Postawili ankietę, z pozdrowieniami dla kibice.net, czy jest zgoda między Rosjanami a Polakami. Wyniki zaskakujące, co trzeci głos na tak.Stachollini pisze:Coś tam Rosjanie opisują,ale za cholerę nie mogę tej cyrylicy rozkminić a przez [link] jest jakiś bełkot. [link]

Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
własnie pokazuja na żywo co sie dzieje w Poznaniu na rynku na polsacie news. prawdopodobnie chorwaci walczyli z policja , psy złapały kibica ale reszta go odbiła , potem poleciały race pedardy i krzesła. po meczu może byc gorąco
-
"Polska Bialo Czerwoni" się niesie lepiej niż na naszym meczu.
Dużo Hiszpanów zjechalo, nie wiedzialem że tak za reprezentacją jeżdżą.
Dużo Hiszpanów zjechalo, nie wiedzialem że tak za reprezentacją jeżdżą.
-
[link]
poznański rynek ok. 16.00
poznański rynek ok. 16.00
czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
z tego co mi wiadomo to na stadionie u nas 15k Hiszpanów , 6k makaroniarzy a reszta to Polacy ...
co do wieści z miasta u nas pełna sielanka , kilka starc przed knajpami z pijanymi kibicami wczoraj z włochami w piątek z irlandią ... mam nadzieje że bedzie cos sie działo jak bedzie u nas Chorwacja ...
ps. jedzie ktoś z Trójmiasto do Wawy ? bo Ja tak jak coś to PW
co do wieści z miasta u nas pełna sielanka , kilka starc przed knajpami z pijanymi kibicami wczoraj z włochami w piątek z irlandią ... mam nadzieje że bedzie cos sie działo jak bedzie u nas Chorwacja ...
ps. jedzie ktoś z Trójmiasto do Wawy ? bo Ja tak jak coś to PW
-
[link]
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
[link] Macie kamerke live na Starym Rynku w Poznaniu. Jakies biale kaski widac...
-
Przywódca Wszechrosyjskiego Związku Kibiców (WOB) Aleksandr Szprygin winą za incydent na stadionie we Wrocławiu obarczył pobitych przez fanów z Rosji stewardów, którzy - jak to ujął - zachowywali się po chamsku i pewnie za to dostali
- Napakowani stewardzi z tatuażami Śląska (Wrocław) na rękach podeszli i w brutalny sposób próbowali zatrzymać człowieka, który niczego nie zrobił. Po prostu był na trybunie. Był obok, ale racy nie rzucił. Stewardów ostrzeżono raz, potem jeszcze raz... Takie zachowanie stewardów, a tak naprawdę - przedstawicieli polskiego kibolstwa, nie spodobało się kolegom naszego fana. Stewarda - powiedzmy - wyparto i nie dano zatrzymać człowieka - oznajmił lider WOB.
- Obrazek na wideo - być może - wygląda strasznie, ale stewardzi pewnie dostali za chamskie zachowanie. Chłopcy nie wytrzymali, gdy steward powiedział słowo "k...a". Później wszyscy spokojnie opuścili stadion - dodał Szprygin.
-
Wpuszczają na stadiony z większymi flagami do zawieszenia (bez kijów), czy jest problem i mniej-więcej się trzeba trzymać rozmiarów narzuconych przez UEFA (chyba 2,5 na 1,5 metra)?
-
j***** śmieć z Rosji. Stewardzi z tatuażami Śląska ? Szkoda, że debil nie wie, że we Wrocławiu nikt przypadkowy takowych tatuaży nie ma. Zresztą nikt z bojówki nie zostałby stewardem.
-
Odnośnie Poznania - zarówno Irole i Chorwaci trąbią że to Lech zaatakował Dinamo. Irole twierdzą nawet że atak był zorganizowany i że był "hardcore".
-
Chorwaci brawo za odbicie ziomka z rąk milicji ( dobrze widoczne w relacji choćby z polsatu ) czego skutkiem była lekka awantura.
[img][link]]
[img][link]]
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
Lech oficjalnie obił wczoraj Dynamo.Już nie poruszajcie tego tematu,euro trwa dalej ;)

-
O cóż te nasze psy takie nieuzbrojone? Gumowe kule mają tylko nazwiska polskich kiboli na sobie wyryte?
