KOMENTARZE (12-13 maja 2012)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: KOMENTARZE (12-13 maja 2012)
Kilka fotek Góral - Bks http://www.beskidzkapilka.pl/index.php? ... &news=1764
Podobno po meczu było grubo
Podobno po meczu było grubo
Bks niezbyt miło będzie wspominał dzisiejsze spotkanie ;)
-
loocek
Góral Żywiec - BKS Stal Bielsko-Biała,
materiały wideo oraz fotogaleria z opraw obu ekip w linku poniżej:
http://www.sportowebeskidy.pl/artykul,g ... ,2932.html
materiały wideo oraz fotogaleria z opraw obu ekip w linku poniżej:
http://www.sportowebeskidy.pl/artykul,g ... ,2932.html
Nie na meczu, a po. BKS ze zgodami wypuszczony ze stadionu pierwszy. Banda Polonii+MSK+Górala stoją przy bramie po czym się wysypują i dążą do starcia. Obie ekipy spotykają się w drodze na dworzec. Dokładnie jak to wyglądało i czy doszło do jakiegoś konkretnego starcia opiszą obie zainteresowane strony. BKS z Zagłębie rozproszony dość mocno dochodzi do dworca w kilku grupach.scorbin199 pisze:na meczu Góral-BKS dochodzi do zadymy, wiecej infa jak obie ekipy wrócą do domu :)
Góral pali w trakcie meczu zdobytą flagę BKS-u
http://www.youtube.com/watch?v=aIFedatU6NU
-
WrażliwyAgresor
Co tu dużo mówic , naprawde z dopingiem u Górali było kiepsko, zdominowalismy ich na ich własnym stadionie . Tyle ode mnie ;)
z mojej akurat perspektywy slabo bylo was slychac BKS,sprawa slyszenia zalezy od kwestii siedzenia;)z Goralami spora ekipa PB plus MSK Zylina
wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
http://www.gornik1946.pl/wp-content/upl ... Rybnik.jpgP_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
-
tony_halik
Mysle ze tym postem Pilska mozna zakonczyc zbedna polemike o tym meczu.
Jeżeli prawdą jest, że Góral obił BKS (tak wiem, że kiedyś już to się im zdarzyło bodajże gdzieś na trasie) to naprawdę pełen szacun dla tak "małej" właściwie ekipy z miasta, której piłkarsko nic nie prezentuje!
w jakich okolicznościach Góral zdobył tą flage BKS-u ?
P_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
Zgodnie z oczekiwaniami w klatce gości pojawili się przyjezdni. Co było do przypuszczenia żywot zakończyła flaga chłopaków z FC Kudowa Zdrój – Official Hooligans, którą straciliśmy podczas wyjazdu do Kościana.Był to październik 99 roku. Spotkaliśmy się w pociągu „Barbakan” relacji Przemyśl - Świnoujście we Wrocławiu. Było w nim kilkuset fanów Górnika Zabrze jadących na Lecha Poznań – nas coś koło 20. Tak to w wielkim skrócie straciliśmy flagę.
za: Gornik1946.pl
-
z_krainy_marzen
po Stronie Górala ile PB?
a po Stronie Bksu jaka liczba ZS + Legii?
a po Stronie Bksu jaka liczba ZS + Legii?
-
bezspiny
Tak, Kudowa cały czas działa na Górniku. Jest kilkunastu chłopaków, którzy jeżdżą na mecze do Wałbrzycha i w miarę możliwości na wyjazdy. Ostatnimi czasy wydali polówki, vlepki, szaliki, a nawet dorobili się flagi. W Kudowie także jest FC Śląska.jestesmywaszastolica pisze:a czy dziś ta Kudowa to w ogóle działa na Górniku?
