Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Ja p******* nie macie nic do powiedzenia na zywo wiec darujcie sobie te gadki w necie. Jedno wielkie posmiewisko. A ten pokemon puder1 to chyba sie tu rejestrowal za pisemna zgoda rodzicow
-
Akurat na scenie czecho-słowackiej Banik ma dość silną pozycję. I nigdy nie był atakowany tylko przez Brno,lub tylko przez Slovana. Taka jest prawda,tak tam wygląda sytuacja.jot_pe pisze:Ale gdzie ty tu sherlocku widzisz napinkę? Podsumowując wypowiedzi Martiniego i Benlee, można dojść do wniosku, że Banik jest ekipą, której obić się najzwyczajniej w świecie nie da :)
-
Sam nie wiem. To tak jak Ruch z anstyśląskim Jastrzębiem, Widzewem,który przez długi czas uważany był za kosę,i z antypolskim Brnem. Chujowy ten Ruch,nie ma co. Jakby był taki mocny,to by nie potrzebował wsparcia na południu,ani w Polsce. Mimo,że ich klub się nie sypie,a chorzowscy fanatycy się obudzili na wyjazdach,bo piłkarze wszystko wygrywają...lolo1920 pisze:i dodam ze jak NK dziala z NRSL to raczej nic dziwnego bo dzialaja od zawsze pod jednym znakiem "R", nie to co np Gks z ligoty i Ksg z gliwic , lub Gks z zaleza i zabole z rudy i przykladow mozna wymienic wiele. Jakby Gks byl taki mocny sam to po co by sie ukladal z Gornikiem niezwazajac na jakiekolwiek zasady? ich klub sie sypie wiec musza gdzies potem jezdzic
Kończmy temat!
-
Chorzowscy fanatycy obudzili się na wyjazdach bo ich Ruch wszystko wygrywa? Nie przesadzasz trochę?
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Na wyjazdach i u siebie .dmn pisze:Chorzowscy fanatycy obudzili się na wyjazdach bo ich Ruch wszystko wygrywa? Nie przesadzasz trochę?
Wyjazdy mieli od 100 do 600 różnie . U siebie od 3000 do 7000 .
Inaczej jak byli w 2 lidze wyjazdy od 50 do 400 .W Chorzowie od 500,800,1500 do 4000
Teraz jak im idzie to na wyjazdach konkretnie i u siebie tez .
-
Mam takie pytanie za jaką mocną ekipę uważa się Raków, że na tym swoim pożal się boże blogu [link] jedzie po wszystkich ekipach w kraju. Nie czytam tego nałogowo ale w ciągu miesiąca już dwa razy widziałem jak raz dopierdoliliście się do Arki teraz do nas. Do tych gryzipiórków z Częstochowy, może warto by wasza ekipa wykazała się najpierw w walce, bo póki co niewiele znaczycie.
Pasta- czasy były troszkę inne wtedy, spójrz ogólnie jaka frekwencja była wtedy na stadionach i ile osób jeździło na wyjazdy.
Pasta- czasy były troszkę inne wtedy, spójrz ogólnie jaka frekwencja była wtedy na stadionach i ile osób jeździło na wyjazdy.
-
heh z tym Ruchem to chyba ktos dojebal do pieca , bo widac ze jezdza zawsze konkretnym skladem , wiec jak mozna miec pretensje ze to przez sukcesy, rozumiem gdyby wiekszosc to były janusze, ale tam raczej tak nie jest . mnie bardziej zdumiewa ze macie sianko na takie wojaze, wiadomo na śląsku sie nie przelewa, szczegolnie wsrod mlodych, i tez nie wszedzie jest blisko.
FREKWENCJA , WYNIKI , c*** NAS TO OBCHODZI
JESTEŚMY OSIEDLOWYM ELEMENTEM ŁODZI !
JESTEŚMY OSIEDLOWYM ELEMENTEM ŁODZI !
-
Po zadymie z ełksą jeździło ich po 10-50. Chwała im za to, że podnieśli się z kolan i wrócili do ścisłej czołówki wyjazdowej. Oczywiście wszystko dzięki wspaniałej grze piłkarzy ;)Pasta2 pisze: Na wyjazdach i u siebie .
