W Dąbrowie Tarnowskiej nie ma Unii.Jest FC Wisły, którego w ogóle nie widać na mieście i kilku młodych typków za KSC.A i żeby nie było, KSC też na mieście nie widać.esem pisze:W Dabrowie Tarnowskiej raczej Unia Tarnów, Wisła Kraków i tez ktos za Cracovia sie znajdzie pewnie.

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
-
Na Polonii Leszno nic nie istnieje.
-
obecnie, ale jeszcze niedawno istnieli, mając kontakty z LKSem Czarnylas
-
Jak twierdzisz, że nie mam racji to mnie rozjaśnij.esem pisze:Nie wiesz czegos to nie pisz...::1952::.. pisze:W Dąbrowie Tarnowskiej nie ma Unii.Jest FC Wisły, którego w ogóle nie widać na mieście i kilku młodych typków za KSC.A i żeby nie było, KSC też na mieście nie widać.esem pisze:W Dabrowie Tarnowskiej raczej Unia Tarnów, Wisła Kraków i tez ktos za Cracovia sie znajdzie pewnie.
Unii nie ma żadnej w Dąbrowie, pomijając Janków jeżdżących na żużel.
Jest Wisła i jednostki za Cracovią.Ale w barwach nie idzie tam nikogo spotkać.
-
Pytanie mam a propos AKS-u Mikołów. Dzieje się tam coś czy po prostu kibice Ruchu sobie chodzą na mecze?
-
W Mikolowie od zawsze tylko Ruch, jednostki GKS TYCHY ( chociaz naprawde duzo piknikow jezdzi i na hokej i na lepsze mecze pilki ), Gornik Zabrze w polnocnej czesci miasta, jednostki takze GKS Katowice.15_na_15 pisze:Pytanie mam a propos AKS-u Mikołów. Dzieje się tam coś czy po prostu kibice Ruchu sobie chodzą na mecze?
Na AKS Mikolow starsze dziadki przyjda poogladac mlodziez, klub promujacy mlodziez bez szans na jakikolwiek ruch kibicowski.
Bardziej obiektywnie to ktos z Mikolowa napisze. To moje odczucia.
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
-
Jarota kosy ze Stalą nie posiada.Psycha Mi Siada pisze:
Jak napisałem wcześniej Astra wymarła mimo że potencjał jako taki mieli, Jarocin to mocny FC Lecha na miejscową Jarotę chodzą tylko jednostki mimo że klub gra w II lidze zachodniej (obydwie ekipy łaczy zgoda i kosa ze Stalą Pleszew).
Słyszałem, że ich brak aktywności spowodowany głównie tym, że klub strasznie im robił pod górkę.Tur Turek to piknikowa ekipa swego czasu kibicowanie wybił im Górnik Konin, miasto pro Lech chociaż jeszcze niedawno pro Widzew, ich drużyna gra w II lidze zachodniej, czasami się zbiorą w jakiś mały młynek.
Zgoda z Ravią zerwana przez większą część ekipy Obry a ci którzy tą "zgodę" nadal trzymają na Obrę nie chodzą/jeżdżą. Teraz między ekipami jest kosa.Obra Kościan ciekawa sprawa, ekipa aktywna zaliczane wyjazdy, zgoda z Wartą Poznań, mieli także zgodę z Ravią Rawicz (Rawicz kolejny znany FC Lecha), ale zerwaną przez część ekipy. Natomiast drugą część nadal trzyma z Ravią.
Kontakty z Polonią były tylko przez okres grania LKSu w 3 lidze, potem ruch kibicowski na Polonii umarł, więc kontakty również umarły.LKS Czarnylas to ekipa maks 10 osób, wyjazdy zaliczane (prócz Kalisza) zgoda z Jarotą Jarocin, Astrą Krotoszyn, jakieś kontakty z Polonią Leszno (o ile Polonia jeszcze coś działa)
Początkowo ekipa, która jeździła na Stal, byłą w miarę ogarnięta, do czasu ich wyjazdu do Nowych Skalmierzyc, gdzie strach zwyciężył i wezwali psy. Zaliczyli także, dym na wyjeździe w Krotoszynie, gdzie używają butelek i kamieni, oczywiście cała ta akcja była przed ich frajerskim wyczynem.Stal Pleszew...Jak ktoś wyżej napisał wystawili ekipę krotoszyńsko-jarocińskom na blokadę psiarni, posypały się mandaty, ktos z Pleszewa zadzwonił po wąsów widząc co się święci, ale to jak wspomniałem ekipa w 90% piknikowa także czego można było się spodziewać.
