Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Ciekawe kto im teraz bedzie chodził na repre haha
-
w sumie wszystko dla nas ulozylo sie idealnie ;)
Obraz po odpadnięciu Polski z euro: Ryżemu spada poparcie, Smuda jest skończony, pikole wracają do domów, a kibole na stadiony:)
-
Ale zaskoczyło mnie to że jak było jakieś zamieszanie pod koniec meczu to dość wyrażnie było słychać "W**********" :)
WŁADCY PÓŁNOCY

-
[link]

[link]
[link]
[link]
-
Dziś ktoś pomógł gen. Petelickiemu zejść z tego świata. Pierwszy dowódca GROMU jebał ryżego ile wlezie. Gdyby nie porażka PZPNu z Czechami to by media przemilczały ten fakt. A poza tym, wracamy do normalności :)
Tylko 1 zdanie w sprawie Generała (który przecież bardzo szanował kibiców)
"Jak nieoficjalnie dowiedział się portal Niezależna.pl jedną z ostatnich osób, z którymi rozmawiał gen. Petelicki, był Radosław Sikorski."
"Jak nieoficjalnie dowiedział się portal Niezależna.pl jedną z ostatnich osób, z którymi rozmawiał gen. Petelicki, był Radosław Sikorski."
-
Minister Sportu Federacji Rosyjskiej przyleciał do Polski, aby osobiście zająć się kwestią wydania Rosji bandytów biorących udział w burdach w dzień meczu Polska-Rosja.
Witalij Mutko zapowiada, że będzie zabiegał o wydanie rosyjskich „kibiców” i zwolnienie ich do domów.
- Trudno powiedzieć, jakie będą decyzje. Będziemy się radzić z polską stroną, z rosyjskim ambasadorem. Uczynimy wszystko, aby nasi kibice zostali zwolnieni do domu i aby mogli odbyć wszystkie wymierzone im kary w Rosji – zapewnił Mutko.
Z misją o podobnym charakterze przybył też do Warszawy doradca Putina ds. społeczeństwa obywatelskiego i praw człowieka Michaił Fiedotow.
Rosjanie liczą zapewne, że wspólnymi siłami uda im się nakłonić polską opinię publiczną oraz rząd do zwolnienia z aresztu grupy rosyjskich bandytów, którzy 12 czerwca brali udział w bójkach na ulicach Warszawy.
O naszych pewnie nikt by się nie upomniał ... Takie mamy niestety POlskie władze ...
Witalij Mutko zapowiada, że będzie zabiegał o wydanie rosyjskich „kibiców” i zwolnienie ich do domów.
- Trudno powiedzieć, jakie będą decyzje. Będziemy się radzić z polską stroną, z rosyjskim ambasadorem. Uczynimy wszystko, aby nasi kibice zostali zwolnieni do domu i aby mogli odbyć wszystkie wymierzone im kary w Rosji – zapewnił Mutko.
Z misją o podobnym charakterze przybył też do Warszawy doradca Putina ds. społeczeństwa obywatelskiego i praw człowieka Michaił Fiedotow.
Rosjanie liczą zapewne, że wspólnymi siłami uda im się nakłonić polską opinię publiczną oraz rząd do zwolnienia z aresztu grupy rosyjskich bandytów, którzy 12 czerwca brali udział w bójkach na ulicach Warszawy.
O naszych pewnie nikt by się nie upomniał ... Takie mamy niestety POlskie władze ...
Z jednej strony się cieszę że ta cała popierdolona ,,małyszomania" się skończyła , powody wiadome:) Ale z drugiej trochę szkoda. Ale nie ma to jak stare dobre czasy , niech sezon wraca i POLSKA KIBOLOWSKA znów pokaże na co stać prawdziwych fanatyków :)
-
a Grzegorz L.? Człowiek, który jest bardzo nierozsądny, myślał, że mając tak słabą grupe może wszystkich zaszachować, że jak wyjdą z grupy to zostaje.. to się zdziwił. My przynajmniej mamy swoje kluby i piłka jest naszym życiem, więc mamy drugą dobrą stronę medalu - balon pękł. Do dziś był medialny i polityczny nakaz poprawnego kibicowania Euro i Polsce, teraz poszło się j**** - rząd, smuda, pzpn, lisy farbowane. Z drugiej strony szkoda, bo znowu byłoby ciśnienie może na Niemców... ale może na pocieszenie też cudem odpadną? Polacy by dziś ładnie dojebali jakby wyrównali w końcówce... i uratowali Rusków. To byłby skandal.vandam pisze:Obraz po odpadnięciu Polski z euro: Ryżemu spada poparcie, Smuda jest skończony, pikole wracają do domów, a kibole na stadiony:)
Co do Anglików trzeba przyznać, że jedyni, niezmienni od lat, bez stada clownów. :)
Koszt sektorówki 45 tys. zł to jakiś żart. Największa sektorówka świata - Penarolu Montevideo o rozmiarach 309 na 45 m, wadze 1.9 tony, jeszcze przez nich malowana kosztowała ponad 23 tys. euro.... proporcje więc masakryczne. Uzględniając wszystkie czynniki. Generalnie z tą akcją można bylo się uśmiać. Zimoch miał dobre zamiary, tylko chyba się za późno obudził z tym angażowaniem kibiców, mógł się martwić o atmosfere na kadrze rok temu. Zjebali to Euro i co tu dużo gadać, spartolili po całości.