Wyjazdy mieli od 100 do 600 różnie . U siebie od 3000 do 7000 .
Inaczej jak byli w 2 lidze wyjazdy od 50 do 400 .W Chorzowie od 500,800,1500 do 4000
Teraz jak im idzie to na wyjazdach konkretnie i u siebie tez .

-
nie gadaj bo jak weszli do czołówki to odrazu poprawiła się frekwencja na stadionie i wyjazdy mieli coraz lepsze.. jednak sukcesy duzo dają dla kibicówdmn pisze:Chorzowscy fanatycy obudzili się na wyjazdach bo ich Ruch wszystko wygrywa? Nie przesadzasz trochę?
-
Nie sądze,abym przesadzal. Z ciekawości sprawdzałem dzisiaj Wasze liczby na przestrzeni ostatnich lat i jasno z nich wynika,że frekwencja rośnie wraz w pozycją w tabeli i odwrotnie. Kiedyś nie pękały Wam sektory gości,bo drużyna grała jak grała. W II lidze to już w ogóle było średnio. Ciekaw jestem Waszych liczb przy kiblowaniu gdzieś niżej przez kilka lat tak jak Zagłębie,czy my i przy tragicznej grze piłkarzy.dmn pisze:Chorzowscy fanatycy obudzili się na wyjazdach bo ich Ruch wszystko wygrywa? Nie przesadzasz trochę?
Chwała Wam za liczby z tego sezonu. Są rewelacyjne.Wyjazd na PP do Kielc także. Mimo,że w miarę blisko,to wiadomo jak się jeździ we wtorek.
Nie chcę już ciągnąc tematu. W końcu to rozmowy o zgodach i kosach,a nie ze zgodami i kosami.
-
A komu kiedyś pękały sektory gości? Czasy się zmieniają, wszystkim rosną liczby, bo i w innych warunkach się jeździ obecnie.
-
Ja tam z II ligi kojarzę, że Ruch chociaż u siebie często nie najlepiej się prezentował, zawsze dobrze jeździł. Przynajmniej w czasach nowożytnych, bo lata 90 to inna bajka dla wszystkich ekip. Wyjazdy to chyba u większości ta działka, która najmniej zależy od wyników, bo Janusze raczej dużej części wyjazdowiczów nie stanowią.Martini Player pisze:Nie sądze,abym przesadzal. Z ciekawości sprawdzałem dzisiaj Wasze liczby na przestrzeni ostatnich lat i jasno z nich wynika,że frekwencja rośnie wraz w pozycją w tabeli i odwrotnie. Kiedyś nie pękały Wam sektory gości,bo drużyna grała jak grała. W II lidze to już w ogóle było średnio. Ciekaw jestem Waszych liczb przy kiblowaniu gdzieś niżej przez kilka lat tak jak Zagłębie,czy my i przy tragicznej grze piłkarzy.dmn pisze:Chorzowscy fanatycy obudzili się na wyjazdach bo ich Ruch wszystko wygrywa? Nie przesadzasz trochę?
Chwała Wam za liczby z tego sezonu. Są rewelacyjne.Wyjazd na PP do Kielc także. Mimo,że w miarę blisko,to wiadomo jak się jeździ we wtorek.
Nie chcę już ciągnąc tematu. W końcu to rozmowy o zgodach i kosach,a nie ze zgodami i kosami.
Zresztą na Gieksie jest podobnie, nawet jak u siebie macie kryzys, to na wyjazdach tak tego nie widać.
A gdybanie, co by było jest bez sensu, bo tego nikt nie wie.