[link]
Dobre wdzianka do odpalania rac :)
A weź się w tym przypal, pójdzie ogień na wszystkie strony i mordy Ci nie odratują nawet najlepsi chirurdzy plastyczni ; )savage pisze:[link]
-
Mnie to zastanawia jak takim przebierańcom pozwalają wejść na stadion.Jakby u nas nie było bojkotu,to nie jeden kibol mógłby się na nie poznaki przebrać.savage pisze:[link]

-
Czekaja na wtorek zapewne..obstawiajac ruskich napewno sie nastrzelaja do Polakow..do swojego strzelac mozna..do innych nie bo co sobie pomysla o naszym kraju..filozofia rudego swoich napierdalac a zagranicznych kochac...co do tego ruskiego c**** co opowiada farmazony ze Śląsk był na stadionie..c*** mu w morde..tyleO.. pisze:O cóż te nasze psy takie nieuzbrojone? Gumowe kule mają tylko nazwiska polskich kiboli na sobie wyryte?
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
Kolego masz złe infromacje :)krzycho_ASR pisze:Przestańcie siać farmazony, Lech wczoraj przegoniony przez Bad Blue Boys. Akcja zdecydowanie na plus dla Chorwatów...
nie pisz tego co Ci do głowy przyjdzie !.
-
nie prawda. BBB zdecydowanie w plecy.krzycho_ASR pisze:Przestańcie siać farmazony, Lech wczoraj przegoniony przez Bad Blue Boys. Akcja zdecydowanie na plus dla Chorwatów...
MisUszatek pisze:Może źródło nie najlepsze ale widać całą akcję na rynku:
[link]
i bonus: [link]
co by nie mówić ładnie odbili brata, jakby naszego złapali większość by pewnie brawa biła...
-
Jak by nie patrzeć to Lech zadał im bolesny cios bo jednak po stronie Chorwatów nie była to ekipa która przyjechała wypić piwo do baru.
-
We wtorek, o 16.30 KNP organizuje konferencję prasową – na temat:
„Flagi i symbole Rosji – jak najbardziej. Symbole Związku Sowieckiego – kata narodu rosyjskiego, polskiego i wielu innych – NIE!”.
Będzie nas widać, będą flagi KNP. Cel konferencji nie jest konfrontacyjny, chcemy uświadomić Rosjanom, że demonstrowanie przywiązania do Związku Sowieckiego jest równie niestosowne, jak utożsamianie się Niemców z III Rzeszą. Będą odpowiednie transparenty i bannery – głównie po rosyjsku.
Ponieważ o 17.tej o 300 metrów od tego miejsca zbierają się kibice rosyjscy, pomiędzy którymi wielu nosi Sierp i Młot i/lub Czerwoną Gwiazdę - bardzo prosimy wszystkich, którzy mogą przyjść, o zapewnienie nam dodatkowej osłony – a być może i o pomoc w utorowaniu nam drogi na miejsce.
Miejsce zbiórki:
[link]
Z góry dziękuję!
(UWAGA: Demonstracja planowana na 15.30 na pl.Zamkowym – odwołana)
Janusz Korwin-Mikke
poniżej podaje link do tego wydarzenia na FB:
http://www.facebook.com/events/161012164024101/
„Flagi i symbole Rosji – jak najbardziej. Symbole Związku Sowieckiego – kata narodu rosyjskiego, polskiego i wielu innych – NIE!”.
Będzie nas widać, będą flagi KNP. Cel konferencji nie jest konfrontacyjny, chcemy uświadomić Rosjanom, że demonstrowanie przywiązania do Związku Sowieckiego jest równie niestosowne, jak utożsamianie się Niemców z III Rzeszą. Będą odpowiednie transparenty i bannery – głównie po rosyjsku.
Ponieważ o 17.tej o 300 metrów od tego miejsca zbierają się kibice rosyjscy, pomiędzy którymi wielu nosi Sierp i Młot i/lub Czerwoną Gwiazdę - bardzo prosimy wszystkich, którzy mogą przyjść, o zapewnienie nam dodatkowej osłony – a być może i o pomoc w utorowaniu nam drogi na miejsce.
Miejsce zbiórki:
[link]
Z góry dziękuję!
