Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Możesz opisać tą sprawę ze "zgwałceniem" Kibica z Łodzi przez Mieszkańców Moskwy
Bo chyba każdy się domyśle o jakich "układowiczów" chodzi
Bo chyba każdy się domyśle o jakich "układowiczów" chodzi
-
@Reeyy
Poczytaj posty @ Theo_08 a chyba wysnujesz ten sam wniosek co ja,że to nethools i prowokator.
B.O.
Poczytaj posty @ Theo_08 a chyba wysnujesz ten sam wniosek co ja,że to nethools i prowokator.
B.O.
-
to jak się Limanovia odnosi do sezonu wcześniej gdzie cisnęła Unii ? a jak się odnosi do tego że na ostatnim meczu z Unią na prośbę psów przenieśli swój młyn żeby goście im krzywdy nie zrobili ?
Czy kibice żużlowej Polonii Bydgoszcz udzielają/lub udzielali się na meczach ich piłkarskiej sekcji ??
-
Theo_08 rozpierdala debilizmem , ale to nie dział humor więc bez syfu proszę.
-
Limanovia to banda c**** co pokazuje paluszkami policji zwykłe pikole.
-
Udzielali się od święta.Najczęściej jak Zawisza miał swój wyjazd.szafagra pisze:Czy kibice żużlowej Polonii Bydgoszcz udzielają/lub udzielali się na meczach ich piłkarskiej sekcji ??
nieznacząca ekipką jesteście dalej bo walka z duchem nie ma zadnego sensu.Nikt ze szczecinskiej ekipy nie traktuje was meneliady powaznie a zagrozeniem mozecie byc jedynie dla naszych wrzutów. Jedyne co potraficie to nieźle spierdalac i szybko zamykac drzwi od klatek i domów. No coz wybraliscie taka droge a nie inna to taki czeka was los. Szkoda ze brakuje wam dalej odwagi by sie spotkac z naszym FC i nie mozecie dotrzec na wyznaczony sami przez siebie termin. Na miescie gdzie sie nie ruszycie dostajecie wpizde i jestescie gnebieni a to ze raz na rok w 30 osob zaatakujecie jakis paru wyjazdowiczow w dodatku ze sprzetem swietujacych awans nie robi z was nikogo kim mozna by sie przejac i zawracac głowy.wp97 pisze:do Ultras Pogon...nazywasz mnie szczylem? hehe przyjme to jako komplement bo chcialbym ponownie byc w twoim wieku :P . dokladnie tak jak napisal Michalek mlyn wystawiamy na kazdym meczu juz od dluzszego czasu , niektore wyjazdy zaliczamy w dobrych liczbach np. Police ponad 50, Barlinek ponad 60, Gwardia 30, czy Drawsko w srode w ponad 50 wiec pisanie o nas ze sie nie liczymy nie jest na miejscu, nikt od nas nie pisze ze rzadzimy w miescie, ale tez nie jest tak ze sie ukrywamy czy dostajemy bicie na kazdym kroku, Sumo dobrze wie jak jest i nie mam zamiaru tutaj opisywac jakisc akcji bo i tak nie ma to sensu ..kazdy i tak bedzie trzymal strone wielkiej Pogoni bo jak to mozliwe ze nie znaczaca nic ekipa stawia im opor w miescie lub napedzi stracha od czasu do czasu
dozobaczenia smieciu w Szczecińskim Stargardzie
aha zeby nie bylo dla poldasow szukajacych sensacjii Stargard zawsze z Pogonią
P.S witam wszystkich na tym zajebistym forum. Wszystkie informacje i infa odnosnie kibiców Pogoni Szczecin bede wpisywał ja :) TC
-
Pany, szukam opisu Tarnowa. Jakiś czas temu (nie dalej jak rok wstecz, ale to raczej parę miechów temu było) jakiś chłop wrzucił bardzo solidnie opisane miasto z każdym osiedlem po kolei (wyszczególnił Unię, Tarnovię i Cracovię), ale za cholerę nie mogę tego znaleźć. Gdyby ktoś miał to gdzieś zapisane albo miał link do posta, to proszę o wiadomość prywatną, dzięki.