-
Nie pamiętam wszystkich naszych wyjazdów ale to co gada Martini to delikatnie nie trzyma sie kupy przykład:
Pierwszy nasz sezon w ekstraklasie 2007/2008(ledwo utrzymaliśmy się wtedy, więc o żadnej dobrej grze nie było mowy) Wisłą 800 (komplet) Lech ponad 1000, Korona również komplet, Zagłebie Sosnowiec Ponad 1000, Widzew nawet nie piszę. To są słabe liczby? Nie sądze
Pierwszy nasz sezon w ekstraklasie 2007/2008(ledwo utrzymaliśmy się wtedy, więc o żadnej dobrej grze nie było mowy) Wisłą 800 (komplet) Lech ponad 1000, Korona również komplet, Zagłebie Sosnowiec Ponad 1000, Widzew nawet nie piszę. To są słabe liczby? Nie sądze
-
martini jak zawsze pociska kity..tak jak kiedys nie było Ruchu w Jaworznie:)puder1 pisze:Nie pamiętam wszystkich naszych wyjazdów ale to co gada Martini to delikatnie nie trzyma sie kupy przykład:
bzdury piszesz martini, zaczynajac od koncowki lat 90( 02.1999 Szczecin- nas ponad 200, miesiac pozniej Plock-400) do obecnych czasow zawsze bylismy w czubie jezeli chodzi o wyjazdy..bedziesz nam teraz wypominal wyjazdy, gdzie nas bylo kilkudziesieciu..zreszta czołowe ekipy w Polsce to potwierdza...
-
Jakie relacje między kibicami Chemika a Opolskiej Odry ?
-
Jak jest na linii Bałtyk Gdynia - GKM Grudziądz ?
-
no a jakie maja byc??? KOSSSSAAA!!!!!!1111xxMATxx pisze:Jakie relacje między kibicami Chemika a Opolskiej Odry ?
-
Bałtyk Gdynia-Olimpia Elbląg?
-
Martini Player: ale Ty caly czas pisalesz o sytuacji, jaka jest pomiedzy Banikiem i Brnem. To prawda, ze Brno odmowilo grilla Banikovi, prawda jest tez, iz powiedziali, ze beda sie bili tylko razem ze Slovanem przeciw FCB. Ale Brno to Brno i Slovan to Slovan. To jak by powiedzmy Banik komus odmowil i ktos caly czas pisal, ze GieKSa tez nie chce sie bic.
Zgodze sie tez z tym, iz Banik ma w Czechach silna pozycje /a nawet badzo silna/, ale co to oznacza? To jak bys napisal, ze Odra Wodzislaw /bez obrazy dla Odry, daje tylko przyklad/ ma silna pozycje we Wodzislawiu. Czeska scena jest bardzo slaba i silna pozycje tam ma kazdy, kto potrafi zebrac chociaz 2-3 razy do roka po 30-40 osob do bitki i takich ekip jest tam obecnie 5 /Banik,Sparta,Brno,Opava i Slavia/. Kto z nich jest najlepszy trudno powiedziec, zalezy od miejsca, czasu i liczby zgodowiczow, ale w sumie kazdy moze pokonac kazdego. Np. Banik przegral w ostatnich 2-3 latach ze 2 razy ze Sparta /w tym jedna bardzo powazna walke rok temu/, kilka razy z Opava i ze Slavia tez /w zeszlym sezonie/ no i z Brnem i Slovanem w Ostravie, ale to juz 4 lata temu. Wg. mnie najlepsza jakkosciowo ekipe Sparta, ale nie zawsze daja rady przeciwstawiac sie koalicji Banik+GKS /np. niedawno odmowili walki przed meczem Sparta-Banik, gdzie goscie byli przygotowani i bez obstawy/.
Zgodze sie tez z tym, iz Banik ma w Czechach silna pozycje /a nawet badzo silna/, ale co to oznacza? To jak bys napisal, ze Odra Wodzislaw /bez obrazy dla Odry, daje tylko przyklad/ ma silna pozycje we Wodzislawiu. Czeska scena jest bardzo slaba i silna pozycje tam ma kazdy, kto potrafi zebrac chociaz 2-3 razy do roka po 30-40 osob do bitki i takich ekip jest tam obecnie 5 /Banik,Sparta,Brno,Opava i Slavia/. Kto z nich jest najlepszy trudno powiedziec, zalezy od miejsca, czasu i liczby zgodowiczow, ale w sumie kazdy moze pokonac kazdego. Np. Banik przegral w ostatnich 2-3 latach ze 2 razy ze Sparta /w tym jedna bardzo powazna walke rok temu/, kilka razy z Opava i ze Slavia tez /w zeszlym sezonie/ no i z Brnem i Slovanem w Ostravie, ale to juz 4 lata temu. Wg. mnie najlepsza jakkosciowo ekipe Sparta, ale nie zawsze daja rady przeciwstawiac sie koalicji Banik+GKS /np. niedawno odmowili walki przed meczem Sparta-Banik, gdzie goscie byli przygotowani i bez obstawy/.
