Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Bonjo

Re: Flagi na autach i balkonach - Patriotyzm czy obciach?

Post autor: Bonjo » 01.06.2012, 19:22

Reprezentacja Polski nie uczestniczy w Euro, także wieszanie flag to durnota. Oczywiście można to zrobić w te i dowolne pozostałe dni roku, ale lepszym okresem są święta narodowe :) Inna sprawa to jakiekolwiek utożsamianie się z tym komercyjno-politycznym syfem zwanym mistrzostwami Europy, które dla mnie jest raczej powodem do wstydu niż dumy.

iparts.pl
Chusteczka

Post autor: Chusteczka » 01.06.2012, 19:26

A ja sobie wystawię flagę, zresztą zawsze przy nadażającej się okazji wystawiam.
Mamy piękne barwy narodowe, trzeba je eksponować i upiększyć nieco szare ulice naszych miast. To czy ktoś sobie wywiesił bo EURO, czy mial inny powód to mnie rypka, po prostu miło mi się chodzi między biało-czerwonymi ulicami.

GtWładzię

Post autor: GtWładzię » 01.06.2012, 19:26

Maciejuss pisze:Też już co poniektórzy mnie tutaj wkurwiają...z jaka do c**** flaga mam chodzić podczas takiej [link]... z rumuńską ?? chyba to powinno być jasne graja POLACY wiec chodzę w BIAŁO CZERWONYCH barwach...
Lucasyno pisze:Czy was juz popierdolilo calkiem? Dlaczego mam nie jezdzic z flagami Polski na samochodzie? bo co bo euro? moze flage rosyjska mam zalozyc? Niektorym to sie juz calkiem w glowie popierdolilo, narcyzami jestescie czy jestescie pedalami i lubicie kolorowo? A moze juz nie mieszkam w Polsce... przypomnijcie sobie jaka byla mobilizacja 4 lata temu na Euro (ktore nie bylo w Polsce)!! Byl temat AKCJA WYWIES FLAGE!! Temat sie rozwinal na paranascie stron, zdjecia blokowisk calych przybrane w bialo czerwone barwy byly wklejane itd itp. Wiem ze wiekszosc dzieci tu piszacych go nie pamieta a najelpiej to niech nie wypowiadaja o czyms o czym nie moja pojecia. A jak nie to wypierdlaalc do ruskich
baniak pisze:Nie chce mi sie czytac waszych wszystkich wypocin bo to jest żałosne. Nie macie się juz do czego dopierdolic to sie dopierdalacie o nic.
Żeby w tym Waszym lamencie było chociaż źdźbło jakieś porządnej polemiki...Wy tylko umiecie przeklinać i pluć ślimakom na ich domki,takie z Was kozaki.
Pisze jeden z drugim,że albo te flagi patriotów upaprane błotem,albo ubarwianie flagą i godłem państwowym majtek ewentualnie wkurza taki tefałenowski patriotyzm- powiedzieli,to trzeba...

CiVi

Post autor: CiVi » 01.06.2012, 19:31

a co ma piernik do wiatraka ? jest różnica miedzy wywieszeniem 1 flagi a obstrojeniem balkonu i ogródka jakby ziomek otworzył tam jakiś stragan

GtWładzię

Post autor: GtWładzię » 01.06.2012, 19:38

Od tego jest forum,by wyrażać swój pogląd.Większość tutaj ten "wielki,patriotyczny zew narodu" ma w głębokim poważaniu więc z tym nie polemizujcie.
Czekam jeszcze na pierwszych odważnych co wrzucą foty swoich aut...

Chusteczka

Post autor: Chusteczka » 01.06.2012, 19:42

No to chyba oczywiste, ze skoro ktoś nie wywiesza nigdy flagi, albo wywieszą ją symbolicznie i teraz nagle wystroi dom i jego otoczenie to jest w pewnym sensie pajacowanie.
Ale jak dla mnie - spoko, bo czemu niby ma mi przeszkadzać że ktoś w Polsce obnosi się z Polskimi barwami. Inna sprawa gdy barwy są upaprane wtedy ciężko zdzierżyć.
Zresztą to, że ktoś ma choćby te lusterka w samochodzie na biało-czerwono to chyba nie jest przejaw wielkiego patriotyzmu i nikt nie stara się zrobić z siebie niewiadomo kogo.
Wyluzujcie, trzeba przetrwać to EURO a nie wszędzie szukać problemów.

