Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
dilerek

Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)

Post autor: dilerek » 18.05.2012, 13:20

Pracuje na emigracji i znjaomy rusek opowiadał mi, że w Rosji jest duże cisnienie na mecz z Polską. W dodatku w dniu meczu Polska-Rosja ruscy mają jakieś swoje święto narodowe. Także mają spore ciśnienie i ostro sie mobilizują na ten mecz. Mówił, że do Polski wybierają sie wszystkie czołowe rosyjskie ekipy.

iparts.pl
Zerwikaptur

Post autor: Zerwikaptur » 18.05.2012, 13:35

jesli przyjada w dobrym skladzie czyli kilka dobrych ekip to Legia moze sobie nie poradzic dlatego powinno sie isc na warszawe ,wspomoc (naszych )nie mozna dopuscic do sytuacji z ruskie chodza nietykani i sie napinaja zdrowe w******* powinno byc

Zerwikaptur

Post autor: Zerwikaptur » 18.05.2012, 13:46

i to mnie wkurwia ze Polscy politycy chca byc swietsi od samych swietych i zawsze zamiast dbac i postepowac w obronie i ku godnosci Polakow to te pasibrzuchy chca byc poprawni politycznie a wiemy jak sie to konczy wykladaniem h*** na Polske i Polakow przez innych ,marzy mi sie rzad ktory wkoncu bedzie dbal o Polakow i dobre imie naszej ojczyzny .

TS1906NH

Post autor: TS1906NH » 18.05.2012, 14:04

Zerwikaptur pisze:i to mnie wkurwia ze Polscy politycy chca byc swietsi od samych swietych i zawsze zamiast dbac i postepowac w obronie i ku godnosci Polakow to te pasibrzuchy chca byc poprawni politycznie a wiemy jak sie to konczy wykladaniem h*** na Polske i Polakow przez innych ,marzy mi sie rzad ktory wkoncu bedzie dbal o Polakow i dobre imie naszej ojczyzny .
jestem gotów założyć się o skrzynkę wódki, że wszystkie awantury jakie będą się działy, będą przypisywane polskim kibolom, jako wywołane przez polskich chuliganów

Zerwikaptur

Post autor: Zerwikaptur » 18.05.2012, 14:19

i co z tego i tak juz wszystko w Polsce co sie dzieje to przez kiboli tak jak 11.11.11 a zreszta nie interesuje mnie co beda pisac i mowic w [link]

Zerwikaptur

Post autor: Zerwikaptur » 18.05.2012, 14:45

40 pociagow tyle to ich nie ,swoja droga to dostali chyba 3000 biletow czy jakos tak ,mozna sie spodziewac ze drugie tyle przybedzie bez biletow

jakwrócątosieopiszą

Post autor: jakwrócątosieopiszą » 18.05.2012, 15:06

Ale wy jestescie ograniczeni, to ze wszyscy olewaja euro to nie znaczy ze lekcewaza to co sie bedzie dzialo na miescie.. bedzie cala H Polska od najwiekszych do najmniejszych ekip.

dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy » 18.05.2012, 15:35

jasna sprawa, na Greków czy Czechów ja na przyklad nie mam żadnego ciśnienia natomiast na 12 czerwca mogliby wszyscy się w Warszawie pojawić :)

jason

Post autor: jason » 18.05.2012, 16:57

jeśli ruscy zbierają wszystkie swoje czołowe ekipy...
będzie krucho...
zostało nam ostateczne posunięcie ...
tak , tak Wy też się już domyślacie ? ....
ostateczne rozwiązanie konfliktu z rosją jest tylko jedne ...
nazwy tych 2 ekip w Polsce okryte są złą sławą niczym Lord Voldemort w Harrym Poterze...
tylko one mogą doszczętnie zniszczyć ruską swołocz ...
a więc do sedna ...
RUSCY KU%EWKI POTNIEMY WAS JAK MARCHEWKI !
cały Kraków zAWsze razem ;)

ps. AW - Anty Wisła oraz AW- Armia Wisły dla niekumatych ;)
ps1. post brać na luzno bo zaraz tutaj będzie wojna...
ps2. a może i niech wybuchnie z ruskimi wojna ... bo cały Kraków to organizacja zbrojna !