-
Sparta na pewno nie ma najlepszej jakościowo ekipy. Wystarczy spojrzeć jakim składem pokazują się na wyjazdach. Dno dna. Dla mnie najlepsi zdecydowanie to Banik i Brno. Co do tego,że czeska scena jest słaba,to się zgodzę,bo tak jest. Jeszcze słabsza i to o połowę jest słowacka. Dlatego nie wiem w jaki sposób oceniacie tego Slovana. Zwykle są po prostu dodatkiem dla Brna i tyle. Sami nie robią nic.Radekss pisze:Martini Player: ale Ty caly czas pisalesz o sytuacji, jaka jest pomiedzy Banikiem i Brnem. To prawda, ze Brno odmowilo grilla Banikovi, prawda jest tez, iz powiedziali, ze beda sie bili tylko razem ze Slovanem przeciw FCB. Ale Brno to Brno i Slovan to Slovan. To jak by powiedzmy Banik komus odmowil i ktos caly czas pisal, ze GieKSa tez nie chce sie bic.
Piszesz,że silną pozycją ma każdy,kto zbierze 30-40 osób do bicia. Prawda jest taka,że spośród wymienionych przez Ciebie ekip tylko Banik zawsze dysponuje taką liczbą na swoich wyjazdach. Nie zawsze jest to ich najsilniejszy skład,ale zawsze te 30osób do bicia na wyjeździe jest. Reszta to często ledwo osiąga taki wynik na wyjeździe,będąc na nim bandą pijusów.
Co do Opavy to już w ogóle odstają od wymienionych przez Ciebie ekip. Nie widzę ich w walce z Brnem czy Spartą,a już na pewno nie z Banikiem. Są z małego miasta i nie mają takich możliwości jak reszta tych ekip. Slavia to teraz nie wiem jak tam wygląda. Był okres,że byli chyba lepsi od Sparty. Jak to tam teraz wygląda,tego nie wiem.
Tu pisałem o tych ekipach solo,bez zgód.
Poza tym przywołujesz przykłady nie do końca sprawiedliwe. Sporo z tego o czym piszesz,to było zbieranie dobrej grupy u siebie i telefon do Banika,który albo już był w drodze,albo już był na wyjeździe. Szacunek za to,że zawsze byli chętni się sprawdzić,w przeciwieństwie do reszty ekip.
Dziwne też,że na polskim forum kłócimy się o siłę za naszą południową granicą,gdy tam pytając Czecha uzyskuję się odpowiedź,że ekipą nr 1 jest Banik. I tyle.
-
Podbijam.Michał***24 pisze:Bałtyk Gdynia-Olimpia Elbląg?
-
Kosablackman pisze:Podbijam.Michał***24 pisze:Bałtyk Gdynia-Olimpia Elbląg?
Całe życie pod dyktando barw
-
KoleŻko jak coś analfabeto, nie potrafisz odpowiedzieć beznapinkowo nie odpowiadaj wcale, "siła" Rakowa jest wszystkim znana, wystarczy powiedzieć, że w swoim województwie bez problemu 4-5 ekip spuściło by im łomot. Zastanawia mnie tylko po co dopierdalają się do każdej ekipy, tym chcą dać o sobie znać?FARAON pisze:Niewiele koleszko to znaczysz ty u siebie na wichurze bo wszyscy sie z ciebie smieja.....puder1 pisze:Mam takie pytanie za jaką mocną ekipę uważa się Raków, że na tym swoim pożal się boże blogu [link] jedzie po wszystkich ekipach w kraju. Nie czytam tego nałogowo ale w ciągu miesiąca już dwa razy widziałem jak raz dopierdoliliście się do Arki teraz do nas. Do tych gryzipiórków z Częstochowy, może warto by wasza ekipa wykazała się najpierw w walce, bo póki co niewiele znaczycie.