-
Wreszcie może skończy się ta maszkarada. Bo patrząc na te wymalowane mordy peruki i cały ten syf to rzygać sie chciało teraz trzeba czekać na nowy sezon i szarą jak że piękną ligową rzeczywistość :)
Śmiałek PM
-
fluor- masz rację, przynajmniej jest jeden pozytyw po przegranym meczu: KACAPY ODPADŁY a były takie pewne siebie, już po pierwszym meczu mówili, że idą na mistrza ... :-D
-
Wyniku sportowego szkoda, ale przynajmniej skończył się ten cały cyrk. Do zobaczenia w Podgoricy,
-
Z jednej strony wyjebane mam że reprezentacja PZPNu odpadła z Euro i skończy się piłkoszał wśród januszy. Ale z drugiej, EURO 2012 jest historycznym wydarzeniem i kolejny raz piłkarze, trener dali d***.
Oglądałem mecz w knajpie, trochę starszych osób było z dziećmi, dzieciaki z bliższej i dalszej rodziny też kibicowały :) i może przesadzam, ale piszę pod wpływem chwili - moim zdaniem kolejne pokolejne musi przełknąć gorycz porażki. Starsi dadzą radę, bo od lat jesteśmy do tego przyzwyczajani że rząd, politycy, piłkarze dają d***, ale to niesprzyja rozwijaniu postaw patriotycznych...
Oglądałem mecz w knajpie, trochę starszych osób było z dziećmi, dzieciaki z bliższej i dalszej rodziny też kibicowały :) i może przesadzam, ale piszę pod wpływem chwili - moim zdaniem kolejne pokolejne musi przełknąć gorycz porażki. Starsi dadzą radę, bo od lat jesteśmy do tego przyzwyczajani że rząd, politycy, piłkarze dają d***, ale to niesprzyja rozwijaniu postaw patriotycznych...
hahahhahah o w morde tego sie nie spodziewalem w tym przedstawieniu takiego zwrotu akcji ,a teraz ogarnietym piłkoszłem januszkom zostaje rozdarte serce i rama od roweru japierdole nie wytrzymam bizmesmeny tez z reka w nocniku a tak dobrze szło browar z 500% marżą szedł jak swiezebułeczki ....jebut i drzazgi ,karolaki muchy mroczki wojewodzki chcialbym iniz ch miny zobaczyc .Ale jedno wam powiem szkoda dzieciaków sam mam 6 letniego syna i takiego nie chce go widziec dla dzieciakow byla , to w jakims sensie namiastka patriotyzmu, poczucie wiezi z czyms wiecej niz rodzina a mianowicie ze jest sie czescia narodu wiadome ze w takim wieku nie rozumie sie pewnych rzeczy tych które my zauwazamy i za to ze je widzimy ponosimy konsekwencje bo skurwialy rzad jest bezwzgledny a najlepszym dowodem na to jest smierc wielkiego patrioty gen Petelickiego czesc i chwala panie generale
-
We wtorek bedac w Warszawie kolega powiedział ze głupio wyglądam tak bez barw, bo wszyscy mają barwy, a ja nie ... oczywiscie na swieto niepodległosci pewnie zapomni ze jest Polakiem, a dzisiaj powiedział mi ze nie chce miec nic wspolnego z tą reprezentacją ;) taki mały off na rozluznienie hehe bo troche opiłem te nasze zwyciestwo z Czechami .. pzdr
-
Zerwikaptur - juz za kilka lat zabierzesz chłopaka na prawdziwy mecz i wtedy nabierze podstaw patriotyzmu, a nie w tej telewizyjnej szopce, gdzie ludzie dali się zmanipulować.