303squadron

Post autor: 303squadron » 01.06.2012, 20:37

Wywieszanie flag powinno być normalną reakcją nie tylko na obecne mistrzostwa

Glasgow_spirit

Post autor: Glasgow_spirit » 01.06.2012, 20:54

niektorym juz sie nie podboba eksponowanie barw narodowych?
przez chwile musialem az oczy przetrzec bo mozna miec wrazenie, ze to temat rodem z forum antify a nie z forum polskich patriotow...
ogarnijcie sie co niektorzy i niech kazdy zajmie sie soba i nie bada zbyt wnikliwie motywacji innych do wywieszania flagi i nie stawia sie w roli "monopolisty" i cenzora w tym temacie bo to mocno zajezdza michnikowszczyzna i totalniactwem niestety
im wiecej flag narodowych i narodowej symboliki, tym lepiej! Takie postawy sa godne pochwaly i naturalnie mowimy tu o barwach narodowych a nie reklamach piwa, czipsow czy ceramiki lazienkowej!
Ruch Narodowy

zawodowiec

Post autor: zawodowiec » 01.06.2012, 21:49

W Stanach Amerykanie szyją sobie nawet majtki w The Star-Spangled Banner. Prawdopodobnie zaczęło się od niewinnych chorągiewek wsadzanych gdzie popadnie. Flagi na balkonach są O.K. - to prastary zwyczaj nieurągający narodowym barwom. Ale podczepianie flag do samochodów i wkładanie w doniczki z palemkami w biurze to już przesada.

Polska24

Post autor: Polska24 » 01.06.2012, 21:52

Lucasyno pisze:
Polska24 pisze:[link] a co myślicie o tym?nawet ogródek pomalowany w barwach Polski dla mnie porażka!
Porażką to jestes ty! I zmien ten nick bo nie pasuje do Ciebie zabardzo! a co powiesz na to?? Porażka w c*** nie?

[link]

[link]

[link]

Tak się składa że na tym balkonie flaga wisiała też 1-maja więc taki Patriotyzm może sobie w dupe wsadzić!I po co się tak obwieszać flagami niewystarczy jedna?

Zjadacz chleba

Post autor: Zjadacz chleba » 01.06.2012, 22:10

Pokerface pisze:Pierdolenie.
Przed samym EURO sklepy wyhaczyły dobrą okazję do zarobku i sprzedają flagi na samochody, lusterka samochodowe. Dobrze, że nie wyprodukowali jeszcze majtek w barwach reprezentacji.
Pytanie za 100 punktów. Czy Ci wszyscy EURO-patrioci wywiesili flagi narodowe 1-3 maja? Jestem pewien, że 80% z nich nie. Więc to buractwo, nie patriotyzm.
Podpisuję się pod tym obiema rękami !
SGL

Bartek_KSG

Post autor: Bartek_KSG » 01.06.2012, 22:12

Jak na poprzednich mistrzostwach europy i świata w Niemczech tyskie rozdawało flagi, to większość pisała, że zajebiście itd. Chyba nastąpiła wymiana pokoleń również na tym forum Wystarczy obciąć, nakleić wlepki na logo tyskiego i gro. Tez byłem takiego zdania i uważam, że skoro to moda to przynajmniej raz jest zajebista.

Dużo ludzi nie wywiesza flag na święta, bo ich nie ma, szkoda im kasy, bo idą w majówkę na grilla itd. Jak sobie kupią teraz to pewnie 3 maja też będą z flagą śmigać.

P.S. Dobrze, że flagę wywieszam przy okazji świąt państwowych bynajmniej nie będę się czuł jak burak śmigając z flagą na aucie. A co do wieszania flag przez ludzi w domach to kiedyś stary mi tłumaczył czemu on nie wiesza. Po prostu mu się to źle kojarzy z poprzedniego ustroju, kiedy to zawsze mu kazano (przy okazji innego święta niż 3 maja)!