Jak

Post autor: Jak » 18.05.2012, 17:11

Zerwikaptur pisze:moim zdaniem ci c sa z miast organizujacych euro a zwlaszcza Warszawy nie powinni dac cienia szansy na pokazanie sie ruskim bedzie to wstyd na europe jak ruskie przyjada do Polski i beda sie panoszyc i bic kibicow nawet reprezentacji wiem ze w huju kibole w pl maja te cale euro ale ruskie tez nie przyjada na euro tylko przyjada sie awanturowac i beda chciec wlasnie pokazac sie wiec za morde smierdzieli i zeby pamietali euro w Polsce lac kury ile wlezie tu oczekiwania gluwnie w Legii Warszawa i nie tylko ,j**** euro pod wzgledem pilkarskim ale pod wzgledem huliganskim powinno sie dac jasny sygnal na europe ze na naszym podworku tylko polscy kibole sa numer jeden .
Rosjanie nr mają i dzwonić będą. Najpewniej będzie koalicja i grill POLSKA - ZSRR ;)
Podobnie jak z Angolami.

Pytanie brzmi jak ogarnąć Ruskich i dopiec Kondonowi jednocześnie. Łączę to bo szykują się protesty. Grzechem było by nie podłapać tematu i nie przyłączyć się.

Jak

Re: Zezwolili na bicie, gazowanie i strzelanie w trakcie Eur

Post autor: Jak » 18.05.2012, 17:56

Yogi22 pisze:Przepisy dotyczące użycia broni palnej, pałek, kajdanek czy gazu łzawiącego są niezgodne z konstytucją, ale służby porządkowe będą mogły stosować takie środki przymusu bezpośredniego podczas czerwcowych mistrzostw Europy w piłce nożnej.

[link]

11.11.2011 Święto Narodowe, Niemieckie potomki wermahtu i SS przyjechały z pałami, woziły się na luzie po historycznej części miasta, atakowały ścierwa polskie mundury, przypadkowych ludzi z flagami Polskimi. Policja zapewniła im ochronę. Polaków pałowali,gazowali, zawijali (gdyby nie kibole i ludzie z Orłem w sercu to Szwaby urządziły by sobie jeszcze większe harce. Wtedy źli byli Polscy kibole i ich się zwalczało bo było wygodnie i nikt nie chciał psuć lizusostwa Tuska do Merkel. Teraz jak przyjadą Ruscy, to też będzie podobnie bo żaden ze śmieci rządowych nie postawi się Putinowi (sztama na grobie smoleńskim dosyć mocna), Ruscy będą harcować a za nami kundle będą biegały.

Niech jeszcze te ścierwa milicyjne zaczną strzelać z ostrej, za 300 zł podwyżki od Rudego.

Pytanie czy będziemy jest błędne, pytanie czy hufce polskie urządzą sobie RUSKI GRUNWALD w Czerwcu 2012.

zawodowiec

Post autor: zawodowiec » 18.05.2012, 19:23

abusajev pisze: Myślę, że kolorem podczas meczów kadry (nie tylko podczas Euro) powinien być biały, a nie, że każda ekipa chce się pokazać (potem psy mają łatwiej rozkminić: kto co był)
Święte słowa, ale z drugiej strony tajniacy mieliby ułatwioną robotę. Na MN na własne oczy widziałem jak z milicyjnej suki wyszła ekipa "kibiców" w białych kominiarach, po czym wtopili się w tłum innych osób ubranych tak samo (widziałem to z odległości jakichś 50 metrów). Ostrzegałem na głos co widziałem, ale raz, że było to daleko, a dwa - goście szybko się rozmyli.

Tak mi się na wspominki zebrało. Swoją drogą niezła rozpierducha się zapowiada. Nie zdziwiłbym się, jakby aparat państwowy nie dał rady ogarnąć jednocześnie Euro, zadym, manifestacji i ogólnego zamieszania. I boję się, że mógłby podjąć przewidziane na taką sytuację kroki.

bristol

Post autor: bristol » 18.05.2012, 19:28

Zerwikaptur pisze:i to mnie wkurwia ze Polscy politycy chca byc swietsi od samych swietych i zawsze zamiast dbac i postepowac w obronie i ku godnosci Polakow to te pasibrzuchy chca byc poprawni politycznie a wiemy jak sie to konczy wykladaniem h*** na Polske i Polakow przez innych ,marzy mi sie rzad ktory wkoncu bedzie dbal o Polakow i dobre imie naszej ojczyzny .

