Komentarze 20-23 kwietnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 20-23 kwietnia
Działo się coś ciekawego na derbach Rzeszowa?
-
Bałtyk obecny w Bytowie ?
jaka liczba zgodowiczów po stronie Gieksy w Bydgoszczy?
jaka liczba zgodowiczów po stronie Gieksy w Bydgoszczy?
-
"nas niecale 800 osob (768 osob na sektorze).
wsparli nas: KSG 65 osob, BANIK 35 i 4 JKS Jaroslaw.
Dzieki za wsparcie!"
wsparli nas: KSG 65 osob, BANIK 35 i 4 JKS Jaroslaw.
Dzieki za wsparcie!"
mokry_john pisze:widzisz tate oszukasz, mame oszukasz ale życie nie oszukasz choćbyś miał i 5 kont a jesteś lewakiem to zasze nim pozostaniesz i na kazdym bedziesz lewakiem ! żarty sie skończyły, polowanie na lewaków rozpoczęte nadejdzie i czas na ciebie, chociaż tego sie nie spodziewalem ale jak widać myliłem się!
stan naprzeciw i walcz jak to robisz w necie lewaku !
-
Bałtyku 50 dych w Bytovie
-
500 ? Szacunek, lepiej na wyjeździe niż u siebie :)marcepan1930 pisze:Bałtyku 50 dych w Bytovie
-
Chwalenie samego siebie jest bez sensu, więc zajmę się GKSem. Bardzo dobra liczba (myślałem, że jednak wypełnicie klatkę do końca ;)) i ciekawa oprawa z wykorzystaniem naszego dziwnego sektora gości.
-
A kto powiedział ze jest takie zdjęcie? Byli i to jest faktem któremu sami zainteresowani nie zaprzeczają.Jihad pisze:Ja sie pytam dalej gdzie to zdjęcie typa w barwach ŁKS na naszym sektorze??
-
po stówce...katowice... pisze:po ile Gieksa miala wyjazd do Bydgoszczy?
-
Co do Bałtyku to ja myślę ze i tak należy im się trochę szacunku bo jednak przez te wszytskie lata trzymają sie jakoś a nie maja pewno łatwo uwierz mi że duże grono osób na ich miejscu pewno by zrezygnowało z kibicowania badz pow ze nie kibicuje wogóle a maja koło siebie jednak 2 konkretne kluby z kibicami a tak a pro po ich liczby wiesz czasem młodzież wybiera i idzie tam gdzie ma kolegów i gdzie ma spokój na mieście niż ów młodzieży [link] oczywiście tak nie jest zawsze.
Odnośnie meczu Zawisza-GKS mecz kibicowsko na najwyższym poziomie plus konkretna liczba gości oby więcej takich spotkań.
Odnośnie meczu Zawisza-GKS mecz kibicowsko na najwyższym poziomie plus konkretna liczba gości oby więcej takich spotkań.
-
Mógłby ktoś z Lublina pokusić się o jakąś krótką relacje z przed meczu?
Olimpia Elbląg
-
Wczoraj czekajac w Warszawie Centralnej na pociag do Lublina przed 11sta z pociagu rejsowego wysiada bardzo konkretna okolo 150 osobowa ekipa Lecha. Bez psow. To nie był specjal.
grupa ta dotarla sama pod stadion? byly jakies atrakcje?:)
widziani na miescie?
swoja droga to chyba przestroga dla wszystkich, ktorzy twierdzili, ze Lecha juz nie ma...
pozdro
grupa ta dotarla sama pod stadion? byly jakies atrakcje?:)
widziani na miescie?
swoja droga to chyba przestroga dla wszystkich, ktorzy twierdzili, ze Lecha juz nie ma...
pozdro
-
Dokładnie, tez to widziałem, a legioniści którzy kręcili sie koło centralnego wtedy widać było mieli pełne pory, i potrafili sie napinać tylko za pleców psów, którzy szybko sie zorganizowali.