Podzielam zdanie co niektórych przedmówców, że niektórzy na forum to żyją chyba tylko po to, żeby się do czegoś przyjebać. Bo co daje taka dyskusja, czy wieszać czy nie? jak większość zadecyduje, że nie to idziemy na miasto zrywać flagi z aut? Jak ktoś uważa to za buractwo, to niech nie wiesza, i mówi ludziom na światłach, że są burakami. Mi podoba się zawsze i wszędzie prezentowanie polskiej flagi. Nie tylko przy okazji świat, czy meczy. Lubie widok flagi na różnego rodzaju festiwalach, koncertach, czy też zagranicznych wyprawach, szczytach etc.

bincyk

Post autor: bincyk » 01.06.2012, 22:35

I znowu wojenka Polsko-Polska wiecznie komuś coś się nie podoba nie było by flag źle,są też nie dobrze.Moim zdaniem żenujące jest wywieszanie jakiejś tam biało-czerwonej flagi jakiegoś browaru (bo nie oszukujmy się o to chodzi) ale każda inna flaga ( no może z wyjątkiem pzpn)jest ok i powinno być ich jak najwięcej nie tylko teraz.

BKS(J)

Post autor: BKS(J) » 01.06.2012, 23:13

Moim zdaniem to dobry i fajny pomysl z tymi flagami kto sobie chce to wywiesi kto nie ten nie ja zakupilem sobie flage ale nie jakas tam z tyskiego tylko z Godlem i napisem POLSKA( 150-92) i wyglada zajebiscie na balkonie. Beda Swieta Narodowe tez bede wieszal bo juz mam pozadna i nie wstyd jej powiesic jak ta z tyskiego.
Na Podlasiu Bez Zmiany - JAGIELLONIA PANY

pablovsky

Post autor: pablovsky » 02.06.2012, 00:18

A ja nie wywieszam flag na 3 maja albo na 11 litopada, bo nikt mnie nie będzie do tego zmuszał! A na euro to się obwieszę jak choinka na biało czerwono, a z bryki zrobię jeden wielki obciach i mam to gdzieś bo jestem od 44 lat wiernym kibicem Polskiej Reprezentacji! Mając pięć lat oglądałem z moim świętej pamięci dziadkiem słynne Wembley'73- wtedy nie rozumiałem, dlaczego dziadek klęczy przed biało-czarnym telewizorem i wrzeszczy w niebogłosy, teraz już to rozumiem, robię tak samo. Mecze Polaków to dla mnie wręcz "nabożeństwo". I na Euro drodzy "kibice"- obwieszę się w barwy narodowe i nikomu nic do tego. Jestem z tego dumny!

Andrew88

Post autor: Andrew88 » 02.06.2012, 00:20

Taaaak,a teraz W********** do biedry po wuwuzele i wspieraj 'naszych' !

internet

Post autor: internet » 02.06.2012, 00:29

pablovsky pisze:A ja nie wywieszam flag na 3 maja albo na 11 litopada, bo nikt mnie nie będzie do tego zmuszał! A na euro to się obwieszę jak choinka na biało czerwono, a z bryki zrobię jeden wielki obciach i mam to gdzieś bo jestem od 44 lat wiernym kibicem Polskiej Reprezentacji! Mając pięć lat oglądałem z moim świętej pamięci dziadkiem słynne Wembley'73- wtedy nie rozumiałem, dlaczego dziadek klęczy przed biało-czarnym telewizorem i wrzeszczy w niebogłosy, teraz już to rozumiem, robię tak samo. Mecze Polaków to dla mnie wręcz "nabożeństwo". I na Euro drodzy "kibice"- obwieszę się w barwy narodowe i nikomu nic do tego. Jestem z tego dumny!
a kogo obchodzi z czego jestes dumny i co bedziesz robil gamoniu? Nikt cie o zdanie nie pytal.

