tego typu flaga była bublem. Cieszy mnie widok narodowych barw, nawet jeżeli jest to bandera wywieszona na zwykłym budynku, czy flaga z napisem Polska i godłem, jak ta z vlepki.
Jedyne co mnie osobiście przeszkadza, to popisane sprejem flagi z napisem "mamo tu jestem" czy inne tego typu twory, których wg mnie w ogóle nie powinno nigdzie być.
Mimo wszystko, szanuję każdą opinię, dlatego vlepka zniknęła z edycji i będzie dodawana jedynie jako gratis.
Również dwie vlepki, które są bardzo podobne do tych z edycji Pogoni Szczecin - zniknęły, bo przyznam, że grafik, który je projektował stwierdził, że to czysty przypadek, ale ja, podobnie jak wy, w takie przypadki nie wierzę. Najgorsze jest to, że grafik ten był na tym forum kilka razy polecany.

http://PolscyPatrioci.pl/
-
Myślę, że doskonale rozumiesz moje wkurwienie z dość oczywistych powodów.
Vlepki wydaliśmy na 1 marca* i dochód z nich częściowo pokrył organizację obchodów tego dnia więc w takiej sytuacji wygląda to jeszcze bardziej krzywo z Twojej strony. Chociaż oczywiście rozumiem Twoją argumentację.
Fajnie, że je wycofałeś ze sprzedaży. Nie wnikam, czy staną się one gratisami, czy sobie podniosłeś cenę na pozostałych, szczerze mówiąc średnio mnie to interesuje, bo w sumie zamykasz ten temat dość elegancko.
Co do grafików pozostaje mi się zgodzić z użytkownikiem ultra-projects.
*
Powiem więcej - dalej są one w sprzedaży w Szczecinie.
Vlepki wydaliśmy na 1 marca* i dochód z nich częściowo pokrył organizację obchodów tego dnia więc w takiej sytuacji wygląda to jeszcze bardziej krzywo z Twojej strony. Chociaż oczywiście rozumiem Twoją argumentację.
Fajnie, że je wycofałeś ze sprzedaży. Nie wnikam, czy staną się one gratisami, czy sobie podniosłeś cenę na pozostałych, szczerze mówiąc średnio mnie to interesuje, bo w sumie zamykasz ten temat dość elegancko.
Co do grafików pozostaje mi się zgodzić z użytkownikiem ultra-projects.
*
Powiem więcej - dalej są one w sprzedaży w Szczecinie.
-
[link]
Robione wlepki.com
Jakość pierwsza klasa, szybkie wykonanie i masa konkretnych gratisów.
Polecam!
Robione wlepki.com
Jakość pierwsza klasa, szybkie wykonanie i masa konkretnych gratisów.
Polecam!
-
[link]
Vlepy wydane za jednym zamachem przez 10 FC + ATF'99. Łącznie 56 200 vlepek
Vlepy wydane za jednym zamachem przez 10 FC + ATF'99. Łącznie 56 200 vlepek
MCMX
Graficznie fajne vlepki, ale trzy krótkie i konkret pytania...
1. Będków, Bartodzieje to FC? Gdzie to w ogóle jest? Mieszkam w Łodzi od urodzenia, ale takich miast w regionie nie kojarzę.
2. Czy nazywanie Legii konfidentami i frajerami wiąże się z jakimiś konkretnymi zdarzeniami albo zachowaniem jakiegoś FC CWKS-u, czy też po prostu traktujecie takie mocne słowa jako wyzwisko :(
3. Interesujące te vlepy zgodowe z CSKA, zwłaszcza słowa "siła" i "na przekór". Kojarzy się...
1. Będków, Bartodzieje to FC? Gdzie to w ogóle jest? Mieszkam w Łodzi od urodzenia, ale takich miast w regionie nie kojarzę.
2. Czy nazywanie Legii konfidentami i frajerami wiąże się z jakimiś konkretnymi zdarzeniami albo zachowaniem jakiegoś FC CWKS-u, czy też po prostu traktujecie takie mocne słowa jako wyzwisko :(
3. Interesujące te vlepy zgodowe z CSKA, zwłaszcza słowa "siła" i "na przekór". Kojarzy się...
-
odpal sobie mape i poszukaj

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
Powiedzmy, ze niektore...leoburnett pisze:Graficznie fajne vlepki
-

Do [link]
-
Polecam chłopaków z [link]. Zamówione we wtorek, odebrane dzisiaj (czwartek). Inne realizacje również z pełnym profesjonalizmem.
Vlepki gratisowe do nowej koszulki wydawanej niebawem.

Vlepki gratisowe do nowej koszulki wydawanej niebawem.