-
kosykraja pisze:Pogoń Szczecin- Zagłębie Lubin ?
GKS Katowice - Legia Warszawa ?
-
ONLYSTILON pisze:Jak jest na linii Bałtyk Gdynia - GKM Grudziądz ?
Wyjebane, brak stycznosci.
-
Jakie są stosunki pomiędzy PSV a Ajaxem? Obie ekipy widziane na sektorze gości na derbach Krakowa.
-
Masz na myśli koszulki ? Snujecie ciężkie rozkminy, a wydaję mi się, że chodzi tu tylko o zbieżność barw
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
To mogli od razu założyć koszulki Resovii, też zbieżne barwy

-
Wisła mogła w takim razie założyć koszulki Górnika.
-
-
Dajcie sobie spokój, jakby się podniecać wszystkimi koszulkami Celticu, PSV, PAO i c*** wie czego jeszcze na sektorach to by serwer padł
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
Ale nie ma zgody z Rangersami, taka różnica. Na sektorze Ajax a Cracovia w koszulkach PSVdebiutant pisze:Ale sensacja..a Lechia nieraz widziana w koszulkach Celticu...
-
Może kibice Ajaxu nie mają takiego ciśnienia na ekipę z Eindhoven (układ, neutralność). Gdyby to była koszulka Feyenoordu (największa kosa Ajaxu) to można by drążyć temat.
-
Czy na linii Crcovia - Viktoria Żiżkov utrzymywane są jakieś kontakty mimo zerwania zgody ?
Pytam bo ci drudzy wciąż wieszają zgodową flagę.
[link]
[link]
Zalenzer Sportverein 1906 Zalenze (od 1924 KKS Górnik Katowice) + SC Eiche 1911 Domb (GKS Dąb Katowice) + Orzeł 1920 Wełnowiec + RKS 1920 Bogucice (Górnik 1920 Katowice) = GKS 1964 Katowice.
-
Wywieszają flagę z nazwą klubu którego nie ma. (Cracovia Kraków)*MALek* pisze:Czy na linii Crcovia - Viktoria Żiżkov utrzymywane są jakieś kontakty mimo zerwania zgody ?
[link]
-
Dlatego zapytałem się w tym temacie jakie są stosunki pomiędzy tymi ekipami, a każdy wyskakuje z jakimiś głupotami zamiast normalnie odpisać.Dante89 pisze:Może kibice Ajaxu nie mają takiego ciśnienia na ekipę z Eindhoven (układ, neutralność). Gdyby to była koszulka Feyenoordu (największa kosa Ajaxu) to można by drążyć temat.
-
zbychu2 przypierdoliłbyś się lepiej do zdjęcia typa na sektorach Wisły w koszulce Ajaxu już po przybiciu zgody między Ajaxem a Cracovią. Tam jest większa specyfika.
-
Tylko to pewnie nikt z "kumatych" a na sektorze gości była raczej "śmietanka" Cracovii więc to wydaje mi się bardziej dziwną sytuacją.Canelo pisze:zbychu2 przypierdoliłbyś się lepiej do zdjęcia typa na sektorach Wisły w koszulce Ajaxu już po przybiciu zgody między Ajaxem a Cracovią. Tam jest większa specyfika.
-
Czyli jak na sektorach Cracovii na swoim stadionie podczas meczu ligowego jakiś pikol wyskoczy w koszulce Lechii to będzie "mniej dziwna sytuacja" czy równoznaczna?
-
Zobacz ile osób nosi koszulki klubów zagranicznych. Nie spotkasz na trybunach Cracovii obcych barw z ekip Polskich. Ale już koszulki zgody Ruchu miał na sektorze gości kibic Cracovii. Widzisz różnicę?Canelo pisze:Czyli jak na sektorach Cracovii na swoim stadionie podczas meczu ligowego jakiś pikol wyskoczy w koszulce Lechii to będzie "mniej dziwna sytuacja" czy równoznaczna?