CzłowiekBuka

Post autor: CzłowiekBuka » 02.06.2012, 01:07

Pierdolicie moim zdaniem, te całe Euro do dobra okazja, żeby obudzić w ludziach patriotyzm, niech chociaż 5% z tych osób, które teraz śmigają z flagami wywiesi je też 11 listopada czy 2 i 3 maja. Sam wywieszam flagi w święta narodowe i będę wywieszał w dniu meczu Naszej reprezentacji, bo bez względu na to kto tam gra, to grają oni z orzełkiem na piersi o pod polską flagą!
Obrazek

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 02.06.2012, 01:24

Lanserzy i pierdoleni festyniarze.
Nagle znalezli się ku*** wielcy patrioci i kibice co to jak powiedział ktos powyżej wszystkie te barwy ściągną po pierwszej a najpózniej po drugiej porażce tej zbieraniny farbowanych lisów prawie siłą wcielonych przez Smudę do tego pzpn-owskiego tworu zwanego reprezentacją.
Jakoś nie widziałem aby ktoś obok mnie śmigał na co dzień w dresie z napisem POLSKA i godłem na sercu do baru kiedy nie ma żadnych wielkich impres sportowych. To samo się tyczy pracy. Chodzę w tym dresie i bluzie na codzień i są mocno schodzone a nie wywieszam na samochodzie żadnych choragiewiek czy ku*** o zgrozo flagi tyskiego z tym całym 5 stadionem. Teraz każdy ciul i p**** z mojej roboty ma na samochodzie choragiewki ale nawet do końca nie wie co to spalony bo na mecze chodze tylko ja.
j***** komercyjny shit a jego milośnicy to pierdoleni lanserzy i festyniarze.
j**** to całe euro i jego 3 tygodniowych sympatyków.
Według mnie te całe barwy to obciach jak c***, o niebo większy niż białe skarpetki do japonek, pedalskie rurki noszone przez facetów i hip hop puszczany na cały głos z telefonu w autobusie razem wzięte.

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 02.06.2012, 01:33

CzłowiekBuka pisze:Pierdolicie moim zdaniem, te całe Euro do dobra okazja, żeby obudzić w ludziach patriotyzm, niech chociaż 5% z tych osób, które teraz śmigają z flagami wywiesi je też 11 listopada czy 2 i 3 maja. Sam wywieszam flagi w święta narodowe i będę wywieszał w dniu meczu Naszej reprezentacji, bo bez względu na to kto tam gra, to grają oni z orzełkiem na piersi o pod polską flagą!
Moim zdaniem to ty p********* farmazony.
Pamiętasz jak 6 lat temu prawie każdy balkon w tym kraju był przyozdobiony "polską " flagą z logiem tyskiego?
Po porażce z Niemcami prawie wszystkie znikły i nawet 0,5 % tych wszystkich balkonowych patriotów nie wsadziło nawet papierowej choragiewki do doniczki 11 listopada tego samego roku nie mówiąc już o flagach.
O czym ty marzysz i na co liczysz ze strony markietowych łazęgów i ogladaczy Tańców z Gwiazdami którym się udzieliłą reklamowa papka serwowana przez wszystkich dookoła?
Zejdz na ziemie człowieku.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 02.06.2012, 08:12