z kgb się nie rozmawia

pieciul

Post autor: pieciul » 18.05.2012, 19:30

Zerwikaptur pisze:
pieciul pisze:
Zerwikaptur pisze:Tak czy siak ja sie wybieram na polowanie do Warszawy ,mozna zorganizowac konkurs na najwiekszy dywan z ruskich szali .
spoko, tylko najpierw jebnij sie w leb mlotkiem, takim z poltora kilowym

co ty nie powiesz ,mam ochote nawpierdalac ruskim i tak zrobie ,jesli sie z tym nie zgadzasz twoja sprawa mozesz w czasie euro jechac do babci na paczki czy co tam chcesz ale mnie jak sobie pomysle o bolszewikach to wlancz mi sie agresor no co mam poradzic
Mi takze "wlacza" sie agresor kiedy czytam takie kwiatki. Po prostu rozpierdalaja mnie plany, co niektorych fajterow w tym temacie jak chocby wspomniane wczesniej koktajle molotowa.

permanent

Post autor: permanent » 18.05.2012, 19:42

Boniek na tvn24 mówi że szkoda że na meczach na euro nie będzie polskich fanatyków
permanent mówi jak jest

linkinx

Post autor: linkinx » 18.05.2012, 20:05

Tak mi się na wspominki zebrało. Swoją drogą niezła rozpierducha się zapowiada. Nie zdziwiłbym się, jakby aparat państwowy nie dał rady ogarnąć jednocześnie Euro, zadym, manifestacji i ogólnego zamieszania. I boję się, że mógłby podjąć przewidziane na taką sytuację kroki.
No i nie ogarnie, w c*** grup społecznych ma manifestować w czasie Euro, do tego przyjedzie jeszcze ruskie ścierwo, wątpię żeby nasza psiarnia dała rade to ogarnąć. To Euro to będzie jeden wielki cyrk i kompromitacja

Barnet

Post autor: Barnet » 18.05.2012, 22:03

juz gdzies pisalem w jakims temacie, ze sie nie zdziwie jak sciagna do pomocy rosyjska psiarnie, a kto wie czy nie i wojsko, w tym kraju wszystko mozliwe
Obrazek

zawodowiec

Post autor: zawodowiec » 18.05.2012, 22:51

Z tego co kojarzę, to mamy tam jakąś umowę międzynarodową, w myśl której moglibyśmy skorzystać z policji państw członkowskich Strefy Schengen, czy tam Unii Europejskiej, nie pamiętam. W każdym razie chodzi głównie o policję niemiecką.

Gold

Post autor: Gold » 18.05.2012, 23:18

Prawda jest taka że tym całym bojkotem kadry nic nie zdziałaliśmy i nie zdziałamy. Śmiem nawet twierdzić że tylko sobie zaszkodziliśmy. Nie ma Nas na trybunach i to moim zdaniem największy błąd. Tusk i reszta tych debili tylko się z tego cieszy że pozbyli się ze stadionu kiboli, kasa się zgadza, trybuny pełne kibiców z pomalowanymi twarzami, czapkami, skrzydłami i Bóg wie jeszcze z czym. A że doping jakiś taki nie mrawy to już nikt nie zauważy, albo nie chce zauważyć. Ogólnie rzecz biorąc dopuściliśmy do tego że pikniki opanowały trybuny i wszyscy są z tego powodu bardzo zadowoleni. Nie wiem jak Was ale mnie osobiście będzie boleć jak przyjadą ruskie i będą czuć się jak u siebie i na stadionie i na mieście niestety też, bo nawet jak się zbierze grupa ogarniętych Polaków to boje się że będzie Nas za mało. Pozostawienie pikników samym sobie też nie jest dobre, w końcu to też Polacy i żaden rusek nie powinien ich tknąć, tym bardziej że bedą później opowiadać jak Nas zniszczyli w Naszym własnym kraju. Dlatego myśle że musimy być obecni dobrą bandą w Warszawie w dniu meczu Polska-Rosja, i godnie reprezentować Nasz piękny kraj.