Mój wpis = wyłącznie moje zdanie.
Trochę podrożę temat. Szukałem jakichś zdjęć kibiców z meczy Polonii Bydgoszcz (mowa o sekcji piłkarskiej) lecz nic nie znalazłem. Istnieją jakieś galerie z kibicami Polonii. na meczach piły kopanej..??..::1952::.. pisze:Udzielali się od święta.Najczęściej jak Zawisza miał swój wyjazd.szafagra pisze:Czy kibice żużlowej Polonii Bydgoszcz udzielają/lub udzielali się na meczach ich piłkarskiej sekcji ??
może być PW.
-
pokaż źródło tego a jak nie to zamknij dziub, bo okażesz się zwykłym frajerem. pokazuj źródło leszczu.Theo_08 pisze:Chyba o to chodzi, ja p*******...
"Antes de comenzar el partido de Copa Real CSKA de Moscú, equipo de fútbol los aficionados rusos de dos bebedores de cerveza la calle Bolívar ha dado un simpatizante de la construcción del club de Polonia Widzew Lodz y tuvo, en la violación homosexual. De 28 años de edad, el hombre sufrió lesiones, los rusos fueron enviados a la cárcel".
-
princessaa pisze:[link]
nie klikajcie.to link do jakiejś gry.do kasacji
Ekonom pisze:Pany, szukam opisu Tarnowa. Jakiś czas temu (nie dalej jak rok wstecz, ale to raczej parę miechów temu było) jakiś chłop wrzucił bardzo solidnie opisane miasto z każdym osiedlem po kolei (wyszczególnił Unię, Tarnovię i Cracovię), ale za cholerę nie mogę tego znaleźć. Gdyby ktoś miał to gdzieś zapisane albo miał link do posta, to proszę o wiadomość prywatną, dzięki.
podbijam, jeśli ktoś ma taką możliwość to również bardzo bym prosił !
Może zadam głupie pytanie, ale świeżak jestem.
Jako, że możliwe, że będę studiował w Poznaniu, to chciałem zapytać jak wyglądają stosunki na linii Lech-Warta? W sumie pokibicowałbym Warcie, pośmigał na mecze(Lech mnie nie jara) ale jak to wygląda "na mieście"?
Sam raczej ogarnięty jestem, zajebać umiem ale czy chodzenie w szaliku Warty to samobójstwo, czy Lechici generalnie zlewają kibiców Warty?
Jako, że możliwe, że będę studiował w Poznaniu, to chciałem zapytać jak wyglądają stosunki na linii Lech-Warta? W sumie pokibicowałbym Warcie, pośmigał na mecze(Lech mnie nie jara) ale jak to wygląda "na mieście"?
Sam raczej ogarnięty jestem, zajebać umiem ale czy chodzenie w szaliku Warty to samobójstwo, czy Lechici generalnie zlewają kibiców Warty?
-
Raczej ogarniety i nie wiesz?Duży Chrząszcz pisze:Może zadam głupie pytanie, ale świeżak jestem.
-
Sprawdź empirycznie i się podziel z nami wynikiem;]
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Duży Chrząszcz pisze:Może zadam głupie pytanie, ale świeżak jestem.
tak jak mowisz zadałeś glupie pytanie. powinienes teraz przeprosic wyjść i zamknąć drzwi.
-
Po pierwsze - stare, po drugie - po ch** wklejasz to do tego tematu ??
Nie jestem ogarnięty kibicowsko... Nawet zupełnie zielony, do tej pory byłem takim Januszkiem co czyta "Piłkę Nożną", ogląda ligę mistrzów i kibicuje na polsacie... Chciałem sie dowiedzieć czegoś ale widze, ze ku*** ciężko.
-
przeciez w temacie masz "kosy", może trzeba dopisać "maczety"?against modern pisze:Po pierwsze - stare, po drugie - po ch** wklejasz to do tego tematu ??