GtWładzię pisze:
Maciejuss pisze:Też już co poniektórzy mnie tutaj wkurwiają...z jaka do c**** flaga mam chodzić podczas takiej imprezy... z rumuńską ?? chyba to powinno być jasne graja POLACY wiec chodzę w BIAŁO CZERWONYCH barwach...
Lucasyno pisze:Czy was juz popierdolilo calkiem? Dlaczego mam nie jezdzic z flagami Polski na samochodzie? bo co bo euro? moze flage rosyjska mam zalozyc? Niektorym to sie juz calkiem w glowie popierdolilo, narcyzami jestescie czy jestescie pedalami i lubicie kolorowo? A moze juz nie mieszkam w Polsce... przypomnijcie sobie jaka byla mobilizacja 4 lata temu na Euro (ktore nie bylo w Polsce)!! Byl temat AKCJA WYWIES FLAGE!! Temat sie rozwinal na paranascie stron, zdjecia blokowisk calych przybrane w bialo czerwone barwy byly wklejane itd itp. Wiem ze wiekszosc dzieci tu piszacych go nie pamieta a najelpiej to niech nie wypowiadaja o czyms o czym nie moja pojecia. A jak nie to wypierdlaalc do ruskich
baniak pisze:Nie chce mi sie czytac waszych wszystkich wypocin bo to jest żałosne. Nie macie się juz do czego dopierdolic to sie dopierdalacie o nic.
Żeby w tym Waszym lamencie było chociaż źdźbło jakieś porządnej polemiki...Wy tylko umiecie przeklinać i pluć ślimakom na ich domki,takie z Was kozaki.
Pisze jeden z drugim,że albo te flagi patriotów upaprane błotem,albo ubarwianie flagą i godłem państwowym majtek ewentualnie wkurza taki tefałenowski patriotyzm- powiedzieli,to trzeba...
Bez kitu. Nie wiem dlaczego ale od razu przypomniała mi się tevaenowska hipokryzja po katastrofie smoleńskiej. Wcześniej jebanie od rana do rana na ś.p.Lecha i Jego żonę(na nią szczególnie) a po tragedii wielkie współczucie i miłosierdzie i cierpienie w stacji, tfuuuu
Teraz takie gagatki robią z siebie... no właśnie kogo? Dla mnie to lans i nic więcej. Euroentuzjaści, którzy wstydzą się wywiesić flagę narodową w dniu 11.11. teraz właśnie mogą się wykazać, popisówa i tyle, niech nikt tu patriotyzmu w tę szopkę nie miesza. Mamy święta narodowe i zawsze wywieszam wtedy flagę. Euro12 to święto dla wybranych krawaciarzy i głupiej gawiedzi. Większą wartością dla mnie będzie zamiast jednej flagi dwa obite ruskie ryje.

debiutant

Post autor: debiutant » 02.06.2012, 09:28

Dokładnie,w końcu jakieś normalne posty się pojawiły,ja napisałem swoje zdanie wczesniej,a pózniej ktoś do ,,antify''porównuje,słuchaj dla mnie flagi naszej kochanej Ojczyzny mogą wisieć codzień na każdym balkonie czy tam samochodzie,ale chodzi o to,że ich tam nie widać nawet 2 i 3 Maja,na moim osiedlu były tylko te, co powiesiło miasto/administracja,a teraz ta ,,akcja''z wywieszaniem flag,to jest dobra dla pikników,napewno nie dla nas prawdziwych kibiców,którzy swoje patriotyczne podejście pokazują wtedy kiedy trzeba.
Obrazek

NH-POLSKA

Post autor: NH-POLSKA » 02.06.2012, 09:48

u mnie flaga wisi cały rok, pozatym euro mnie nie obchodzi, a komercyjna kadra tuskomatoła, POpaprańców śmiesznej muchy, laty i tych innych gadów niech przegra wszystko i to bym się wtedy cieszył, Zadymy zadymy strajki i kompromitacja rządu na całej lini, tego chce tak się cieszą te ku...wy tym euro !!! niewidzicie jak nas traktują? jeszcze troche a suchy chleb i wodę ludzą zabiorą a Wy chcecie im pomagać i być potulnym żeby zbirali gamonie pochwały?
Kocham moją ojczyznę - państwa NIENAWIDZE !!!
Kto Kocha Ten Wierzy

sgfads

Post autor: sgfads » 02.06.2012, 10:03

Pozbierajcie sie w jakies grupy2-3 osobowe i chodzcie po mieszkaniach.Kto nie udowodni , ze flage wiesza w swieta narodowe upomniec a flage skonfiskowac. kibice.net sumienie narodu haha.