-
W przerwie meczu część ludzi kieruję się na cpn i po drugiej stronie ulicy zauważano grupę 20-30 osób, jednak na początku nikt nie jest nimi zainteresowany. Dopiero gdy podchodzą pod sektor gości i krzyczą ''Jesteśmy zawsze tam'' ruszamy na nich w 20+/- osób (zwykli przechodni) i zaczyna się atrakcja. Pierwszą minutę można uznać za wyrównaną z lekką korzyścią dla nas, po jakiejś minucie dobiega do nas reszta osób (H) i można powiedzieć, że Pogoń zostaje wgnieciona w bramę. Wszystko trwa jakieś 3 minuty, po czym wkraczają mundurowi. Od nas kilka osób zawiniętych, Pogoń na stadion nie wchodzi, bo z tego co wiadomo nikt nie był na liście. Moim zdaniem plus dla Pogoni za spontana i chęć podjęcia walki.
-
Ustalmy fakty.
Nikt się z ekipą (istnieje taka w ogóle?) TSP nie układał, po prostu przyjechało 200 osób od nas, wyrobiło sobie wcześniej karty, kupowało bilety w kasie, po to, żeby bez żadnego układu siąść na sektorach gospodarzy. Na każdym normalnym stadionie (z paroma wyjątkami) skończyłoby to się ciężkim avanti, bo żadna szanująca się ekipa sobie na coś takiego nie pozwoli. A jako, że Podbeskidize jest jakie jest, to nic takiego miejsca mieć nie mogło. Jako, że nie ma między nami, żadnej zgody, szal został skrojony i spalony, to chyba normalne.
No, ale przepraszamy za nasze kargodne zachowanie szanownych obrońców moralności :(
Nikt się z ekipą (istnieje taka w ogóle?) TSP nie układał, po prostu przyjechało 200 osób od nas, wyrobiło sobie wcześniej karty, kupowało bilety w kasie, po to, żeby bez żadnego układu siąść na sektorach gospodarzy. Na każdym normalnym stadionie (z paroma wyjątkami) skończyłoby to się ciężkim avanti, bo żadna szanująca się ekipa sobie na coś takiego nie pozwoli. A jako, że Podbeskidize jest jakie jest, to nic takiego miejsca mieć nie mogło. Jako, że nie ma między nami, żadnej zgody, szal został skrojony i spalony, to chyba normalne.
No, ale przepraszamy za nasze kargodne zachowanie szanownych obrońców moralności :(
-
Mysłowickiej GieKSy 103 osoby z Bydgoszczy. Jest to nasz rekord wyjazdowy. Szersza relacja wkrótcepattaya man pisze:Jaka liczba Myslowickiej Gieksy i JKSU z GIeksa z Bydgoszczy?
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
Imponująca liczba GieKSy na dość dalekim wyjeździe wizualnie prezentują się świetnie, jak było wokalnie zdaniem Zawiszy?
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Co do kibiców ŁKS-u zaprzyjaźnionych z fanami Cracovii oraz stosunków na linii GKS Katowice - Zawisza ustalmy sobie raz na zawsze:
- To kibole Widzewa od dziś decydują z kim ŁKS może utrzymywać przyjazne stosunki, kogo odwiedzać i z kim będą wymieniać się wlepkami.
- J. w. lecz o grupach z Górnego Śląska decydować będzie chorzowski Ruch.
- Dodatkowo Widzew bedzie ustalał liczby wyjazdowe Rodowitych jak to miało miejsce juz w zeszłym tygodniu.
- To kibole Widzewa od dziś decydują z kim ŁKS może utrzymywać przyjazne stosunki, kogo odwiedzać i z kim będą wymieniać się wlepkami.
- J. w. lecz o grupach z Górnego Śląska decydować będzie chorzowski Ruch.
- Dodatkowo Widzew bedzie ustalał liczby wyjazdowe Rodowitych jak to miało miejsce juz w zeszłym tygodniu.
-
Flota na to spotkanie nie zorganizowała wyjazdu, dlatego zasiedli na całym stadionie razem z gospodarzami, z którymi są w dobrych relacjach. Falubazu nie było.