(UWAGA: Demonstracja planowana na 15.30 na pl.Zamkowym – odwołana)
Janusz Korwin-Mikke
poniżej podaje link do tego wydarzenia na FB:
http://www.facebook.com/events/161012164024101/
Chorwacja
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Strefa kibica - śpiący kibic w TOI TOI
http://www.youtube.com/watch?v=egwahbnBwFk
Chorwaci vs psiarnia - dziś w Poznaniu
http://www.youtube.com/watch?v=3TmkT-r9LlA
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Strefa kibica - śpiący kibic w TOI TOI
http://www.youtube.com/watch?v=egwahbnBwFk
Chorwaci vs psiarnia - dziś w Poznaniu
http://www.youtube.com/watch?v=3TmkT-r9LlA
Chorwaci zgodnie z oczekiwaniami zajebiście pod każdym względem. Akcja na rynku kozak. Na meczu również konkretnie się prezentują. Szacun dla nich.
Nie zdziwię się jak dziś w nocy będą walki na mieście...
Inna sprawa, że na wyjazdach jest zupełnie inny klimat. My na wyjazdach też siejemy terror :)
Miejmy nadzieję, że po Euro wrócimy na trybuny i na swoich wyjazdach będziemy się prezentować nie gorzej niż Chorwaci u nas.
Nie zdziwię się jak dziś w nocy będą walki na mieście...
Inna sprawa, że na wyjazdach jest zupełnie inny klimat. My na wyjazdach też siejemy terror :)
Miejmy nadzieję, że po Euro wrócimy na trybuny i na swoich wyjazdach będziemy się prezentować nie gorzej niż Chorwaci u nas.
-
Hiszpania - Włochy
jeden wielki piknik, najgłośniej wyszło "Polska biało-czerwoni"...
Hiszpanie wizualnie bardzo dobrze, dużo wiary w barwach klubowych (FC Barcelona, Atletico Madryt, Real Madryt), ich na stadionie około 10k jednak wokalnie bardzo słabo, Włochów mniej i wokalnie też lipa, pare okrzyków na cały mecz, połowa ludzi w łączonych szalach Włochy&Hiszpania...
Przed meczem widziałem też sprzedawane były szale łączone POLSKA-Rosja...
Generalnie folklor i piknik, oglądając teraz mecz Chorwacja-Irlandia widać różnicę ogromną...
poza tym na mieście spokój, zobaczymy co będzie dalej
jeden wielki piknik, najgłośniej wyszło "Polska biało-czerwoni"...
Hiszpanie wizualnie bardzo dobrze, dużo wiary w barwach klubowych (FC Barcelona, Atletico Madryt, Real Madryt), ich na stadionie około 10k jednak wokalnie bardzo słabo, Włochów mniej i wokalnie też lipa, pare okrzyków na cały mecz, połowa ludzi w łączonych szalach Włochy&Hiszpania...
Przed meczem widziałem też sprzedawane były szale łączone POLSKA-Rosja...
Generalnie folklor i piknik, oglądając teraz mecz Chorwacja-Irlandia widać różnicę ogromną...
poza tym na mieście spokój, zobaczymy co będzie dalej
-
akcja Chorwatów na plus oczywiście ale powiedzcie mi czy kiedykolwiek przy spięciu z psami nie potraktowali was gazem? Polskich kiboli napierdalają gazem i pałkami przy każdej okazji, a tutaj szczerze mówiąc nie chciało im się chyba.
-
Podsumowując akcje sportowe w Polsce:
1) Łks obija balujący CSKA z Widzewem
2) Wisła trafia Stoke???- jakieś liczby?
3) Legia trafia Niemców(wiadomo jakie ekipy??)
4) Lech obija Włochów(wiadomo kogo?) oraz Dynamo Zagrzeb
Do tego pewnie wiele spontanicznych akcji we Wrocławiu, Gdańsku, Warszawie i Poznaniu.
Póki co nie jest źle, widać że duch w narodzie nie ginie, a kulminacja będzie we wtorek!!!
1) Łks obija balujący CSKA z Widzewem
2) Wisła trafia Stoke???- jakieś liczby?
3) Legia trafia Niemców(wiadomo jakie ekipy??)
4) Lech obija Włochów(wiadomo kogo?) oraz Dynamo Zagrzeb
Do tego pewnie wiele spontanicznych akcji we Wrocławiu, Gdańsku, Warszawie i Poznaniu.
Póki co nie jest źle, widać że duch w narodzie nie ginie, a kulminacja będzie we wtorek!!!
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Nie da się edytować.
Więcej zdjęć płci żeńskiej z ojro [link]
Więcej zdjęć płci żeńskiej z ojro [link]
-

mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
Chorwaci na stadionie w Poznaniu
[link] [link] [link]
[link] [link] [link]
[link]
-
Dla nierozumiejących istoty Fuck Euro Festiwalu.
Mam kolegę... który lubi chodzić do kina.