z tego co się orientuję to w ostatnich latach mocno do przodu poszedł tam Śląsk i wydawało mi się że zdominował to miasto
240 głów Zagłębia Sosnowiec wspiera BKS w Żywcu
rok sie zgadza nas wtedy coś koło 200 z tego co pamiętam.Na dworcu we Wrocku widzimy grupke ok 20 osób w bialoniebieskich szalikach,dwóch chłopaków od nas wysiada zobaczyc któz to taki, w przejsciu podziemnym trafiaja gostka z plecakiem i stąd ta flagaaha pisze:P_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
Zgodnie z oczekiwaniami w klatce gości pojawili się przyjezdni. Co było do przypuszczenia żywot zakończyła flaga chłopaków z FC Kudowa Zdrój – Official Hooligans, którą straciliśmy podczas wyjazdu do Kościana.Był to październik 99 roku. Spotkaliśmy się w pociągu „Barbakan” relacji Przemyśl - Świnoujście we Wrocławiu. Było w nim kilkuset fanów Górnika Zabrze jadących na Lecha Poznań – nas coś koło 20. Tak to w wielkim skrócie straciliśmy flagę.
za: Gornik1946.pl
-
BKS Bielsko
i tym postem można zakonczyc dyskusje :)
Dokładnie,a ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi.Brawa dla obu ekip i tyle ;)
-
hoseantonio
Poloniści niech skończą dyskusję bo już chyba wszystko zostało wyjaśnione.
-
wikary_z_bandy
Brawa dla PB I GŻ każdy kumaty wie ocb. Bks wpisami o dominacji na trybunach się kompromituje a raczej szuka jakiegoś plusika dla siebie. Mimo że nie łączy mnie nic z żadnym z klubów, przyznać trzeba że akcja kozacka PB i GŻ.
-
mercedes
kończymy temat bo już się zaczyna szukanie dziury w całym, Plus za akcję PB&GŻ na wychodzące BS&ZG,a co do ucieczki BS&ZS- uciekało około 150 osób które były najbliżej akcji a nie cała wasza banda a to ze uciekali w popłochu to chyba logiczne jak na stadion wróciliście w kilka grup z różnych stron miasta a nie jedną jak przyszliście,koniec polemiki. Do
maciekk1989 - jak tratowanie się nawzajem,ucieczka do policji,przeskakiwanie przez ogrodzenia ludźią i ucieczka spod stadionu nazywacie gonieniem za PB&GŻ to macie trochę dziwne rozumowanie:)OCZYWIŚCIE NIE MÓWIĘ O CAŁEJ WASZEJ BANDZIE ALE POŁOWIE KTÓRA BYŁA NAJBLIŻEJ CAŁEGO ZAJŚCIA.
maciekk1989 - jak tratowanie się nawzajem,ucieczka do policji,przeskakiwanie przez ogrodzenia ludźią i ucieczka spod stadionu nazywacie gonieniem za PB&GŻ to macie trochę dziwne rozumowanie:)OCZYWIŚCIE NIE MÓWIĘ O CAŁEJ WASZEJ BANDZIE ALE POŁOWIE KTÓRA BYŁA NAJBLIŻEJ CAŁEGO ZAJŚCIA.
-
DresowyStyl
Tez nie jestem z żadnej ze stron i nie wydaje mi sie żeby Bks musial szukac plusiku dla siebie, on po prostu jest . plus za konkretna liczbe, plus za race, plus za oprawe, (dopingu nie oceniam bo mnie tam nie było- w przeciwienstwie do Ciebie) . Patrzac na liczbe BKSu jak i Górala nie wydaje mi sie zeby Bks sie kompromitowal takimi wpisami, zapewne byli glosniejsi i to dużo
P.s. mi sie jednak wydaje, że jestes z jednej z tych ekip pozdro
P.s. mi sie jednak wydaje, że jestes z jednej z tych ekip pozdro
-
mercedes
PB&GŻ plus za akcję h,oprawę,racy,świece, BS&ZS brawo za liczbę wyjazdową i doping całkiem fajny plus race.Nie podniecajmy się też tym,że BS&ZS zrobili szał w 500 osób,gdzie polowa to ZS gdzie w Bielsko i okolice liczą grubo ponad 250tyś mieszkańców a Żywiec 32 tyś- Obiektywnie różnica jest a na stadionie tej różnicy nie było widać wystarczy popatrzeć na foty i ocenić samemu,tyle w temacie
-
ultras_olimpia
Kumaty Misiu, k**** to w domu u siebie szukaj.