[link]
-
taka prawda, że c**** się dzieje w DT, ani nikt nie śmiga w barwach, ani nikt się nie organizuje.
-
Do tego Stal Pleszew z 3 lata temu zaliczyła wygrany dym w Gołuchowie z tamtejszym LKSem, który został ogłoszony później ich derbowym rywalem i największą kosą. Wybrali się tam w ok 50osób.
-
Czy kibice Wisły Szczucin działają jeszcze ?? kiedyś chyba mieli układ z jaskółkami,
-
Troche czasu temu te same pytanie zadalem i wyszlo ze zostali fc Unii Tarnow, ale niech to ktos z Unii potwierdzi.drzewiec pisze:Czy kibice Wisły Szczucin działają jeszcze ?? kiedyś chyba mieli układ z jaskółkami,
-
Podbijam pytanie o Kujawiaka Włocławek.
-
Swego czasu FC Widzewa dzialal na Concordii, wystawiali mlyn, wyjazdy, oprawy, vlepki, grafy i inne szmery bajery. Odkad w Piotrkowie urosl w sile ŁKS i zaczal dominowac fizycznie w miescie to kibice Concordii znikneli poniewaz bywanie na jej meczach oznacza jawne utozsamianie sie z Widzewem.AK! pisze:Concordia to FC Widzewa.Darek890098 pisze:Czy nadal istnieją kibice Concordi Piotrków Trybunalski ? Bo z tego co słyszałem dominuje tam tylko Widzew.
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
Jak ktos moze to po krotce historie kibicow Zaglebia Walbrzych.
Z gory dzieki
Z gory dzieki
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
-
Przybliży ktoś sytuacje z Włocławka jak to było/jest pomiędzy K. , W. , A.DLW pisze:Podbijam pytanie o Kujawiaka Włocławek.
-
Miastem rządzi Włocłavia , z Kujawiaka są jednostki pokitrane po domach, lub starsi - konfidenci. Na miescie tylko barwy Włocłavii ŁKSu i Zawiszy. Kujawiaki jako margines w swoim miescie są zmuszeni do macanek z Elaną i RTS
FREKWENCJA , WYNIKI , c*** NAS TO OBCHODZI
JESTEŚMY OSIEDLOWYM ELEMENTEM ŁODZI !
-
Większość kibiców ŁKSu z Piotrkowa swego czasu śmigała na Concordię.pick-nick pisze:Swego czasu FC Widzewa dzialal na Concordii, wystawiali mlyn, wyjazdy, oprawy, vlepki, grafy i inne szmery bajery. Odkad w Piotrkowie urosl w sile ŁKS i zaczal dominowac fizycznie w miescie to kibice Concordii znikneli poniewaz bywanie na jej meczach oznacza jawne utozsamianie sie z Widzewem.AK! pisze:Concordia to FC Widzewa.Darek890098 pisze:Czy nadal istnieją kibice Concordi Piotrków Trybunalski ? Bo z tego co słyszałem dominuje tam tylko Widzew.
Zamknijcie rejestrację !
-
Czyli Kujawiak działa coś jeszcze?_neutralny_ pisze:Przybliży ktoś sytuacje z Włocławka jak to było/jest pomiędzy K. , W. , A.DLW pisze:Podbijam pytanie o Kujawiaka Włocławek.
-
ST1971 pisze:Jak ktos moze to po krotce historie kibicow Zaglebia Walbrzych.
Z gory dzieki
Jak masz jakichs dostep do marcowego TMK to jest w nim to wszystko opisane.
