Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
1932nks
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Putin wysłał jakiegoś przydupasa, żeby pogrozić palcem rudemu.
http://www.tvn24.pl/trzeba-rozladowac-s ... 730,s.html
Sorki za źródło, ale tylko tam znalazlem.
http://www.tvn24.pl/trzeba-rozladowac-s ... 730,s.html
Sorki za źródło, ale tylko tam znalazlem.
-
1932nks
Dobry materiał. Wspominają w nim też o banerze o Smoleńsku. Ktoś coś więcej wie, zdjęcia?Slavia_ZSC pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mXL9d5VPWg#!
te same ujęcia, tyle że materiał mniej pocięty
Że się wetnę w temat, chyba nie było - CSKA Kijów:

Dzis w Legnicy po meczu stoimy pod hotelem gdzie zbieraja sie ruscy spiewamy sobie wpada policja w 7 suk
uciekamy powieja piecu mlodych chlopakow ! CHWDP
uciekamy powieja piecu mlodych chlopakow ! CHWDP
-
Slavia_ZSC
:) i o to chodzi, most poniatowskiego to najbardziej przypałowe miejsce w dniu meczu, mimo wszytko pozdro dla wariatówLSE pisze:zapominajac ze dziesiatki akcji mialo miejsce poza obiektywami kamer i o tych niestety drogie dzieci sie nigdy nie dowiecie:(
nie z rosji, z gniazda CracoviiPTM pisze: Reporter (chyba z Rosji? nie wiem) vs. marszujace Rosjanie (film tylko na tvn)
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 48314.html

biedaczkowi, policja nie pomogła...:-(
-
Lord of North
Szacun dla Walczących Chłopaków z Emigracji. Pokazaliście tej czerwonej k... gdzie jej miejsce
Kolo 24 konkretna ekipa Ruskich wysiadla na Powislu 200 + ,sami sportowcy. Postraszyli troche januszy...od nas malo osob zeby stawic im czoła.Mimo motywowania przez co niektorych :) Janusze wolaly pic piwko i robic zdjecia....
Wielki szacunek za to co robiliscie przed meczem i zapewne po :)
Pzdr
Wielki szacunek za to co robiliscie przed meczem i zapewne po :)
Pzdr
sorry ze z "kijowego" portalu ale art ciekawy:
http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/new ... 08169,3439
http://fakty.interia.pl/tylko_u_nas/new ... 08169,3439
-
rts1910adw
Clay pisze:Kolo 24 konkretna ekipa Ruskich wysiadla na Powislu 200 + ,sami sportowcy.

-
jabolZielony
Rejestracja dzis bo sie tu nie udzielam. Ale po dzisiejszym krotki komentarz na chlodno. Niech pismaki pisza co chca i pokazuja filmiki jakie chca w koncu media to czwarta wladza, chcieli Euro to maja. A kto z Was byl to wie jak bylo.
Cieszy oko ze tak wiele ekip (niespodziewalem sie wielu) potrafila w koncu pojawic sie i czynnie brac udzial w "polemikach" z Rusami stojac ramie w ramie z ligowym i codziennym wrogiem, a kto byl ten widzial o czym mowie... Prawdziwy spontan bez organizacji, partyzantka jak w latach 90tych łezka w oku.
To na tyle...
Cieszy oko ze tak wiele ekip (niespodziewalem sie wielu) potrafila w koncu pojawic sie i czynnie brac udzial w "polemikach" z Rusami stojac ramie w ramie z ligowym i codziennym wrogiem, a kto byl ten widzial o czym mowie... Prawdziwy spontan bez organizacji, partyzantka jak w latach 90tych łezka w oku.
To na tyle...
Brawo panowie! Szacunek dla obecnych!!
ma ktoś filmik z przemarszu przez nowy świat ??
-
Chusteczka
Brawa !
A jeśli chodzi o mecz to najlepszym momentem dla mnie bylo jak stadion pełen pikników głośno wygwizdał ruski hymn.
Myślałem, ze pociągną później jakieś jazdy z k******, no ale to już było by chyba za dobrze.
A jeśli chodzi o mecz to najlepszym momentem dla mnie bylo jak stadion pełen pikników głośno wygwizdał ruski hymn.
