Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Śpiewać, śpiewamy :)
ale oficjalnie na dzień dzisiejszy nasze zgody to :
Wisłoka Dębica
GKS Katowice
ale oficjalnie na dzień dzisiejszy nasze zgody to :
Wisłoka Dębica
GKS Katowice
Ruch Radzionków ma jakiś układ czy z nikim nie trzymają?
kto by sie chcial trzymac z frajerami ?
Z Nikim Nic...debiutant pisze:Ruch Radzionków ma jakiś układ czy z nikim nie trzymają?
układ z Dozametem Nowa SólInfected pisze:Z Nikim Nic...debiutant pisze:Ruch Radzionków ma jakiś układ czy z nikim nie trzymają?
-
donald tusk
Jak jest u Zastalu i czy mają jakąś ekipę chuliganów i ultrasów?
Zastal Zielona Góra ? To koszykowka jest z tego co ogarniam i w Zielonej Gorze to chyba Falubaz tyko ma ekipe ale moge sie mylic
Z tego co się orientuje to Zastal i Falubaz to prawie ci sami ludzie, nawet kiedyś mieli oprawę odnośnie obu klubów:" Zastal w dzień, falubaz po zmroku........" czy jakoś tak.
-
FALUBAZ ULTRAS
Było już pisane wiele razy ....
Od dłuższego czasu Falubaz nie ma nic wspólnego z Zastalem.
Kiedyś zapoczątkował im akcje która miała na celu rozkręcenie dopingu na większą skale.
Oczywiscie że Falubaz bywa na Zastalu ale z dopingiem i całą otoczką nie ma nic wspólnego.
I zdarzają się ludzie w barwach Falubazu na meczach Zastalu a co gorsze też na wyjazdach ....Ale cóż Januszę są wszędzie.
Od dłuższego czasu Falubaz nie ma nic wspólnego z Zastalem.
Kiedyś zapoczątkował im akcje która miała na celu rozkręcenie dopingu na większą skale.
Oczywiscie że Falubaz bywa na Zastalu ale z dopingiem i całą otoczką nie ma nic wspólnego.
I zdarzają się ludzie w barwach Falubazu na meczach Zastalu a co gorsze też na wyjazdach ....Ale cóż Januszę są wszędzie.
-
Bachusowy Fanatyk
@adam1980
żadna oprawa, taka akcja to była.
Zobacz na moje posty, niedawno w tym temacie (?) to opisałem dokładnie.
żadna oprawa, taka akcja to była.
Zobacz na moje posty, niedawno w tym temacie (?) to opisałem dokładnie.
Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
-
WarszawskaFerajna
Zacytuje tu posta z Naszego forumhrabiego.Barry.Kenta pisze:ArcticMonkey pisze:pytanie bez napinki - jakie są obecnie relacje między Cracovią a Polonią??
oficjalnie wiem, że każdy powie - zgoda, ale biorąc pod uwagę lekceważące podejście Cracovii raczej chyba ciężko to tak nazwać? Najdłuższa zgoda w Polsce, ale relacje z Arką i Lechem chyba przeważyły, a może się mylę..??
podbijam !
,,Jest parę osób na Cracovii którzy traktują nas ja zgodę ale reszta osób ma na Nas wyjebane bo liczy się Arka i Lech..''
Czy ja wiem?Infected pisze:Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
rozpierdalaja mnie takie posty, mogliscie jeszcze dopisac KMWTW zeby bardziej tajemniczoLatynosek pisze:Czy ja wiem?Infected pisze:Watpieteodorcool pisze:Mam pytanie na WDŚ ponoć gościnnie obecna delegacja Jagi, oczywiście po stronie Ruchu, potwierdzi ktoś??
Nie wiedziałem gdzie zapytać.
W Radomiu jest Radomiak i Bron. Jak stosunkowo rozkłada się Radom. Ile procentowo Radomiaka a ile Broni. Proszę o odpowiedź jedynie kogoś z Radomia. Takie pytanie z cziekawości...
W Radomiu jest Radomiak i Bron. Jak stosunkowo rozkłada się Radom. Ile procentowo Radomiaka a ile Broni. Proszę o odpowiedź jedynie kogoś z Radomia. Takie pytanie z cziekawości...
Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
-
InternetowyNapinacz
Tak.JP100% pisze:Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
Układ został zerwany z dniem wczorajszym.
hahaha Podbeskidzie to moze zerwac gałązke z drzewa.JP100% pisze:Prawda to że Podbeskidzie zerwało z GKM... a Awanti ostatnie??
GKM zrywa z nimi.
Jak pokazuje przeszlosc konfidenci predzej czy pozniej zostana sami :)
vide Radzionkow vide TSP
robiac sobie uklad z konfidentami GKM sie zrownal z nimi
Uklad zostal zerwany przez GKM. Powod jest znany obu ekipom. Koniec tematu.
GKM & Polonia
GKM & Polonia
-
Ryzykanci 04
Dokładnie tak jak pisze kolega wczorajszego dnia zerwaliśmy układ z TSP19GG79 pisze:Uklad zostal zerwany przez GKM. Powod jest znany obu ekipom. Koniec tematu.
GKM & Polonia
jedyna dzielnica na której są zorganizowani kibice Broni to Planty, reszta miasta Radomiaka. Proporcje na mieście 90%-10%. Czy Broń chodzi w barwach po "swoich" Plantach nie wiem ...Dwk pisze:Nie wiedziałem gdzie zapytać.
-
Broń_Radom_official
Ten cudzysłów niby co ma oznaczać?czajnik pisze:jedyna dzielnica na której są zorganizowani kibice Broni to Planty, reszta miasta Radomiaka. Proporcje na mieście 90%-10%. Czy Broń chodzi w barwach po "swoich" Plantach nie wiem ...Dwk pisze:Nie wiedziałem gdzie zapytać.
-
..::1952::..
Między Unią,a Okocimskim oficjalnie jest układ o nieagresji.Afrykaner pisze:zgody: Wisła, GlinikInfected pisze:Jakie sa obecne zgody,kosy,układy Uni Tarnow?
układy: kiedyś Okocimski, teraz ?
kosy: Cracovia, Sandecja, Hutnik, Tarnovia...
Co do Okocimskiego to z będącej przez lata ekipy pro-Wisła, od pewnego czasu widać, że obrali jak by przeciwny kierunek... .Pytanie do Piwoszy, czy rzeczywiście tak jest, że Wisła już nie jest lubiana, a nawet jest negatywny Wasz stosunek do Białej Gwiazdy ?
czy moglby ktos wypisac zgody i kosy Jagi i Belchatowa ? z gory dzieki
Kosy GKS-u to Radomsko i Widzew co do Jagi to zgoda z Siarką a wśród kos to zapewne Legia,Lechia,Łomża są na pierwszych miejscach
-
przeklinaniastyl
Podbeskidzie zerwało układ z GKM ? prawda to?
-
tyka4anduine8
Czytaj uważnie cały temat, potwierdzenie masz powyżej
-
AntyOlewnik!
Po 1sze. To nie Podbeskidzie zerwało, a GKM.przeklinaniastyl pisze:Podbeskidzie zerwało układ z GKM ? prawda to?
po 2gie. Czytamy temat a nie wpadamy z pytaniami na ktore sa juz odpowiedzi.
-
przeklinaniastyl
AntyOlewnik! pisze:Po 1sze. To nie Podbeskidzie zerwało, a GKM.przeklinaniastyl pisze:Podbeskidzie zerwało układ z GKM ? prawda to?
po 2gie. Czytamy temat a nie wpadamy z pytaniami na ktore sa juz odpowiedzi.
jeszcze mnie opierdol może? kliknąłem w ikonkę "nowe odpowiedzi" i nie wracałem wyżej bo i po co... odpowiedź padła po raz kolejny i po temacie...
Jaka jest sytuacja na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa ?
Było wiele razy. Poszukaj.UL 1938 pisze:Jaka jest sytuacja na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa ?
A jak moze byc ? przeciez nie kosa !UL 1938 pisze:Jaka jest sytuacja na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa ?
-
szczęściarz
Było pisane w tym temacie. UkładUL 1938 pisze:Jaka jest sytuacja na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa ?
GKS Bełchatów ma kosę z ŁKS-em Łódź?
ŁKS i Belchatow laczy tylko to, ze nienawidza Widzewa...x.x pisze:GKS Bełchatów ma kosę z ŁKS-em Łódź?
Odnośnie tego posta co łączy KSZO i Powiślankę?Wczoraj na Legia-LECH 45osob z KSZO.Dzisiaj w Dwikozach na meczu z miejcowa Sparta 80KSZO+45 Powislanki Lipsko.
Zgoda Jagiellonii to Siarka Tarnobrzeg. Kosy to Cracovia, Legia, Lechia, ŁKS Łomża, Wigry.gzvw pisze:czy moglby ktos wypisac zgody i kosy Jagi i Belchatowa ? z gory dzieki
Kosy GKS Bełchatów to Widzew, Radomsko, Raków i Ceramika