Ja im dluzej ogladalem tv, czy to dzisiaj przed meczem czy kilka dni temu to bardziej sie nakrecalem, szlak mnie trafiał ze nie bedzie mnie w Krakowie w strefie kibica, ze takie wydarzenie moze mnie ominąć... z pierwszym gwizdkiem ciśnienie zeszło i ucieszyłem się ze siedze w domu z baba i ogladam mecz:) Nie spodziewałem sie po grajkach ze cos ugrają i aawnsuja, bardzo dobrze sie stało ze to koniec tej euroszopki. Koniec kolorowania, koniec drużyny Biedronki, juz za kilka tygodni koniec Lata i powrót (mam nadzieje) do normalności! Juz się nie mogę doczekac pierwszego wyjazdu do Czarnogóry! Ahoj!
Ja im dluzej ogladalem tv, czy to dzisiaj przed meczem czy kilka dni temu to bardziej sie nakrecalem, szlak mnie trafiał ze nie bedzie mnie w Krakowie w strefie kibica, ze takie wydarzenie moze mnie ominąć... z pierwszym gwizdkiem ciśnienie zeszło i ucieszyłem się ze siedze w domu z baba i ogladam mecz:) Nie spodziewałem sie po grajkach ze cos ugrają i aawnsuja, bardzo dobrze sie stało ze to koniec tej euroszopki. Koniec kolorowania, koniec drużyny Biedronki, juz za kilka tygodni koniec Lata i powrót (mam nadzieje) do normalności! Juz się nie mogę doczekac pierwszego wyjazdu do Czarnogóry! Ahoj!
-
j**** mnie wszytko, z jednej strony się ciesze ze odpadliśmy z drugiej serce boli ale widać tak miało być !!! wiem że w kadrze Chorwacji gra da silwa ale życzę im wygrania tego jebanego euro!! good night left side !
-
mi sie wydaje ze juz nigdy nie bedzie na reprezentacji tak jak dawniej , tak naprawde to sami siebie zniszczylismy i upadamy caly czas i chyba juz sie nie podniesiemy mam nadzieje ze tylko mi sie tak wydaje i bedzie inaczejNieoficjalny pisze:Z jednej strony się cieszę że ta cała popierdolona ,,małyszomania" się skończyła , powody wiadome:) Ale z drugiej trochę szkoda. Ale nie ma to jak stare dobre czasy , niech sezon wraca i POLSKA KIBOLOWSKA znów pokaże na co stać prawdziwych fanatyków :)
-
ciekawe co bedzie z grzesiem lato oby kurwie sie nie upiekło ,odziwo z tej porazki moze byc wiele dobrego ,te parowy czuja sie bezpieczni i nietykalni a porazka moze byc poczatkiem ich konca ,gdyby zamiast idiotów złodzieji i kretaczy znalazl sie w ministerstwie sportu ktos kompetentny to by wyciagna wnioski i przebudowal polska piłke czego poczatkiem bylo by rozdupcenie pzpn pozostaje jeszcze kwestia naszego powrotu na nalezyte nam miejsce i zaprzestanie niszczenia nas ale nasza kwestia obawiam sie wymagała by na dzien dzisiejszy radykalnych srodków musial by sie chyba odbyc przewrót i odebranie władzy tym co ja obecnie maja...eh
-
Niestety wydaję mi się, że masz dużo racji. Związkowym k***** nie zależy na wiernych kibicach, wręcz przeciwnie, zależy im na jak największej ilości niekumatych pikników, którzy grzecznie będą stać w kolejce po jedzenie, coca-cole i szaliki z logiem PZPN (już niestety w tym roku takie widziałem), nikt na meczach nie będzie rzucał racami ani awanturował się. Na takich "kibiców" zorientowani są sponsorzy, i dadzą związkowi tym więcej kasy, im więcej "targetów" będzie na trybunach. Niestety do tego dąży piłka nożna w naszym kraju, do całkowitej komercji, festynu na trybunach i wyeliminowania wszelkich wartości jakie sobą reprezentujemy.gregory88 pisze: mi sie wydaje ze juz nigdy nie bedzie na reprezentacji tak jak dawniej , tak naprawde to sami siebie zniszczylismy i upadamy caly czas i chyba juz sie nie podniesiemy mam nadzieje ze tylko mi sie tak wydaje i bedzie inaczej
To całe Euro pokazało, że PZPN pomimo braku społecznego poparcia, może zgromadzić na swoich meczach po kilkadziesiąt tysięcy osób, brak "kiboli" na stadionach może przyciągać rodziny i pikników - w miejsce tysiąca kiboli może przyjść 5 tysięcy pikników. Żeby coś zmienić z tym kurestwem nie wystarczy bojkot. Patrząc co się dzieje z naszą kochaną Ojczyzną, znajdujemy analogiczne sytuacje na wszystkich płaszczyznach życia publicznego! Dzisiejsze morderstwo gen. Petelickiego (kolejne po Andrzeju Lepperze i wielu wielu innych) pokazało nam co za kurestwo znajduje się na samym czubku polskiej piramidy społecznej! PZPN to tylko jeden z trybów które należy zniszczyć, ale nie zniszczymy go bez totalnego zniszczenia obecnie panującego systemu zła!