Myślałem, ze pociągną później jakieś jazdy z k******, no ale to już było by chyba za dobrze.
-
White Angels
Wszedzie o tym mowia..bardzo dobrze..
-
Tommy Lee Jones
xxxx pisze:ehh i przed wlasnie mostem sie tez dzialo.....bylo troszke konkretnych osob ale zdecydowanie ruskie k**** wygraly .....mi to sie az lezka zakrecila wtedy w oku......robertLBN. pisze:Działo się działo! Wiele akcji na plus szczególnie przed mostem Poniatowskiego gdzie ruscy byli gonieni jak popadło :) A najlepsze było to że po tym wszyscy zawineli się dalej w miasto bo był okrutny przypał psy na każdym kroku wtedy zbierająca się ekipa przed mostem Zenita? Zatakowała... No właśnie? Kogo? Biegli na nikogo po drodze skopali jakies 2,3 osoby nie związane wogole z ' atrakcjami ' I oczywiście wcześniej też mega przypał w centrum ekipa ruska ratowała się ucieczką do jakiegoś baru i zabarykadowała... Jest wiele do napisania ale cóż... Idę się kimnąć ELO!
Jeżeli chodzi CI o wydarzenia od strony stadionu narodowego to jak dla mnie nikt nie oberwał było krótkie starcie na moście które szybko było przerwane przez tych co zawsze, ogólnie psy szalały gazowali jak popadnie dużo osób zawiniętych za to że są , niestety.
chodzi mi o akcje na powislu jak juz bylo po przemarszu ruskich
-
WnukEdwarda
hmm z tego co widzę oglądając, główne stacje, pod strefą kibica nic się zbytnio nie działo...
http://demotywatory.pl/3831377/Wstyd-mi-za-was
na rozluznienie dla niektorych (komenty poczytajcie lewak chce sie ustawic z faszystami:-))
na rozluznienie dla niektorych (komenty poczytajcie lewak chce sie ustawic z faszystami:-))
-
Ultras-Design
http://narodowcy.net/oswiadczenie-preze ... 012/06/13/
"Czy kolejnym etapem naszego upodlenia będzie zgoda na przemarsz niemieckich neonazistów ze swastykami? I czy znowu jedynymi, którzy będą mieli odwagę powiedzieć nie i stanąć w obronie polskiego honoru, będą kibice?"
oraz:
"Rok 1998, mundial we Francji. W Marsylii Anglia gra z Tunezją. Kilka tysięcy Anglików przemaszerowuje przez arabskę dzielnicę prowokując miejscowych m. in. flagami z hasłem White Power. Dochodzi do zamieszek. Wszyscy są oburzeni na Anglików. FIFA poważnie rozważa usunięcie reprezentacji Anglii z turnieju (cóż winni piłkarze? Do usunięcia jednak nie dochodzi). Rok 2012, euro w Polsce. W Warszawie Rosja gra z Polską. Kilka tysięcy Rosjan przemaszerowuje przez stolicę prowokując miejscowych flagami ZSRR i symbolami rosyjskiego zniewolenia Polski. Dochodzi do zamieszek. Wszyscy są oburzeni na Polaków..."
"Czy kolejnym etapem naszego upodlenia będzie zgoda na przemarsz niemieckich neonazistów ze swastykami? I czy znowu jedynymi, którzy będą mieli odwagę powiedzieć nie i stanąć w obronie polskiego honoru, będą kibice?"
oraz:
"Rok 1998, mundial we Francji. W Marsylii Anglia gra z Tunezją. Kilka tysięcy Anglików przemaszerowuje przez arabskę dzielnicę prowokując miejscowych m. in. flagami z hasłem White Power. Dochodzi do zamieszek. Wszyscy są oburzeni na Anglików. FIFA poważnie rozważa usunięcie reprezentacji Anglii z turnieju (cóż winni piłkarze? Do usunięcia jednak nie dochodzi). Rok 2012, euro w Polsce. W Warszawie Rosja gra z Polską. Kilka tysięcy Rosjan przemaszerowuje przez stolicę prowokując miejscowych flagami ZSRR i symbolami rosyjskiego zniewolenia Polski. Dochodzi do zamieszek. Wszyscy są oburzeni na Polaków..."
