Error 404 pisze:Zapraszamy:
race 16 zł
Strobo 3,50 duże
świece dymne małe 3,50 zł średnie 6,50 zł duże 19 zł bardzo duże 30 zł
bengale małe 3,3zł duże 4 zł
wulkany małe 2,50 zł średnie 7 zł duże 24,50zzł bardzo duże 34,50 zł
zdjecia daj !
skad mamy wiedziec co tam masz?
a pisac maili juz mi sie nie chce bo 90% handlyrzy daje poprstu race z ultrasshopu o pare zlotych drozej..
Cena strobo to juz wogole skandal (nie tylko u Ciebie) bo praktycznie w kazdej hurtowni to samo stobo kosztuje 3,5zl ale za 3 sztuki...
biedrona pisze:Jak to jest z wysyłką na http://www.ultrasshop.com. ? W cenniku dostaw pisze, że przelew 0 zł, a gdy jestem w koszyku i chce zamówić to dolicza mi 25zł?
Nie żebym robił jakąś anty reklamę dla callisto ale ma to samo co na ultrasshop.com i trochę narzuca na to swoją marżę, pospolicie mówiąc robi jak każdy. Bierze piro od ultrasshop'u i sprzedaje po wyższych cenach. Czyli nic nowego.
A tak na marginesie to "rynek" piro w Polsce już jest dość rozwinięty, więc ciężko tu o nowości. Chyba, że ktoś ma dojście i wtyki do kogoś kto posiada inne race niż są dostępne na rynku. Więc jak coś to priv.
Witam może zabierzemy głos.
Musze rozczarować Jurek_Killer, nigdy nie współpracowaliśmy z race.com.pl ....
Piro jest całkowicie z innych źródeł
Od nowego roku dajemy pełną gwarancje na pirotechnikę ... Oto foto rac :
Do tego stroboskopy , swiece dymne, ognie wroclawskie, wulkany , petady hukowe,
Zapraszam do sprawdzenia towaru i potem komentowania ;)
Od nowego roku mamy stalych klientów i 99 % jest zadowolona, nigdy nie ma 100 % , wiadomo że to ppirotechnika i czasem zawodzi, lecz na wszystko dajemy gwarancje i wymieniamy w razie cos ... Cena 17,00 zł to cena detaliczna , na każdy produkt mamy inne ceny dla stalych odbiorców. pzdr http://www.CallistoShop.pl
gg : 34968380 [email protected]
o ku*** ale promocja :/
zapal;niczke ddorzucisz gratis ? albo bokserki firmowe
Te co callisto wrzucil na ultras - piro sporo tainej
Chłop chce sie przebic i tyle
Po jego oszustwie i wrzuceniu do jakichs chujowych rac filmiku z morskich i tak go nie biore na serio, a Wy najwyzej dajcie sie zrobic w wała.
ps szkoda ze post zniknal, czyzby ktos wspolpracowal z tym kolega?
o ku*** ale promocja :/
zapal;niczke ddorzucisz gratis ? albo bokserki firmowe
Te co callisto wrzucil na ultras - piro sporo tainej
Chłop chce sie przebic i tyle
Po jego oszustwie i wrzuceniu do jakichs chujowych rac filmiku z morskich i tak go nie biore na serio, a Wy najwyzej dajcie sie zrobic w wała.
ps szkoda ze post zniknal, czyzby ktos wspolpracowal z tym kolega?
Brałeś ode mnie cokolwiek ? nie więc czemu się wypowiadasz ?
I na chu* ci zapalniczka do racy morskiej ?
Szkoda pisać........ Tak jak pisałem morskie identyczne jak w US po 17 zł od jednej sztuki
Napi pisze:Witam. Mam pewien problem, chciałem zakupic pewien przedmiot na ultrasshop.pl wyskoczył błąd, że minimalne zamówienie to 30zł. Dołożyłem coś tam i wyszło mi do zapłecenia 40zł, jedna błąd pojawił się ponownie tym razem na kwotę 80zł. O co chodzi? Na jaką cenę rzeczywiście trzeba złożyć zamówienie?
Kiedyś z nimi gadałem dlaczego ta cena minimalna jest. To odpowiedź była, że dzieciaki zamawiają po 2-3 race i nie odbierają tych przesyłek.
Skontaktuj się z nimi telefonicznie i powiedz, że chcesz tylko to, tylko jedną sztukę. Parę razy tak robiłem i wysyłali bez problemu.
chcesz filmik tej racy na youtub pisz mariuszkarel i w moich filmikach jest ogólnie powiem że nie są złe długo się rozpala ale jak się już pali jest ok
Nie warto, chujowo się pali i mało dymu daje. A co do tej aukcji z allegro, to wydaje mi się że to jest jakiś badziew, którego nie warto nawet kupować.
RACE :
- Ultrasshop.com
- Ultras-Piro
jak chcesz po cenie to od Michała z Łodzi ( ma takie tekturowe, bez żadnych naklejek odpalane na lont, bez problem możesz zapalić ją od innej racy)
- firebis ( w ostateczności jak dla mnie )
- no i od swoich Ultrasów ( praktycznie w każdej ekipie jak wiesz z kim gadać to dostaniesz race dobrej jakości )
Napi
Przepraszam, chodziło mi o tą co Ty podałeś ( pm-1052 )
Ale tak czy siak nie ma jej na stanie, przynajmniej tak wynika ze strony firebis. Poszukaj jej na innych stronach.