Barnet

Post autor: Barnet » 02.06.2012, 10:28

GtWładzię pisze:Od tego jest forum,by wyrażać swój pogląd.Większość tutaj ten "wielki,patriotyczny zew narodu" ma w głębokim poważaniu więc z tym nie polemizujcie.
Czekam jeszcze na pierwszych odważnych co wrzucą foty swoich aut...
masz u mnie jak w banku ze ja będę pierwszy, na razie zbieram wszystkie rodzaje flag, przywieszek i naklejek, jak to zapierdole wszystko naraz będzie piękny widok
p.s. czasem była tu na forum polemika na temat Polaków, którzy wyjechali do UK, ze niby tchórze, szczury w d**** maja Polskę itd. Panowie tu masz na samochodzie flagę, albo bluzę, koszulkę czy plecak w barwach Polski to ci Polacy na ulicy pionę przybijają, jak jedziesz samochodem z daleka już widać jak podnoszą rękę w twoja stronę i krzyczą z radością Polska, ja sam mam już na samochodzie flagę i gdzie nie pojechałem z dostawa wszędzie siema, siema, Polska gola, brawo Polska, to mi się podoba i tego typu teksty od ludzi pierwszy raz widzianych na ulicy. Nie macie pojęcia czym jest Polska flaga na obczyźnie, czym jest słowo Polska, jaki człowiek jest dumny gdy jest okazja obnosić się z barwami narodowymi będąc poza granicami kraju, dlatego tego typu tematy, ze flagi to obciach czy buractwo według mnie są dowodem na to ze nasz kraj i społeczeństwo zmierza w złym kierunku, tym bardziej popatrzcie co się dzieje na świecie, z każdej strony jesteśmy my Polacy oczerniani, w takim właśnie okresie powinniśmy się trzymać wszyscy razem i cieszyć się z każdej okazji do okazywania patriotyzmu, bez względu na to czy jest się kibicem, Januszem, woźnym czy panią Jadźką z warzywniaka. Jeżeli dzisiaj tematem numer 1 jest to ze ruscy maja sobie do nas przyjechać i czuć się jak u siebie, i jednocześnie czytają sobie tutaj ze śmiejemy się z samych siebie ze nosimy flagi to ku*** panowie co się mamy dziwić ze wozić się będą z sierpem i młotem i śmiać się nam będę prosto w twarz na naszych Polskich ulicach. Najłatwiejszym kąskiem dla wroga jest podzielone państwo, a my niestety na dzień dzisiejszy takim jesteśmy. Amen.
Obrazek

pablovsky

Post autor: pablovsky » 02.06.2012, 10:47

Andrew88 pisze:Taaaak,a teraz W********** do biedry po wuwuzele i wspieraj 'naszych' !
Odpowiadając Twoim sloganem - już dawno wypierdoliłem do biedry po wuwuzele, ale nie było, więc kupiłem dwie na straganie.
I będę trąbił po każdym golu strzelonym przez naszych chłopaków! A jeśli nie strzelą żadnego, co też niestety może się zdarzyć, to zamiast trąbienia będę poprostu się martwić. Tyle w temacie wuwuzeli i innych gadżetów.
Jak czytam niektóre wypowiedzi na forum, to jedno rzuca mi się w oczy. Ci, co piszą "fuck euro" to dzieci przed osiemnastką, którzy coś gdzieś słyszeli i teraz napierdalają na forum te same slogany i bzdety! A jeśli piszą to dorosłe osoby, to najwyższa pora na leczenie u psychiatry.
Wielcy patrioci którzy ciągle tu tylko powtarzają "3 maja"! A jak by zapytać o co chodzi z tym świętem to każdy by rozdziawił gębę i zaczął się jąkać!
Drogie małolaty- jak wolicie dopingować wasze skorumpowane kluby nafaszerowane murzynami - to droga wolna, ale nie czepiajcie się prawdziwych kiboli biało-czerwonych!
A jak jesteście tacy "na nie" co do obnoszenia się narodowymi barwami, to sobie kupcie gdzieś w necie flagi ruskie, chińskie albo z kambodży i sobie zapierdzielajcie po mieście drąc się w niebogłosy "fuck euro"! Powodzenia!

Belfast_pl

Post autor: Belfast_pl » 02.06.2012, 10:49

A czy flaga Polski ,Biało-Czerwone barwy czy Godło Rzeczpospolitej to do k**** nędzy symbole Euro? nie to są symbole naszej Ojczyzny i na każdym kroku warto to podkreślać. z kolorowymi flagami czy z innymi gwiazdowatymi w**********. Ale jak można dopierdalać się o wywieszenie flagi Narodowej? Każdy wywiesza ją wedle własnego sumienia i 3 chuje wam od tego. A , że połowa to pozerzy-trzeba edukować i tyle.Jakiekolwiek 'ale' o sam fakt wywieszenia flagi Narodowej uważam za przegięcie. Zawsze przez takie zrywy może 'spadnie kilka kropel na te kilka głów' jak to Tadek nawinął. Natomiast flagi ,banery z jakimiś logotypami firmowymi w**********, tępić na każdym kroku.
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.