-
to info z dziennika wsadz sobie w dupe bo to Wisła atakowałaNa krakowskiej Olszy czterech pseudokibiców Cracovii zaatakowało pseudokibica Wisły. Niemal odcięli mu maczetą piętę. [link] ... etami.html

napewno?figofago82 pisze:to info z dziennika wsadz sobie w dupe bo to Wisła atakowałaNa krakowskiej Olszy czterech pseudokibiców Cracovii zaatakowało pseudokibica Wisły. Niemal odcięli mu maczetą piętę. [link] ... etami.html
-
No i po c*** znowu zaczynacie rozpierdalać temat? Po co w ogóle jakieś z****** info o nożownikach w tym temacie?
-
Ekonom pisze:Pany, szukam opisu Tarnowa. Jakiś czas temu (nie dalej jak rok wstecz, ale to raczej parę miechów temu było) jakiś chłop wrzucił bardzo solidnie opisane miasto z każdym osiedlem po kolei (wyszczególnił Unię, Tarnovię i Cracovię), ale za cholerę nie mogę tego znaleźć. Gdyby ktoś miał to gdzieś zapisane albo miał link do posta, to proszę o wiadomość prywatną, dzięki.
Tarnów z uwzględnieniem wszystkich dzielnic i co ciekawszych bądź ważniejszych osiedli.Sytuacja jaka jest w Tarnowie ukształtowała się 5-6 lat temu.Wisła TS pisze:
podbijam, jeśli ktoś ma taką możliwość to również bardzo bym prosił !
Mościce -100% Unia.
Dąbrówka Infułacka -100% Unia.
Zbylitowska Góra - jednostki za Unią.
Os. Koszyckie - kilka osób za Unią.
Klikowa - pustynia kibicowska z jednostkami za Unią
Chyszów - pustynia kibicowska z jednostkami za Unią.
Strusina – Unia i Tarnovia.Tovia to tak naprawdę 3 osiedla – Głowackiego, Lelewela, Fredry na których nie ma ani 1 osoby z Unii + jednostki porozrzucane po dzielnicy.Unia to głównie okolice Rolniczej i Wiejskiej + kilka osób na reszcie dzielnicy.Kogo tak naprawdę więcej trudno obiektywnie stwierdzić.
Piaskówka – 60-65% Tarnovia, 40-35% Unia.Tarnovia ma tam miażdżącą przewagę pod względem jakościowym.Jest tam kilka osiedli oficjalnie w 100% biało-czerwonych.
Śródmieście – Unia i Tarnovia.Tovia głównie w rejonie ulic Bema, Urszulańska, Narutowicza, plus kilka osób na Brodzińskiego.Unia głównie w zachodniej części Śródmieścia.Plus jednostki jednych i drugich porozrzucane po dzielnicy.
Tarnowiec – pustynia kibicowska.
Krzyż – najwięcej Iskry, potem Unia i na końcu Tovia.Jeżeli nie będzie żadnych znaczących zmian w tej dzielnicy, a nie zanosi się na to w najbliższym czasie, to z roku na rok będzie coraz większa przewaga Iskry.Bynajmniej nie dlatego, że Iskra tępi rywali (część kibiców Iskry to również sympatycy Unii), ale dlatego, że małolaty z tej dzielnicy wybierają Iskrę.
Grabówka – tutaj trzeba wspomnieć o kilku ulicach i osiedlach.Na Marynarki Wojennej Cracovia, jednostki Tovii i Unii.Westerplatte – Cracovia, po kilka osób z Tarnovii i Unii.Os. Legionów – Tarnovia z jednostkami z Unii.Reszta tej dzielnicy teoretycznie jest Unii, z jednostkami za Tarnovią.Ale prawda jest tak, że nie ma tam żadnego osiedla na którym było by więcej niż kilku typów z Unii.
Gumniska – pustynia kibicowska.
Zabłocie – pustynia kibicowska z jednostkami Unii i Tovii.
Rzędzin – tutaj można wspomnieć jedynie o os. Zielonym, gdzie jest Unia (numer 1 na tym osiedlu) i Tovia.Reszta tej dzielnicy to pustynia kibicowska.
Pisząc jednostki mam na myśli 2-3 osoby.Kilka osób to 4-6.