-
Michał***24
A tak ekipa ruskich na zdjęciu to ona dopiero w nocy przyjechała czy przed meczem też była?>Bo tam widać trochę ich jest.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0TO417o9ic
tego filmu jeszcze tutaj nie było
widać atak rusków, chyba jedyny tego dnia
tego filmu jeszcze tutaj nie było
widać atak rusków, chyba jedyny tego dnia
-
spinakier
Grecja-Rosja 16.czerwiec.2012 (sobota) g20,45.Warszawa MOBILIZACJA ,tfusk ty matole.
-
Belfast_pl
dobrym rozwiązaniem byłby ' Pokojowy przemarsz Polskich ' przyjaciół' Federacji Rosyjskiej'. W sobotę. Taki pstryczek w kierunku gronkowca.mokry_john pisze:a na mecz z Grecja kacapy już nie chcą iść jak to mówi HGW w " pokojowym wspólnym marszu na mecz " ? pokończyły im się wizy turystyczne i do soboty już ich nie będzie ?
-
Zawsze Nielegalnie
Sprawy w trybie przyspieszonym trwają przez cały dzisiejszy dzień,
sporo osób będzie je miała jutro.
-
nieznajomy05
Jakie wyroki?rts1910adw pisze:Clay pisze:Kolo 24 konkretna ekipa Ruskich wysiadla na Powislu 200 + ,sami sportowcy.
Ktos natknal sie na ta ekipe?
Zawsze Nielegalnie pisze:Sprawy w trybie przyspieszonym trwają przez cały dzisiejszy dzień,
RZ SIERPEM RAZ MLOTEM W CZERWONA CHOLOTE!
Jakie kary dla powinietych chłopaków wczoraj ?
-
student1920
Dobrze, że dyskopolo sie sypie, bo ta banda rusoprzyjaciół też sie rozpadnie! Kibice Polonii W. - jesteście zakałą polskich stadionów!
Jeśli ktoś mówi po angielsku to polecam ten materiał!!! Angole świetnie i naprawde rzetelnie wyjaśnili przyczyny zajść. Podali także, że rusy chciały transparent Smoleńsk wnieść. Opowiedzieli o śmierci Kaczyńskiego, o Katyniu i nazwali wprost 45 komunizmu "okupacją Polski". Naprawdę jestem miło zaskoczony poziomem.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mXL9d5VPWg#
Jeśli ktoś mówi po angielsku to polecam ten materiał!!! Angole świetnie i naprawde rzetelnie wyjaśnili przyczyny zajść. Podali także, że rusy chciały transparent Smoleńsk wnieść. Opowiedzieli o śmierci Kaczyńskiego, o Katyniu i nazwali wprost 45 komunizmu "okupacją Polski". Naprawdę jestem miło zaskoczony poziomem.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mXL9d5VPWg#
-
NicNieWidzialem
To posprzątajcie tych c**** z waszych szeregów. Do Polonii.
-
Zawsze Nielegalnie
kolega wyrok będzie miał w piątek, zobaczymy.nieznajomy05 pisze:
Jakie wyroki?
RZ SIERPEM RAZ MLOTEM W CZERWONA CHOLOTE!
-
Ultras-Design
Dokładnie.
Nie wszyscy wychodzili w blask kamer :)
Nie wszyscy wychodzili w blask kamer :)
-
Stadionowy
Specyficznie wyglądała sytuacja jak armia pikników idzie w jedną strone ze spiewem "Polska biało-czerwoni a druga banda okrzykiem z "Polska,Polska Kibolska"
Trzeba przyznać że było dużo starć na naszą korzyść z kacapami. Policja też dwa razy przegoniona pod strefą kibica. Zaczęło się od kibica złapanego przez psy (chyba za racę ?) Szkoda że nie dało rady go odbić. Wielkie brawa dla tych którym się chciało. Rosjanie zaskoczyli mnie na minus ,spodziewałem się po nich więcej.
Trzeba przyznać że było dużo starć na naszą korzyść z kacapami. Policja też dwa razy przegoniona pod strefą kibica. Zaczęło się od kibica złapanego przez psy (chyba za racę ?) Szkoda że nie dało rady go odbić. Wielkie brawa dla tych którym się chciało. Rosjanie zaskoczyli mnie na minus ,spodziewałem się po nich więcej.
-
Lord of North
-
Krzesełko Stadionu