Na moją prośbę... napisał nieco o ostatnich zmianach w ich świecie wielbicieli kina.
Myślę, że warto uważnie to przeczytać, by zrozumieć co oznacza wywieszone na pewnym kinie
hasło:
FUCK EURO FESTIWAL
Chodzę do kina.
Można rzecz, że jestem kinomaniakiem.
Od 20 lat z uporem maniaka chodzę na te nudne filmy, wydaje kasę na to kino, jestem trudną, ale wierną publicznością.
Często gęsto w naszym starym kinie filmy się puszcza tylko dla takich jak ja - i w sumie gdyby nie tacy jak ja...to pewnie dawno by to kino w pizdu zamknęli.
Reszta woli dyskoteki, przesiadywanie w parku bądź komputerowe gry.
Dwa lat temu okazało się, że w moim miasteczku zostanie zorganizowany
FESTIWAL EURO FILMÓW!
Nareszcie, po latach posuchy, jakaś uczta dla takich jak ja - zgodzicie się ze mną?
Już zaczęliśmy ze znajomymi zastanawiać jakie filmy będą, jaka będzie cała ta otoczka...
i jak będzie super.
Tylko zdobyć bilety (które dla wiernych klientów powinny być poza kolejnością - tak na logikę)
i my pokażemy światu jak w moim miasteczku się ogląda filmy - będzie mnóstwo atrakcji i będziemy wreszcie mogli się wykazać swoją wiedzą kinematograficzną.
I zaczęło się:
pojawił się burmistrz obiecując remont kina i nawet budowę nowej drogi by łatwo było dojechać.
Trochę to podejrzane (bo burmistrz to typowa k***a i menda), ale niech będzie.
I tylko...dziwnie zacząłem z kolegami odczuwać, że... tacy jak my stają się wrogami publicznymi.
Milicja zaczęła regularnie nas spisywać pod kinem,
burmistrz zapowiedział walkę z tymi co siadają w pustym kinie nie na swoich miejscach...
a miejscowa Gazeta Wyboru ochrzciła nas... Kinolami
Wejście do kina zaczęło pod względem kontroli przypominać wejście na lotnisko,
kazano nas ponumerować, wszyscy musieli wyrobić Kartę Kinomaniaka...
i przez dwa lata milicja robiła wszystko by... nas zniechęcić od chodzenia do kina.
Mandaty, zakaz filmowy, jakieś dziwne prowokacje, jakieś aresztowania...
k***a...
nagle się okazuje, że nie dość, że nie będę uhonorowany za swoją życiową pasję
to jeszcze organizator Festiwalu robi wszystko,
bym nie mógł usiąść na sali z takimi jak ja!
W zamian za to ściąga się do kina wymalowanych na ryju frajerów (głównie urzędasów i wybrańców korporacji),
którzy ni c**** nie wiedzą o filmach, za to na pewno wydadzą dużo pieniędzy (na programy i koszulki okolicznościowe oraz na popcorn).
Z mojej pasji kinomaniaka nagle robi się komercyjna maszynka do wyciskania pieniędzy z debili przychodzących do kina w perukach!
Szok!
Przy okazji kutas burmistrz, co to zawsze gardził kinem,zadłuża w rekordowym tempie budżet miasta (przy okazji już ogłosił podwyżkę podatków)
by dać szwagrowi zrobić trzy razy drożej remont kina....
a kuzyn robi astronomicznie drogą drogę, której budowa przypomina farsę. Drogą farsę, która jest ogłoszona jako kolejny sukces kurwiny burmistrza!
Jeden wielki wałek...
który jest tuszowany medialną walką z Kinolami,
których trzeba wyeliminować, bo mogą wybuczeć romantyczną i tandetną komedię produkcji niemieckiej!
No i na koniec hit Festiwalu: stuprocentowa polska produkcja filmowa która ma być hitem i ma wygrać nam jakąś nagrodę!
"Stuprocentowo polska" z aktorami z Niemiec i Francji!
Niedługo zaczyna się ten Festiwal... i na mieście zrobił się szał.
Niemal każdy nagle okazuje się kinomaniakiem, ludzie wymieniają się plakatami, malują twarze w kolory zwiastunu tej polskiej produkcji filmowej.
W telewizji jeszcze gorzej: debile w garniturach oraz idiotki prowadzące programy dla gospodyń domowych
nagle okazują się specami od filmów.
Ludzie którzy nie mają pojęcia o pasji kinomaniactwa nagle zaczynają się uważać za prawdziwych kinomaniaków!