stand up and fight or dig your grave
Dobrze ,że tak sie to skończyło wszystkie brudy szybciej ujrzą światło dzienne :] a tu tak na luziku http://www.youtube.com/watch?v=0zesVTuPSsQ
Ktoś powyżej napisał, że zapewne Smude zastąpi Skorża....jendakże.....ostatnio Piotr Nowak zrezygnował z pracy w Filadelfii.... szczerze to widziałbym go jako selekcjonera. Miał chłop jaja na boisku i ma na ławce trenerskiej co pokazał w USA.
Szczerze to jestem ciekawy czy ten piknikowy szał na piłkę w jakis sposób przeniesie się na frekwencje w lidze?
moskit.pl - ma rację z tymi sektorówkami. Zabraniali wnosić a teraz sami wybili sobie argument z głowy.
Szczerze to jestem ciekawy czy ten piknikowy szał na piłkę w jakis sposób przeniesie się na frekwencje w lidze?
moskit.pl - ma rację z tymi sektorówkami. Zabraniali wnosić a teraz sami wybili sobie argument z głowy.
-
Czuje że największe atrakcje za nami,jeśli chodzi o euro,tymbardziej że towarzyszy z rosji już nie ma,Chorwaci pewnie też odpadną(obym się mylił)Mysle,że można już wyczekiwać w spokoju końca tej szopki.

-
I po euro! Chwała pajacom z Francji i Niemiec za ich wysoki poziom. Herr Franz też już odchodzi. Teraz pozostaje tylko wziąć dobrego trenera, wywalić farbowanych lisów, powrót Boruca, 2-3 porażki w eliminacjach i trybuny puste.
PS w odpadnięcie Chorwatów nie wierzę, tam poszła gruba ustawka z Hiszpanią na 2-2.
PS w odpadnięcie Chorwatów nie wierzę, tam poszła gruba ustawka z Hiszpanią na 2-2.
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
Historyczne wydarzenie które Polsce odbijać się będzie finansowa przez wiele lat. Owszem powstały jakieś tam drogi tylko, że za pieniądze które zostały na to wydane można by mieć 10 raz więcej dróg. To tak jakby się cieszyć z Cinquecento z 99 roku kupionego za 50 000 zł. Niby drogo, ale przynajmniej jest samochód. No i druga sprawa to kibole. Niedługo za pierdnięcie pójdzie się siedzieć na 2 lata.
c*** z tym euro i c*** z tymi liskami. Cieszę się, że żaden z nich gola nie strzelił.
c*** z tym euro i c*** z tymi liskami. Cieszę się, że żaden z nich gola nie strzelił.
-
Spartak (Ziga-Zaga) and Zenit vs Raków Częstochowa, Czuwaj Przemyśl, Zagłębie Sosnowiec i BKS Stal Bielsko Biała (wygrana polaków)
Prawda czy farmazon?
Prawda czy farmazon?
-
Piro podczas meczu Polska - Czechy
Wrocław, Strefa Kibica
http://www.youtube.com/watch?v=nXee_kbm ... e=youtu.be
Wrocław, Strefa Kibica
http://www.youtube.com/watch?v=nXee_kbm ... e=youtu.be
Fuck Euro i koniec zbędnego pierd..... !
I Bardzo dobrze, że całe te medialne kłamstwo się rozsypało. Tematy się pokończyły to kur.. coś tam informują o Zabójstwie Gen. Patelickiego.
Pompowali balon do granic możliwości, a teraz pikole mają załamania psychiczne. Myśleli, że mają dream team bo im tak w tv mówili.
Rudy Kondon dalej będzie uprawiał "politykę miłości" względem kibiców. A my względem tych czerwonych sprzedawców. Wojna trwa.