-
zalezy co nazywasz działaniem, jesli aspekty pozaboiskowe to oni nigdy nie działali , jesli chodzi o jezdzenie na Rts albo Elane to pokitrani jezdza w pare osob ale z tego co mi wiadomo to tam tez nie sa powaznie traktowani.DLW pisze:Czyli Kujawiak działa coś jeszcze?_neutralny_ pisze:Przybliży ktoś sytuacje z Włocławka jak to było/jest pomiędzy K. , W. , A.DLW pisze:Podbijam pytanie o Kujawiaka Włocławek.
FREKWENCJA , WYNIKI , c*** NAS TO OBCHODZI
-
Fakt jest taki, że Stowarzyszenie Kibiców Floty Świnoujście "Wyspiarze" zawiesiło działalność a na dziś nikt z Floty nie zgłosił się do Pogoni o bilety na derby, które były ich najlepszymi wyjazdami ostatnich lat: http://www.pogononline.pl/index.php/news/13123._neutralny_ pisze:Do wymarłych ekip można też zaliczyć Flote Ś. mieli jakiś konflikt z zarządem
U siebie Flota też nic nie kręci, ale chyba jej jeszcze daleko do statusu wymarłej.
-
Historię ich ruchu kibicowskiego masz także na ich stronie.tikwath pisze:ST1971 pisze:Jak ktos moze to po krotce historie kibicow Zaglebia Walbrzych.
Z gory dzieki
Jak masz jakichs dostep do marcowego TMK to jest w nim to wszystko opisane.
Mówisz Warszawa Myślisz Legia
-
Kiedy istniała taka ekipa jak Partyzant Wodzisław? To same miejscowe żule (bez spinki) czy był tam kiedyś ruch kibicowski?
[link]
[link]
-
Mam pytanie odnośnie ekipy Hetmana Białystok -> czy jest tam jeszcze jakakolwiek zorganizowana grupa kibiców(przejrzałem temat i żadna z udzielonych odpowiedzi nie jest niczym odkrywczym)? Pamiętam jakieś 10-12 lat temu Białystok nie stanowił monolitu pod względem kibicowskim (Jaga krzątała się po 3-4 lidze), a na mieście pojawiały się pytania (Hetman czy Jaga, sam miałem z tym styczność). Było nawet tak, że powiły się osiedla bardziej "prohetman" (choć oczywiście były w mniejszości, nic solidnego), co wynikało też z faktu, iż na trybuny tego postkomunistycznego klubu śmigało/próbowało śmigać trochę "młodej lewej strony miasta Białystok". Urządzano im "serdeczne powitanie" przed stadionem. Abstrahując od tych opowiastek pytanie brzmi, czy ktokolwiek tam jeszcze chodzi? Proszę o odpowiedź na PW (proszę o nie ciągnięcie tematu w wątku, jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości do tego co napisałem powyżej również zapraszam na PW).
-
Na Polonii Łaziska coś kiedykolwiek istniało? Nie chodzi mi o ostatnie lata, ale także o 90-te?
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Jak tam ze Sparta Augustów?? jeszcze jakies 2 sezony temu dzialali aktywnie jezdzac na wyjazdy w niezlych liczbach , moze gdzies jakies ich relacje znalesc, liczby wyjazdowe??
-
A co się dzieje u nowego pierwszoligowca z Brzeska ? Jakie liczby wyjazdowe Piwoszy w tym sezonie ?
-
[link]
-
Okocimski, Stróże, Nieciecza, Polkowice i pare innych ekip pod żadnym względem nie zasługują na gre w 2 lidze (1 jakby ktoś nie wiedział)
-
A Bieszczady Ustrzyki Dolne jeszcze dziala? Dlugo nic nie slyszalem o nich. Jesli dzialaja to poproszilbym o liczby wyjazdowe oraz czy u siebie mlyn wystawiaja?? Z gory dzieki.
-
Czy ktoś jest w stanie przybliżyć 'historię' Gwardii Warszawa?
