RODOWITA PYRA pisze:Do wymarłych ekip chyba należy dodac kibicow DRAWY KRZYZ. Kiedyś coś tam działali u siebie, teraz jest o nich cicho
Napewno trzeba zaliczyć !!!
W pilskiej okręgówce na dzień dzisiejszy nic ciekawego się nie dzieje.
Kiedyś ponoć Drawa, Włókniarz Okonek, Fortuna Wieleń miały ekipy, a teraz to narazie cisza ...
Chemik ma swój klub i utożsamia się ze swoim klubem ! :]
właśnie awansowali do B klasy a KS Kędzierzyn-Koźle spadł do B klasy :] najlepiej niech wypowie się ktoś z Chemika ;] ale jestem pewien że kibice Chemika nie uczęszczają na KS :]
Może nie wymarła ekipa ale zapewne dużo jej nie brakuje jest to Swidnicka Avia jeden wyjazd na Motor gdzie mają pare km. i do Zamoscia i na tyle ich stać.Jesli teraz zejdzie do 4 ligi zapewne nie zaliczy zadnego wyjazdu.Ale szczerze jej tego nie zycze bo zawsze jest ta 3 liga ciekawsza.
Pytanko do kibicaO czy sprawa z P.O. się zakonczyla, jak tak to jak.Poprostu info jest nam potrzebne,prubują się reaktywowac a to jest niedopomyslenia! O.F.Ś.
Sven pisze:Czy Piotkovia Piotków Trybunalski ma zorganizowanych kibiców?
Jakoś na początku roku byli w 3 osoby (w bluzach Piotrcovii) na meczu piłki ręcznej kobiet AZS-AWF Gdańsk - GKS Piotrcovia. Mieli ze sobą jedną flagę w barwach.
Miejski Klub Sportowy „Kania” informuje iż w sezonie 2007/2008 nie przystąpi do rozgrywek piłkarskich w żadnej klasie rozgrywkowej. MKS „Kania” informuje iż znajduje się w trudnej sytuacji, tzn. brak zarządu, brak środków finansowych na funkcjonowanie klubu, a także zadłużenie finansowe.
Za zaistniałą sytuację przepraszamy.
seba1944 pisze:Co sie dzieje z kibicami Kanii Gostyń ?? kiedyś w TMK były często ich fotki, ładnie ultrasowali, coś tam czasem pisało o nich, a teraz cisza.
Kania była wtedy na fali, bo zespół z Wielkopolski uczciwie awansował, ale nie uczciwie został w 3 lidze, ponieważ nie dostał licencji a ich miejsce zajęła Unia Janikowo. Kibice po werdykcie po prostu stracili zapał...nie dziwię im się po tym, co PZPN odpierdolił. Teraz klub praktycznie znika z piłkarskiej mapy.
CyClop pisze:A istnieje jeszcze Zawisza Garbów ? Pytam powaznie
z tego co sie orjentuję to jest Garbania Garbow w A klasie ale moge sie mylic i podobno cos kreca ale nie jestem pewien jak sie mysle to niech ktos poprawi mnie
seba1944 pisze:Co sie dzieje z kibicami Kanii Gostyń ?? kiedyś w TMK były często ich fotki, ładnie ultrasowali, coś tam czasem pisało o nich, a teraz cisza.
Kibicom Kanii Gostyn ciężko będzie poultrasowac w najbliższym czasie, bo spotkał ich klub bardzo nieprzyjemny los, który spotkał już nie jedną ekipę. Drużyna Kanii seniorska została wycofana z rozgrywek III ligi - na razie w Gostyniu zostali tylko juniorzy i jakas drużyna, która będzie graław B kalsie ale pod inną nazwą niż Kania.
Natomiast fani z Gostynia pewnie będą dalej zasilali szeregi Lecha, ale to nich ktoś z Gostynia się wypowiada.
Mam pytanko do zorientowanych osób (najlepiej z Przemyśla ). Chodzi mi o info o nieistniejacym juz klubie Motor Przemyśl (gdzie rozgrywał swoje mecze), oraz o info o ich kibicach (moze ktos posiada jakies fotki. Z tego co wyczytałem grupa ta sympatyzowała z Cracovia. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI.