U20 Kanada 07!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
U20 Kanada 07!
Z kraju nikt sie zapewne nie pojawi. Post skierowany do zamieszkujacych Polnocna Ameryke (Chicago, Detroit, NYC, Toronto itp.). Z NYC pojedyncze osoby beda w Montrealu juz od piatku, reszta dojezdza w poniedzialek rano na mecz z USA. Kto sie chce ustawic na jakies balety do mnie na priva lub na email.
pzdr
d.
pzdr
d.
-
-
-
Niestety nie, Pekin przerżneliśmy jesienią 06 po porażce w Portugalii, tam beda grały roczniki 85 i młodszedelegat fifa pisze:Jezeli to prawda ze ma byc 30tys Kibiców naszej Reprezentacji to mam nadzieje ze chłopaki niesieni konkretnym dopingiem ograja Brazylie, a swoja droga czy ten turniej nie jest takze jakas forma kwalifikacji do Igrzysk Pekin 2008 ??
-
- ban
-
Podobało mi się to z jakim zaangażowaniem grali. Widać że Orzełek na piersi, to nie jest dla nich jakiś tam kolejny mecz. Podczas hymnu wszyscy ręce na piersi, Król się popłakał jak bóbr, gdy dostał czerwoną kartkę.
No a Grosickiego, Korzyma i Marciniaka dla których od kadry ważniejsze były wakacje oczywiście serdecznie (nie) pozdrawiam ..
No a Grosickiego, Korzyma i Marciniaka dla których od kadry ważniejsze były wakacje oczywiście serdecznie (nie) pozdrawiam ..

-
-
-
Ci trzej niech spierdalaja na ogórki do niemiec teraz, bo zajebali sobie byc moze najlepsza okazje do wypromowania sie... ich sprawa.
A co do meczu z brazylia moim zdaniem Polacy zagrali to co do nich nalezalo, brazylijczycy c**** ugrali, poalcy zrobili swoje, gdyby grali w 11 to moim zdaniem 3 bramki by wpadly w tym meczu.
PS kiedys na tych chlopakach to moze niezla ekipka powstac bo graja jak na teraz naprawde ambitnie, bylo pare momentow ze nie odpusczali i gryzli murawe, szczegolnie w obronie.
Janczyk za kilka momentow tez naprawde duzy plus.
Dzisiejszy mecz, bez jakichkolwiek komplekosow w stosunku do niewatpliwie faworyta spotkania.
A co do meczu z brazylia moim zdaniem Polacy zagrali to co do nich nalezalo, brazylijczycy c**** ugrali, poalcy zrobili swoje, gdyby grali w 11 to moim zdaniem 3 bramki by wpadly w tym meczu.
PS kiedys na tych chlopakach to moze niezla ekipka powstac bo graja jak na teraz naprawde ambitnie, bylo pare momentow ze nie odpusczali i gryzli murawe, szczegolnie w obronie.
Janczyk za kilka momentow tez naprawde duzy plus.
Dzisiejszy mecz, bez jakichkolwiek komplekosow w stosunku do niewatpliwie faworyta spotkania.
-
Mecz był transmitowany na [link] także pewnie będzie powtarzany albo dostępny na życzenie.Jurand ze Spychowa pisze:niestety nie oglądałem..praca.. ma ktos moze jakis obszerny skrót do sciagniecia?
pozdrawiam
a nawet turnieju. O tych chłopaków z Brazylii o których dzisiaj mało kto słyszy biją się już czołowe piłkarskie kluby.PedzaceCyce pisze: faworyta spotkania.
Na Euro 2012 nasi będą mieli 24-26 lat. Będzie złoto

-
kalashnikov pisze: a nawet turnieju. O tych chłopaków z Brazylii o których dzisiaj mało kto słyszy biją się już czołowe piłkarskie kluby.
Na Euro 2012 nasi będą mieli 24-26 lat. Będzie złoto
Zgadzam sie, z chlopakow napewno bedzie pozytek! Oby tylko gorace glowy nie narobily zamieszania, chlopaki niech graja swoje i pykna skosnookich czy tam amerykancow. I jedziem dalej

Amerykance prowadza 1:0, jak to sie mowi "nie wykorzystane sytuacje sie mszcza" skosnookie nie strzelily setki, lecieli w 3 praktycznie na bramkarza i d*** zbita, amerykaniec skontrowal i 1:0

-
-
Sportowo bajka, wygrać z Brazylią która w U-20 wygrywa praktycznie na zmiane z Argentyną to jest kosmos
Przecież Pato czy Marcelo są wiecej warci niż nasze Orzełki...
A doping rzeczywiscie można by spodziewać się lepszego ale swoje robiła konstrukcja stadionu dosyć przestronna, to nie Gelsenkirchen niestety...

A doping rzeczywiscie można by spodziewać się lepszego ale swoje robiła konstrukcja stadionu dosyć przestronna, to nie Gelsenkirchen niestety...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=AOo9OC1E1hg&eurl= - gol
http://www.youtube.com/watch?v=bPgc_Zsa ... ed&search=
skrot pierwszej polowy
http://www.youtube.com/watch?v=bPgc_Zsa ... ed&search=
skrot pierwszej polowy
-
-
-
- ban
-
Brak słów, ogólnie jestem niepoprawnym optymistą i zawsze wierzę w naszych do końca. Ale po tym co pokazali ze Stanami to ręce opadają. Tragedia, żenada, wstyd, obciach, dali taką popeline że tego się oglądać nie dało.
ku***, 6:1 to nawet Wyspy Owcze z Włochami nie przegrywaja !!!!
Ale nic, i tak oebjrze mecz z Koreą , najwyżej na serce zejde z nerwów
[/list]
ku***, 6:1 to nawet Wyspy Owcze z Włochami nie przegrywaja !!!!
Ale nic, i tak oebjrze mecz z Koreą , najwyżej na serce zejde z nerwów

-
Powiedzmy wprost. Z Brazylią tez grali piach. Trafili z wolneg, a potem za polowe wyjsc nie mogli. Do czasu zdobycia bramki zadnej groznej akcji. Brazylia cisnela ale udalo sie, troche szczescia, madra obrona i tyle, ale ogolnie slaby wystep.
Z USA bylo to samo, ale ja wiedzialem, ze bedzie pogrom juz przy 2-1 jak widzialem jak amerykance jezdza na dupach a Polacy truchtaja jakby prowadzili 3 bramkami.
Wyroznia sie jedynie troche Janczyk. Calka reszta dno, az wstyd bylo ogladac jak objezdzali Polakow po 2,3 a Ci bali sie wstawic nogę.
L I P A ! ! ! Korea ich zajedzie ambicją, jestem przekonany.
Z USA bylo to samo, ale ja wiedzialem, ze bedzie pogrom juz przy 2-1 jak widzialem jak amerykance jezdza na dupach a Polacy truchtaja jakby prowadzili 3 bramkami.
Wyroznia sie jedynie troche Janczyk. Calka reszta dno, az wstyd bylo ogladac jak objezdzali Polakow po 2,3 a Ci bali sie wstawic nogę.
L I P A ! ! ! Korea ich zajedzie ambicją, jestem przekonany.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
No wlasnie. Nie wiem czemu bali sie wjechac gosciowi w noge, przewrocic itd. Z obawy o kartki? Na meczu z Brazylia zlapali ich sporo, ale wtedy obrona jakos wygladala. Poza tym, mecz MŚ w Kanadzie, a na trybunach Polaków chyba wiecej niz JankesówWyroznia sie jedynie troche Janczyk. Calka reszta dno, az wstyd bylo ogladac jak objezdzali Polakow po 2,3 a Ci bali sie wstawic nogę.

Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"