-
Bardzo dobra liczba Lecha oraz Gieksy i biorąc pod uwagę piątek dobra liczba Widzewa.
-
Za co nalezy im sie szacunek??za to ze toleruja konfidentow i normalnie z nimi dzialaja czy za to ze na mecz u siebie zbieraja sie w 40 osob i gadaja ze rzadza w miescie??Michał***24 pisze:Co do Bałtyku to ja myślę ze i tak należy im się trochę szacunku bo jednak przez te wszytskie lata trzymają sie jakoś a nie maja pewno łatwo uwierz mi że duże grono osób na ich miejscu pewno by zrezygnowało z kibicowania badz pow ze nie kibicuje wogóle a maja koło siebie jednak 2 konkretne kluby z kibicami a tak a pro po ich liczby wiesz czasem młodzież wybiera i idzie tam gdzie ma kolegów i gdzie ma spokój na mieście niż ów młodzieży fanatyzm oczywiście tak nie jest zawsze.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Plus 18 osób na zakazach, nie wchodzą na mecz.Hanys88 pisze:Gornika 65 głowlolo1920 pisze:i do tego jaka liczba Gornika z Gieksa ?
Dwie ekipy,jedna banda,Ślaska krew!
-
u nas w Lubinie podczas meczu z Bełchatowem śpiewamy:
po co to euro
za duże stadiony
w Polsce będzie kryzys
tusku pier****ny
po co to euro
za duże stadiony
w Polsce będzie kryzys
tusku pier****ny
Zagłębie Lubin Ponad Wszystko
-
W Łowiczu sporo atrakcji pod stadionem i jego okolicach. 2 autokary stomilu i kilka fur, sporo tez fur petry pojawiło sie w łowiczu. Kilka starc z miejscowymi na plus dla gości.
-
Jeśli można jeszcze tylko wiedzieć dlaczego nie pełna pula? Psy nie wyraziły zgody czy klub?TSW pisze:1000 szt
-
Duży + za akcję Wiślaka. Nasza reakcja zdecydowanie spóźniona i zbyt łagodna.
Proszę kibiców Podbeskidzia o nie wypowiadanie się już w tym temacie
Proszę kibiców Podbeskidzia o nie wypowiadanie się już w tym temacie
-
Wczoraj na Legia-LECH 45osob z KSZO.Dzisiaj w Dwikozach na meczu z miejcowa Sparta 80KSZO+45 Powislanki Lipsko.
-
Nikt NIGDY nie mówil że Baltyk rządzi w mieście bo znamy swoje miejsce w szeregu. To że teraz na mecz zebralo nas się 80 osób to dobrze wiesz że tak nie jest normalnie tylko klub sam nam robi pod górke informując 2 dni przed meczem ze bilety w przedsprzedaży po kilka godzin w srodku dnia bo może wejść tylko 200 osób w środe ze wzgledu na brak zgody na impreze masową. Konfidentów poszukaj w rodzinie i w starej Arce bo dobrze wiesz że cala Cisowa się r******** . Ja myśle że wielu z Was wierzy w to co wam wpajano do glowy przez starsze pokolenie a klamstwo powtarzane wiele razy staje się dla was prawdą . Niestety dla was Lechia i wiele klubów widzi jacy jesteście i ze bajki piszecie lepiej niż Andersen. Nas jest malo , mamy ciężko ale trzymamy się. Wy zajmijcie sie sobą bo te dzieci które byly w tym roku pod plotem nie wróżą nic dobrego wam. To jest pewnie mój ostatni post bo banowanie Kadlubów to prosta sprawa ;)kajmannn pisze:Za co nalezy im sie szacunek??za to ze toleruja konfidentow i normalnie z nimi dzialaja czy za to ze na mecz u siebie zbieraja sie w 40 osob i gadaja ze rzadza w miescie??Michał***24 pisze:Co do Bałtyku to ja myślę ze i tak należy im się trochę szacunku bo jednak przez te wszytskie lata trzymają sie jakoś a nie maja pewno łatwo uwierz mi że duże grono osób na ich miejscu pewno by zrezygnowało z kibicowania badz pow ze nie kibicuje wogóle a maja koło siebie jednak 2 konkretne kluby z kibicami a tak a pro po ich liczby wiesz czasem młodzież wybiera i idzie tam gdzie ma kolegów i gdzie ma spokój na mieście niż ów młodzieży fanatyzm oczywiście tak nie jest zawsze.