permanent

Post autor: permanent » 18.05.2012, 23:44

Na portalu uefa wisi jeden bilet na Polska-Czechy jakby ktoś chciał :P
permanent mówi jak jest

zawodowiec

Post autor: zawodowiec » 19.05.2012, 08:14

Gold, nie będzie nas na trybunach, ale nawet jak byśmy byli to i tak nic by to nie zmieniło. Ile spośród tych 50 tysięcy biletów poszłoby dla kiboli? Przy największej spinie na losowania, promocje i odkupywanie od koników może ze dwa, trzy tysiące. Przy czym całe towarzystwo oczywiście rozrzucone po wszystkich trybunach. A jak by się udało, że może ze 100 ogarniętych osób dałoby radę znaleźć się na jednej trybunie, to pazie i ochrona nie pozwoliłyby stanąć w zwartej grupie. Skutek byłby taki, że na stadionie nie zrobilibyśmy nic i nijak byśmy się nie pokazali, a tylko w pizdu kasy poszłoby do kieszeni UEFA (bo to UEFA zbiera cały zysk z imprezy). Ja mam dwa bilety na Mecz Otwarcia (wylosowałem), ale gonię je za granicą, jak dobrze pójdzie to z czterocyfrową sumą zysku. Bo tylko pod stadionem lub na ulicy będzie można się pokazać.

antypiknik

Post autor: antypiknik » 19.05.2012, 11:08

Na necie to można wypisywać wszystko. Zbieramy d*** i wszyscy do Warszawy! Nieważne czy jesteś za Wisła czy Cracovia na te kilka dni musimy pokazać siłę razem. Nie mogą nam się ruscy pałętać po stolicy.
A gadanie że Legia nie pozwoli jest o kant d*** rozbić bo tak pomyśli tysiąc osób i już będzie nas tysiąc mniej...

11.11.11

Post autor: 11.11.11 » 19.05.2012, 12:02

antypiknik pisze:Na necie to można wypisywać wszystko. Zbieramy d*** i wszyscy do Warszawy! Nieważne czy jesteś za Wisła czy Cracovia na te kilka dni musimy pokazać siłę razem. Nie mogą nam się ruscy pałętać po stolicy.
A gadanie że Legia nie pozwoli jest o kant d*** rozbić bo tak pomyśli tysiąc osób i już będzie nas tysiąc mniej...
ale my lubimy rosjan
nienawidzimy tylko:
lewaków
żydów
czarnych
komunistów
dziennikarzy WSI 24
pedałów i innych degeneratów
Obrazek

sebas

Post autor: sebas » 19.05.2012, 15:01

toszanin pisze:Ja wiem ze to nie ten temat,ale z glupa zapytam,czy ktos ma do sprzedania bilety na mecze Polakow. do 1000 zl za jeden bilet. potrzebuje sporo sztuk.dziekuje
Polska - Czechy. Trzecia kategoria. Dostepne mam 4. Mozemy rozmawiac...

szybka.akcja

Post autor: szybka.akcja » 19.05.2012, 15:15

Powinno się ku*** banować w pizdu tych wszystkich co handel biletami na kibolskim forum urządzają...

Podobnie jak i gościa, co uważa, że pikole powinni dostać po mordach od ruskich. To, że ktoś jest niekumaty (nie każdy musi być!), nie oznacza, że powinien dostać w mordę od moskala... Co to się porobiło, żeby pozwalać bić rodaka przyjezdnym...

Jak

Post autor: Jak » 19.05.2012, 16:31

[quoteCo to się porobiło, żeby pozwalać bić rodaka przyjezdnym...[/quote]

Przykład dał System Salonowy pozwalając na przyjazd Lewakom z Niemiec (Harce 11.11.2011) w Święto Niepodległości.

sebas

Post autor: sebas » 19.05.2012, 19:08

szybka.akcja pisze:Powinno się ku*** banować w pizdu tych wszystkich co handel biletami na kibolskim forum urządzają...
Juz sie tak k...a nie spinaj, to co jak mam bilety a turniejem nie jestem zainteresowany to mam je wyje... w pizdu?!? Podejrzewam, ze gdybys mial bilety to pewnie z Twojej strony takich postow by nie bylo, powod prozaiczny - siedzialbys na 100% na trybunach z ta banda "pikoli" i cieszyl rogala wielki kibolu...

przemek82

Post autor: przemek82 » 19.05.2012, 20:57

szybka.akcja pisze:Powinno się ku*** banować w pizdu tych wszystkich co handel biletami na kibolskim forum urządzają...