W powyższym opisie umknęły mi 2 osiedla.Szenwalda kilka osób za Tarnovią i Dwernickiego jednostki z Tovii.
-
Może mi ktoś opisać
-Chrzanów
-Olkusz
-Zakopane
-Skawina
-Wieliczka
-Libiąż
-Brzesko
-Limanowa
? (podział na FC)
-Chrzanów
-Olkusz
-Zakopane
-Skawina
-Wieliczka
-Libiąż
-Brzesko
-Limanowa
? (podział na FC)
KRYNICA MIASTEM CRACOVII !

-
Chrzanów - Wisła + jednostki GKSu Katowice
-
Skawina-Wisła i Cracovia z przewagą tych pierwszych
Libiąż- Górnik,GKS, Wisła
Olkusz-Wisła,Zagłębie,GKS,Cracovia
Libiąż- Górnik,GKS, Wisła
Olkusz-Wisła,Zagłębie,GKS,Cracovia
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Wstyd zeby byc z Malopolski i nie wiedziec co sie dzieje w pobliskich miasteczkach.
-Chrzanów Dominacja TSW jednostki GKS-u
-Olkusz Dominacja Wisły ,Zaglebie GKS i jakies jednostki KSC
-Zakopane KSC TSW RUCH
-Skawina Głowna siła to Wisła po nich cos tam dzialaja laski w paski.
-Wieliczka KSC , ogromny postep TSW miasto przestalo byc bastionem Cracovii i sytuacja sie odwrocila.
-Libiąż Gornik,TSW
-Brzesko Okolice jak i miasto TSW jakies jednostki za KSC
-Limanowa miasteczko jak i okolice Pro Wislackie
NIE UWZGLEDNIAM RDZENNYCH KLUBOW WYWODZACYCH SIE Z TYCH MIAST
-Chrzanów Dominacja TSW jednostki GKS-u
-Olkusz Dominacja Wisły ,Zaglebie GKS i jakies jednostki KSC
-Zakopane KSC TSW RUCH
-Skawina Głowna siła to Wisła po nich cos tam dzialaja laski w paski.
-Wieliczka KSC , ogromny postep TSW miasto przestalo byc bastionem Cracovii i sytuacja sie odwrocila.
-Libiąż Gornik,TSW
-Brzesko Okolice jak i miasto TSW jakies jednostki za KSC
-Limanowa miasteczko jak i okolice Pro Wislackie
NIE UWZGLEDNIAM RDZENNYCH KLUBOW WYWODZACYCH SIE Z TYCH MIAST

-
Zakopane bez zmian.
Cracovia/Ruch/Wisła
:)
Cracovia/Ruch/Wisła
:)
-
Czytam, czytam ..... Czyli w Tarnowie Tarnovia ma przewagę a Unia jest w odwrocie :) ? Nie wiem jak Wisła będąc teraz w Tarnowie przeżyła ten wyjazd i nie wyjechali w czarnych workach.
Może to ktoś logicznie wytłumaczyć ?
Może to ktoś logicznie wytłumaczyć ?
-
Rzetelny i bezstronny opis przez Toviaka.Prosil bym kogos z 2 strony barykady o opis Tarnowa bo bylem dosc niedawno w Tarnowie i bujalem sie w barwach po dzielnicy ktora rzekomo jest 100% bialo czerwona i jakos nie uswiadczylem Toviaka czy pasiaka.Opis budzi wiele kontrowersji bo o ile sie nie myle jest to ten sam co byl wczesniej umieszczony i sporo osob sie z nim nie zgadzalo...

-
W Wieliczce nadal bez zmiany-Cracovia nadal Pany.I tyle w temacie Wieliczki.
