totalmasakra pisze:Reprezentacyjna flaga Kibiców Warty Zawiercie wykonanie Sportowy Tryb Szycia.
Fana ma 1,5m na prawie 7,5m Pół metra dali gratis :)
Flaga w całości szyta, kontakt i czas realizacji bez zarzutu. Polecamy!
[link]
Flaga ogólnie czytelna i schludna, ale wykonanie samego orła FATALNE w porównaniu z pracami innych producentów flag.
Lepsza fotka orła który jest na fladze Warty: [link] Kilka innych fotek z bliska: [link][link]
Jezeli chodzi o wykonanie o zalezy od projektu... wiec nie oceniaj z góry kolego.
Poniżej kilka orłów które wykonałem, w całości są szyte:
TABG pisze:Wlasnie takimi postami pokazujecie jacy smieszni jestescie wy i wasze kolezanki w paski. Kto normalny kroi flage i ja niszczy nie wieszajac na meczu. Nie bylo innej flagi niz stara robiona recznie i ta ktora jest teraz. Szkoda ze siedzicie z BT rozmawiacie sobie ustalacie wspolne akcje oni wam opowiadaja o czyms czego nigdy nie bylo. A o tym ze sie rozdupcaja tez opowiedzieli? Znani jestescie z robienia sobie dziwnych [link] i w Trzebini tez sobie taki zrobiliscie. Szkoda ze wysluchujecie swoich kolegow a nie myslicie. Na szczescie prawda lezy na ulicach a nie w przechwalkach na k. Net. Tak wiem tez ze to wy z Pasami rzadzicie w Trzebini i nikt tego nie zmieni. Przestancie siac farmazony a zacznijcie lac w morde tych ktorzy frajersko sie zachowuja. pozdrawiam
Na szczescie prawda lezy na ulicach a nie w przechwalkach na k. Net.
Skoro sam tak myślisz to zamilcz już i najlepiej nigdy się nie wypowiadaj. Frajerów szukaj na swoich śmieciach bo takich u was nie brakuje. Człowiek zadał normalne pytanie a Ty od razu pajacujesz. Apropo rozdubcania nie ośmieszaj się
Martwych w to nie mieszaj. On już pytania żadnego zadać nie może.
celestynka pisze:Obstawiam że następna będzie Bieżanowa (oczywiście z rekinem:))
Wisła chyba zamierza otworzyc oceanarium, troche ten rekin nudny sie zrobil o ile na fladze NH czy WS prezentowal sie zajebiscie to teraz wyglada na to jakby na sile robic z wszystkich hólsów.
Wisła chyba zamierza otworzyc oceanarium, troche ten rekin nudny sie zrobil o ile na fladze NH czy WS prezentowal sie zajebiscie to teraz wyglada na to jakby na sile robic z wszystkich hólsów.
Jakbyś się trochę interesował klimatem krakowskim Mariusz, to byś wiedział, że z rekinem flagi robią sobie osiedla z c(h)arakterem i aktywnie udzielające się w sportowym trybie życia. A jak masz pierdolić po to by pierdolić to lepiej sobie odpuść, bo przypierdalasz się na siłę.
Nowa fana Pińczowa, zadebiutowała na meczu Wisła - Standard, zaliczyła wyjazd do Liege oraz zawisła na meczu z koroną kielce, smaczku dodaje to że Pińczów leży kilkanaście kilometrów od kielc.
ArmiaWisly1906 pisze:a przekreślone Białe gwiazdy nie są nudne mam rozumieć ?
Kuerwa następny internetowy mitoman.
Wklejam Ci fotki flag z Wikipasów. Niektórych fan brakuje, ale proporcji to nie zmieni. Obczaj ile z nich ma gwiazdki i co to są za flagi:
ArmiaWisly1906 pisze:a przekreślone Białe gwiazdy nie są nudne mam rozumieć ?
Kuerwa następny internetowy mitoman.
Wklejam Ci fotki flag z Wikipasów. Niektórych fan brakuje, ale proporcji to nie zmieni. Obczaj ile z nich ma gwiazdki i co to są za flagi:
dezet pisze:Nie chodzi o nową flagę, ale mam pytanie... Kiedy debiutowała flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA i czy to cały czas jej pierwsza wersja, czy 'reedycja'?
Cały czas ta sama, daty nie podam, gdyż dokładnej nie znam.
dezet pisze:Nie chodzi o nową flagę, ale mam pytanie... Kiedy debiutowała flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA i czy to cały czas jej pierwsza wersja, czy 'reedycja'?
Siema flagę Łks Łodz Polska szylismy przed meczem towarzyskim Polska-Azerbejdzan w Mielcu z tego co pamietam w 1994 roku i tam miala swoj debiut w kraju,rok pózniej 2005 zabraliśmy ją do Paryza na pamietny Francja-Polska.Potem woziłem ją po róznych stadionach w całym kraju .Nie jest to oczywiscie juz ta pierwsza flaga tylko 2 replika.
FC RKS Radomsko
projekt u chłopaka zajebisty kontakt i podejście [link]
flaga drukowana u Szulca 2x2 m
[link]
Flaga szyta to flaga szyta, a flaga drukowana to banner.
Nic nie mam do RKS'u ani do samej "flagi".
SZYJE SIĘ FLAGĘ A DRUKUJE KSIĄŻKĘ taka jest moja opinia.
Bez spiny Panowie
flagi drukowane dla kibiców to tak jak szaliki z materiału:). Wstyd dla ekip które robią takie "flagi". producenci tylko zacieraja rece, dobry biznes i smieja sie z nabywcow. Against modern ultras!
www.facebook.com/szycieflag
Kontakt: [email protected], gg: 35111396 SKS WIGRY SUWAŁKI 1947
Czy ktos moze wrzucic flagę Widzewa, która wisiala dzis w okolicach srodka boiska (w internetowej relacji wygladała na czcionke a'la Facebook)?
Z gory dzieki
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
krzysiek pisze:Czy ktos moze wrzucic flagę Widzewa, która wisiala dzis w okolicach srodka boiska (w internetowej relacji wygladała na czcionke a'la Facebook)?
Z gory dzieki