Podobnie jak i gościa, co uważa, że pikole powinni dostać po mordach od ruskich. To, że ktoś jest niekumaty (nie każdy musi być!), nie oznacza, że powinien dostać w mordę od moskala... Co to się porobiło, żeby pozwalać bić rodaka przyjezdnym...
masz racje ale tego chcieli,nie chca nas na stadionach i wokol nich to niech sobie radza sami.Dostana po lbach to szybko zapragna zeby kumaci wrocili na stadiony.Gdyby nie chuligani to pikniki nie jezdzili by nigdzie czy to jest kadra czy liga.Maja co chcieli......

mixer4all

Post autor: mixer4all » 19.05.2012, 22:09

Panowie gdzieś zgubiłem linka da ktoś do koszulki WpIIrdol 2012 czy jakoś tak?

x.x

Post autor: x.x » 19.05.2012, 22:25

Gold pisze:Prawda jest taka że tym całym bojkotem kadry nic nie zdziałaliśmy i nie zdziałamy. Śmiem nawet twierdzić że tylko sobie zaszkodziliśmy. Nie ma Nas na trybunach i to moim zdaniem największy błąd. Tusk i reszta tych debili tylko się z tego cieszy że pozbyli się ze stadionu kiboli, kasa się zgadza, trybuny pełne kibiców z pomalowanymi twarzami, czapkami, skrzydłami i Bóg wie jeszcze z czym. A że doping jakiś taki nie mrawy to już nikt nie zauważy, albo nie chce zauważyć. Ogólnie rzecz biorąc dopuściliśmy do tego że pikniki opanowały trybuny i wszyscy są z tego powodu bardzo zadowoleni. Nie wiem jak Was ale mnie osobiście będzie boleć jak przyjadą ruskie i będą czuć się jak u siebie i na stadionie i na mieście niestety też, bo nawet jak się zbierze grupa ogarniętych Polaków to boje się że będzie Nas za mało. Pozostawienie pikników samym sobie też nie jest dobre, w końcu to też Polacy i żaden rusek nie powinien ich tknąć, tym bardziej że bedą później opowiadać jak Nas zniszczyli w Naszym własnym kraju. Dlatego myśle że musimy być obecni dobrą bandą w Warszawie w dniu meczu Polska-Rosja, i godnie reprezentować Nasz piękny kraj.
i po euro będzie jeszcze gorzej..

sven_bender

Post autor: sven_bender » 20.05.2012, 14:32

Ustawki na Euro to nie problem, PZPN tworzy rzeczywistość rodem z serialu Alternatywy 4, pomiędzy kibicowaniem siatkarskim a piłkarskim jest różnica jak między sitcomem a dobrą polską komedią i, a Real się sprzedał. Mówiąc krótko - polecam wywiad z dr Dominikiem Antonowiczem, ultrasem i specem od kibiców:
[link]

jason

Post autor: jason » 21.05.2012, 19:41

hop
[link]

creative777

Post autor: creative777 » 21.05.2012, 22:05

moja rozkminka na temat euro jest taka - wyjechać na czas mistrzostw na jakąś wieś czy działkę i w pizdu z tym euro, odciąć się maksymalnie, i cytując na koniec kolegę wyżej 'jason' wstawiam ten obrazek [link] dziękuje

MłodyWN

Post autor: MłodyWN » 22.05.2012, 07:16

mixer4all pisze:Panowie gdzieś zgubiłem linka da ktoś do koszulki WpIIrdol 2012 czy jakoś tak?
[link]

'08

Post autor: '08 » 22.05.2012, 23:40

pzpn - Łotwa

[link]
ŁKS Łódź

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 23.05.2012, 08:56

Mnie osobiście strasznie wkurwia to, że na stadionie podczas meczów beda same pikole, grajac u siebie 0 dopingu itp itd.. nie to co było np. w Austrii czy w Niemczech kilka lat temu, a jeszcze gorsze jest to, że nikt o tym nie wie, że nas nie bedzie prawdziwych kibiców tylko będą sie podniecali tymi wymalowanymi pajacami..