I Bardzo dobrze, że całe te medialne kłamstwo się rozsypało. Tematy się pokończyły to kur.. coś tam informują o Zabójstwie Gen. Patelickiego.
Pompowali balon do granic możliwości, a teraz pikole mają załamania psychiczne. Myśleli, że mają dream team bo im tak w tv mówili.
Rudy Kondon dalej będzie uprawiał "politykę miłości" względem kibiców. A my względem tych czerwonych sprzedawców. Wojna trwa.
-
Grecja - Rosja
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
-
Jak pisze:Fuck Euro i koniec zbędnego pierd..... !
Pompowali balon do granic możliwości, a teraz pikole mają załamania psychiczne. Myśleli, że mają dream team bo im tak w tv mówili. [/b[
No przecież mamy trio z Dortmundu i gwiazde Arsenalu ;) Ale c*** tam z pilkarzykami, dobrze wszyscy wiemy, że to wszystko wina bandytów stadionowych, chuliganów i pisu ;)
A tak apropos. Od dwóch dni słysze, jak Afganistan Sikorski, bufetowa i matoł, apelują do organów sprawiedliwosci, ze te wyroki dla bandytełki są za niskie i , że mają karac surowiej, podczas gdy kilka miesiecy temu jak kiszczak dostal wyrok jakby ukradl rower i PIS sapał, że to są smiesznie niskie kary, to wtedy ludzie donka, mówili, że to skandal, że nie można presji na sądach wywoływać, że nie mozna krytykowac decyzji sądów, i że politycy nie mogą się w to wtrącać. To są pierdolone fałszywe gnoje, którym hipokryzja napierdala uszami.

-
to bylo do czeskich pilkarzy, ktorzy wolno schodzili na zmiany pod koniec meczu, co rozsierdzilo ta "wspaniala i kulturalna" publikeToraToraTora pisze:Ale zaskoczyło mnie to że jak było jakieś zamieszanie pod koniec meczu to dość wyrażnie było słychać "W**********" :)
doping jak nasi grali przyzwoicie (pierwsza polowa) calkiem niezly - nawet probowano "HSV", siedzialem kilka sektorow od Czechow i to oni raczej mnie rozczarowali pod wzgledem wokalnym,
oczywiscie jak sie juz mecz przestal ukladac to dopingu zero, ale ta publika chyba nie wyznaje zasady "czy wygrywasz ..."
trzeba przyznac ze bylo kilka normalnych ludzi, ale gineli w tlumie wymalowanych mord piknikow
zazdroszcze Slaskowi stadionu, przynajmniej oni skorzystali na tej szopce
wiem ze pilkarsko tutaj nie powinno sie pisac, ale:
1) nasz ziomal Wasyl to chyba Konrad Wallenrod tego sreuro, wszystkie trzy bramki to w duzej mierze jego wina
2)pod koniec na boisku bylo juz 9 Polakow, juz sie powoli zastanawialem czy jednak im nie zaczac kibicowac
3) chciałbym podziekowac Panu Bramkarzowi Stulecia Janowi T. że publicznie wyrazal przez ostatnie kilka tygodni poglady tozsame z moimi, dzieki czemu nie musialem sie tlumaczyc dlaczego mam fuck euro
-
a to jak ktoś żyje ligową piłką to już ma zakaz oglądania Euro i emocjonowania się piłką nożną?cwaniak z PKSu pisze:avantgarde naprawdę nie ogarniasz, że są kibice, którzy żyją ligową piłeczką, czekają na rozpoczęcie rozgrywek i mają wyjeb*ne na to Euro? Nie znasz takich ludzi? :)
fuck euro swoją drogą, ale impreza ta mogła inaczej wyglądać. Decyzje Smudy, rządu i PZPNu - to oni zjebali imprezę, która mogła być niezapomniana na trybunach i na boisku.
-
chyba długów bo utrzymanie tego molocha niemało kosztuje,a wątpie,że miasto wydoli na to z swojej kieszeniginger pisze: zazdroszcze Slaskowi stadionu, przynajmniej oni skorzystali na tej szopce
jedyna szansa to koncerty Justina Biebera i spotkania Jehowy ,taka prawda
-
Najciekawszy możliwy finał jewro to chyba Niemcy-Chorwacja/Anglia,fajnie by było zobaczyć w finale tej szopki jakieś piro na murawie ;)

-
-
Pepiki palili w Pradze(Strefie Kibica) Polskie flagi i szale .
-
KaZuYa pisze:Pepiki palili w Pradze(Strefie Kibica) Polskie flagi i szale .
Zakupione na bazarku ;)
WzG