W sklepach ich do końca pojebało: ostatnio widziałem nawet "kefir kinomaniaka"!
Ale już spokojnie...
Fajnie, że ludzie się zaczęli interesować kinem...
naprawdę fajnie i pozytywnie, że dzieci wiedzą kto gra w stuprocentowo polskiej produkcji filmowej...
fajnie, że tłumy chcą iść do kina...
fajnie, że wielu wywiesza flagi narodowe z okazji Festiwalu...
...ale ja pierdolę ten Festiwal.
Bo to nie jest mój Festiwal... i to nie tylko dlatego, że mimo propozycji kumpla nie odkupiłem jego biletu.
Po prostu okradziono mnie z moich marzeń, moich fascynacji i mojego stylu życia.
FUCK EURO FESTIWAL!
Oczywiście obejrzę w domu parę filmów z tego Festiwalu,
ale brzydzę się wszystkim co jest związane z tym festynem.
Brzydzę się wymalowanymi na ryju pedałami co siedzą w moim kinie,
brzydzę się strefami kinomaniaków gdzie przy drogim piwie jedynego słusznego sponsora można oglądać filmy w plenerze,
brzydzę się nowoodkrytymi znawcami filmów,
brzydzę się chauturami pseudoartystów wyjących w telewizji o Festiwalu,
brzydzę się prężącym się w wszędzie burmistrzem i wszystkimi organizatorami tej szopki.
Mój kolega całość podsumował następująco:
Jeśli się czuło klimat naszego kina, jeśli utożsamiało się choć trochę z ideałami naszego kina sprzed Festiwalu...
to trzeba nie mieć godności, wstydu i honoru
by w jakikolwiek sposób popierać lub sponsorować (chociażby swoją obecnością na Festiwalu czy w strefie kinomaniaka) ten medialny anty-kinomaniakowy festyn.
tekst: dubaj (Widzew)
-
Moim zdaniem trzeba docenic Iroli ... wokalnie naprawde bardzo dobrze, momentami wgniatali Torcide w ziemie ... wiadomo, że tam inne klimaty, duzo przebierancow, pokazów Ultras rowniez prozno szukac, ale widac ze jakies pojecie o kibicowaniu mają czego nie mozna powidziec o naszych Januszach. Troche z zazdroscią sie na to patrzyło
-
[link]
szkoda ze w tv tego tak nie pokazali
przy 20 odpalonych racach jednoczesnie mecz musial by byc na sporo czasu przerwany na tych stadionach, bo dach zabudowany w c***
szkoda ze w tv tego tak nie pokazali
przy 20 odpalonych racach jednoczesnie mecz musial by byc na sporo czasu przerwany na tych stadionach, bo dach zabudowany w c***
Oni obserwują forum kiboli, to poczytajcie też ich forum.Ames pisze:Tak źle i tak niedobrze. Psy są spokojne i będą spokojne przez cały okres Euro. Nie będą odpierdalać jazdy bo boją się reakcji łańcuchowej, po jakiejś grubej akcji psów zaraz byłaby u nas druga Grecja, albo Londyn.
Jak można tam poczytać podczas Euro stosują metodę "tolerancji"
[link]
-
helmuty wczoraj

[link]
[link]
Tu inne zdjęcie Chorwatów
[link]
A na koniec...

[link]
[link]
Tu inne zdjęcie Chorwatów
[link]
A na koniec...

tatarak pisze:Jak to pierwszy raz zobaczyłem to aż mi ciary przeszły... Przezajebisty doping Zagłębia.Biskup pisze:Zagłębie po zycia kres
http://www.youtube.com/watch?v=KFS8S6mW45Q
0:58 min
-
wiadomo kto?tribunes pisze:
-
-
Witam.
Wczoraj w Mławie, podróżujący pociągiem z Warszawy do Gdańska Hiszpanie (3 wagony), tracą pół swojej flagi.
Kolejne pociągi, którymi podróżowali Hiszpanie obstawiane były przez mundurowych. Dało się zauważyć również wielu Polaków w koszulkach Barcelony.
Pozdrawiam
Wczoraj w Mławie, podróżujący pociągiem z Warszawy do Gdańska Hiszpanie (3 wagony), tracą pół swojej flagi.
Kolejne pociągi, którymi podróżowali Hiszpanie obstawiane były przez mundurowych. Dało się zauważyć również wielu Polaków w koszulkach Barcelony.
Pozdrawiam