obserwuj post

Post autor: obserwuj post » 23.05.2012, 09:17

Jurand ze Spychowa pisze:Mnie osobiście strasznie wkurwia to, że na stadionie podczas meczów beda same pikole, grajac u siebie 0 dopingu itp itd.. nie to co było np. w Austrii czy w Niemczech kilka lat temu, a jeszcze gorsze jest to, że nikt o tym nie wie, że nas nie bedzie prawdziwych kibiców tylko będą sie podniecali tymi wymalowanymi pajacami..
Wyzej "zawodowiec" wspomnial, ze nawet gdybysmy chcieli ogarnac doping, to przy takim przyznawaniu biletow do rak "ogarnietych" twafiloby ich niewiele rozsianych po calym stadionie.
Nie ma co wspominac tego co dzialo sie w Niemczech czy Austrii, tylko skupic sie na tym co mamy dzisiaj a jak jest kazdy widzi.
Stadiony zostawmy piknikom a pokazmy okurwiencom prawdziwych "Street Hooligans".
Wielkie protesty, manifestacje, blokady ulic, w dniach otwarcia mistrzostw i w czasach meczow beda nam na reke bo spupia wokol siebie spore sily milicji.

Zerwikaptur

Post autor: Zerwikaptur » 23.05.2012, 09:57

z tymi protestami moze byc roznie bo kłamczynski zapowiedzial zawieszenie broni wczoraj w tv ,apelowal tez do solidarnosci tak ze niewiadomo narazie cicho .Druga sprawa jest co bedzie sie dzialo w strefach kibica moim zdaniem trzeba zadbac o to by sie nie awanturowac miedzy sobo wiemy jak jest ,jak bedziemy razem bedziemy silni i pokazemy na co stac polska scene

ax88

Post autor: ax88 » 23.05.2012, 10:44

Oficjalnie Rosyjski Związek Piłki Nożnej otrzymał do podziału po 6 tys. biletów na mecze w fazie grupowej. Połowę nabyli kibice w drodze losowania. Pozostałe wejściówki podzielono pomiędzy "członków futbolowej rodziny" i fan kluby. Z tej ostatniej puli najwięcej - po 500 - otrzymali sympatycy Zenitu, Spartaka i CSKA Moskwa.
Zobaczycie ze 3 tys ruskow rozniesie 50 tys naszych ... ale c*** tam ... szpaku bedzie sie spuszczal nad pieknie zaspiewanym hymnem na 50 głosow póki kiedy my żyjemy

http://www.youtube.com/watch?v=RI0UUAL9stY

Dla porownania jak otwierano Arene Lwów
http://www.youtube.com/watch?v=eUKUPw7xpZU
Rosja
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x_o0xqrrE
Anglia
http://www.youtube.com/watch?v=eWBR_W1gKDw
Szkocja
http://www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU

Jak

Post autor: Jak » 23.05.2012, 11:28

Zerwikaptur pisze:z tymi protestami moze byc roznie bo kłamczynski zapowiedzial zawieszenie broni wczoraj w tv ,apelowal tez do solidarnosci tak ze niewiadomo narazie cicho .Druga sprawa jest co bedzie sie dzialo w strefach kibica moim zdaniem trzeba zadbac o to by sie nie awanturowac miedzy sobo wiemy jak jest ,jak bedziemy razem bedziemy silni i pokazemy na co stac polska scene

Co do Solidarności to wkręcili Dudę bo miał być apolityczny tzn. na rękę Tuskowi. Teraz kreują go na Wałęsę 2, czyli będą kontrolowane "Wzburzenia" Solidarności jak pod Sejmem (czyli postoją i pójdą). Co do Kaczyńskiego, to albo ktoś go poinformował, że ktoś odpali coś więcej niż piro na Euro2012 (o czym ostrzegał agent mossadu w Polsce), albo dał sobie siana bo wszelkie rozruchy i blokady zostaną mu przypisane jako awanturnikowi. Zobacz jakie jest w mediach ciśnienie na ojro. Gul im skoczył, że Kaczyński się wycofał bo nie będą mieli kozła ofiarnego, nie będzie kim przykryć ewentualnej euro-klapy.

Co do stref kibica to przyjdą same janki,grześki ich szwagry i dziunie multi-kulti.. wiadomo lans pełną gębą. Jak ruskim palma strzeli i wjadą na pełnej w to piknikowe towarzystwo to będzie gorąco.

ODPOWIEDZ