Swojego czasu mieszkałem bliżej stadionu to były próby rozkręcenia młyna przy okazji spotkań żużlowych. Czy teraz coś się dzieję i po której stronie barykady (Legia vs. Polonia) stawali gwardziści?
Swojego czasu mieszkałem bliżej stadionu to były próby rozkręcenia młyna przy okazji spotkań żużlowych. Czy teraz coś się dzieję i po której stronie barykady (Legia vs. Polonia) stawali gwardziści?
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
nieoficjalnie działalność zawieszonaelo1312 pisze:A Bieszczady Ustrzyki Dolne jeszcze dziala? Dlugo nic nie slyszalem o nich. Jesli dzialaja to poproszilbym o liczby wyjazdowe oraz czy u siebie mlyn wystawiaja?? Z gory dzieki.
POLSKA CAŁA TYLKO BIAŁA !
-
Tworzyli młyn później na piłce. Mały i większośc małolaty, jakiś kinderskins klimaty też były. Zgode mieli z małą grupką Hetmana Białystok.michal86 pisze:Czy ktoś jest w stanie przybliżyć 'historię' Gwardii Warszawa?
Swojego czasu mieszkałem bliżej stadionu to były próby rozkręcenia młyna przy okazji spotkań żużlowych. Czy teraz coś się dzieję i po której stronie barykady (Legia vs. Polonia) stawali [link] gwardziści?
Młyn to sympatycy Legii, ale nielubiani przez większość kibiców Legi chodzącej na inne kluby w Warszawie jak Hutmik czy Olimpia. I dobrze bo Gwardia to były milicyjny klub, wstyd komus takiemu kibicować. I właśnie przez Hutnik u siebie przegonieni, pare jeszcze takich akcji + sprzedanie ligi przez piłkarzy, w konsekwencji spadanie coraz niżej aż do 5 czy 6ligi i po młynie na meczach.
-
Czy Dynovia Dynów jeszcze coś organizuje u siebie, są nadal fc Stali Rzeszów?
-
Jak sytuacja wyglada na Myszkowskim KSie? Myślalem, że umarli śmiercia naturalną, a tu oprawa zgodowa Elany&Myszkowa, więc chyba sie jednak myliłem?
-
No właśnie czy KS Myszków jeździ na swoje wyjazdy czy wspierają tylko Ruch ? I czy ekipa Baku Boys jeszcze istnieje ?
Co się dzieje na Pogoni Leżajsk i Pogoni Lębork ? Można jakieś liczby wyjazdowe tych ekip ?
Co się dzieje na Pogoni Leżajsk i Pogoni Lębork ? Można jakieś liczby wyjazdowe tych ekip ?
-
Na wyjazdy z KS Myszków nie jezdzimy, malo sie tez dzieje u nas ( slaba liga, kiepska gra druzyny). Skupiamy sie na meczach Ruchu. Co do Baku Boysów, nie aktywni.
-
Pogoń nie jeździ na swoje wyjazdy, jedynie jak przyjeżdża do nich jakaś bardziej charakterna ekipa to wystawiają młyn 30-50 osobowy. Również czasem wspomagają w kilka osób swojego zgodowicza Orła Przeworsk.
-
byc moze sa do dzisiaj nie wiem ale tu chodzi o wodzisław "kielecki" a nie slaski pzdrStadionowy pisze:Kiedy istniała taka ekipa jak Partyzant Wodzisław? To same miejscowe żule (bez spinki) czy był tam kiedyś ruch kibicowski?
[link]
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
-
Wystawili ostatnio na meczu ok. 120 osobowy młyn, więc raczej działają.RSD pisze:No właśnie czy KS Myszków jeździ na swoje wyjazdy czy wspierają tylko Ruch ? I czy ekipa Baku Boys jeszcze istnieje ?
Pod koniec poprzedniego sezonu byli w Łomży 50-60 osób.panM pisze:Jak tam ze Sparta Augustów?? jeszcze jakies 2 sezony temu dzialali aktywnie jezdzac na wyjazdy w niezlych liczbach , moze gdzies jakies ich relacje znalesc, liczby wyjazdowe??