Chusteczka

Post autor: Chusteczka » 02.06.2012, 10:58

sgfads pisze:Pozbierajcie sie w jakies grupy2-3 osobowe i chodzcie po mieszkaniach.Kto nie udowodni , ze flage wiesza w swieta narodowe upomniec a flage skonfiskowac. kibice.net sumienie narodu haha.

hahahaha, szczerze mnie to rozbawiło, zresztą bardzo dobre podsumowanie tego tematu.

Maciejuss

Post autor: Maciejuss » 02.06.2012, 11:20

Nie no ku*** jak czytam niektóre posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać...do k**** nędzy z jakiej paki przypierdalacie się do tego , ze ktoś wywiesi flagę ? skąd wy do c**** możecie wiedzieć czy on wywiesza te flagę podczas świąt narodowych czy nie ? ku*** normalnie kodeks chuligana z kibice.net nie wywieszaj flagi bo to obciach ŚMIECH NA SALI

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 02.06.2012, 11:48

Proste kolego. Wystarczy popatrzec na balkony i okna sąsiadów i przypomniec sobie czy wywiesili flagę 3 maja albo 11 listopada. Potem zobaczyc co maja teraz i czy na ich samochodach powiewają chorągiewki.
Potem sobie przypomniec czy chodza na jakieś mecze albo czy w ogóle interesują się piłką albo czy wogóle znają przepisy piłki noznej.
To samo możesz zastosowac do znajomych z pracy, szkoły itp.
Wtedy otrzymasz dokładną odpowiedz kto patriota i kibic a kto pajac i lanser.

bubus79

Post autor: bubus79 » 02.06.2012, 11:50

Krótki datownik historyczno-flagowy. Warto rozpowszechniać.

[link]
"Żadna niewola nie jest haniebniejsza od dobrowolnej" - Seneka

http://www.youtube.com/watch?v=vr9G2gjgI8A

Viclav

Post autor: Viclav » 02.06.2012, 12:19

SJF pisze:Kumpel powiedział bardzo mądrze, poprosić takiego "patriotę" z flagami na samochodzie o wyrecytowanie 4 zwrotki Marszałka Dąrbowskiego. Dziękuję, dowidzenia 2/3 za c**** by nie znała.
Wyjdzie na to że się czepiam, ale 90% kibiców i patriotów nie wyrecytowałoby poprawnie nawet dwóch pierwszych wersów Mazurka Dąbrowskiego... Chodzi mi o to debilne "póki my żyjemy".
Więc najpierw oceniajmy siebie, potem innych.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

msp

Post autor: msp » 02.06.2012, 12:20

osobiście przeciwny jestem wywieszaniu flag z logotypami wszelkimi sponsorów itp.

podpisuję się również pod tym co pisze Barnet...

Natomiast, myślę że warto zwrócić uwagę, że nie każdy w naszej Reprezentacji to kolorowy cudak i nie ma co aż tak cisnąć na Smude i jego ekipke, biorąc pod uwagę to co się dzieje np. we Francji lu choćby u Szwabów. Jednak tendencja jest niestety wzrostowa w tym temacie, ale to już inna dyskusja.......
Obrazek

???

Post autor: ??? » 02.06.2012, 12:20

Wy to jak zwykle ze wszystkiego robicie problem.Co wam przeszkadza ,że ktoś sobie na balkonie ,czy w aucie flagę Polski wywiesi?.Poprujcie się lepiej do gimbusów ,którzy chodzą w koszulkach lub dresach z napisami England ,Deutschland czy też Brasil.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

MłodyFanatyk

Post autor: MłodyFanatyk » 02.06.2012, 17:29

Gdzie można dostać taką flage ???