Chrzanów- przede wszystkim wisła i trochę GKSu
Chrzanów- przede wszystkim wisła i trochę GKSu
-
Kiedy byles w tej Wieliczce skoro mowisz ze Pany ? .Kiedys dobra banda pasow teraz wykruszajaca sie ekipa.Prawda jest taka ze Wisła zrobila tam ogromny progres.Jakis czas do tylu na forum pasow mozna bylo poczytac placz gdy poruszany byl temat Wieliczki.Nie bede sie z toba sprzeczal lecz faktem jest ze systematycznie tracicie miasto a jak nie wierzysz przyjedz i zobacz "co sie porobilo"

-
To że GTS zrobił postęp(nawet wyraźny)o niczym nie świadczy.Cracovia w Wieliczce miała i ma się dobrze :) Nie siejcie już tej propagandy :).Piszesz o forum Cracovii i o jakichś jękach...Cóż,wiesz kto to w ogóle pisze?Czy masz pewność,że pisały to ogarnięte osoby???Wobec tego sprawdź lepiej synusiu wasze zapchlone forum i poczytaj sobie jak było słychać wasz skowyt odnośnie Azorów...Tam dopiero był lament.Azory Pasiaste!
No tak, osiedle odwagą i krwią zdobyte, wy tam tworzycie elitę hehe
-
nie no edziu...wisła Kazimierz,wisła Wola Duchacka,wisła Gdynia,wisła Warszawa...To są dopiero bastiony rzeki...płynie Wisła płynie...Strach się bać :D
-
Gdy brakuje Wam argumentow to zaczyna sie ublizanie i zmiana tematu.Co do Azorow to znow nie masz bladego pojecia co tam sie dzialo(pisze w czasie przeszlym bo wszystko wrocilo do normy i chlopaki dzialaja jeszcze z wiekszym rozmachem niz dotad), kolejny raz nie udalo wam sie przejac osiedla fakt faktem przyjeliscie paru przerzutow z ktorymi teraz bijecie piony i pijecie vodke chodz do niedawna biegali za wami z siekierami ale teraz nie wychylaja nosa.Gowno wiesz na temat Wieliczki cos tam poczytasz ktos Ci cos powie i na tym sie opierasz.Ten lament na forum pisaly osoby ktore czynnie udzielaja sie i byli jednymi z pierwszych ktorzy tam sie udzielaly. Przynajmniej maja wiecej obiektywizmu niz taki gimbus co na sile chce prawde oszukac.
"To że GTS zrobił postęp(nawet wyraźny)o niczym nie świadczy" Widze u Ciebie brak logicznego myslenia ale to normalne w waszym przypadku.Przyjedz to zoabczysz czy o niczym nie swiadczy :) Mlodzi to w grubej wiekszosci sama Wisła o czym dobrze wiecie nikt po waszej starej ekipie nie bedzie podtrzymywal tej zydowskiej ideologii. To byl moj ostatni post w twoja strone dalsze rozmowy moge z toba prowdzic na PW ale po twoich marnych postach widze ze bedzie to niemozliwe.Reasumujac do niedawna Wieliczka byla opanowana przed pasy teraz sytuacja robi sie odwrotna.
"To że GTS zrobił postęp(nawet wyraźny)o niczym nie świadczy" Widze u Ciebie brak logicznego myslenia ale to normalne w waszym przypadku.Przyjedz to zoabczysz czy o niczym nie swiadczy :) Mlodzi to w grubej wiekszosci sama Wisła o czym dobrze wiecie nikt po waszej starej ekipie nie bedzie podtrzymywal tej zydowskiej ideologii. To byl moj ostatni post w twoja strone dalsze rozmowy moge z toba prowdzic na PW ale po twoich marnych postach widze ze bedzie to niemozliwe.Reasumujac do niedawna Wieliczka byla opanowana przed pasy teraz sytuacja robi sie odwrotna.

-
nie udAWaj kumatego,bo taki nie jesteś...W d**** byłeś i gówno widziałeś.Bez odbioru gimbusie.W Wieliczce bez zmiany.
-
hahaha to pokazales klase BRAWO .Smieszne jest to ze caly czas podkreszlasz ze w Wieliczce bez zmiany no ale osoba ktora chodz troche mysli jest w stanie stwierdzic ze walisz farmazonem i na sile chcesz cos udowadniac.Malolacie Co do tego gimbusa to nie ze mnie szydzono ze wale bledy ortograficzne ;)