Liczba z wyjazdu do Grudziądza dokładna, rozliczyliśmy się z 59 biletów, plus jeden chłopak wbił bez biletu.
W razie wątpliwości dzwoń do Grudziądza potwierdzić informacje.
Liczba z wyjazdu do Grudziądza dokładna, rozliczyliśmy się z 59 biletów, plus jeden chłopak wbił bez biletu.
W razie wątpliwości dzwoń do Grudziądza potwierdzić informacje.
-
Zabrzeżanin
Jakaś delegacja z Czechowic wspomagająca BKS była ?
-
GlebokiePoludnie
Ponad 30 osób.Zabrzeżanin pisze:Jakaś delegacja z Czechowic wspomagająca BKS była ?
Z Walcowni na meczu obecne 33 osoby.
-
WrażliwyAgresor
Krótka relacja z meczu Góral Żywiec-BKS BIELSKO .
http://www.fanatycznygolonog.pl/news/go ... kibola%29/
http://www.fanatycznygolonog.pl/news/go ... kibola%29/
nawiązując jeszcze do bratania... 4 lata temu mieliśmy wyjazd do Żywca gdzie miejscowy Góral zaprezentował okazały transparent ,, GÓRALE WITAJĄ HANYSÓW" a dnia wczorajszego przybili układ z.....?
A co to ma do rzeczy? Bardzo kulturalny transparent.
-
Anonim202
a ma to do rzeczy ze teraz sami sie brataja z hanysami
No ale czy na tym transparencie bylo 'nigdy nie bedziemy bratali sie z Hanysami?'?
Flag sobie nie kroili, kurka z gazem nie odkrecali. Bez przesady.
Flag sobie nie kroili, kurka z gazem nie odkrecali. Bez przesady.
-
GóralŻywiec
"Łowcy Hanysów" z Sosnowca też mieli zgodę z Polonią Bytom.
Proponuję zakończyć temat wczorajszego meczu pucharowego, zostały przedstawione zdania obu stron i każdy siedzący trochę w tym ma swoje wyrobione zdanie na temat Górala, BKS-u, Zagłębia i Polonii i nie zmienią tego żadne komentarze tutaj.
Proponuję zakończyć temat wczorajszego meczu pucharowego, zostały przedstawione zdania obu stron i każdy siedzący trochę w tym ma swoje wyrobione zdanie na temat Górala, BKS-u, Zagłębia i Polonii i nie zmienią tego żadne komentarze tutaj.
kiedy ta zgoda byla?GóralŻywiec pisze:"Łowcy Hanysów" z Sosnowca też mieli zgodę z Polonią Bytom.
.
-
wieczna_legenda
Pijacka zgoda w latach 80.yeyo pisze:kiedy ta zgoda byla?GóralŻywiec pisze:"Łowcy Hanysów" z Sosnowca też mieli zgodę z Polonią Bytom.
.
zgadzam sie ! szczegolnie ciakawy mecz to Zawisza Bydgoszcz - Pogon Szczecindebiutant pisze:Najlepiej by było ten temat zamknąć,a otworzyć nowy,bo dziś pare ciekawych spotkań będzie...
-
DresowyStyl
"pee" bardzo dobry komentarz podsumowywujący temat meczu GÓRAL-BKS nie ma sensu dalej sie spierac, brawa dla BKSu za konretną liczbe zwłaszcza w srodku tygodnia
Mozna tez pozazdroscic sztamy bo ZS naprawde konkretnie sie zaprezentowała na meczu braci , widac że zgoda ma sie dobrze
Ja mam jeszcze takie pytanie, Legia obecna w Żywcu?
Mozna tez pozazdroscic sztamy bo ZS naprawde konkretnie sie zaprezentowała na meczu braci , widac że zgoda ma sie dobrze
Ja mam jeszcze takie pytanie, Legia obecna w Żywcu?