[link]
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB

spRing

Post autor: spRing » 02.06.2012, 17:53

Tutaj,wysyłkowo :
[link]

bunio5

Post autor: bunio5 » 02.06.2012, 18:02

Ludzie gdzieś i jakoś muszą nauczyć się patrotyzmu. Wg mnie to dobrze, że są flagi na autach czy balkonach. Oczywiście flagi Polski a nie jakieś gówna typu napis coca-cola na fladze czy tyskie. Swoją drogą tyskie się wycwaniło, bo swoją nazwę dająw środku flagi a nie na samym dole jak to było przed laty. TYLKO BIAŁO-CZERWONA Z ORŁEM W KORONIE ( zawsze po prawej stronie).
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

franz14

Post autor: franz14 » 02.06.2012, 21:36

Maciejuss pisze:Nie no ku*** jak czytam niektóre posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać...do k**** nędzy z jakiej paki przypierdalacie się do tego , ze ktoś wywiesi flagę ? skąd wy do c**** możecie wiedzieć czy on wywiesza te flagę podczas świąt narodowych czy nie ? ku*** normalnie kodeks chuligana z kibice.net nie wywieszaj flagi bo to obciach ŚMIECH NA SALI
Tak ciężko normalnie napisać? Niektórzy maja problem z napisaniem posta pozbawionego słów takich jak:ku*wa, ch*j itp

Pamiętaj że do barw narodowych, godła trzeba mieć szacunek. Śmieszy mnie fakt że duża częśc osób które przyozdabiają swoje auta we flagi, nakładki na lusterka itp to zwykli janusze co na codzień narzekają że w Polsce jest chujowo że c*** z ta Polską i generalnie mają wyjebane w faktyczne dobro naszej ojczyzny. Dla nich flaga na samochodzie to lanserka przed EURO i tok myślenia w stylu: "Panie, ełro jest to trzeba wywiesić"

Khan

Post autor: Khan » 02.06.2012, 23:47

Post bedzie mieszany... wg mnie prawdziwy patriota wywiesi flage czy emblemat Polskości 2-3 dni przed Oiro gdyz wie , uwaza ze Patriotyzm nosi sie w sercu nie na naszyjniku. zaś typowy burak który jest podatny na marketingowe bzdety to jest pokaz patriotyzmu pierwszy lepszy przgerany mecz rzez Reprezentantow Polski to sciagnie i nie bedzie sie przyznawal do barw powie ze ciuato grają itp. wiec mamy zjawisko burakowopatrioto sapiens ktorzy na pokaz chca pokazac "atmosfere" przezd euro chca sobie udowodnic ze sa zaje.bistymi POlakami. nie mowie o tych ktorzy sa prawdzywymi patriotami. przynajmniej wieszjaja flage w w swieta panstwowe.

Maciejuss

Post autor: Maciejuss » 03.06.2012, 00:12

franz14 pisze:
Maciejuss pisze:Nie no ku*** jak czytam niektóre posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać...do k**** nędzy z jakiej paki przypierdalacie się do tego , ze ktoś wywiesi flagę ? skąd wy do c**** możecie wiedzieć czy on wywiesza te flagę podczas świąt narodowych czy nie ? ku*** normalnie kodeks chuligana z kibice.net nie wywieszaj flagi bo to obciach ŚMIECH NA SALI
Tak ciężko normalnie napisać? Niektórzy maja problem z napisaniem posta pozbawionego słów takich jak:ku*wa, ch*j itp

Pamiętaj że do barw narodowych, godła trzeba mieć szacunek. Śmieszy mnie fakt że duża częśc osób które przyozdabiają swoje auta we flagi, nakładki na lusterka itp to zwykli janusze co na codzień narzekają że w Polsce jest chujowo że c*** z ta Polską i generalnie mają wyjebane w faktyczne dobro naszej ojczyzny. Dla nich flaga na samochodzie to lanserka przed EURO i tok myślenia w stylu: "Panie, ełro jest to trzeba wywiesić"

Wypominasz mi kolego wulgaryzmy a sam robisz dokładnie to samo - hipokryzja :)

ODPOWIEDZ