-
Ogladałem fotki z derbów Gryf Słupsk-Gwardia Koszalin i jak na 3 lige to rewelka Oprawa Gryfa robi wrazenie i kilkanascie rac.......
-
http://www.youtube.com/watch?v=xUrOCnTNMrozubri pisze:u nas w Lubinie podczas meczu z Bełchatowem śpiewamy:
po co to euro
za duże stadiony
w Polsce będzie kryzys
tusku pier****ny
Do tego filmik.
-
Też ogladałem i nie wiem czym się tak podniecasz. Kilkanaście chorągiewek do tego jakies male sektorówki i transparenty. plus oczywiście race - fajna oprawa, ale raczej zwykła nic specjalnego.Haxior pisze:Ogladałem fotki z derbów Gryf Słupsk-Gwardia Koszalin i jak na 3 lige to rewelka Oprawa Gryfa robi wrazenie i kilkanascie rac.......
Ty z kolei w kilku tematach już chwalisz tę oprawę nie wiem w sumie co masz na celu.
Ludzie sami potrafią wejść w galerie i zobaczyć jesli kogos interesuje oprawa Gryfa to sobie ją obczai, nie musisz jej wychwalać i rozpowszechniać wszędzie.
-
Wez pod uwage, ze takie ekipy jak Gryf nie maja na oprawe 10,20 czy 30 tysiecy zl a i "czynnik ludzki" jest ograniczony. Nawet jak maja najlepszy pomysl to nie sa w stanie tego zrealizowac. Z np. Jaga czy Lechem nie ma co porownywac , ale jak na w/w ograniczenia to oprawa rewelacyjna.
Gwardia wykorzystala komplet biletow ?
Gwardia wykorzystala komplet biletow ?
-
-
Olimpia Gdz obecna w Gliwicach?
-
19GG79 pisze:Olimpia Gdz obecna w Gliwicach?
Nie
-
Pastor.JP pisze:19GG79 pisze:Olimpia Gdz obecna w Gliwicach?
Nie
Czyli Olimpia co sezon to samo , skoda myślałem że wyjazdy u nich kiedyś ruszą
www.fanshop.com.pl
-
Na forum masz podsumowanie tegorocznych eskapad Olimpii:
Wejherowo: 11 (Puchar Polski)
Stróże: 0
Łęczna: 15
Płock: 110 (14 Drwęca)
Bytom: 0
Poznań: 12
Nowy Sącz: 3
Elbląg: 150
Polkowice: 0
Świnoujście: 2
Katowice: 0
Bydgoszcz: 290 (20 Drwęca)
Gdynia: 0
Szczecin: 35
Gliwice:
Nieciecza:
Radzionków:
Ząbki:
Wejherowo: 11 (Puchar Polski)
Stróże: 0
Łęczna: 15
Płock: 110 (14 Drwęca)
Bytom: 0
Poznań: 12
Nowy Sącz: 3
Elbląg: 150
Polkowice: 0
Świnoujście: 2
Katowice: 0
Bydgoszcz: 290 (20 Drwęca)
Gdynia: 0
Szczecin: 35
Gliwice:
Nieciecza:
Radzionków:
Ząbki:
-
ktoś z Gieksy powinnięty po meczu w Bydgoszczy za odpalanie piro?
-
-
Dalej żyj w świecie neostrady...Czy to prawda ze byl zgrzyt nz linii Lechia Śląsk za banany w strone pilkarzy?
-
il GKS-u Tychy na Zawisza - Katowice ??